IT & Mobiel Communicatie

INNOVATIE

Samsung Electronics creëert een cultuur van oneindige mogelijkheden die levens verrijken en de wereld versteld doen staan. Het grote vertrouwen en de betrokkenheid van onze klanten zijn onze drijfveren. Met deze steun kunnen we ons constant inzetten voor verandering en innovatie.

Technologische innovatie bij Samsung Electronics is de reden voor onze groei en uitstekende prestaties. Onze jaarlijkse wereldwijde verkoopcijfers leveren het bewijs: we hebben meer dan 400 miljoen mobiele apparaten met onze smartphone-technologie verkocht. Onze telecommunicatieapparatuur en -oplossingen dragen bij aan de internationale uitbreiding van 4G. Onze technologie voor digitale fotografie en video verrijkt het leven van mensen. Niet alleen omdat ze hiermee speciale momenten kunnen vastleggen, ook omdat ze hun creaties direct kunnen delen – altijd en overal.

Mobiele communicatie De mens is onze inspiratiebron voor innovaties. Met dit in het achterhoofd proberen we de meerwaarde en het gebruiksgemak voor onze klanten te vergroten.

Mobile Communications Business

Netwerken We ontwikkelen netwerkinfrastructuren en -oplossingen met het oog op de toekomst. Dat doen we op basis van uitstekende technologie en succesvolle ervaringen

Networks Business