Inhoud
VERGELIJKEN

UHD Business Monitor 32"
(970-serie) U32D970Q

U32D970Q

 • Ongekend heldere kleuren
 • Levensechte beelden
 • Fogra PSD gecertificeerd
 • Eenvoudig gebruik voorkeursinstellingen

UHD Business Monitor 32" (970-serie) U32D970Q

Neem contact met ons op

FunctiesAfdrukken

Ongekend accurate kleuren dankzij uiterst nauwkeurige kalibratie
Ongekend accurate kleuren dankzij uiterst nauwkeurige kalibratie
De professionele UD970 monitor van Samsung wordt in de fabriek met grote precisie gekalibreerd. Iedere monitor wordt afzonderlijk afgesteld zodat de kleuren over het gehele scherm uniform zijn. De grijstinten gaan aanzienlijk mooier in elkaar over dan bij monitors die slechts een simpele softwarekalibratie ondergaan. Dankzij de kalibratiechipset en de 16-bits Look-up Table (LUT) krijgt u nog exactere kleuren over het hele scherm.
Ongelooflijk uniforme kleurweergave over het gehele scherm
Ongelooflijk uniforme kleurweergave over het gehele scherm
Iedere UD970 wordt individueel gekalibreerd, waarbij het scherm in 25 gebieden wordt verdeeld en de helderheid van ieder gebied uniform wordt afgeregeld met de kalibrator. Hierdoor krijgen de gebieden in het centrum en aan de randen van het scherm een geweldige nauwkeurigheid van △E < 3. Samsungs geavanceerde hardware-kalibratiechipset en exacte fijnregeling verhogen de uniformiteit van 75% tot 90% voor bijna perfect uniforme waarden over het hele scherm.
Gedetailleerde, heldere kleuren in iedere tint grijs
Gedetailleerde, heldere kleuren in iedere tint grijs
Van het zuiverste wit tot het diepste zwart - de UD970 kan 256 grijstinten weergeven. Ieder grijsniveau van de UD970 wordt met behulp van Gamma Curve en Gray Scale Correction zorgvuldig en exact gekalibreerd voor een nauwkeurigheid van △E < 1. Dit leidt tot heldere kleuren in de fijnste grijstinten, zodat u een levensecht beeld krijgt met precies de juiste helderheid, grijswaarden en kleurschakeringen om ieder detail tot uitdrukking te brengen.
Witbalanscorrectie voor fantastische beelden
Witbalanscorrectie voor fantastische beelden
Voor levensechte beelden is ook fijnregeling van de kleurtemperatuur nodig. Dankzij de witbalanscorrectie en de ingebouwde kalibratietechnologie met een nauwkeurigheid van △E < 1 weet de UD970 exact welke witbalans er nodig is en past hij de kleurtemperatuur op deskundige wijze aan. De monitor kan de kleurtemperatuur in kleine stappen van 100 graden instellen tussen 4 000 en 10 000 graden Kelvin. Zo krijgt u de perfecte witbalans met de levensechte kleuren en de helderheid die uw werk vereist.
Levendige kleuren met bijna volmaakte Adobe RGB dekking en 10-bits input
Levendige kleuren met bijna volmaakte Adobe RGB dekking en 10-bits input
De door Samsung ontwikkelde BLU-technologie ondersteunt 99% van de Adobe RGB kleurruimte op basis van de CIE 1931 norm. Dankzij de nagenoeg volledige dekking van het RGB-spectrum kunt u printen in uiterst nauwkeurige kleuren met minimale afwijkingen. De kleuren op het scherm zijn vrijwel niet te onderscheiden van die op het papier. Bovendien ondersteunt het scherm 10-bits weergave en wordt een 10-bits ingangssignaal verwerkt door de 16-bits LUT zodat er 1,07 miljard kleuren kunnen worden weergegeven.
Gebruikersvriendelijke kleurbeheersoftware voor uw persoonlijke wensen
Gebruikersvriendelijke kleurbeheersoftware voor uw persoonlijke wensen
Een ongekend professionele beleving met de precies gekalibreerde kleuren van de UD970. U kunt zelf kleurmodi en profielen aanpassen aan uw voorkeurspecificaties met de gebruikersvriendelijke Natural Color Expert persoonlijke kalibratiesoftware. Met de software-wizard maakt u heel gemakkelijk aanpassingen om exact de kleuren te krijgen die u als professional nodig heeft.
Bijzonder mooi en uiterst ergonomisch
Bijzonder mooi en uiterst ergonomisch
Alles aan de UD970, van scherm tot design, draagt bij aan de meest verfijnde kijkbeleving ooit. Met een matzwarte afwerking en metallic zilveren achterzijde krijgt uw kantoor de gedistingeerde, professionele uitstraling die het verdient. • Dankzij de geavanceerde ergonomie van de UD970 brengt u uw productiviteit moeiteloos op een hoger plan. Met Samsungs unieke HAS-design kunt u de monitor gemakkelijk 130 mm in hoogte verstellen. U kunt hem kantelen en horizontaal draaien. Ook verticaal verstellen gaat heel simpel dankzij de volledige ondersteuning voor Auto OSD Rotation.
Ultieme details en de ruimste kijkhoeken
De beeldkwaliteit van de UD970 is de beste in zijn klasse, met een 4 keer hogere resolutie dan Full High Definition (FHD) en de ruimste kijkhoeken.

• Met een UHD-resolutie van 3 840 x 2 160 zijn er vier keer zoveel pixels als bij FHD, voor levensechte details en een ultieme beeldkwaliteit. De extreem hoge UHD-resolutie maakt het professionals gemakkelijk omdat zoomen en scrollen minder vaak nodig is.
Ultieme details en de ruimste kijkhoeken
Gecertificeerd volgens de hoogste professionele normen
De UD970 is Fogra PSD gecertificeerd betreffende de kleurkwaliteit bij afdrukken. De beeldkwaliteit wordt bevestigd door het mastercertificaat voor beeldkwaliteit van TÜV. De monitor draagt ook het UL Listed kenmerk: het is geproduceerd door een bedrijf dat in redelijkheid te voorziene productrisico's inperkt. Verder wordt de monitor geleverd met een kalibratierapport van de fabriek, zodat professionals de gegevens kunnen bekijken en controleren.
Gecertificeerd volgens de hoogste professionele normen
Uitgebreide connectiviteit
De UD970 beschikt standaard over een groot aantal aansluitmogelijkheden, zoals twee DP 1.2 poorten, een mini-DP-naar-DP converter, een HDMI 1.4 poort en in totaal vijf USB-poorten. Dankzij de uitgebreide connectiviteit kunt u tegelijkertijd 4 verschillende beelden in Full HD resolutie weergeven, afkomstig van maximaal 4 verschillende signaalbronnen, voor meer flexibiliteit en hogere productiviteit.
Uitgebreide connectiviteit
Dankzij een reeks voorkeurmodi voor de kleuren kunt u de monitor afstemmen op uw professionele behoeften
De monitor beschikt, naast 8 vaste kleurenpresets, over 3 gebruikerspresets die handig kunnen worden aangepast door de gebruiker. Daarmee voldoet hij eenvoudig aan de eisen van alle professionele projecten.

•Adobe RGB: kleurmodus voor drukkers en uitgevers die een einde maakt aan kleurverlies in het groene en blauwe bereik
• sRGB: standaard kleurenpresentatie voor monitor en printer, voor de meeste PC-gebruikers
• High-Brightness: maximaliseert de helderheid voor games en gebruik in een fel verlichte omgeving
• EBU, BT.709, SMPTE-C: standaard kleurruimte voor European Broadcasting Union, HD TV uitzendingen en analoge (SD) TV-uitzendingen
•Digital Cinema Initiatives (DCI): consistente, repliceerbare standaards voor kleurenkwaliteit
• Digital Image Communication in Medicine (DICOM): standaarden voor digitale medische beeldverwerking en communicatie.
Dankzij een reeks voorkeurmodi voor de kleuren kunt u de monitor afstemmen op uw professionele behoeften
Twee verschillende kleurenmodi tegelijkertijd
Het grote formaat en de ultrahoge resolutie betekenen dat u het scherm kunt splitsen en toch scherpe, levendige beelden krijgt.

• Dual Color modus: hiermee kunt u 2 van de 8 vaste kleurensets tegelijk toepassen op hetzelfde scherm, zo kunt u hetzelfde beeld goed vergelijken.
• Quad Windows PBP en Dual Windows PBP: met Picture-by-Picture (PBP) kunt het scherm in tweeën splitsen of in 4 FHD-vensters verdelen.
Twee verschillende kleurenmodi tegelijk op het scherm

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Display

 • Schermafmeting

  31,5"
 • Aspect Ratio

  16:9
 • Type paneel

  PLS (Plane to Line Swtiching) type
 • BLU Type

  LED
 • Helderheid (normaal)

  350 cd/m² (High-Brightness mode)
 • Helderheid (Min)

  280 cd/m²
 • Hoogste Luminantie Ratio

  84%
 • Contrastverhouding

  1 000:1 (Typ)
 • Dynamische Contrast Ratio

  Mega ∞
 • Resolutie

  UHD (3 840 x 2 160, 4 K)
 • Reactiesnelheid (ms)

  8 (GTG)
 • Kijkhoek (H/V, graden)

  178° / 178°
 • Kleur Support

  1 B (Ture 10 bit)

Algemene kenmerken

 • Ingesloten functies

  Quad & Dual Windows PBP, PIP 2.0, Eco Saving, Off Timer, Image Size, USB Super-charging, UHD Up-scaling, OSD Auto Rotate
 • Wireless Display

  Nee
 • Extra PC S/W

  Easy Setting Box, Magic Rotation Auto (Win7 / Win8 - 32 bit / 64 bit)
 • OS Compatibiliteit

  Windows, Mac
 • Windows Certificering

  Windows 8.1

MEER SPECS TONEN

ONDERSTEUNING

 • Software (2)
  • Natural Color Expert(Natural Color Expert for Windows)
   Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 (32bit, 64bit), 49.25 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2015.10.19
   Versie : 4.0.4.0
  • Natural Color Expert(Natural Color Expert for Mac OS)
   Mac OS 10.7 or greater, 46.31 MB, dmg, MULTI LANGUAGE
   2015.06.25
   Versie : 4.0.0.13
 • Stuurprogramma (1)
  • Device(Install)
   Win 2000/XP/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 8.03 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2014.08.25
   Versie : 1.0
 • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

  Adobe Acrobat Reader downloaden
 • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

  Djvu Viewer downloaden
 • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

  Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing
EBCExecutive Briefing Center

Wilt u weten wat Samsung voor u kan betekenen, bekijk dan de evenementeninformatie en meld u aan voor een bezoek aan het EBC.

Aanmelden voor een bezoek aan het EBC

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten