Direct naar content

Direct naar toegankelijkheid Hulp


Open Galaxy S5 Key Visual

Skiplinkgids

Skiplinks gebruiken op onze website

Zoals getoond in de 2 onderstaande gevallen, kunt u skiplinks leren op onze website. Op onze website staan drie skiplinks op onze hoofdpagina en twee op andere pagina's.

Geval 1: Drie skiplinks op onze hoofdpagina

“ Doorgaan naar productpromotie”
Deze skiplink is de eerste koppeling die u op onze hoofdpagina ziet wanneer u op de toets ‘ Tab ‘ op uw toetsenbord drukt. Als u het onderdeel productpromotie op de pagina wilt overslaan, drukt u op de toets ‘ Enter ‘ op uw toetsenbord. U wordt dan naar ons onderdeel productpromotie geleid.
In ons geval 1 kunt u met deze skiplink onze algemene navigatiebalk overslaan en naar onze productpromotie gaan.

“ Doorgaan naarsociale media ”
In ons geval 1 kunt u met deze skiplink de Algemene navigatiebalk en productpromotie overslaan, en wordt u naar het menu van de sociale media geleid.

“ Doorgaan naar Help bij toegankelijkheid ”
In ons geval 1 kunt u met deze skiplink alles overslaan en naar de koppeling Help bij toegankelijkheid gaan (onder het menu “ Hoe kunnen we u van dienst zijn? ” in het menu in de voettekst.

Geval 1: Hoofdpagina

Main page, highlighting the targets of each skip link

Geval 2: Twee skiplinks op andere pagina's

“Overslaan naar inhoud”
Deze skiplink is de eerste koppeling die u tegenkomt op andere pagina's dan onze hoofdpagina indien u op de toets ‘ Tab ‘ drukt. Als u het onderdeel inhoud op de pagina wilt overslaan, drukt u op de toets ‘ Enter ‘ op uw toetsenbord U wordt dan naar ons onderdeel inhoud geleid.
In ons geval 2 kunt u met deze skiplink onze Algemene navigatiebalk , Bladwijzer en delen overslaan en wordt u naar het gedeelte met inhoud op de pagina geleid.

“Overslaan naar Help bij toegankelijkheid”
In ons geval 2 kunt u met deze skiplink alles overslaan en naar de koppeling Help bij toegankelijkheid gaan (onder het menu “ Hoe kunnen we u van dienst zijn?) in de voettekst.

Geval 2: Productpagina

Product page, highlighting the targets of each skip link