De Samsung GALAXY SIII is het toppunt van gemak en is de beste voor zakelijke communicatie. Met zijn betrouwbare beveiliging, zijn geïntegreerde communicatie en zijn naadloze multitaskingmogelijkheden is hij het ideale toestel voor uw mobiele werkplek.

Houd uw gegevens veilig

De GALAXY SIII bevat een mobiele beveiligingsoplossing van wereldklasse voor alle mobiele bedrijfsomgevingen. Ons nieuwe MDM-systeem ondersteunt 338 IT-beleidsregels (meer dan drie keer wat de GALAXY S II ondersteunt). Zo kunt u een betere mobiele werkplek creëren en beheren. De Samsung ODE-oplossing helpt om identiteitsdiefstal en gegevensverlies te voorkomen. De geheimen van uw organisatie zijn dus veilig met de GALAXY SIII.

Een ideale mobiele werkplek

Omdat de GALAXY SIII geïntegreerde bedrijfsmessaging en een heel aantal VPN-protocollen ondersteunt, kunt u de ideale mobiele werkomgeving creëren, waar u ook bent. Met MS Exchange ActiveSync kunnen werknemers efficiënter met collega's communiceren in real time. Deze functie is een mooie aanvulling op het gebruik van een mobiel kantoor, omdat hij zorgt voor een beveiligde toegang tot bedrijfssystemen zoals e-mails, ERP en CRM. U geniet van een flexibele werkomgeving en kunt op afstand waken over de naleving van het beleid om uw toestellen en gegevens te beschermen.

Naadloze BYOD-ervaring

Creëer met de GALAXY SIII een virtuele werkplek die voldoet aan de behoeften op vlak van beveiliging en gebruiksgemak. Het is een vernieuwende oplossing voor bedrijven die een BYOD-beleid (Bring Your Own Device) willen implementeren en optimaliseren. Met Cisco en VMware krijgt u toegang tot een bedrijfsnetwerk op uw eigen toestel, zonder de beveiliging in het gedrang te brengen. Het gebruik van smartphones die aan de specifieke gebruiker zijn aangepast, komen het evenwicht tussen werk en privéleven ten goede, waardoor de werknemer tevredener en productiever is. Dat zal u helpen om de kosten te drukken die gepaard gaan met mobiele toestellen, en om de efficiëntie te verbeteren via innovatie.

Ontworpen voor vergaderingen onderweg


Met behulp van Cisco WebEx en Jabber kunt u via de GALAXY SIII altijd deelnemen aan belangrijke vergaderingen, waar u ook bent. Met dit toestel kunnen werknemers tekst, spraak- en videoberichten uitwisselen, resources op hun bureaublad delen en vergaderingen organiseren vanuit een virtueel kantoor. De communicatie verloopt moeiteloos via een beveiligde verbinding. Bovendien is de GALAXY SIII het ideale instrument voor efficiënte teleconferenties: u kunt deelnemen aan vergaderingen en documenten, afbeeldingen en ander werkmateriaal op het scherm delen, waar ter wereld u zich ook bevindt.

Zakelijke communicatie in real time


Met de vernieuwende functies van de GALAXY SIII is snelle, efficiënte zakelijke communicatie mogelijk. Dankzij Smart Alert missen werknemers geen belangrijke oproepen, e-mails of berichtjes meer. Het toestel trilt als het wordt vastgenomen om een gemist gesprek of voicemail aan te geven. Bovendien kunt u met de nieuwe functie Direct Call bellen door gewoon het toestel tegen uw oor te plaatsen wanneer u een bericht hebt ontvangen. De GALAXY SIII is werkelijk vernieuwd en maakt een snelle zakelijke communicatie nodig voor geslaagde resultaten

Multitasking op zijn best


Verbeter uw productiviteit met de krachtige GALAXY SIII. Hij is uitgerust met een Quad Core-processor van 1,4 GHz en een HD Super AMOLED-scherm van 4,8 inch, waarmee u aan verschillende taken tegelijkertijd kunt werken. Met de functie Pop Up Play kunt u efficiënt multitasken zonder gehinderd te worden door procesvertragingen of weergavebeperkingen. U kunt dus HD-video bekijken terwijl u berichten bewerkt en verzendt.

SAT-waarde


De SAT-waarde van dit toestel bedraagt 0.547 W/Kg. SAT staat voor Specifiek Absorptie Tempo (specifieke mate van absorptie); de eenheid voor de hoeveelheid radiofrequentie-energie die door het lichaam wordt opgenomen tijdens het gebruik van een mobiel toestel.

Uw mobiele toestel verzendt en ontvangt radiogolven. Het is zo ontworpen dat het de limieten voor blootstelling aan radiogolven (radiofrequentie en elektromagnetische velden), zoals aanbevolen door internationale richtlijnen, niet overschrijdt. De richtlijnen voor blootstelling aan radiogolven gebruiken de meeteenheid SAT. De SAT-limiet voor mobiele toestellen is 2 W/kg.

Inhoud delen zoals nooit tevoren


Met al zijn deelfuncties helpt de GALAXY SIII u om efficiënter te werken op uw mobiele werkplek. Met S Beam kunnen collega's werkmateriaal uitwisselen, zoals multimedia, contactpersonen en documenten van elke grootte. AllShare is een waardevolle tool die uw organisatie kan aanwenden om een alomtegenwoordige werkomgeving mogelijk te maken. AllShare Play maakt gebruik van DLNA en Wi-Fi om gegevens naar mobiele toestellen, tablets en pc's te verzenden, terwijl AllShare Cast een gegevenskoppeling met een tv-scherm voorziet. Dankzij deze twee functies kunnen werknemers op afstand werken om presentaties te geven en videoconferenties bij te wonen.

Langere concentratie


De GALAXY SIII helpt u actief om uw concentratie te verbeteren met zijn vernieuwende Smart Stay-functie. De camera van het toestel maakt gebruik van vernieuwende technologie waarmee de bewegingen van uw oog worden gedetecteerd. Zo blijft het scherm helder terwijl u werkt. U kunt zich dus concentreren op lange e-mails, e-books of websites zonder afgeleid te worden.

Maak geraffineerde bedrijfsdocumenten


De GALAXY SIII vormt een verrassend handig kantoor voor werknemers die vaak onderweg zijn. Dankzij zijn superieure werking en zijn mobiele bedrijfsoplossingen zoals Polaris Office kunnen gebruikers op hun toestel zelf aan pc-documenten werken. Dankzij Polaris Office en het Super AMOLED-scherm van 4,8 inch kunt u efficiënt in Microsoft Office-programma's werken om onmiddellijk perfecte documenten op te stellen, op elk moment, waar u zich ook bevindt.