Inhoud
VERGELIJKEN

GALAXY Note 10.1 Wi-Fi
N8010 Android

GT-N8010

Creëer content met de S Pen, Note en Adobe® apps. Daarnaast is multitasken met de Samsung Galaxy Note 10.1 geen probleem dankzij het Multiscreen, de 1.4 GHz-Quad-core en het intuïtieve besturingssysteem Android 4.1.
 • Creëer content met de S Pen, S Note en Adobe® apps
 • 1,4 GHz Quad-core processor
 • Efficiënt werken met het Multiscreen
 • Flexibiliteit in geheugen
  Android™ 4.1 (Jelly Bean)

Sorry! Dit product is niet langer beschikbaar.

FunctiesAfdrukken

Opleidingsoplossingen voor het bedrijf

Opleidingsoplossingen voor het bedrijf
De GALAXY Note 10.1 omvat toegang tot een opleidingshub voor het verbeteren van de vakkennis via permanente opleiding en leren op eigen tempo. Met de geavanceerde technologie die via de Samsung-oplossing Smart Learning Suite ter beschikking wordt gesteld, kunnen opleidingsinstellingen interactieve leeromgevingen bouwen en het leerplan beter beheren. De technologie helpt bedrijven opleidingsprogramma's op maat te maken met het oog op de ontwikkeling van de competentie van hun werknemers in gebieden die gaan van taalvaardigheid tot sector- of bedrijfsspecifieke vaardigheden en kennis. De leerhub van Samsung is een bijzonder flexibele opleidingsoplossing die de effectiviteit van een bedrijf verhoogt door het stimuleren en motiveren van vakmensen.

Geoptimaliseerde efficiëntie voor het delen van bestanden

Geoptimaliseerde efficiëntie voor het delen van bestanden
Dropbox-opslag is vooraf geladen op het apparaat, voor een betere werkefficiëntie via gemakkelijk delen van bestanden en opslag in de cloud. Dat garandeert dat gebruikers op elk ogenblik toegang krijgen tot hun gegevens via meerdere apparaten, overal ter wereld. Dankzij het hoge beveiligingsniveau en de ruime opslagcapaciteit kan een grote hoeveelheid informatie veilig worden gedeeld tussen collega's en zakenpartners. De beveiliging wordt verder verbeterd door een automatische synchronisatie. Hierdoor wordt regelmatig een back-up gemaakt van alle gegevens.

Verbeterde beveiliging

Verbeterde beveiliging
Omdat steeds meer wordt gesteund op informatie die via elektronische weg wordt verzonden, is beveiliging van het grootste belang. De GALAXY Note 10.1 pakt dit aan via zijn verbeterde veiligheidsfuncties. Die zijn toegankelijk via het wereldwijd toonaangevende beveiligingspakket en bieden IT-personeel de mogelijkheid mobiele zakelijke apparaten, inclusief de instellingen en implementatie, op een geïntegreerde wijze te beheren op afstand. Het is nu gemakkelijker en simpeler om te controleren of het gebruiksbeleid van het bedrijf wordt nageleefd. De beveiliging wordt nog verbeterd door de codering van apparaten. En in geval van gegevensverlies wordt uw bedrijf beschermd tegen het lekken van vertrouwelijke informatie.

Mobiele oplossingen voor een gemotiveerd personeelsbestand

Mobiele oplossingen voor een gemotiveerd personeelsbestand
Met deze notebook is het mogelijk een persoonlijk en bedrijfsprofiel simultaan te gebruiken in geïsoleerde containers met marktleidende virtualiseringsoplossingen. Uw bedrijfsgegevens en toepassingen worden volledig geïsoleerd van de persoonlijke informatie van de gebruiker, zodat er geen beveiligingsproblemen zijn. Dit biedt vakmensen de vrijheid om het mobiele apparaat van hun keuze te gebruiken, zodat zowel de motivatie als de productiviteit toeneemt. Het resultaat is een uiterst mobiel en gestimuleerd personeelsbestand met een minimale investering en een beperkt risico op gegevenslekkage.

Geoptimaliseerde productiviteit

Geoptimaliseerde productiviteit
De GALAXY Note 10.1 is ontworpen voor een optimale productiviteit op de werkplek. Het scherm kan worden gesplitst, zodat twee toepassingen tegelijk worden weergegeven. Dit biedt vakmensen de vrijheid om naadloos te schakelen tussen e-mail, Polaris Office, S-note, webbrowser, videospeler en galerie. Het scherm van 10,1 inch en de Exynos Quad-core processor zorgen voor veel ruimte en vermogen voor de ondersteuning van multitasking. Dubbele taken, zoals het tegelijkertijd zoeken naar gegevens op internet en het aanmaken van een document, kunnen worden uitgevoerd met een minimale impact op de doeltreffendheid en workflow. Daarnaast worden transpositiefouten bij de controle van referentiemateriaal of gegevenssets beperkt. Hierdoor kunt u rekenen op een grotere nauwkeurigheid.

Verbeterde efficiëntie en professionalisme

Verbeterde efficiëntie en professionalisme
Nauwkeurigheid is een belangrijk kenmerk van de S-pen, die meer dan 1000 gevoeligheidsniveaus gebruikt om handschrift nauwgezetter om te zetten. De pen wordt gecombineerd met de S-note, zodat zakelijke gebruikers ideeën, gedachten en notities kunnen registreren en ze nagenoeg meteen kunnen delen, zonder dat men ze moet ontcijferen of opnieuw moet opmaken. De productiviteit en standaarden van professionalisme worden verder geoptimaliseerd door een uitgebreid aanbod aan sjablonen die in S-note zijn geïntegreerd. Met de functies Document, Meeting Minutes en Idea Note kunt u tijdig en probleemloos consistente multimediadocumenten van hoge kwaliteit maken voor alle gebieden van een organisatie.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

 • OS
  Android 4.1 (Jelly Bean)
 • Display
  10,1 inch
 • Camera's
  5 megapixel
 • Batterij
  7 000 mAh

GT-N8010

Platform

 • Besturingssysteem

  Android 4.1 (Jelly Bean)
 • Browser support

  Android Browser

Scherm

 • Intern

  Technologie
  10,1" WXGA TFT
  Resolutie
  1 280 x 800 pixels
  Afmeting
  10,1 inch

MEER SPECS TONEN

*Het gebruikersgeheugen is minder dan het totale geheugen als gevolg van opslag van het besturingssysteem en de software om functies te bedienen. Het feitelijke gebruikersgeheugen is afhankelijk van de provider en kan veranderen na software-upgrades
Informatie over SAR

Link

ONDERSTEUNING

 • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

  Adobe Acrobat Reader downloaden
 • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

  Djvu Viewer downloaden
 • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

  Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

aanverwante inzichten

Brochure
Samsung Mobile Security
Samsung is nu de belangrijkste leverancier op de markt van mobiele beveiliging, dankzij sterke samenwerkingsverbanden met andere bedrijven en de geavanceerde ontwikkeling van technologie. De combinatie van GALAXY-toestellen van Samsung, die werden ontworpen met het oog op een optimale efficiëntie en productiviteit,en de beveiligingscriteria van Samsung zorgt ervoor dat de mobiele werkers zo goed mogelijk worden beschermd.
Casestudy
Brussels Philharmonic
Brussels Philharmonic is het eerste orkest ter wereld dat papieren partituren vervangt door tablets. Door de revolutionaire samenwerking met Samsung kan het orkest eenvoudiger partituren delen en aanpassen. En dat komt de muziek ten goede.
Casestudy
Snelle diagnose voor snelle wagens
De Smart Driving Solution van Samsung is een succes in de Toyota Camry. Samen met de Galaxy Tab 7.0 heeft de toepassing geleid tot een hogere klantentevredenheid. Het is immers een slim toestel dat kan worden gebruikt voor betere onderhoudsservices, dat zorgt voor een gezonde relatie met de klant en dat bovendien een perfecte marketingtool is voor Samsung.
Casestudy
De slimme manier om schoolkinderen bij de les te betrekken
De basisschool van Gyeseong heeft de Samsung Smart Learning Suite -oplossing in haar lessen verwerkt en het resultaat is uitstekend. Een nieuwe generatie leerlingen leert interactiever dankzij de GALAXY Tabs en de vernieuwende E-Board-technologie.
* Het gebruikersgeheugen is minder dan het totale geheugen als gevolg van opslag van het besturingssysteem en de software om functies te bedienen. Het feitelijke gebruikersgeheugen is afhankelijk van de provider en kan veranderen na software-upgrades.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten