Kids Mode

Galaxy S7 edge met animatiepersonages uit de Samsung Kids Mode-app

Kids Mode, de eerste digitale speelomgeving voor je kinderen, biedt een schatkist vol leuke en veilige inhoud. Gewoon installeren en je kunt meteen aan de slag op je Galaxy-smartphone of -tablet. In Kids Mode zijn het geluk en de veiligheid van je kind gegarandeerd.

Met de Kids Mode kan je kind in vrijheid roamen op je Galaxy-apparaat

Bescherm je kind tegen mogelijk schadelijke inhoud door een pincode in te stellen zodat het de Kids Mode niet kan verlaten. Dankzij de functie voor ouderlijk toezicht kun je zowel beperkingen instellen voor het gebruik van de app door je kind, als bepalen welke inhoud er beschikbaar is.

Geanimeerde personages uit de Kids Mode-app staan voor schermopnamen van de toegangspagina voor ouderlijk toezicht, het activiteitenlogboek van je kinderen en een pagina met de registratie van gebruik op weekdagen

Kids Mode: bedoeld om kinderen plezier te bieden

Er is van alles te zien en te beleven in de Kids Mode-app. Laat je kind favoriete personages aankleden, spelletjes spelen of meedansen op hun liedjes. Het is een wereld van eindeloos plezier.

Schermafbeeldingen van verschillende soorten personages beschikbaar in de Kids Mode-app op de Galaxy S7 edge, inclusief pictogrammen van de personages die zijn opgesteld voor de schermafbeeldingen

Als iets leuk is, komt het leren vanzelf

Download een breed scala aan gratis en betaalde apps in de speciale Kids Store. Kies uit zo'n 1 000 apps die allemaal bedoeld zijn om je kinderen te helpen leren en spelen. Geef je kind een app om een taal te leren, rekenapps die zijn afgestemd op de leeftijd en nog tal van andere apps met populaire personages.

Pictogrammen van de verschillende personages in de Kids Mode-app

* Service kan per land verschillen

*Bezoek de Kids Mode-website voor meer informatie over de Kids Mode.

*Download Kids Mode in Galaxy Apps op de pagina ‘Galaxy Essentials’. Raadpleeg de kennisgeving voor meer informatie wanneer de app niet compatibel is met je apparaat.

*Klik hier om naar de downloadpagina te gaan.

Klik om de downloadpagina in  Google Play in een nieuw venster te openen.
Klik om de downloadpagina in Galaxy Apps in een nieuw venster te openen