AT Deutsch |   CH Deutsch |   CH Français |   SI Slovenski
Potek nastanka velikanske božicne vošcilnice lahko spremljate na naslednji spletni strani. Veselimo se vašega božicnega pozdrava!
S prijazno podporo podjetja EPAMEDIA in dvorca Schönbrunn.
Samsung in Pink Ribbon

Od leta 2006 je podjetje Samsung po vsej Evropi dejavno v boju proti raku na dojkah.

Kot eno vodilnih podjetij na podrocju visoke tehnologije si še posebej prizadevamo aktivno sodelovati pri akcijah, ki prispevajo k trajnemu oblikovanju zavesti v družbi.

V casu letošnjega božica želimo tudi našim poslovnim partnerjem v Sloveniji, Avstriji in Švici, ponuditi priložnost sodelovanja v okviru našega angažmaja v akciji Pink Ribbon.

Skupaj smo mocnejši

Pod omenjenim sloganom ustvarja Samsung predimenzionirano božicno vošcilnico. Vošcilnico, ki jo sestavlja 693 dopisnic, si bo med adventnim casom mogoce ogledati na znamenitem Schönbrunnskem božicnem sejmu na Dunaju.

Vsi poslovni partnerji podjetja Samsung Electronics Austria boste v naslednjih dneh prejeli prav posebni božicni pozdrav. Skupaj z najlepšimi željami naših sodelavcev boste prejeli tudi izrez slike božicne vošcilnice v obliki dopisnice.

Dopisnico pošljite na podjetje EPAMEDIA in Samsung bo v okviru akcije Pink Ribbon daroval 5 €.

Po pošti poslane dopisnice bomo vsak teden prilepili na ustrezno mesto velikanske božicne vošcilnice. Z vašo podporo nam bo tako uspel viden korak v boju proti raku na dojkah.


© Samsung Electronics Austria | All rights reserved