Een digitale marktleider. Een wereldburger die zich verantwoordelijk opstelt. Een veelzijdige familie van ondernemingen. Een onderneming met normen en waarden. Dit alles en nog veel meer is Samsung.

Bij de Samsung Group en Samsung Electronics geloven we in gedeelde verantwoordelijkheid, voor onze mensen, onze planeet en onze gemeenschap. Doorheen de hele onderneming streven we de hoogste normen na, zodat we een effectievere bijdrage kunnen leveren aan een betere wereld.

Waarden en filosofie

Samsung laat zich bij de dagdagelijkse werkzaamheden leiden door een eenvoudige filosofie, hoge waarden en strenge ethische normen. Bij al onze activiteiten streven we ernaar om mensen een beter leven te geven.

Meer

Visie

Samsung wijdt zich aan de ontwikkeling van innovatieve technologieën en efficiënte processen die nieuwe markten creëren, het leven van mensen verrijken en de positie van Samsung als digitale leider veiligstellen.

Meer

Onze resultaten

Download de jaarverslagen van de Samsung Group en Samsung Electronics om meer over de resultaten van onze onderneming te weten te komen.

Meer

Geschiedenis

Samsung is al meer dan 70 jaar toonaangevend op het gebied van innovatie. Onze ontdekkingen, uitvindingen en baanbrekende producten hebben de geschiedenis van de digitale revolutie mede vormgegeven.

Meer

Aangesloten Bedrijven

Ontdek de talloze en gevarieerde ondernemingen binnen de Samsung-bedrijvengroep.

Meer

Ontmoet de leiders en drijvende krachten achter de groei van SAMSUNG.
SAMSUNG maakt gebruik van de kracht van de digitale revolutie.