Inhoud

FunctiesAfdrukken

Arterial Analysis HS70A
Arterial Analysis
Arterial Analysis detecteert veranderingen van vaten en geeft resultaten weer van meetwaarden zoals stijfheid en intima-media dikte. Omdat functionele veranderingen zich eerder voordoen dan morfologische veranderingen maakt deze technologie vroegtijdige diagnose van afwijkingen aan de hartvaten mogelijk.
Quick Preset HS70A
Quick Preset
Quick Preset toont de vier aangesloten probes met voor ieder hiervan de bijbehorende meest gebruikte beeldinstellingen. De gewenste probe wordt met een druk op de knop geactiveerd met de bijbehorende voorkeursinstellingen.
Realistic Vue™ HS70A
Realistic Vue™
Realistic Vue™ maakt anatomische details zichtbaar in 3D, met hoge resolutie en realistische dieptewaarneming. De gebruiker kan de richting van de lichtbron selecteren voor beter gedefinieerde anatomische structuren dankzij fijn gearticuleerde schaduwen.

S-Vue probe
De S-Vue probe biedt zowel voor zenden als ontvangen een hoge bandbreedte en sensitiviteit. Dankzij de combinatie van de nieuwe S-Vision Beamformer en de S-Vue probe kunnen moeilijk in beeld te brengen afwijkingen gemakkelijk worden gevisualiseerd. Verder ligt de ergonomisch ontworpen S-Vue probe goed in de hand en is hij gemakkelijk te hanteren.
S-Vue probe HS70A
S-Vision Imaging Engine
Met de S-Vision Imaging Engine op de HS70A met Prestige worden de digitale signalen zichtbaar in een heldere, gedetailleerde resolutie en uniforme weergave van weefsels voor uiteenlopende toepassingen in algemene echografie.S-Vision imaging engine HS70A
2D NT
Doordat met 2D NT nauwkeurige metingen met een enkele klik mogelijk zijn, kan de foetale nekplooimeting (ook nuchal translucency of NT-meting) eenvoudiger worden verricht.

2D NT HS70A
5D Follicle
Echografische parameters zijn bewezen effectieve indicatoren bij het beoordelen van in vitro fertilisatie (IVF). HS70A's 5D Follicle meet de grootte en de status van iedere follikel en levert nuttige diagnostische informatie.

5D Follicle HS70A
S-Harmonic
Deze nieuwe technologie maakt het beeld helderder, zowel dichtbij als verder weg. S-Harmonic minimaliseert de ruis in het signaal en zorgt zo voor uniformere echobeelden. In combinatie met de S-Vue Transducer en de S-Vision Imaging Engine zorgt S-Harmonic ervoor dat de beeldkwaliteit van de HS70A een niveau hoger ligt.
S-Harmonic HS70A
S-Detect™
S-Detect™ maakt gebruik van Breast Imaging-Reporting and Data System scores (BI-RADS®) voor de gestandaardiseerde analyse en classificatie van verdachte laesies. De gebruiker hoeft alleen maar op het verdachte gebied te klikken om het laesiegebied af te beelden, de karakteristieken van de laesie weer te geven en een aanbeveling te verkrijgen of de laesie benigne of maligne is.
S-Detect™ HS70A
E-Breast™
De E-Breast™ technologie berekent de strain ratio tussen het geselecteerde gebied en het omringende vetweefsel. Bij E-Breast™ hoeft de gebruiker maar één ROI te selecteren. Dit vereenvoudigde proces verbetert de consistentie van de resultaten en verlaagt de kans op fouten doordat de handmatige selectie wordt overgeslagen.
E-Breast™ HS70A
E-Thyroid™
E-Thyroid™ beoordeelt laesies van de schildklier aan de hand van een index voor verdachte gebieden. Bij het genereren van E-Thyroid™ beelden wordt gebruik gemaakt van de pulsaties van de arteria carotis naast de schildklier. Handmatige compressie via de probe is niet nodig en de resultaten worden consistenter.E-Thyroid™
EZ-Exam+™
De gebruiker kan met EZ-Exam+™ voorgedefinieerde protocollen opbouwen en gebruiken. Zo wordt het echo-onderzoek getransformeerd in een gestroomlijnd proces. EZ-Exam+™ zorgt ervoor dat het onderzoek volledig wordt uitgevoerd en voorkomt dat wordt vergeten om een beeld of filmpje vast te leggen, of om andere voorkeurinstellingen voor de probe of de meting te kiezen.
EZ-Exam+™ HS70A
Advanced QuickScan™
Om efficiënter te kunnen werken worden bij indrukken van de Advanced QuickScan™ toets tijdens het maken van een CCA-echo de ROI-positie en scanrichting automatisch ingesteld.
Advanced QuickScan™ HS70A
Strain+
Strain+ is een kwantitatief instrument voor de globale en segmentele wandbeweging van de linker ventrikel (LV). Strain+ toont in een viervoudig scherm drie standaard LV-weergaven en een roosweergave om de LV-functie gemakkelijk en snel te kunnen beoordelen.
Strain+ HS70A
Stress Echo
Het Stress Echo pakket omvat het scoren en rapporteren van de wandbeweging. Beschikbare onderdelen van Stress Echo: de inspannings stress echo, de farmacologische stress echo, de diastolische stress echo en de vrij programmeerbare stress echo.

Stress Echo HS70A
Silent operation
Dit uitzonderlijke stille apparaat (35 dB of minder) maakt het mogelijk om lichamelijk onderzoek zoals auscultatie uit te voeren terwijl het echo-systeem is ingeschakeld.
Silent operation HS70A
23-inch LED Full HD display
Voor een betere beoordeling van de echobeelden beschikt de HS70A over een groot Full High Definition (FHD) LED-display van 23 inch met superieur contrast.

23-inch LED Full HD display HS70A
10,1-inch touchscreen
Het 10,1-inch touchscreen is uiterst gevoelig en maakt het de gebruiker zo gemakkelijk mogelijk wanneer toetsen herhaaldelijk moeten worden aangeraakt.

10,1-inch touchscreen HS70A
Gel-verwarmer
Voor het gemak van de gebruiker kan zowel links als rechts van het bedieningspaneel een gel-verwarmer worden geïnstalleerd.

Gel-verwarmer HS70A

ONDERSTEUNING

  • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

    Adobe Acrobat Reader downloaden
  • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

    Djvu Viewer downloaden
  • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

    Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten