Woonkamer, gestofzuigd met Samsung-stofzuiger

De eenvoudige manier om uw huis gezond te houden

De belangrijkste functies om uw gezin goed te beschermen

  • Slim zuigsysteem — Bepaalde modellen kunnen het soort stof op de vloer herkennen en passen de zuigkracht hieraan aan. Zo worden uw tijd en uw krachten optimaal ingezet.

  • Stil ontwerp — De zogenaamde Stress Free Sound-functie voorkomt de hoge pieptoon die u zo vaak bij stofzuigers hoort.

  • Eenvoudig leeg te maken — De stofreservoirs kunnen makkelijk en zonder morsen worden verwijderd en leeggemaakt.

  • HEPA-filter — Het afwasbare HEPA-filter (High-Efficiency Particulate Air) vangt de allerkleinste deeltjes zoals stof en allergenen, zodat de lucht in huis zuiver blijft.

  • Huisdierinstellingen — Met de speciale opzetstukken en instellingen voor het opzuigen van dierenharen blijft het zelfs met huisdieren in huis goed schoon.

  • Stijlvolle vormgeving — Ons hele gamma aan stofzuigers heeft een strak en stijlvol design. Dit is mooi meegenomen als uw stofzuiger regelmatig in de woonkamer verschijnt.

Grondiger schoonmaken

  • Hoe vaak moet u stofzuigen? Dat hangt er vanaf hoe vaak in een bepaalde kamer in en uit wordt gelopen. Veelgebruikte kamers moeten dagelijks of een paar keer per week worden gestofzuigd, terwijl bij andere kamers één keer per week volstaat. Het hangt er ook vanaf hoe groot uw gezin is, of er veel vuil naar binnen wordt gelopen en of u huisdieren heeft enzovoort.

  • Gebruik de juiste accessoires. De meeste stofzuigers worden geleverd met verschillende mondstukken en accessoires voor verschillende oppervlakken. Gebruik ze ook! Gebruik het tapijtmondstuk voor de vloerbedekking en het mondstuk voor harde vloeren voor uw parket of tegelvloer. U zult versteld staan hoeveel verschil dit uitmaakt.

  • Verander van richting. Net als bij een keurig gemaaid gazon, moet u op uw vloerbedekking zigzagbanen zien als u klaar bent. Door van richting te veranderen wordt meer vuil opgezogen en blijft uw vloerbedekking ook langer mooi.

  • Gebruik de stofzuiger voor meer dan alleen de vloer. Dit is natuurlijk de meest voor de hand liggende toepassing, maar er is veel meer mogelijk. Stofzuig af en toe de condensator en de ventilator van uw koelkast (altijd eerst de voeding uitschakelen) zodat deze op volle kracht blijft werken of geef uw matras een goede beurt om alle stofmijt en bacteriën weg te werken.


Met de juiste stofzuiger en af en toe een paar minuten, weet u zeker dat uw huis een veilige en gezonde plek is voor uzelf en uw gezin.

Gerelateerde producten

SC5480 Rechterhoek Blauw

SC5480

VCC5480V3B/XEN

Adviesprijs €98,-