Consumentenelektronica

ONTDEKKING

Dromen zijn grenzeloos. Samsung Electronics denkt voortdurend aan de dag van morgen: hoe worden we gelukkiger en verrijken we ons leven? We verkennen onbekend terrein om te ontdekken waar kansen liggen zodat we onze beloftes kunnen overtreffen.

Binnen onze divisie voor consumentenelektronica worden onze strategische producten voortdurend ontwikkeld en uitgebreid. In 2006 hebben we een topaandeel in de internationale markt verworven. Sindsdien hebben we onze positie als marktleider in platte tv’s en beeldschermen versterkt. Uitzonderlijke technologie en innovatief design lagen daaraan ten grondslag. In 2006 hebben we een topaandeel in de internationale markt verworven. Sindsdien hebben we onze positie als marktleider in platte tv’s en beeldschermen versterkt. Uitzonderlijke technologie en innovatief design lagen daaraan ten grondslag.

Visuele displays Onze slimme strategie voor de evolutionaire Smart TV en premium grote tv's heeft ons voor het achtste jaar op rij het internationale marktleiderschap in visuele displays opgeleverd.

Visual Display Business

Digitale apparatuur We zetten de toon op het gebied van innovaties in huis. Dat doen we met eersteklas lifestyle-technologie en uitgebalanceerd design.

Digital Appliance Business

Gezondheid & Medisch Apparatuur We ontwikkelen nieuwe, geavanceerde apparaten voor de gezondheids- en medische sector die bijdragen aan snellere en nauwkeuriger diagnoses

Health & Medical Equipment Business