Inhoud

FunctiesAfdrukken

Hybrid Beamforming Engine H60
Hybrid Beamforming Engine
Deze geavanceerde technologie zorgt dankzij een snellere en nauwkeurigere gegevensverwerking voor beelden die dieper gaan en meer details bevatten. De technologie combineert 2D kleurenbeelden van optimale kwaliteit met een hoge beeldsnelheid.

S-Vue Transducer
S-Vue Transducer
De uiterst responsieve S-Vue probe biedt een hogere bandbreedte en sensitiviteit. Hierdoor krijgt u superieure resultaten van hoge resolutie, zelfs bij technisch moeilijke patiënten. Verder maakt deze lichte, ergonomisch ontworpen probe dat de gebruiker minder vermoeid raakt. Dit geldt zeker voor de CV1-8AD, die ongeveer 30% lichter is dan het conventionele model.
Clear Vision (SDMR) H60
Clear Vision (SDMR)
Met de H60 beschikken deskundigen over de allernieuwste technieken voor snelle en nauwkeurige diagnostische procedures en gaat de patiëntbeleving er aanzienlijk op vooruit. De innovatieve SDMR™ van Samsung levert een verbeterde 2D-beeldkwaliteit met hoge resolutie, betere randdetectie en een schoner beeld met minder ruis. In combinatie met Speckle Reduction Imaging en een verbeterde laterale resolutie profiteert uw organisatie van de hogere nauwkeurigheid en betrouwbare diagnostische resultaten van DMR Plus™ 2.2.
S-Flow™ H60
S-Flow™
De H60 betekent voor uw organisatie een geavanceerde color flow imaging (CFI) gecombineerd met verfijnde sensitiviteit en richtingsinformatie. S-Flow™ voorziet de Samsung H60 van het vermogen om bloed met lage stroomsnelheid te detecteren in perifere vaten zoals in de nier en de arteria cerebri media. De levensechte hemodynamische flow staat garant voor een hoge gevoeligheid en krachtige Doppler-prestaties. De S-Flow™ van de H60 maakt scannen ook in technisch lastige diagnostische situaties mogelijk, en de toegenomen nauwkeurigheid leidt tot een verbeterde dienstverlening voor uw patiënten.
Spatial Compounding Image™ (SCI™)
Spatial Compounding Image™ (SCI™)
Spatial Compounding Image™ (SCI™) van Samsung regelt elektronisch de richting van de golven van het ultrageluid. SCI™ combineert een groot aantal scanlijnen, wat resulteert in significant betere scherpte in weke delen, lagen met aanzienlijk minder spikkels en andere ruisverschijnselen. De duidelijke verbetering van de detailweergave ten opzichte van Samsungs conventionele apparatuur leidt tot een snelle diagnostiek met een hoger nauwkeurigheidniveau, zelfs bij technisch moeilijke patiënten. Nauwkeurigere resultaten leiden op hun beurt tot meer zekerheid over de diagnose en een betere dienstverlening aan de patiënt.
Volume NT & IT™ H60
Volume NT & IT™
Volume NT & IT™ is het nieuwste instrument voor het onderzoeken van NT (nuchal translucency) en IT (intracraniële translucentie). Deze innovatieve 3D-technologie geeft de clinicus de mogelijkheid om een echte midsagittale weergave af te leiden van 3D-gegevens en deze te combineren met een geautomatiseerde NT- en IT-meting. Deze technologie maakt het mogelijk om in het eerste trimester het midsagittale vlak te scannen en vast te leggen en zo het gebied voor de NT- en IT-metingen gemakkelijk te kunnen vaststellen. Dit leidt in een vroeger stadium tot een verbetering van de nauwkeurigheid van de foetale diagnose.
3D eXtended Imaging™ (3D XI™) H60
3D eXtended Imaging™ (3D XI™)
3D eXtended Imaging™ (3D XI™) bestaat uit een serie van drie innovatieve beeldapplicaties: Multi-Slice View™, Oblique View™ en Volume CT™. Iedere applicatie voert specifieke beeldbewerkingen uit die samen leiden tot een ruimer, meer holistisch inzicht. Deze technologie geeft u de volledige en exacte controle over de verwerking van een hoog volume 3D/4D-gegevens. Omdat de beelden hierdoor helderder zijn kan uw organisatie de patiënten een uiterst nauwkeurige diagnose en een ruimere dienstverlening bieden.
Enhanced 4D Imaging H60
Enhanced 4D Imaging
De H60 brengt de diagnostische nauwkeurigheid op een aanmerkelijk hoger plan dan voorgaande modellen. Door te voorzien in realistische 4D-beelden levert deze innovatieve technologie optimale resultaten in allerlei toepassingen. Dit vergroot het vertrouwen van de gebruiker en leidt tot een beter geïnformeerd beslisproces voor medische professionals. De extra hoge beeldkwaliteit gaat niet ten koste van de mobiliteit van de unit.
Beam Steering H60
Beam Steering
De H60 maakt gebruik van geïntegreerde Beam Steering technologie voor betere naalddetectie waardoor de nauwkeurigheid van klinische procedures wordt vergroot. Gemakkelijke naalddetectie verbetert de nauwkeurigheid van biopsieprocedures. Dit maakt een snelle, nauwkeurige diagnostiek mogelijk voor een geoptimaliseerde workflow, waardoor uw organisatie de patiënten een veiligere behandeling kan bieden. Dit leidt voor de arts tot meer zekerheid over de diagnose en verbetert de patiëntbeleving.
QuickScan™
QuickScan™
QuickScan™ is ontwikkeld voor maximale workflow-efficiency door belangrijke beeldparameters met een druk op de knop automatisch te optimaliseren. Dankzij de toegenomen efficiency verbetert uw organisatie de dienstverlening aan de patiënt met een snellere, nauwkeurigere diagnose. Dit betrouwbare, veilige systeem helpt uw kliniek of ziekenhuis een superieure patiëntbeleving te bieden.
21,5-inch LED-monitor met touchscreen H60
21,5-inch LED-monitor met touchscreen
De H60 beschikt over een 21,5-inch monitor met ruime kijkhoek. Met deze technologie krijgt uw organisatie dankzij de hoge contrastresolutie de beschikking over een helderdere, scherpere weergave. Het display met touchscreen biedt extreme flexibiliteit en gebruiksgemak. Het is dan ook afkomstig uit de Galaxy Tab 10.1, een tablet-PC met een uitstekende resolutie. Naast de uitstekende beeldkwaliteit vormt ook het lagere energiegebruik een voordeel.
Digital TGC Preset H60
Digital TGC Preset
Met Digital TGC Preset kunnen gebruikers eenvoudig en snel beelden maken en vastleggen voor een efficiëntere workflow. Digital TGC staat borg voor intelligente toewijzing van toetsen en een intuïtieve bediening, wat bijdraagt aan het klinisch vertrouwen van de medicus. De mogelijkheid om digitale voorkeursinstellingen aan te maken en op te slaan met een duidelijke miniatuurafbeelding maakt de klinische procedures van uw organisatie sneller en flexibeler. Het handige touchscreen bespaart tijd en draagt tijdens het diagnostische proces bij aan snelle resultaten.
Aanpasbaar aanraakmenu H60
Aanpasbaar aanraakmenu
Het geheel instelbare menu en het gevoelige touchscreen met kraswerende eigenschappen van de H60 maken de bediening bijzonder nauwkeurig. Via het multi-touch scherm kunnen gebruikers van de H60 de parameters en metingmenu's bewerken voor een nog flexibelere oplossing in de klinische omgeving. De bewerkfunctie maakt volop gebruik van de mogelijkheden van de monitor, wat leidt tot een verbeterde workflow waardoor uw organisatie patiënten een betere klinische beleving kan bieden.
Door de gebruikers aan te passen toetsen H60
Door de gebruikers aan te passen toetsen
De H60 heeft 6 door de gebruiker te programmeren toetsen voor maximaal bedieningsgemak en een betere workflow. Dit zijn volledig instelbare snelkoppelingen waarmee tijd kan worden bespaard tijdens het kiezen van functies. Deze extra mogelijkheid van het systeem maakt de diagnostische procedures sneller en gemakkelijker, wat resulteert in een toename van het klinisch vertrouwen van de medicus. Met de H60 beschikt uw organisatie over een flexibele, gebruikersvriendelijke oplossing voor diagnostiek.

ONDERSTEUNING

 • User Manual
  • User Manual
   20.47 MB, zip, ENGLISH
   2015.05.19
 • Overige handleidingen (6)
  • User Manual
   13.18 MB, pdf, ENGLISH
   2014.02.14
  • User Manual
   16.16 MB, pdf, ENGLISH
   2014.02.14
  • User Manual
   0.01MB, pdf, ENGLISH
   2014.02.14
  • User Manual(UGEO H60 User Manual (Reference Manual))
   0.01MB, pdf, ENGLISH
   2013.04.19
  • User Manual(UGEO H60 User Manual vol.1)
   12.37 MB, pdf, ENGLISH
   2013.04.15
  • User Manual(UGEO H60 User Manual vol.2)
   15.46 MB, pdf, ENGLISH
   2013.04.15
 • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

  Adobe Acrobat Reader downloaden
 • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

  Djvu Viewer downloaden
 • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

  Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten