Het 9-serie-notebook: één en al design

Oct 17, 2011

Men zegt dat een goed design een boodschap over moet brengen. Het Samsung 9-serie notebook is één en al design en verwijst naar de schoonheid van de natuurelementen en de kracht van door de mens gemaakte objecten. De sierlijke belijning en de hoogwaardige finish springen in het oog, maar het zijn vooral de golfvormige zijkanten die een statement maken. Het innovatieve design is geïnspireerd op stromende rivieren in de natuur en boogvormen in de architectuur.

Publicatiedatum: 16 maart 2011

Oerdegelijk materiaal

Laat u niet misleiden door de slanke vormgeving. Het 9-serie notebook is zowel vanbinnen als vanbuiten superdegelijk. Hij is gemaakt van het lichte maar toch sterke materiaal duralumin en heeft hierdoor een strakke en aerodynamische look.

Het is zelfs de enige laptop ooit gemaakt uit duralumin, een hoogwaardig materiaal ontwikkeld voor geavanceerde vliegtuigen en ander zeer specialistisch materieel. Duralumin is twee keer zo sterk als aluminium maar heeft hetzelfde gewicht. De perfecte oplossing dus. Niet alleen zijn uw gegevens nog beter beveiligd door dit materiaal, maar het zorgt ook voor een hoogwaardige afwerking. U ziet het en u voelt het.

Licht genoeg om overal mee te nemen

Dit strakke, gestroomlijnde notebook ziet er niet alleen licht uit door de aerodynamische vormgeving, maar is ook echt licht genoeg om mee te nemen. Het 9-serie notebook weegt minder dan 1,4 kg en is slechts 1,6 mm dik (niet dikker dan een gemiddeld tijdschrift dus). U neemt hem dan ook makkelijk altijd en overal mee naartoe.

Design tot in de kleinste details

Bij de 9-serie werd extra aandacht besteed aan de details zodat alles aan het notebook eenvoud en stijl uitstraalt. De buitenkant ziet er strak en sober, betrouwbaar en stoer uit. En dit vindt u ook terug in elk van de kenmerken:

• • Schitterend lcd-scherm voor schitterende beelden: Het heldere, hoogwaardige scherm haalt niet alle aandacht naar zichzelf toe, maar is naadloos verwerkt in de totale vormgeving.

• • Multitouchpad met geïntegreerde klikfunctie voor stijlvol en intuïtief navigeren: Het multitouchpad, met een nieuwe glazen coating en een beeldsensor, heeft geen toetsen maar een geïntegreerde klikfunctie en is stijlvol en gebruiksvriendelijk. Het touchpad kan gericht en comfortabel worden bediend, zodat de cursor niet verdwijnt of verspringt.

• • Toetsenbordverlichting voor meer gebruiksgemak: Het verlichte toetsenbord is altijd goed zichtbaar ongeacht het moment van de dag of het omgevingslicht. Een 3D-beeldsensor pikt elke beweging van de vingers − zoals inzoomen, swypen en draaien − goed op, zodat u uw documenten, afbeeldingen en programma's makkelijk kunt aansturen.

Net zo stijlvol en mobiel als u zelf

Tegenwoordig is technologie net zozeer een modeaccessoire als een functionele noodzaak. U heeft dus een notebook nodig dat niet alleen goed werkt, maar er ook goed uitziet. Van de subtiele golfvormen tot het lichtgewicht design, de 9-serie ziet er altijd en overal net zo goed uit als dat hij presteert.