/

21.5" Series 650 LED HD Monitor S22C650K

S22C650K

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

Wilt u meer weten?

Vraag informatie op over zakelijke producten, oplossingen en diensten van Samsung. Wij nemen spoedig contact met u op.

E-mail onsb2bitd.be@samsung.com

EEN VERZOEK INSTUREN

21.5 Series 650 LED HD Monitor S22C650K

Features

 • Perfecte kleuren, waar u ook zit
 • Bekijk uw werk vanuit de beste hoek
 • Een minimaal design met een maximaal effect
 • Help uw bedrijf met kostenbesparende technologie

Help uw bedrijf met kostenbesparende technologie

Help uw bedrijf met kostenbesparende technologie
Beperk uw werkingskosten tot een minimum met de hulp van de nieuwe DPMS 0.1W-functie*. Die zorgt ervoor dat uw Samsung Business Monitor (SC650/ SC450/ SC200) slechts maximaal 0,1 Watt verbruikt in stand-bymodus. Dit verbluffend lage verbruik is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu en geen enkele concurrent kan hetzelfde aanbieden. *Analoge inputconditie *Deze functie is niet beschikbaar voor DP-modellen (Display Port).

Verbeter uw werk met HAS-design

Verbeter uw werk met HAS-design
Vind de perfecte kijkervaring met de in de hoogte verstelbare standaard van Samsung (HAS: Height Adjustable Stand). Met de eenvoudige bediening kan de gebruiker de hoogte en de kijkhoek aanpassen aan zijn eigen oogniveau, wat de productiviteit ten goede komt. Zo kijkt de gebruiker altijd onder de beste omstandigheden.

Optimaliseer uw ruimte met de eenvoudige muurbevestiging

Optimaliseer uw ruimte met de eenvoudige muurbevestiging
Geef uw scherm de best mogelijke plaats met de VESA-muurbevestiging. Die is makkelijk te bevestigen en te installeren maar ook handig, veilig en compatibel, kortom de perfecte partner voor uw scherm. U geniet altijd van de perfecte kijkhoek en u maakt optimaal gebruik van uw ruimte dankzij het dunne ontwerp.

De complete audio/video-oplossing met ingebouwde luidsprekers

De complete audio/video-oplossing met ingebouwde luidsprekers
Dankzij de ingebouwde stereoluidspreker van Samsung zorgt een duplexluidspreker voor stereogeluid van een hoge kwaliteit en een rijkere multimedia-ervaring. Dankzij het uitstekende geluid van Samsung, geniet u van films en muziek alsof u zich in het theater of een concertzaal bevindt. Geniet van een totaal comfort en haal het beste uit uw thuis- of kantooromgeving met de kostenefficiënte ingebouwde luidsprekers.

Een nog betere dynamische contrastverhouding met de nieuwste Mega Dynamic Contrast Ratio (DCR)

Een nog betere dynamische contrastverhouding met de nieuwste Mega Dynamic Contrast Ratio (DCR)
Mega Dynamic Contrast Ratio levert een heel nieuw niveau van kleur- en beeldkwaliteit op, met levensechte beelden. De adembenemende contrastverhouding van de Mega∞ DCR toont zwarttinten op hun donkerst en de zuiverste wittinten en andere kleuren op hun helderst. De kristalheldere beeldkwaliteit valt meteen op. In vergelijking met deze explosie aan kleuren lijken andere schermen gewoonweg saai. Geniet van uw multimedia-inhoud met de professionaliteit die deze inhoud verdient.

Houd uw werkplek even efficiënt als uw scherm

Houd uw werkplek even efficiënt als uw scherm
Als u een werkscherm nodig heeft dat efficiënt gebruik maakt van de kantoorruimte, is de Samsung LED Business Monitor SC650/SC450 de perfecte keuze. Dat gaat van een gemakkelijke verplaatsing van het scherm met de handgreep tot een snelle installatie: de SC650/SC450 zorgt voor een efficiënte en nette werkplek. U kunt uw werkplek optimaal indelen met de Samsung LED Business Monitor SC650/SC450.
Perfecte kleuren, waar u ook zit

Perfecte kleuren, waar u ook zit

Optimaliseer uw kijkervaring met de superieure AD-PLS-technologie (Plane to Line Switching) van Samsung. De SC650, die zowel verticaal als horizontaal een kijkhoek van wel 178 graden heeft, geeft een duidelijk en gedetailleerd beeld weer door levensechte kleuren te behouden, zelfs wanneer u het beeld vanuit een extreme hoek bekijkt. Het resultaat is altijd levendig en helder.
Bekijk uw werk vanuit de beste hoek

Bekijk uw werk vanuit de beste hoek

Geef uw werknemers een optimale kijkervaring op kantoor met de betaalbare Samsung Business Monitor. Terwijl traditionele schermen een kijkhoek van 170 graden horizontaal hebben, heeft het Samsung-scherm een extra brede kijkhoek van 178 graden. Die extra 8 graden zijn vooral handig wanneer u informatie op het scherm aan één of meer collega's laat zien of wanneer u uw ideeën voorstelt aan klanten. De Samsung Business Monitor heeft zijn verticale kijkhoek met 18 graden verbeterd, waardoor dit het perfecte scherm is om presentaties te geven voor een groot publiek, of wanneer u andere inhoud bekijkt, zoals video's.
Een minimaal design met een maximaal effect.

Een minimaal design met een maximaal effect.

Gebruik uw scherm optimaal dankzij de chique dunne rand. Omdat de rand zo dun is, is de gebruiker minder afgeleid wanneer hij naar het scherm kijkt en kan hij zich dus beter concentreren. Dankzij de extra schermruimte is het ook makkelijker om een werkstation met twee schermen op te zetten, waardoor de gebruiker ook productiever kan zijn. Maar voor zij die enkel op zoek zijn naar een knap scherm, geeft deze dunne rand een geraffineerde toets aan elk bureau.
HDMI Port

HDMI Port

Bring all of your content onto your monitor using the HDMI Port. With a wide range of inputs, you can be assured of making a quick and easy connection to your monitor.
Zwenken

Zwenken

Wijzig het perspectief van uw scherm met de innovatieve zwenkfunctie van Samsung. Daarmee kunt u uw scherm tot 90 graden draaien, zodat het perfect past bij uw eigen kijkbehoeften.
Draaibaar

Draaibaar

Met de draaifunctie van Samsung kan het scherm snel en gemakkelijk worden versteld. Dat is zeer handig wanneer in groepen gewerkt wordt.
Kantelbaar

Kantelbaar

Stel uw scherm in op de perfecte hoek met de kantelfunctie van Samsung. Zo kan u altijd op de meest comfortabele manier werken.
Gerecycleerd kunststof

Gerecycleerd kunststof

Samsung Business Monitors (SC650/SC450) zijn goed voor het milieu: tijdens het productieproces wordt gebruik gemaakt van gerecycleerd kunststof.
Eco-certificatie - Certificatie van TCO Display

Eco-certificatie - Certificatie van TCO Display

De Samsung-schermen voldoen aan de strenge milieuvereisten van de TCO Display-standaard en vormen de absolute voorhoede op het vlak van verantwoordelijk design en verantwoordelijke productie. Ze zorgen voor de gezondheid van zowel de gebruiker als de planeet.
Eco-certificatie - EPEAT

Eco-certificatie - EPEAT

Upgrade naar de groenere Samsung LED Business Monitor, die het nieuwe Green Certificate kreeg van EPEAT. Met zijn lagere verbruik ("soft power") is dit milieuvriendelijk scherm ideaal voor bedrijven.
Eco-certificatie - Energy Star

Eco-certificatie - Energy Star

Beperk uw kosten tot het minimum met de LED Business Monitor van Samsung, die de Energy Star-certificatie kreeg. Omdat het minder energie verbruikt, is dit scherm goed voor uw bedrijf en voor het milieu.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmeting van LS22C65KKS/EN

Scherm

 • Panel Type

  AD-PLS, LED-type

 • Schermgrootte

  Schermgrootte: 21,5" (16:9)

 • Active Display Size (H x V)

  476,64 mm (H) x 268,11 mm (V)

 • Helderheid

  Helderheid: 250 cd/m²

 • Contrast ratio

  Contrastverhouding: Mega ∞ DCR (statisch 1 000:1)

 • Resolutie

  Resolutie 1 920 x 1 080

 • Pixel Pitch

  0,24825 mm (H) x 0,24825 mm (V)

 • Responstijd

  5 ms (GTG)

 • Kijkhoek (Horizontaal/Verticaal)

  Kijkhoek (horizontaal / verticaal): 178° / 178°

 • Kleur ondersteund

  Kleurondersteuning: 16,7 miljoen

Interface

 • Wireless Display

  Nee

 • D-Sub

  1 x D-sub

 • DVI

  Nee

 • Dual Link DVI

  Nee

 • Display Port

  Nee

 • HDMI

  1 x HDMI

 • Audio-invoer/-uitvoer

  Audio In / Uit

 • Luidspreker

  Luidspreker 1 W x 2

 • USB Hub

  Nee

MEER SPECS TONENUitvouwen

Vormgeving

 • Mobile Control

  Nee

 • Mobile High-Definition Link (MHL)

  Nee

 • Geïntegreerde functie

  Eco Saving, Samsung MagicBright 3, Off Timer, Image Size, Key Repeat Time ondersteund

 • Additional PC S/W

  MagicTune,MultiScreen,MagicRotation

 • Compatibile besturingssystemen

  Alle OS

 • Windows Certification

  Ja

Vormgeving

 • Kleur

  Mat zwart

 • Standaardtype

  HAS : bereik (130 mm)

 • Standaardfunctie

  Kanteling : -3° tot +25°
  Zwenken : -1 to +95
  Draaibereik : -45° tot +45°

 • Wandmontage

  100 x 100 Kan aan de muur worden bevestigd

Operation Conditions

 • Temperatuur

  10°C ~ 40°C

 • Vochtigheid

  10 ~ 80%

Vermogen

 • Energiezuinigheidsklasse

  C

 • Voeding

  Voeding: 100 - 240 V (50 / 60 Hz)

 • Stroomverbruik (Stand-by)

  0,3 W

 • Energy Star Power Consumption

  Minder dan 0,1 W (Analoge invoerconditie)

 • Type

  Ingebouwd

 • Power Consumption (On-Mode / IEC 62087 Edition 2)

  34 W

 • Piekverlichtingssterkte verhouding (%)

  100%

 • Yearly Power Consumption (EU standard) kWh

  49,6 kWh

 • Kwik

  0.0mg

 • Lood

  Aanwezig

Afmetingen (BxHxD)

 • Afmetingen set met standaard (BxHxD)

  MAX 504,3 x 485,35 x 210 (mm)
  MIN 504,3 x 355,35 x 210 (mm)

 • Afmetingen set zonder standaard (BxHxD)

  504,3 x 301,9 x 55,45 (mm)

 • Afmetingen verpakking (BxHxD)

  577 x 185 x 375 (mm)

Gewicht

 • Gewicht zonder standaard

  4,75 kg

 • Gewicht zonder standaard

  3,2 kg

 • Gewicht verpakking

  6,15 kg

Accessoires

 • Kabels

  D-Sub-kabel, audiokabel

 • Power Cable Length

  1,5 m Lengte stroomkabel

 • Overige

  E-manual, Installatie-cd, Verkorte installatiehandleiding bijgeleverd

Certification and Compliance

 • Eco label certification

  UL (V.S.) : UL 60950-1
  CSA (Canada) : CSA C22.2 No. 60950-1
  TUV (Duitsland) : EN60950-1
  NEMKO (Noorwegen) : EN60950-1
  KC (Korea) : K60950-1
  CCC (China) : GB 4943-2001
  PSB (Singapore) : IEC60950-1
  GOST (Rusland) : IEC60950-1, EN55022
  SIQ (Slovenië) : IEC60950-1, EN55022
  PCBC (Polen) : IEC60590-1, EN55022
  NOM (Mexico) : NOM-019-SCFI-1993
  IRAM (Argentinië) :IEC60950-1
  SASO (Saudi-Arabië) : IEC60950-1

 • EMC

  FCC (USA) FCC Part 15, Subpart B class A
  CE (Europa) EN55022, EN55024
  VCCI (Japan) V-3 (CISPR22)
  KCC (Korea) :KN22, KN24
  C-Tick (Australië) : AS / NZS3548 (CISPR22)
  CCC (China) :GB 9254-2008, GB 17625.1-2003

 • Environment / Energy

  Energy Star / TCO / Epeat Gold

Garantie

 • Garantie

  3 jaar garantie

Support

User Manual

5.68 MB, pdf, GERMAN

2014.11.25

Overige handleidingen (4)

Stuurprogramma (1)

 • Device(Install)

  Win 2000/XP/Vista/Win7/Win8 (32,64bit), 8.02 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : 1.0

  2013.06.07 tooltipbox

  Pop-upvenster met knopinfo afsluiten
  1. Title
  Monitor Driver
  2. Applicable Model
  S22C650K
  3. Carrier or Corporate Customer
  Open Market
  4. Description
  If you have trouble for setting up the Monitor under Windows 2000/XP/Vista/7 this program will help you to install Windows Monitor Driver. You can install the most suitable Windows driver for your monitor.

  System Requirements : Windows 2000/ XP/ Vista/ 7/ 8(32bit/64bit)

Milieu (1)

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.Adobe Acrobat Reader downloadenstartenOm DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren. Djvu Viewer downloadenDjvu Viewer downloadenstarten

Heeft u een vraag of heeft u productondersteuning nodig? Ga naar ons supportgedeeltestarten

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING