Soporte de Modelo

Alert 1
  • Aviso de soporte 2012-08-07

Información de garantía(Root programs-Root applications-Programas de desbloqueo) APRENDER MÁS

DE ACUERDO
Level On Wireless

Level On Wireless

Editar modelo de producto
Buscar
Buscar
  • No data

¿Cómo encontrar mi número de modelo?

¿Necesita ayuda para localizar su número de modelo? Seleccione su producto en los menús siguientes y le mostraremos dónde está su número.

• TIPO

-
  • SUB TIPO

-
  • CATEGORIA

-
Cerrar

Principales soluciones

Descarga de Manuales

Manuales, descargas,
especificaciones y registro

()

¿Cómo encontrar mi número de modelo?

¿Necesita ayuda para localizar su número de modelo? Seleccione su producto en los menús siguientes y le mostraremos dónde está su número.

• TIPO

-
  • SUB TIPO

-
  • CATEGORIA

-
Cerrar
  • Tipo

On-Ear Headphones

• Sonido
    • Impedance

41 ohms

• Bluetooth
    • Version

Bluetooth 3.0

• Profiles

A2DP, AVRCP, HSP, HFP

• Wireless Range

10 m

• Audio Streaming

• Multipoint

• Etc

Samsung Level app. (downloadbable app.) compatibility : 1) The Samsung Level application is compatible with Samsung mobile devices running Android operating system 4.2.2 or later. Depending on your device's specifications, a partial blank screen may appear or some functions may not work on your device. 2) To use the application, ensure that the devices are connected via the Bluetooth feature.

• Características generales
    • Control

Bluetooth Smart Touch Control (Play / Pause, Song Movement, Volume Up / Down, S Voice (In Case of Compatible Samsung Smartphone), Call Receiving, Call Rejection)

• Microphone

• Packaging Contents

Carrying Pouch, Audio Cable, micro USB Cable

• Speaker

40 mm Speakers with Dual-Layered Diaphragm

• Call Function
    • Call Receiving

• Batería
    • Tipo

Built-In Battery (Li-Ion Battery), *Battery time(Play / Talk / Standby) depends on factors such as configuration, connected mobile devices, signal strength, operating temperature, features selected, frequency of calls and voice, data and other application usage patterns.

• Play Time

Up to 11 h (Bluetooth Mode with ANC), Up to 23 h (Bluetooth Mode without ANC), Up to 20 h (Wired Mode with ANC), Unlimited Listening Time (Wired Mode without ANC)

• Talk Time

Up to 11 h (Bluetooth Mode with ANC), Up to 23 h (Bluetooth Mode without ANC)

• Standby Time

Up to 200 h (Bluetooth Mode without ANC)

• Conectividad
    • 3.5mm headphone connector

• Micro USB

• Medidas
    • Dimensiones (AnchoxAltoxProfundidad)

161.9 x 184.6 x 74.1 mm

• Peso

236 g

• Cable Length

1.2 m

• Color

Red

Software útil

Compruebe más cosas útiles a través del enlace.

Guía interactiva

Guías interactivas

Una demostración interactiva que le guiará a través de las funciones de su dispositivo.

Comunidad

Explore las respuestas, haga preguntas y obtenga las soluciones de otros clientes de Samsung

RESUELTO

Respuestas aceptadas de la comunidad Samsung

Buscar
Buscar

Productos relacionados

Modelos de Accesorios y Accesorios recomendados