Kamer e përmirësuar

Fotografi natën që janë më të mira.

Kamera fantastike për dritë të ulët, edhe në Galaxy S8, edhe në Note8 sjell gjallërisht më shumë dritë për të ndriçuar fotografitë e shkrepura natën.
Sepse netët tuaja fantastike meritojnë foto fantastike.1 2

Kamer e përmirësuar

Kaloni jashtë kuadrit.

Kamera me shkrepje dyshe në Galaxy Note8 fotografon edhe çfarë ndodh jashtë kuadrit, që të gëzosh edhe çaste të tjera që përndryshe mund t’i kishe humbur.1

Inteligjencë Bixby

Jo vetëm një kamer më e mirë. Një kamer më inteligjente.

Kjo kamer nuk bën vetëm fotografi, ajo i njeh ato. Njohja inteligjente e imazheve të Bixby mund të përkthejë gjuhë të huaja, mund të shfaqë informacione rreth vendeve dhe pikave të referimit dhe madje mund t’ju ndihmojë të bëni blerje.3 4

Një imazh i njohjes inteligjente të imazheve të kamerës Galaxy S8 Midnight Black që përkthen një tabelë rruge nga kinezishtja në anglisht.
Infinity Display

I harkuar për më shumë ekran, komod në dorë.

Infinity Display me ekran nga cepi në cep mban më shumë në një hapësirë më të vogël. Prandaj, ju përfitoni një ekran më të madh dhe më mbresëlënës në një telefon që qëndron në mënyrë komode në dorë.5

Hand holding Galaxy S8 Midnight Black with curved infinity display
Memoria e zgjerueshme

Më shumë hapësirë ruajtëse.

Si të keni më shumë memorie në telefonin tuaj? Me Galaxy S8, S8+ dhe Note8 mund ta zgjeroni memorien deri në 256 GB. Plus, ju japim 15 GB vendruajtje në renë kompjuterike, tri herë më shumë se sa përfitoni me telefonat e tjerë. 7 8 9

Ikonë ilustruese që tregon 15 GB hapësirë ruajtëse të lirë me Samsung Cloud
Pamja e përparme e Galaxy S8 Midnight Black duke shkrepur një fotografi të një maceje me një memorie të zgjerueshme prej 256 GB
Galaxy
Karikim i shpejtë

Zgjat më shumë. Karikohet më shpejt. Me valë.

Karikim më i shpejtë dhe ndryshe nga disa telefona të tjerë, mund të karikohet edhe me valë. Plus, bateria zgjat më shumë kur shikoni video, prandaj nuk do t’ju duhet ta karikoni aq shpesh.9 10 11

Pamje vertikale e Galaxy S8 Midnight Black dhe telefoni tjetër që karikohet - jetëgjatësia më e mirë e baterisë.
I tyre
0%
Galaxy
Samsung Knox

Siguri e integruar, jo e shtuar.

Ndërkohë që siguria e telefonave të tjerë fillon në nivelin e softuerit, Samsung Knox është siguri e integruar direkt në harduer. Ajo ka marrë vlerësimet më të shumta “Strong” nga shumë platforma të sigurisë celulare në raportin e Gartner “Mobile Device Security: A Comparison of Platforms” (6 prill 2016).12 13

Samsung Knox - Mobile security made for the places people really work.
Knox Container Shtresë ilustruese e Galaxy S8 Midnight Black që tregon KNOX Container
SE for Android Shtresë ilustruese e Galaxy S8 që tregon SE for Android
TIMA Shtresë ilustruese e Galaxy S8 Midnight Black që tregon TIMA
Secure Boot & Trusted Boot Shtresë ilustruese e Galaxy S8 Midnight Black që tregon Secure Boot & Trusted Boot
Hardware Root of Trust
Shtresë ilustruese e Galaxy S8 Midnight Black që tregon Hardware Root of Trust
  • Ikonë ilustruese që përshkruan sigurinë jashtëzakonisht të lartë të mbrojtjesSiguri me shumë shtresa
  • Ikonë ilustruese që përshkruan mbrojtjen në kohë realeMbrojtja në kohë reale
  • Ikonë ilustruese që përshkruan enkriptimin bazuar në harduerEnkriptim bazuar në harduer
Rezistenca ndaj ujit

Mund të marrë më shumë.

Galaxy S8, S8+ dhe Note8 janë telefona rezistent ndaj ujit, me vlerësim IP68, të cilët mund të zhyten deri në 1.5 m ujë të freskët deri në 30 minuta.15

Një imazh i Galaxy S8 Midnight Black (telefon Samsung i papërshkueshëm nga uji) dhe i smartfonit tjetër në ujë në pishinë
I tyre Galaxy
"S Pen"

Jo vetëm tekst.
Shprehni vetveten me "S Pen".

Me "S Pen" në "Galaxy Note8" mund të thoni atë që s’arrihet dot me fjalë.
Mesazhi Live ju mundëson krijimin e figurave tuaja GIF, emoji dhe fotografive.

Samsung S Pen tek përdoret për të vizatuar mbi një foto të një vajze mbi skejtboard, e shkrepur me Galaxy Note8 në të zezë mesnate
Muzika juaj

Mbajeni muzikën tuaj, bashkë me kufjet.

Shtoni deri në 100 000 nga këngët tuaja me Google Play Music dhe mos u shqetësoheni për të blerë kufje të reja sepse e kemi ruajtur folenë 3,5 mm të kufjes. Ky tingull i cilësisë superiore vjen i paketuar me kufjet tuaja personale të sintonizuara AKG.15 16

logoja e Google Play Music logoja harman akg
Një imazh i Galaxy S8 Midnight Black që luan muzikë me fole fishe 3,5 mm.

Kur ju merrni atë që dëshironi.

Galaxy S8 ka ekranin më të mirë të smartfonëve të prodhuar ndonjëherë dhe është i pari që arrin certifikimin Mobile HDR Premium falë raporteve të mira ndriçim-kontrast. Nga Forbes Contributor Network dhe jo detyrimisht opsioni i Forbes Media LLC.

forbes

Thjesht hidhini një sy. Samsung ka prezantuar Galaxy S8 dhe mund të jetë smartfoni më i bukur i prodhuar ndonjëherë. Nga Forbes Contributor Network dhe jo detyrimisht opsioni i Forbes Media LLC.

forbes

Kamera e përparme për “selfie” është e shkëlqyer, shkrep fotografi të detajuara dhe të balancuara mirë edhe në dritë të dobët.

theguardian

Telefoni me pamje më të bukur ndonjëherë, tejkalon pritshmëritë me performancën, jetëgjatësinë e baterisë, rezistencën ndaj ujit dhe karikimin me valë. Një fole e jashtme për hapësirë ruajtëse ju lejon të ruani më shumë fotografi, video dhe muzikë.

cnet

I lehtë për t’u ndryshuar. I lehtë për t’u mësuar.

Imazh ilustrues që tregon Smart Switch
Ju doni që të mbani gjërat që keni në telefonin e vjetër.

Smart Switch e bën të lehtë transferimin e të gjitha gjërave që doni nga telefoni juaj i vjetër në telefonin tuaj të ri.17 18 19

MËSO MË SHUMË
Imazh ilustrues që tregon Our Messenger Bot
Ju doni të dini se çfarë mund të bëjë telefoni i ri, tani.

Asistenti Onboarding Messenger Bot jua bën më të shpejtë dhe më të lehtë që të mësoni se si të përdorni sistemin tonë të ri operativ nga dita e parë.17 18 19

FILLIMI

1 _ *Imazh në ekran i shkrepur me Samsung Galaxy S8 ose S8+.

2 _ *Kamera e pasme dhe ajo e përparme e Samsung Galaxy S8 kanë të dyja aperturë f/1.7 ndërsa kamera e pasme e Apple iPhone 7 ka aperturë f/1.8 dhe aperturë f/2.2 për kamerën e përparme. Apertura më e ulët (“f/”) rezulton në fotografi më të ndritshme nën kushte me ndriçim të ulët.

3 _ *Disponueshmëria e veçorisë dhe e shërbimeve mund të variojë sipas shtetit.

4 _ *Gjuhët e disponueshme për përkthim mund të jenë të kufizuara. Klikoni 'Këtu'për të kontrolluar një listë të plotë të gjuhëve.

5 _ *Infinity Display: një ekran pothuajse pa kornizë, plotësisht frontal, nga cepi në cep.

6 _ *Samsung Cloud kërkon regjistrimin e një llogarie Samsung.

7 _ *Karta SD shitet veç.

8 _ *Samsung Cloud ofron 15GB hapësirë ruajtëse falas dhe Apple iCloud ofron 5GB hapësirë ruajtëse falas.

9 _ *Varet nga lidhja me rrjetin, forca e sinjalit, konfigurimi dhe faktorë mjedisorë. Rezultatet aktuale mund të variojnë.

10 _ *Bazuar në testimet e brendshme në Samsung Galaxy S8 dhe Apple iPhone 7, duke përdorur përshtatësin origjinal të udhëtimit. Të gjitha cilësimet u vendosën në parazgjedhje (Bluetooth, Wi-Fi dhe GPS ishin çaktivizuar. NFC dhe kontrolli automatik i ndriçimit të ekranit ishin aktivizuar).

11 _ *Bazuar në testimet e brendshme në Samsung Galaxy S8 dhe Apple iPhone 7, koha e përdorimit gjatë luajtjes së një videoje 720p në regjim horizontal. Kontrolli automatik i ndriçimit të ekranit ishte çaktivizuar.

12 _ *Knox Container është opsional.

13 _ *TIMA do të thotë (TrustZone-based Integrity Measurement Architecture) Arkitektura e Matjes së Integritetit bazuar në zonën e konfidencialitetit.

14 _ *Telefonat e tjerë me vlerësim IP67 (që mund të zhyten në ujë për deri në 30 minuta) krahasuar me Samsung Galaxy S8 me vlerësim IP68.

15 _ *Disponueshmëria e Google Play Music mund të variojë sipas shtetit ose rajonit.

16 _ *Me blerjen. Vetëm klientët e rinj. Përdoreni në aplikacionin Google Play Music në pajisjet e përzgjedhshme mes datave 21 prill 2017 dhe 29 prill 2018. Përjashton operatorë të caktuar celularë. Aktualisht 9,99 USD / muaj në SHBA ose siç specifikohet në faqen pritëse të ofertës në aplikacionin Google Play Music pas periudhës së provës, përveçse kur anuloni përpara se të përfundojë periudha e provës. Kushtet e plota: g.co/play/fullterms.

17 _ * Nëse nuk keni USB, hapni Smart Switch Mobile te “Cilësimet” në pajisjen tuaj Galaxy S7 e lart, ose shkarkoni Smart Switch për PC/Mac. Për transferim me kabllo, pajisja duhet të jetë pajisje Galaxy me Android™ 4.3 ose version më të lartë, iOS 5 ose version më të lartë, ose sistem operativ BlackBerry® 7 ose 10. Pajisjet e tjera nuk mbështeten për transferimin me kabllo dhe duhet të përdorin opsionin e transferimit me valë të Smart Switch ose të shkarkojnë programin Smart Switch PC. Nëse nuk e keni kabllon USB nga telefoni juaj i vjetër ose konektorin USB për transferim me kabllo në një GS8, atëherë mund të përdorni opsionet me valë.

18 _ *Për të shmangur ndërprerjen në mesazhe me tekst kur transferoni nga iOS, ndryshoni cilësimet e iMessage

19 _ * Lloji i transferueshëm i të dhënave nga sistemi operativ jo-Android OS në Galaxy mund të ndryshojë sipas versionit të sistemit operativ

20 _ *Disponueshmëria mund të variojë sipas shtetit ose rajonit.