/

24" Series 650 LED HD Monitor S24A650S

S24A650S

Samsung world

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

Wilt u meer weten?

Vraag informatie op over zakelijke producten, oplossingen en diensten van Samsung. Wij nemen spoedig contact met u op.

E-mail onsb2bitd.be@samsung.com

EEN VERZOEK INSTUREN

24 Series 650 LED HD Monitor S24A650S

Features

 • U straalt een en al professionaliteit uit met de indrukwekkende led-visuals van Samsung.
 • Met de kostenbesparende en milieuvriendelijke functies van deze monitor is uw kantoor helemaal bij de tijd.

Een slim ontwerp om efficiënter te werken

Een slim ontwerp om efficiënter te werken
Bij het ontwikkelen van de Samsung LED Business Monitor SA650 is speciaal gelet op het verbeteren van de werkomstandigheden en efficiency. De SA650 heeft druktoetsen aan de voorkant in plaats van aanraaktoetsen, die bij te snelle bediening vaak tot kostbare fouten leiden. En door de slimme vormgeving kunnen de toetsen ook worden bediend als de monitor aan een wand is gemonteerd. Iets wat bij toetsen aan de zijkant vaak een probleem is. Ook heeft de SA650 een smalle, matte omlijsting. Dit zorgt voor minder afleiding rond het scherm, zodat u uw aandacht helemaal bij het beeld kunt houden.

De business-tool voor kristalheldere beelden

De business-tool voor kristalheldere beelden
De Samsung Business Monitor levert het hoogste niveau statische contrastverhouding van 3 000:1. De Samsung Business Monitor beschikt zo over een contrastverhouding die drie keer hoger is dan bij vergelijkbare modellen van de concurrent. Hierdoor wordt het beeld helder en scherp weergegeven en dat is een groot pluspunt voor bedrijven die met zware graphics en andere afbeeldingen met een hoge resolutie werken.

Een efficiënte werkplek dankzij het transporthandvat en de VESA-wandmontagevoorzieningen

Een efficiënte werkplek dankzij het transporthandvat en de VESA-wandmontagevoorzieningen
Als u een zakelijke monitor wilt waarmee u uw werkplek efficiënt kunt indelen, dan is deze Samsung LED Business Monitor SA650 de ideale keus. De SA650 kan worden verplaatst met behulp van het transporthandvat en kan snel worden geïnstalleerd, zodat u uw werkplek altijd op orde heeft. De SA650 heeft bovendien ook de nodige voorzieningen voor VESA-wandmontage, zodat hij alleen of met andere schermen aan een wand kan worden opgehangen. Met de Samsung LED Business Monitor SA650 kunt u uw werkplek dus altijd optimaal inrichten.

Een monitor die kan worden gekanteld, gedraaid en waarvan de hoogte kan worden ingesteld

Een monitor die kan worden gekanteld, gedraaid en waarvan de hoogte kan worden ingesteld
De Samsung LED Business Monitor SA650 is speciaal ontworpen om u efficiënter te laten werken. Met de verschillende opstellingsmogelijkheden stelt u de monitor helemaal op maat in. Met de in de hoogte verstelbare standaard kunt u het scherm altijd op de ideale ooghoogte zetten. Zo kunt u het scherm beter zien en heeft u een goede lichaamshouding. Daarnaast heeft u de mogelijkheid de monitor te kantelen en te draaien, wat niet alleen comfortabeler is maar ook nieuwe manieren van werken mogelijk maakt. De SA650-monitor kan 90 graden worden gedraaid, mocht dit nodig zijn voor bepaalde werkzaamheden. Nog nooit was een monitor zo comfortabel en efficiënt als deze Samsung LED Business Monitor SA650.

Bespaar energie en bekijk het resultaat in de Energy Tree

Bespaar energie en bekijk het resultaat in de Energy Tree
Met de nieuwe Energy Tree-functie van Samsung hoeft u niet langer te gissen hoeveel energie u bespaart. Voortaan weet u exact hoeveel energie u bespaart met behulp van de energiebesparende functies zoals de Eco-lichtsensor en de Eco-bewegingssensor. Via een intuïtief energiebesparingsoverzicht, dat intuïtief of grafisch kan worden weergegeven, kunt u precies zien hoeveel uw inspanningen opleveren voor het milieu.

Helderheidsregeling voor het besparen van energie

Helderheidsregeling voor het besparen van energie
Met de Eco-besparingsstanden wordt energie besparen de normaalste zaak van de wereld. Deze functie past de helderheid van uw Samsung-monitor aan aan de hoeveelheid energie die u wenst te besparen. U heeft de keuze uit drie energiebesparingsstanden (50%, 25% en 'Energiebesparing uit') dus u kunt uw monitor volgens uw eigen behoeften op maat instellen. Door zich in te zetten voor een lager energieverbruik, wil Samsung niet alleen u maar ook het milieu helpen. Met tot wel 50% minder energieverbruik, draagt u zondermeer uw steentje bij aan een beter milieu. Maak energiebesparing makkelijker en vertrouw op de Eco-besparingsstanden.
Energie besparen met de nieuwe en slimme bewegingstechnologie

Energie besparen met de nieuwe en slimme bewegingstechnologie

De geavanceerde SA650-monitor maakt gebruik van de allernieuwste bewegingssensoren, die al uw bewegingen volgen. De ingebouwde PIR-sensor (Pyrolectric Infrared Ray) van de SA650 detecteert automatisch elke beweging binnen een bepaald gebied voor het scherm. Zodoende kan uw monitor automatisch dimmen of uitschakelen en vervolgens weer inschakelen zodra hij merkt dat iemand dichterbij komt. Deze Eco-bewegingssensor is de allermakkelijkste manier om energie te besparen.
Vriendelijk voor de ogen én voor het milieu

Vriendelijk voor de ogen én voor het milieu

De Eco-lichtsensor van Samsung helpt u elektriciteit te besparen. De Eco-lichtsensor van de SA650 past de helderheid van het scherm aan aan het omgevingslicht, zodat u energie bespaart terwijl het beeld toch altijd schitterend is. Deze functie is niet alleen aangenamer voor uw ogen, maar draagt ook bij aan het milieu. De helderheid van de monitor wordt aangepast aan het omgevingslicht, zodat het scherm goed zichtbaar is en tegelijk optimaal is ingesteld voor uw ogen. In een verduisterde ruimte wordt de helderheid van het scherm dus lager ingesteld, maar als u in een ruimte met veel licht zit, wordt de helderheid hoger ingesteld. De Eco-lichtsensor is ideaal voor de moderne levensstijl: vriendelijk voor het milieu en vriendelijk voor de ogen.
De beste kijkhoek voor al uw werkzaamheden

De beste kijkhoek voor al uw werkzaamheden

Met deze gunstig geprijsde Samsung Business Monitor biedt u uw werknemers op kantoor de allerbeste kijkervaring. Gewone monitoren hebben een kijkhoek van 170 graden horizontaal, maar deze Samsung-monitor heeft een extrabrede kijkhoek van 178 graden. Deze extra 8 graden zijn vooral nuttig wanneer meerdere collega's samen informatie bekijken op hetzelfde scherm of bij presentaties voor uw klanten. Daarnaast is ook de verticale kijkhoek van deze Samsung Business Monitor met 18 graden uitgebreid. Ideaal dus voor het geven van presentaties aan grote groepen of voor het bekijken van andere content zoals video's.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmeting van LS24A650SS/EN

Scherm

 • Schermgrootte
  24" (16:9)
 • Helderheid
  250 cd/m²
 • Contrast ratio
  3 000:1
 • Resolutie
  1 920 x 1 080
 • Responstijd
  8 ms (GTG)
 • Kijkhoek (Horizontaal/Verticaal)
  Rechts / Links: 89 / 89 (standaard), Omhoog / Omlaag: 89 / 89 (standaard)
 • Kleur ondersteund
  16,7 miljoen (True 8-bits)

Signaalinvoer

 • Videosignaal
  D-sub, DVI, DP
 • Sync. Signaal
  Apart, Composiet, SOG
 • Connector
  D-sub, DVI, DP

MEER SPECS TONENUitvouwen

Vermogen

 • Stroomverbruik
  34 W (standaard)
 • Standby-verbruik (DPMS)
  0,5 W (standaard)
 • Type
  Externe adapter

Afmetingen (BxHxD)

 • Afmetingen set met standaard (BxHxD)
  568 x 418 x 224,5 mm
 • Afmetingen set zonder standaard (BxHxD)
  568 x 346 x 43 mm
 • Afmetingen verpakking (BxHxD)
  640 x 415 x 179 mm

Gewicht

 • Gewicht verpakking
  7,2 kg

Support

User Manual

5.66 MB, pdf, GERMAN

2012.11.28

Overige handleidingen (3)

Software (1)

Stuurprogramma (1)

 • Device(Install)(Monitor driver)

  Win 2000/XP/Vista/Win7/Win8 (32,64bit), 8.02 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  2012.11.23 tooltipbox

  Pop-upvenster met knopinfo afsluiten
  1. Title
  Monitor Driver
  2. Applicable Model
  SyncMaster S24A650S
  3. Carrier or Corporate Customer
  Open Market
  4. Description
  If you have trouble for setting up the Monitor under Windows 2000/XP/Vista/7 this program will help you to install Windows Monitor Driver. You can install the most suitable Windows driver for your monitor.

  System Requirements : Windows 2000/ XP/ Vista/ 7/ 8(32bit/64bit)

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.Adobe Acrobat Reader downloadenstartenOm DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren. Djvu Viewer downloadenDjvu Viewer downloadenstarten

Heeft u een vraag of heeft u productondersteuning nodig? Ga naar ons supportgedeeltestarten

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING