Inhoud

WS80A with Elite

Neem contact met ons op

FunctiesAfdrukken

Realistic View WS80A with Elite
Realistic View
Deze technologie zorgt voor een minutieuze visualisatie van subtiele anatomische details en maakt zo intuïtieve diagnostiek op basis van gescande 3D-beelden mogelijk en verrijkt de communicatie met de patiënt.
Hybrid Beamforming Engine™ evo
Deze technologie combineert 2D kleurenbeelden met een hoge beeldsnelheid voor krachtigere gegevensverwerking en betere ruisreductie. Beelden worden helderder en signalen stabieler voor een nauwkeurige diagnose.
Hybrid Beamforming Engine™ evo
Samsung Dynamic MR™ evo
Deze technologie reduceert beeldruis en zorgt voor randverbetering en contrastverbetering voor heldere, natuurlijke beelden. Ook biedt deze technologie applicatiespecifieke optimalisatie en verbeterde temporele resolutie in de live-scanmodus.
Samsung Dynamic MR™ evo WS80A with Elite
5D NT
5D NT bevestigt automatisch de foetale midsagittale weergave op basis van volumegegevens, en de foetale nuchale translucentie van de nekplooi wordt gemeten via een simpele en efficiënte semi-automatische bediening.

5D NT WS80A with Elite
5D LB
5D LB detecteert en meet gemakkelijk en automatisch lange beenderen van de foetus op basis van volumegegevens. Foetale misvormingen worden efficiënt gediagnosticeerd via nauwkeurige metingen en het onderzoek verloopt sneller.

5D LB WS80A with Elite
5D Stereo Cine
Dankzij 5D Stereo Cine kunnen aanstaande ouders, vrienden en familie thuis genieten van levensechte 3D-beelden van de zich ontwikkelende baby.

5D Stereo Cine WS80A with Elite
5D Heart (foetaal hartonderzoek)
5D Heart is een instrument waarmee op efficiënte wijze 9 essentiële doorsneden worden verkregen, wat bijdraagt aan een snelle cardiale diagnostiek. Omdat deze innovatieve methode niet afhankelijk is van de vaardigheden van de gebruiker, draagt de functie bij aan het standaardiseren van beelden van het foetale hart en het verbeteren van de workflow met hogere betrouwbaarheid en meer gebruiksgemak.
5D Heart (foetaal hartonderzoek) WS80A with Elite
5D CNS (foetale hersenmeting)
5D CNS meet de foetale hersenen. De functie kent 6 metingen (BPD, HC, OFD, Vp, TCD, CM) van 3 transversale doorsneden van de foetale hersenen; dit zijn de voornaamste indicatoren voor intuïtieve visualisatie van de foetale hersenen. De verwerking gaat sneller dankzij de bediening in 2 klikken.
5D CNS (foetale hersenmeting) WS80A with Elite
5D Follicle (follikelmeting)
5D Follicle vindt automatisch follikels en meet de grootte en de status van iedere follikel, wat tot een verbetering van de klinische workflow leidt. Deze technologie zal naar verwachting een rol spelen bij het bewaken van de eisprong bij patiënten met infertiliteitsproblemen en het voorspellen van het succes van ICF-cycli.

5D Follicle (follikelmeting) WS80A with Elite
Kabelgeleiders voor probes
Gebruikers kunnen de kabels van de probes netjes wegwerken met de twee geleiders aan weerszijden van het systeem.

Kabelgeleiders voor probes WS80A with Elite
Gel-verwarmer
Instelbare gel-warmer met twee niveaus houdt de gel op een comfortabele temperatuur tussen 30°C en 39°C.

Gel-verwarmer WS80A with Elite
Extra houder voor EV-probe
Een extra houder voor een endovaginale (EV-)probe op het systeem voorkomt stressvolle situaties waarbij de gebruiker per ongeluk een endovaginale probe laat vallen die niet perfect in de standaard houders past.
Extra houder voor EV-probe WS80A with Elite
23-inch LED-monitor
De 23-inch LED-monitor biedt u betere kleuren, een hogere resolutie en een betere weergave van echobeelden in vergelijking met conventionele monitors.
23-inch LED Monitor WS80A with Elite
10,1-inch touchscreen
Het 10,1-inch touchscreen is uiterst gevoelig en maakt het de gebruiker zo gemakkelijk mogelijk wanneer toetsen herhaaldelijk moeten worden aangeraakt.
10,1-inch touchscreen WS80A with Elite
Verstelbaar bedieningspaneel
Een soepel liftsysteem zorgt dat u het systeem moeiteloos op uw voorkeurhoogte kunt instellen.

Verstelbaar bedieningspaneel WS80A with Elite
MPI
De MPI-functie meet de foetale myocardiale prestatie-index (MPI); de meting verloopt halfautomatisch en is dus minder afhankelijk van de gebruiker. Verder verbetert MPI tijdens foetaal hartonderzoek de workflow dankzij een eenvoudige eenknopsbediening.

MPI WS80A with Elite
ElastoScan™
ElastoScan™ maakt gebruik van strain-technologie waarmee de gradiënt van de weefselverplaatsing in beeld wordt gebracht. Gebruikers krijgen informatie over de stijfheid van het weefsel en kunnen maligne aandoeningen vroegtijdig detecteren.
ElastoScan™ WS80A with Elite
ElastoScan™ mammadiagnostiek
De strain-ratio tussen doelgebied en referentiegebied wordt automatisch berekend na selectie van slechts één Region Of Interest (ROI) in het ElastoScan™ beeld. Efficiënt en intuïtief.
ElastoScan™ mammadiagnostiek WS80A with Elite
Vaginale probe met wijde opnamehoek (E3-12A)
Deze nieuwe vaginale probe biedt een zichtveld tot 210˚ voor endovaginale scans.

Vaginale probe met wijde opnamehoek (E3-12A) WS80A with Elite
HD ADVR™
HD ADVR™ integreert DVD-technologie (720 x 480) en USB-technologie (Full HD 1920 x 1080) om gelijktijdig scannen en vastleggen mogelijk te maken, zodat gebruikers de gegevens kunnen bekijken wanneer dat nodig is.

HD ADVR™ WS80A with Elite
Hello Mom
Deze app voor Android smartphones kan draadloos verbinding maken met de WS80A om foetale echo's (foto/video) te downloaden zodat ze gemakkelijk met anderen kunnen worden gedeeld. Moeders kunnen verder de groei van hun baby bijhouden.
* Deze functionaliteit is in sommige landen mogelijk niet beschikbaar.
Hello Mom WS80A with Elite

ONDERSTEUNING

  • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

    Adobe Acrobat Reader downloaden
  • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

    Djvu Viewer downloaden
  • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

    Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten