Inhoud
VERGELIJKEN

Galaxy Tab 2 (10.1, Wi-Fi)

GT-P5110

Met de Samsung Galaxy Tab 2 (10.1) van slechts 588 gram en 9,8 mm dikte bezit je een comfortabele en stijlvolle tab met talloze voordelen. Gebruikmaken van multimedia, direct toegang tot social media, optimaal multitasken, voice en video calls: het kan allemaal. En met de 1GHz dual core processor gaat dit nog eens extra snel.
 • Android 4.0 (ICS)
 • 1GHz Dual core processor
 • ChatON applicatie
 • Voice en video calls
  Samsung Hubs

Sorry! Dit product is niet langer beschikbaar.

FunctiesAfdrukken

Betere beveiliging voor grotere flexibiliteit

Betere beveiliging voor grotere flexibiliteit
Met onze beveiligingsoplossingen kunt u gerust zijn dat veel voorkomende problemen op het vlak van beheer en beveiliging van Android-toestellen geen invloed zullen hebben op uw activiteiten. Uw organisatie kan in alle vertrouwen het bedrijfsbeleid rond veiligheid implementeren, zodat uw medewerkers zowel persoonlijke als bedrijfstoestellen kunnen gebruiken. U kunt voordeel halen uit het vermogen van de GALAXY Tab om e-mails, agenda's, memo's en nog veel meer van het bedrijf op een veilige manier te gebruiken.

Een geoptimaliseerd e-mailsysteem

Een geoptimaliseerd e-mailsysteem
Het geoptimaliseerde e-mailsysteem van de GALAXY Tab beschikt over de sterkste beveiliging op het vlak van het beheer van mobiele apparaten van alle Android ActiveSync-clients. Het ondersteunt automatische facturatie en push-e-mail voor Gmail en Microsoft Exchange ActiveSync en zorgt dus voor een optimale beveiligde toegang tot bedrijfsmiddelen, waardoor communicatie met telefoons van werknemers in real time mogelijk is. Beveiliging en naleving van de richtlijnen zijn eenvoudig met de GALAXY tab, omdat instellingen op afstand kunnen worden geconfigureerd, omdat de veiligheid van gesynchroniseerde gegevens wordt gegarandeerd en omdat u toestellen kunt wissen of vergrendelen.

Onderweg vergaderingen bijwonen

Onderweg vergaderingen bijwonen
U mist geen belangrijke vergaderingen meer wanneer u onderweg bent, dankzij de conferentieoplossing voor meerdere gebruikers van de GALAXY Tab. Omdat zijn geïntegreerde agenda wordt gecombineerd met Google en Microsoft Exchange, is uw team altijd op de hoogte van de recentste ontwikkelingen dankzij onmiddellijke synchronisaties. En voor het echte mobielekantoorgevoel geeft onze efficiënte online Thinkfree-server Microsoft Office-documenten in hun originele formaat weer op het toestel, net zo gemakkelijk als op een pc. Daardoor is het makkelijker om ze te bekijken en te bewerken, wat de productiviteit ten goede komt.

Makkelijker multi-tasken

Makkelijker multi-tasken
Verbeter uw efficiëntie en productiviteit met het systeem voor vlot multi-tasken van de GALAXY Tab. Uw medewerkers krijgen toegang tot vaak gebruikte functies als de agenda, PenMemo of het taakbeheer als pop-upvensters, zonder de toepassingen op het volledige scherm te verstoren.

Onbeperkte opties voor internetbrowsen

Onbeperkte opties voor internetbrowsen
Zorg dat u online toegang hebt tot alles wat u nodig hebt, met de onbeperkte opties voor internetbrowsen van de GALAXY Tab. Duizenden websites gebruiken Flash-toepassingen die niet zomaar toegankelijk zijn op veel mobiele toestellen, maar we hebben hard gewerkt om te zorgen dat u toegang hebt tot al die online multimedia of webinhoud die u wilt bekijken.

Een unieke mobiele kantoorruimte

Een unieke mobiele kantoorruimte
Polaris Office is vooraf op de GALAXY Tab geïnstalleerd, zodat u gemakkelijk allerlei verschillende documenten in Microsoft PowerPoint, Word en Excel kunt maken, bekijken en bewerken. Met de mobiele klembordfunctie kunt u tekst en afbeeldingen knippen en plakken en tot 20 items opslaan. Zorg dat uw medewerkers hun kantoor overal kunnen meenemen, waar ze zich ook bevinden.

Met vertrouwen op afstand werken

Met vertrouwen op afstand werken
De GALAXY Tab helpt u onderweg om gemakkelijker verbinding te maken. De VPN-oplossing zorgt voor betrouwbare, veilige en gemakkelijk te gebruiken gecodeerde netwerkverbindingen, zodat elk bedrijf altijd toegang heeft tot zijn eigen systemen. Van zakelijke e-mails tot virtuele desktopsessies (en alle andere Android-toepassingen die u nodig hebt): de GALAXY Tab zorgt dat uw team altijd verbonden is wanneer dat cruciaal is voor uw bedrijf.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

 • OS
  Android 4.0 Ice Cream Sandwich
 • Camera's
  3.0 megapixel
 • Batterij
  7 000 mAh

Galaxy Tab 2 (10.1) P5100 (Android)

Platform

 • Besturingssysteem

  Android 4.0 Ice Cream Sandwich
 • Browser support

  Android Browser

Vormgeving

 • Vorm factor

  Tablet

MEER SPECS TONEN

*Het gebruikersgeheugen is minder dan het totale geheugen als gevolg van opslag van het besturingssysteem en de software om functies te bedienen. Het feitelijke gebruikersgeheugen is afhankelijk van de provider en kan veranderen na software-upgrades
Informatie over SAR

Link

ONDERSTEUNING

 • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

  Adobe Acrobat Reader downloaden
 • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

  Djvu Viewer downloaden
 • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

  Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

aanverwante oplossingen

aanverwante inzichten

Casestudy
Het perfecte toestel voor in de wagen
Dankzij de Drive Experience Solution van Samsung met de Galaxy Tab 10.1 kon Kia Motor zijn klanten tevreden stellen met de geavanceerde mobiele functies, waardoor de klantentevredenheid steeg. Bovendien zorgde de autotoepassing voor een stijging van de verkoop.
Whitepaper
Geslaagd gebruik van zakelijke mobiliteit
De beveiligingsproblemen die gepaard gaan met het gebruik van mobiele toestellen voor werknemers zijn een belangrijke bekommernis in de evoluerende bedrijfswereld. We leveren vooraanstaande oplossingen om te zorgen dat mobiele bedrijfsactiviteiten echt veilig en geslaagd zijn.
Casestudy
Betere gezondheidszorg gegarandeerd
Met Enterprise Mobility Solutions van Samsung, zoals Mobile EMR Solution, is het gemakkelijk om voor patiënten te zorgen. Gebruikers krijgen updates van patiëntendossiers in real time, kunnen gemakkelijk communiceren met het medische personeel en krijgen zelfs onbeperkte informatie over ziektes via multimedia.
Brochure
Samsung Mobile Security
Samsung is nu de belangrijkste leverancier op de markt van mobiele beveiliging, dankzij sterke samenwerkingsverbanden met andere bedrijven en de geavanceerde ontwikkeling van technologie. De combinatie van GALAXY-toestellen van Samsung, die werden ontworpen met het oog op een optimale efficiëntie en productiviteit,en de beveiligingscriteria van Samsung zorgt ervoor dat de mobiele werkers zo goed mogelijk worden beschermd.
* Het gebruikersgeheugen is minder dan het totale geheugen als gevolg van opslag van het besturingssysteem en de software om functies te bedienen. Het feitelijke gebruikersgeheugen is afhankelijk van de provider en kan veranderen na software-upgrades.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten