Waarden en filosofie

De filosofie van Samsung

Bij Samsung volgen we een eenvoudige bedrijfsfilosofie: wij wijden ons talent en onze technologie aan het creëren van hoogwaardige producten en diensten, die bijdragen aan een betere wereld.

Elke dag brengen onze mensen deze filosofie in de praktijk. Onze leiders zoeken over de hele wereld naar de grootste talenten en bieden hun de middelen die nodig zijn om uit te blinken in hun vakgebied. Het resultaat is dat al onze producten – van geheugenchips waarmee bedrijven cruciale kennis opslaan tot mobiele telefoons die mensen in verschillende werelddelen met elkaar in contact brengen – in staat zijn om levens te verrijken. En daar gaat het om bij het creëren van een betere wereld.

Onze waarden

Wij geloven dat het naleven van hoge waarden de sleutel vormt tot goed zakendoen. Daarom staan deze kernwaarden, samen met een strikte gedragscode, centraal bij elke beslissing die we nemen.

Mensen

Eenvoudig gezegd bestaat een onderneming uit de mensen die er werken. Bij Samsung willen we onze mensen alle mogelijke kansen bieden om zich volledig te ontplooien.

Perfectie

Bij Samsung worden we bij alles wat we doen gedreven door een onstuitbare passie voor perfectie en een onwankelbare inzet om de beste producten en diensten op de markt te ontwikkelen.

Verandering

In de snelle wereldeconomie van vandaag de dag, die continu verandert, is innovatie cruciaal om als bedrijf te kunnen overleven. Wij richten ons al 70 jaar lang op de toekomstige behoeften en eisen van de markt, zodat we het succes van ons bedrijf op de lange termijn veilig kunnen stellen.

Integriteit

Onze ethische werkwijze vormt de basis voor onze onderneming. Wij laten ons bij alles wat we doen leiden door een moreel kompas, dat garant staat voor eerlijkheid, respect voor alle betrokkenen en volledige transparantie.

Gedeelde welvaart

Een onderneming is pas succesvol als deze welvaart en kansen voor anderen creëert. Samsung wil zich wereldwijd en in alle gemeenschappen waarin de onderneming actief is verantwoordelijk opstellen ten opzichte van de maatschappij en het milieu.

Een diagram dat de bedrijfsprincipes van Samsung illustreert

Naar boven


Ontmoet de leiders en drijvende krachten achter de groei van SAMSUNG.
SAMSUNG maakt gebruik van de kracht van de digitale revolutie.