Inhoud
VERGELIJKEN

GALAXY S4
I9505 / I9515 Android

GT-I9505


 • 1,9 GHz Quad Core processor en 4G zorgen voor supersnelheid
  Airview: tijdsbesparend zoeken naar en scannen van bestanden
 • ChatON: deel het beeldscherm tijdens videogesprekken
  KIES en Find My Mobile: voor eenvoudig beheer en lokalisering
 • Smart Scroll: blader door pagina’s zonder het scherm aan te raken
  5” Full HD Super AMOLED scherm biedt extreem helder werkblad
 • Dual Camera: zie twee kanten van hetzelfde beeld
  SAT-waarde: 0.399 W/Kg

FunctiesAfdrukken

Ongekende snelheden met 1,9 GHz Quad Core processor

1,9
In vergelijking met zijn voorganger is de Samsung Galaxy S4 krachtiger en presteert hij beter. Zo is multitasken eenvoudiger dan ooit, met de krachtige 1,9 GHz Quad Core processor. Koppel het toestel aan uw zakelijke systemen om actuele bedrijfsgegevens te raadplegen, open werkdocumenten en neem tegelijkertijd deel aan een videovergadering: de S4 maakt het mogelijk!

- Met 4G heeft u bovendien overal de snelste verbinding, waar deze beschikbaar is. De Galaxy S4 ondersteunt bij 4G zes verschillende bandtypes. Hierdoor heeft het toestel altijd maximale verbinding. Dat zorgt bijvoorbeeld voor een optimale ervaring bij het mobiel delen van documenten of het streamen van werkoverleg.
- Uiteraard kunt u de smartphone ook via Wi-Fi verbinden met het internet of uw bedrijfsnetwerk.

Airview: preview content zonder het scherm aan te raken

Air view
Met Air View op de Samsung Galaxy S4 bespaart u tijd bij het zoeken naar en scannen van bestanden. Door uw vinger boven de content op het beeldscherm te houden, ziet u een preview van de inhoud ervan. Het gaat dan bijvoorbeeld om aantekeningen, e-mailberichten, de fotogalerij en videobestanden.

Het is zelfs niet nodig om het beeldscherm aan te raken. Met 'Air Gesture' bladert u met een simpele handbeweging door een document of een pagina, neemt u een telefoongesprek aan of zet u het volgende muzieknummer op. Erg handig als u geen schone handen heeft.

KIES en Find My Mobile: eenvoudig beheer van toestel en toepassingen

KIES en Find My Mobile: eenvoudig beheer van toestel en toepassingen
Via Samsung KIES verbindt u de Galaxy S4 eenvoudig met uw bedrijfs-PC’s. Gegevens op het toestel kunt u eenvoudig back-uppen en synchroniseren met andere apparaten of programma’s (zoals Outlook, Google of Yahoo). Ook informeert de toepassing u automatisch over nieuwe firmware-versies.

Via KIES heeft u bovendien toegang tot honderden zakelijke en niet-zakelijke Samsung Apps, waaronder productiviteitssoftware, mobiele kantoorapplicaties en VPN-software.

Met Samsung Find My Mobile beheert u uw S4 op afstand eenvoudig en veilig. Heeft u uw toestel verloren? Find My Mobile toont de huidige locatie op een kaart en de route die het apparaat de afgelopen 12 uur heeft afgelegd. U kunt uw mobiele apparaat op afstand vergrendelen, zodat niemand anders het apparaat kan gebruiken. De beltoon wordt één minuut met het hoogste volume weergegeven, ongeacht de geluids- en trilinstellingen van het mobiele apparaat.

- Firmware upgrades via KIES
- Synchronisatie en back-ups via KIES
- Verlies-, diefstal- en misbruikpreventie via Find My Mobile

ChatON: nieuwe video messaging met screenshare

ChatOn
Voer met de Samsung Galaxy S4 een videogesprek met ChatOn en ervaar de toekomst van werkoverleg.

- Deel via ChatOn nu uw scherm met degene met wie u videobelt.
- Maak bijvoorbeeld een werktekening of flow chart via S Note en bespreek deze live tijdens het videogesprek.

Dual Camera: zie twee kanten van hetzelfde beeld

Galaxy S4
De Samsung Galaxy S4 heeft een 13 megapixel camera en een 2 megapixel camera aan de voorzijde. Daardoor kunt u méér met uw smartphone doen.

- Met de twee camera’s kunt u nu tegelijkertijd foto’s maken met de ‘Dual Camera’-functie.
- Foto's kunnen worden samengevoegd, waarbij uit acht verschillende frame-effecten kan worden gekozen.
- Met twaalf verschillende fotografie-instellingen worden beelden altijd uniek.
- Met ‘Drama Shot’ legt u 100 foto's in 4 secondes vast in één frame. Met één klik een actie als versnelde film.
- Met ‘Sound Shot’ maakt u een foto met geluid: herinner wat er gezegd werd of welke muziek gedraaid werd.
- Met ‘Story Album’ slaat u alle waardevolle momenten automatisch op in een fotoalbum. Geschreven herinneringen, locaties, het weer en Facebook updates maken het album compleet.

Smart Scroll: door pagina’s bladeren zonder het scherm aan te raken

Smart Scroll: door pagina’s bladeren zonder het scherm aan te raken
Bedien de Samsung Galaxy S4 met uw ogen. Dit betekent dat u het scherm bedient zonder deze aan te raken.

- Met ‘Samsung Smart Scroll’ bladert u door pagina’s zonder het scherm aan te raken. U hoeft alleen maar naar het scherm te kijken en uw pols te bewegen.
- Met ‘Samsung Smart Pause’ pauzeert u een video met uw ogen. Tijdens het bekijken van een video, wordt de video gepauzeerd wanneer u wegkijkt. Zodra uw ogen weer op het scherm richt, gaat de video weer verder.

5” Full HD Super AMOLED scherm

5inch
Met het eerste Full HD Super AMOLED display ter wereld laat de Samsung Galaxy S4 alle beelden op zijn best zien. Nooit was uw mobiele werkblad zo helder en overzichtelijk als nu.

- Het 5 inch scherm toont 441 pixels per inch voor een ongelooflijke kijkervaring.
- Het krasbestendige scherm is gemaakt van Gorilla Glass 3 zodat uw smartphone heftige situaties doorstaat.
- De Samsung Galaxy S4 is dunner en lichter van gewicht dan zijn voorgangers. De handzame smartphone weegt slechts 130 gram en is 7,9 mm dun.

Samsung KNOX biedt een drievoudige beveiligingstechnologie

Samsung KNOX biedt een drievoudige beveiligingstechnologie
Het onderscheid tussen zakelijk en privégebruik van smartphones is steeds meer aan het vervagen. De beveiliging ervan wordt daardoor steeds belangrijker. Samsung biedt daarom als eerste een solide oplossing voor alle mobiele toestellen die op Android draaien. KNOX beveiligt toestellen van hardware tot applicatieniveau. De implementatie en het gebruik van KNOX is verbazingwekkend simpel. Samsung KNOX beschermt uw Samsung Galaxy S4 via een drievoudige beveiligingstechnologie:
- Customizable Secure Boot (CSB)*. Dit is de eerste stap van de verdediging en zorgt ervoor dat alleen geverifieerde besturingssystemen en software kunnen laden tijdens het opstartproces.
-TrustZone-based Integrity Measurement Architecture (TIMA). Beschermt, bewaakt en controleert de veiligheidsstatus van het besturingssysteem. Op eventuele overtredingen wordt gereageerd met de juiste beleidsmaatregelen.
-Security Enhancements for Android (SE voor Android). Dit is een NSA-ontwikkelde beveiligingstechnologie die applicaties en gegevens rangschikt in verschillende domeinen op basis van vertrouwelijkheid.
*CSB beschikbaarheid varieert, op basis van hardware specificaties.

Het Mobile Device Management (MDM) beleid biedt een kant en klare beveiliging aan

Het Mobile Device Management (MDM) beleid biedt een kant en klare beveiliging aan
Mobile Device Management (MDM) stelt IT professionals in staat meerdere mobiele toestellen van verschillende providers te beheren, te monitoren en te controleren. Door middel van Security Enhanced (SE) Android en data-encryptie wordt alle zakelijke data zwaar beveiligd, zodat het lekken van informatie, malware en virussen geen kans maken. KNOX is bovendien compatible met de gangbare IT-infrastructuren zoals MDM, VPN en directory services. KNOX biedt daardoor zekerheid en gemak voor IT-afdelingen die een Bring Your Own Device (BYOD) strategie willen implementeren in hun bedrijfsomgeving.

Voor zeer veilig gebruik is de Samsung Galaxy S4 uw nieuwe zakenpartner.

Voor zeer veilig gebruik is de Samsung Galaxy S4 uw nieuwe zakenpartner.
In de huidige zakenwereld heeft een professional, zoals u, een goed functionerende smartphone nodig die zowel aan uw zakelijke als persoonlijke eisen voldoet.

- Met de Samsung Galaxy S4 houdt u uw persoonlijke gegevens privé en stelt u de veiligheid van uw organisatie voorop.
- De Samsung Galaxy S4 zorgt voor een goede balans tussen werk en privé en biedt geavanceerde functionaliteiten voor hoge veiligheid en productiviteit.

Samsung KNOX biedt een beveiligingsrijke oplossing voor individuele applicaties

Samsung KNOX biedt een beveiligingsrijke oplossing voor individuele applicaties
Naast het beveiligen van uw Samsung Galaxy S4 biedt Samsung KNOX ook oplossingen om individuele applicaties te beschermen.

- Samsung KNOX Container is een geïsoleerde, beveiligde omgeving binnen de Samsung Galaxy S4. Het scheidt vertrouwelijke bedrijfsinformatie van persoonlijke applicaties en data buiten deze beveiligde omgeving.
- On-Device Encryption (ODE) versleuteld gevoelige bedrijfsinformatie met behulp van een Advanced Encryption Standard (AES) cijfer algoritme met een 256-bits sleutel (AES-256).
- Virtual Private Network (VPN) voorzien zakelijke gebruikers van een veilige en betrouwbare internetverbinding via openbare netwerkkanalen. Het is FIPS-gecertificeerd en biedt IPSec VPN encryptie en Suite B cryptografie om te voldoen aan de strengste eisen van de industrie.

De meest optimale kijkbeleving voor elke afzonderlijke applicatie

De meest optimale kijkbeleving voor elke afzonderlijke applicatie
Geef uw ogen rust en laat Samsung Galaxy S4 het beeld aanpassen voor zakelijke documenten, films en alle overige media. Afhankelijk van de omgeving en het gebruik past het Samsung Adapt Display automatisch de kleuren en de helderheid aan. Zo wordt moeiteloos de achtergrondkleur aangepast tijdens het lezen van een lange tekst om de leesbaarheid te verbeteren of kunt u video’s en afbeeldingen bekijken in een geweldige kleurkwaliteit. Met zeven automatische en vier handmatige standen, geeft het Adapt Display u de optimale kijkbeleving.
* Ondersteunde functies zijn onder meer e-book, UI, Camera, Galerij, Video, Web-en VT-Call.

Air View: bekijk content met slechts één enkele blik zonder het scherm aan te raken

Air View: bekijk content met slechts één enkele blik zonder het scherm aan te raken
Met Air View op de Samsung Galaxy S4 bespaart u tijd door snel belangrijke informatie te bekijken zonder de hele applicatie te hoeven openen. Houd enkel uw vinger boven het scherm om teksten en foto’s te vergroten, previews van e-mails te bekijken en via snelkeuze te bellen.

* Ondersteunde functies zijn Information Preview, Progress Preview, Speed dial Preview en Webpage magnifier.

De Samsung Galaxy S4 kan worden geactiveerd met de KNOX Container, een combinatie voor werk en ontspanning

De Samsung Galaxy S4 kan worden geactiveerd met de KNOX Container, een combinatie voor werk en ontspanning
Op applicatie-niveau biedt KNOX een ‘container-solution’ aan, die het zakelijk gebruik en privégebruik van een device van elkaar scheiden. Zo kunt u de Galaxy S4 zowel voor werk als privé gebruiken. Het is bijna alsof u twee smartphones in één heeft. Ongeacht welke toepassingen u gebruikt, u heeft een soepele ervaring. De KNOX Container zorgt ervoor dat uw zakelijke gegevens goed beveiligd zijn, zonder dat het ten koste gaat van de privacy van uw persoonlijke gegevens. Een aparte ‘’alleen voor zakelijk gebruik” omgeving helpt u uw zakelijke applicaties te beheren en te laten voldoen aan het beveiligingsbeleid van uw organisatie.

Goede communicatie in verschillende talen

Goede communicatie in verschillende talen
Dat taal geen barrière meer hoeft te zijn voor het doen van zaken bewijst de S Translator op de Samsung Galaxy S4 wel. Hiermee begrijpt u moeiteloos elke taal, waardoor u niets meer zal ontgaan. De S Translator werkt door middel van het gebruik van gemarkeerde woorden, sms en zelfs spraakopdrachten. Met de S Translator zegt of typt u hetgeen wat u vertaald wilt hebben en de Samsung Galaxy S4 zal de vertaling terugschrijven of voorlezen. Dit is het bewijs dat de Samsung Galaxy S4 uw ideale zakenpartner is.

* S Translator is beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Chinees, Spaans, Italiaans, Japans en Koreaans.

Efficiënter werken dankzij Group Play

Efficiënter werken dankzij Group Play
Dankzij Group Play* op uw Galaxy S4 kunt u makkelijker samenwerken met uw collega’s. Verbind draadloos meerdere Samsung Galaxy S4 toestellen om bestanden en documenten te delen. Een groep van Samsung Galaxy S4 toestellen creëert samen een krachtig systeem, die de prestaties van uw bedrijf verbetert. Houd papierloze vergaderingen en deel eenvoudig vergaderstukken en notities met uw team, wat zal zorgen voor een hogere productiviteit, efficiëntie en kostenbesparing.

* Maximaal 11 apparaten. Group Play maakt alleen gebruik van Wi-Fi Direct.

SAT-waarde

SAT-waarde
De SAT-waarde van dit toestel bedraagt 0.399 W/Kg. SAT staat voor Specifiek Absorptie Tempo (specifieke mate van absorptie); de eenheid voor de hoeveelheid radiofrequentie-energie die door het lichaam wordt opgenomen tijdens het gebruik van een mobiel toestel.

Uw mobiele toestel verzendt en ontvangt radiogolven. Het is zo ontworpen dat het de limieten voor blootstelling aan radiogolven (radiofrequentie en elektromagnetische velden), zoals aanbevolen door internationale richtlijnen, niet overschrijdt. De richtlijnen voor blootstelling aan radiogolven gebruiken de meeteenheid SAT. De SAT-limiet voor mobiele toestellen is 2 W/kg.

Sound & Shot: voeg voice memo’s toe aan foto’s

Sound & Shot: voeg voice memo’s toe aan foto’s
Maak foto’s met de Samsung Galaxy S4 en voeg geluid toe. Met Sound & Shot kunt u zich makkelijk herinneren wat u gehoord en gezien hebt tijdens een vergadering. Leg het hele moment vast door een spraakmemo op te nemen, zodra u een foto maakt.
Met Sound & Shot neemt u automatisch 9 seconden geluid op nadat de foto is genomen of onderbreekt u handmatig het geluidsopname eerder.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

 • OS
  Android 4.4.2 KitKat
 • Display
  5.0 inch
 • Camera's
  13 Megapixels
 • 4G
  4G

Network/Bearer and Wireless Connectivity

 • 4G

  4G
 • 3G

  3G: HSPA+ (850/900/1900/2100 MHz)
 • Wi-Fi

  Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac, HT80)
 • Wi-Fi Direct

  Ja
 • Bluetooth Profiles

  Bluetooth 4.0 ((PBAP, A2DP, AVRCP, HFP, HSP, OPP, SAP, HID, PAN, DI, MAP)
 • NFC

  Ja
 • Connectivity Support

  DLNA, MHL 2
 • PC Sync.

  samsung kies

OS

 • OS

  Android 4.4.2 KitKat

MEER SPECS TONEN

Informatie over SAR

Link

ONDERSTEUNING

 • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

  Adobe Acrobat Reader downloaden
 • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

  Djvu Viewer downloaden
 • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

  Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

aanverwante inzichten

Brochure
Samsung Mobile Security
Samsung is nu de belangrijkste leverancier op de markt van mobiele beveiliging, dankzij sterke samenwerkingsverbanden met andere bedrijven en de geavanceerde ontwikkeling van technologie. De combinatie van GALAXY-toestellen van Samsung, die werden ontworpen met het oog op een optimale efficiëntie en productiviteit,en de beveiligingscriteria van Samsung zorgt ervoor dat de mobiele werkers zo goed mogelijk worden beschermd.
Whitepaper
Geslaagd gebruik van zakelijke mobiliteit
De beveiligingsproblemen die gepaard gaan met het gebruik van mobiele toestellen voor werknemers zijn een belangrijke bekommernis in de evoluerende bedrijfswereld. We leveren vooraanstaande oplossingen om te zorgen dat mobiele bedrijfsactiviteiten echt veilig en geslaagd zijn.
Casestudy
Het perfecte toestel voor in de wagen
Dankzij de Drive Experience Solution van Samsung met de Galaxy Tab 10.1 kon Kia Motor zijn klanten tevreden stellen met de geavanceerde mobiele functies, waardoor de klantentevredenheid steeg. Bovendien zorgde de autotoepassing voor een stijging van de verkoop.
Casestudy
Betere gezondheidszorg gegarandeerd
Met Enterprise Mobility Solutions van Samsung, zoals Mobile EMR Solution, is het gemakkelijk om voor patiënten te zorgen. Gebruikers krijgen updates van patiëntendossiers in real time, kunnen gemakkelijk communiceren met het medische personeel en krijgen zelfs onbeperkte informatie over ziektes via multimedia.
* Het gebruikersgeheugen is minder dan het totale geheugen als gevolg van opslag van het besturingssysteem en de software om functies te bedienen. Het feitelijke gebruikersgeheugen is afhankelijk van de provider en kan veranderen na software-upgrades.

DELEN

google in p

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten