Direct naar content

Welcome JUN! You have arrived at the new Samsung.com, designed just for you!

Content

Hulp voor toegankelijkheid

ALGEMENE NAVIGATIEGIDS

De algemene navigatiegids gebruiken op de internationale B2B-website van Samsung.

Hoe vindt u submenu's op onze algemene navigatiebalk?

 • 1.1. Om submenu's van een item in de algemene navigatiegids van de internationale B2B-website van Samsung te vinden, drukt op de toets Tab tot u het item bereikt.
  De submenu's verschijnen automatisch als de focus van het toetsenbord op het item staat.
  Om bijvoorbeeld naar de submenu's van "Producten" te gaan, drukt u op Tab tot u Producten bereikt.
  U vindt meerdere submenu's, zoals "Schermen, Mobiele apparaten".

 • 1.2. Om door de subitems van een groep in de Algemene Navigatiegids te bladeren, drukt u op de toets Tab wanneer het hoofditem wordt gemarkeerd.
  Om bijvoorbeeld naar de subitems van "Schermen, Mobiele apparaten" te gaan, drukt u op Tab tot de focus van het toetsenbord op dat item staat.

 • 1.3. Om naar de volgende groep te gaan in de Algemene Navigatiegids van de internationale B2B-website van Samsung, drukt u op de Tab-toets tot u alle subitems in de huidige groep doorlopen heeft.
  Daarna gaat de focus naar de volgende groep.
  Om bijvoorbeeld naar de inzichtengroep te gaan na "Producten", drukt u op Tab tot u alle subitems van de groep Producten doorlopen heeft.
  Als u bij het laatste subitem in de groep Producten op Tab drukt, dan gaat de focus van het toetsenbord naar de volgende groep, "Inzichten".

 • 1.4. Om terug te keren naar het vorige item in de Algemene Navigatiegids van de internationale B2B-website van Samsung, houdt u de Shift-toets ingedrukt en drukt u eenmaal op de Tab-toets.
  De focus van het toetsenbord gaat dan naar het vorige item. U kunt meerdere keren op Shift + Tab drukken om naar wens terug te keren.
  Om bijvoorbeeld terug te keren naar het Samsung-logo als de focus van het toetsenbord op "Industrieën" staat, drukt u eenmaal op Shift + Tab.

Hoe gebruikt u de zoekfunctie op onze algemene navigatiebalk?

 • 2.1. Om de focus op de zoekfunctie te plaatsen in de Algemene Navigatiegids van de internationale B2B-website van Samsung, drukt u op de Tab-toets tot u alle menuopties doorlopen heeft en de focus van het toetsenbord op het pictogram 'Zoeken' staat.

 • 2.2. Om een zoekterm in te voeren in het zoekveld in de Algemene Navigatiegids van de internationale B2B-website van Samsung, drukt u eenmaal op de Tab-toets als de focus van het toetsenbord op het pictogram 'Zoeken' staat.
  De focus verplaatst zich nu van het pictogram 'Zoeken' naar het zoekveld. U kunt nu het trefwoord intypen waarnaar u wilt zoeken.

 • 2.3. Om door de zoeksuggesties heen te bladeren in de Algemene Navigatiegids van de internationale B2B-website van Samsung, drukt u op de Tab-toets nadat u een trefwoord ingevoerd heeft in het zoekveld tot de focus van het toetsenbord op de eerste suggestie in de lijst staat.
  U kunt nu naar de volgende suggesties gaan door opnieuw op de Tab-toets te drukken.

 • 2.4. Om een suggestie te gebruiken om te zoeken in de Algemene Navigatiegids van de internationale B2B-website van Samsung, drukt u op de Enter-toets als de focus van het toetsenbord op de zoeksuggestie staat.
  U gaat dan naar de Zoekresultaten-pagina met de producten en content die overeenkomen met het trefwoord van de suggestie.

 • 2.5. Om het selectievakje in de filtergroep te selecteren, drukt u op de toets Tikken om het selectievakje te markeren dat u wenst te selecteren. U kunt op de spatiebalk drukken om het selectievakje te selecteren. Het wordt vervolgens geselecteerd als wit vinkje op een blauw vakje.

Hoe gaat u naar onze Smart Finder en gebruikt u deze op onze algemene navigatiebalk?

 • 3.1. Om Smart Finder te bekijken in de Algemene Navigatiegids van de internationale B2B-website van Samsung, drukt u op de toets Tab om door de menu-items te lopen tot de focus van uw toetsenboard op Smart Finder staat.
  Druk nu op de Enter-toets om de inhoud van de Smart Finder uit te vouwen en de producten in de Smart Finder te zien.
  U zult zien dat de Smart Finder-koppeling alleen beschikbaar is in de Algemene Navigatiegids van de internationale B2B-website van Samsung.

 • 3.2. In de uitgeklapte Smart Finder drukt u op de toets Tab om cursor te verplaatsen en drukt u op de toets Enter om naar de volgende stap in de geselecteerde vraag te gaan.

 • 3.3. Als laatste stap drukt u op de toets Tab om de cursor te verplaatsen in de inhoud van de resultaten. Als u op Enter duwt, gaat u naar de detailpagina van de geselecteerde inhoud.

 • 3.4. Om Smart Finder te sluiten, drukt u meerdere keren op Tab tot de focus van uw toetsenbord op "Sluiten" staat. Druk nu op de Enter-toets om de pagina Smart Finder te verwijderen.