Direct naar content

Direct naar toegankelijkheid Hulp


Open Galaxy S5 Key Visual

Algemene navigatiegids

Algemene navigatiegids

De algemene navigatiebalk op onze website gebruiken

Geval 1: Hoe vindt u submenu's of gaat u naar het volgende item in onze algemene navigatiebalk ?

1.1 Omsubmenu'svan items in onze algemene navigatiebalk te vinden, drukt u op ‘ Enter ‘ of de toets‘ Pijl omlaag ‘ wanneer de focus van uw toetsenbord zich op het item bevindt.
Om bijvoorbeeldsubmenu's van “ PRODUCTEN ”, te vinden, drukt u op ‘ Enter ’ of de toets ‘ Pijl omlaag ‘ wanneer uw toetsenbordfocus zich op “ PRODUCTEN ” bevindt. U vindt 8 submenu's zoals “ Gsm's “ , “ TV en Audio/Video “, enz.

1.2 Om naar het volgende item in onze algemene navigatiebalk te gaan, drukt u op ‘ Tab ‘ of op de toets ‘ Pijl naar rechts ‘ wanneer uw toetsenbordfocus zich op een van de items in de Balk bevindt.
Om bijvoorbeeld naar het volgende item na “ PRODUCTEN ” te gaan, drukt u op ‘ Tab ‘ of op de toets ‘ Pijl naar rechts ‘. (Als u al naar submenu's aan het kijken was, drukt u op de toets ‘ Esc ’ en drukt u vervolgens op‘ Tab ‘ of op de toets ‘ Pijl naar rechts ‘.) Uw toetsenbordfocus zal op 'VOOR BEDRIJVEN' staan.

Geval 1

Global Navigation Bar, highlighting Products menu

Geval 2: Hoe vindt u producttypes of gaat u naar het volgende submenu van onze algemene navigatiebalk? 

2.1 Om producttypes van een submenu te vinden, drukt u op ‘ Enter ‘ of op de toets ‘ Pijl omlaag ‘ wanneer uw toetsenbordfocus zich op het submenu bevindt.
Bijvoorbeeld , om producttypes van “ Gsm's “ te vinden, drukt u op ‘ Enter ‘ of op de toets ‘ Pijl omlaag ‘ wanneer uw toetsenbordfocus zich op “ Gsm's “ bevindt. U vindt dan 3 producten zoals “ Gsm's “ , “ Tab “ en “ Note “.

2.2 Om naar het volgende producttype van het submenu in onze algemene navigatiebalk te gaan, drukt u op de toets ‘ Tab ‘ of op een van de ‘ Pijltjestoetsen ‘.
Om bijvoorbeeld naar het volgende producttype na “ Gsm's “ te gaan, drukt u op ‘ Tab ‘ of op de toets ‘ Pijl naar rechts ‘. Uw toetsenbordfocus zal op 'Tab' staan.

2.3 Om naar het volgende submenu in onze algemene navigatiebalk te gaan, drukt u op de toets ‘ Tab ‘ bij het laatste producttype.
Om bijvoorbeeld naar het volgende submenu na “ Gsm's “ te gaan, drukt u op de toets‘ Tab ‘ Uw toetsenbordfocus zal op 'TV & Audio/Video' staan.

Geval 2

Global Navigation Bar, highlighting Mobile Devices menu

Geval 3: Hoe vindt u gedetailleerde informatie over een producttype of sluit u onze algemene navigatiebalk

3.1 Om gedetailleerde informatie van een producttype te vinden, drukt u op de toets ‘ Enter ‘ wanneer uw toetsenbordfocus zich op een producttype bevindt. U gaat dan naar de producttypepagina van uw keuze.
Om bijvoorbeeld gedetailleerde informatie over “ Gsm's “ te vinden, drukt u op ‘ Enter ‘ wanneer uw toetsenbordfocus zich op " Gsm's " bevindt. U komt op onze pagina met subtypes van het product “ Gsm's “ terecht. Klik hier om het resultaat te bekijken.

3.2. Om onze algemene navigatiemenu's te sluiten, kunt u op gelijk welk moment op ‘ Esc ‘ drukken.

Geval 3

Global Navigation Bar, highlighting Mobile Phones menu