/

CLX-9201NA Multifunctionele laser printer

CLX-9201NA

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

Wilt u meer weten?

Vraag informatie op over zakelijke producten, oplossingen en diensten van Samsung. Wij nemen spoedig contact met u op.

E-mail onsb2bitd.be@samsung.com

EEN VERZOEK INSTUREN

CLX-9201NA Multifunctionele laser printer

Features

 • Levensechte kleuren met de snelheid van het licht
  Voor elke onderneming

Productconfiguratie

Productconfiguratie
Dubbel zoveel kracht voor betere prestaties

Dubbel zoveel kracht voor betere prestaties

De productiviteit van uw kantoor wordt aanzienlijk verbeterd omdat u snel kunt afdrukken en scannen, dankzij de volledige geïntegreerde Samsung 1 GHz Dual Core processor. Grote afdruk- en kopieeropdrachten worden sneller verwerkt en ook het scannen verloopt vlotter. Meer nog, omdat elke opdracht 1,5 keer sneller verloopt, kunt u meer tijd besteden aan uw eigen werk, en moet u minder wachten.

Ondersteuning door Smart Samsung Solutions

Ondersteuning door Smart Samsung Solutions
Samsung heeft gezorgd voor mogelijke uitbreidingen voor zijn eigen interne oplossingen en voor de oplossingen van ISV's. Deze oplossingen kunnen worden aangepast aan de behoeften van elke gebruiker, volgens zijn specifieke noden.
Geniet van kwaliteitsafdrukken

Geniet van kwaliteitsafdrukken

De ReCP (Rendering Engine for Clean Page)-technologie van Samsung verbetert de algemene kwaliteit en levendigheid van uw kleurenafdrukken en zorgt dat elke afdruk er perfect uitziet. De focus van zowel afbeeldingen als tekst wordt automatisch scherper gemaakt, terwijl gevulde objecten worden overlapt, om witte ruimtes weg te werken.
Gepolymeriseerde toner

Gepolymeriseerde toner

Onze nieuw ontwikkelde gepolymeriseerde toner produceert kleinere en uniformere partikels dan conventionele toner. Uw afdrukken bevatten duidelijker lijnen en levendiger kleuren. Bovendien krult het papier minder vaak. Daarnaast is het wasgehalte hoger, wat de glans van de afbeelding ten goede komt en waardoor uw document duurzamer is, omdat de afbeelding minder snel vervaagt.
Benut uw vloerruimte optimaal

Benut uw vloerruimte optimaal

Omdat elk bedrijf zijn middelen optimaal wil aanwenden en efficiënt wil werken, hebt u een apparaat nodig waarmee u elke centimeter beschikbare vloerruimte optimaal benut. Zelfs in kleine kantoren met een beperkt oppervlak kan de CLX -9201NA dankzij zijn smalle en eenvoudige design grote resultaten verwezenlijken.
Geen extra ruimte of materiaal nodig

Geen extra ruimte of materiaal nodig

Met de ruimtebesparende interne finisher voor 350 vellen en een efficiënte interne kaartlezer hoeft u niet nog meer ruimte op te offeren voor extra's.
Laag energieverbruik

Laag energieverbruik

Met het knappe All-in-One Board blijft uw algemene energieverbruik beperkt, omdat minder energie nodig is voor de werking van het apparaat. Meer nodig, het typische stroomverbruik is tot 60% lager dan bij conventionele kaarten. Daarnaast helpt de Instant Fusing System-technologie (IFS) van Samsung u om sneller af te drukken en te kopiëren, om minder energie te verbruiken en om energiekosten te drukken.
Intuïtieve, slimme gebruikersinterface

Intuïtieve, slimme gebruikersinterface

Voor een optimaal beheer en een maximale zichtbaarheid bevat de CLX -9201NA een kleurenaanraakscherm van 7 inch, waarin u vlot kunt bladeren en schuiven. Dankzij de intuïtieve slimme gebruikersinterface kunt u zelfs de meest complexe opdrachten snel en gemakkelijk beheren en opvolgen.
Beperk uw kosten op een milieuvriendelijke manier

Beperk uw kosten op een milieuvriendelijke manier

Elk bedrijf weet dat het nodig is om kosten te drukken waar het kan. U kunt papier en energie besparen met de ECO-knop. Met één druk op de knop kunt u meer op één vel afdrukken, zoals 2 pagina's op 1 vel, 4 pagina's op 1 vel en dubbelzijdig afdrukken, en meer toner besparen omdat blanco pagina's automatisch worden overgeslagen. Met Easy-Eco Driver kunt u uw document goed bekijken voordat u het afdrukt. Pas de kleurenkwaliteit en andere instellingen aan aan uw vereisten en budget, en verwijder onnodige tekst, afbeeldingen en andere elementen. Beperk onnodige afdrukken en druk zuiniger en efficiënter af.
Scheidbare, uitwisselbare verbruiksartikelen

Scheidbare, uitwisselbare verbruiksartikelen

De beheerkosten kunnen onder controle worden gehouden. Met een afzonderlijke toner en OPC en een ontwikkeleenheid met een rendement van 300 000 kan uw bedrijf besparen op onderhoudskosten. En omdat de OPC-drums (Organic Photo Conductor) gemeenschappelijk zijn voor elke kleur, zijn ze onderling uitwisselbaar. Zo bespaart u kosten voor uw inventarisbeheer.
XOA (Open Architecture Platform)

XOA (Open Architecture Platform)

Geniet van de vrijheid die ontstaat als u uw multifunctioneel product aansluit op uw bedrijfseigen toepassingen via het unieke Open Architecture Platform (XOA). XOA is gebaseerd op open standaarden en zorgt dat leveranciers van afdruksystemen geïntegreerde toepassingen kunnen bouwen waarmee de mogelijkheden van het apparaat worden uitgebreid, wat de bedrijfsprocessen ten goede komt.
Gemakkelijk mobiel afdrukken

Gemakkelijk mobiel afdrukken

Benut uw mobiele toestellen optimaal, gemakkelijk, snel en handig, zonder dat u extra printerstuurprogramma's moet installeren. U kunt draadloos afdrukken, scannen en bestanden overdragen, waardoor u onderweg meer kunt doen. Eenvoudig mobiel afdrukken in 3 stappen: toepassing installeren, apparaat selecteren en bestand afdrukken.
 • BLI’s semi-annual “Pick” awards are given to the hardware and software offerings that measure up as the best in BLI’s comprehensive evaluations, which assess a wide range of the most important features and performance factors for buyers. BLI’s semi-annual “Pick” awards are given to the hardware and software offerings that measure up as the best in BLI’s comprehensive evaluations, which assess a wide range of the most important features and performance factors for buyers.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmeting van CLX-9201NA/SEE

Kenmerken

 • Functies
  Standaard

  Afdrukken, Kopiëren, Scannen, Netwerk, Dubbelzijdig

  Optioneel

  Fax, NW PC Fax

 • Processor

  1 GHz (Dual Core)

 • Bedieningspaneel

  Kleuren-LCD, aanraakscherm, 7", 1 024 x 600 (WSVGA)

 • Geheugen
  Standaard

  1 GB

 • Hard Disk Drive

  320 GB of hoger (bruikbare ruimte: 88 GB)

 • Interface
  Standaard

  High Speed USB 2.0 Device / Host, Ethernet 10 / 100 / 1 000 BASE TX

 • Warm-up time
  From Power On

  34 sec.

  From Sleep

  25 sec.

 • Stroomverbruik

  Max 1,5 kW (gereed: 100 W / laag stroomverbruik: 16 W / sluimerstand: 1,5 W)

 • Geluidsniveau (dBA)

  Kopiëren: 53 dBA, afdrukken: 48 dBA, gereed: 30 dBA, sluimerstand: 27 dBA

 • Afmetingen (BxHxD

  560 x 600 x 844 mm (DADF inbegrepen)

 • Gewicht

  76 kg (DADF inbegrepen)

 • Max. Monthly Duty Cycle

  100 000 pagina's

 • Netwerkbeveiliging

  SSL / TLS, IP sec, SNMPv3 / IPv6, Protocol- en poortbeheer, IP / MAC-filtering

 • Certificering

  CCC (ISO15408), IEEE P2600-2008, Naleving van WHQL-regels

Afdrukken

 • Snelheid
  Snelheid (Mono)

  20 ppm voor A4 / Letter

  Snelheid (kleur)

  20 ppm voor A4 / Letter

 • Tijd tot eerste print
  Tijd tot eerste print (Mono)

  10 seconden (uit actiefstand)

  Eerste pagina na (Kleur)

  12 seconden (uit actiefstand)

 • Resolutie

  Standaard: 2 400 x 600 dpi Effectieve output (600 x 600 x 2 bit) / Max : 9 600 x 600 dpi effectieve output (600 x 600 x 4 bit), 1 200 x 1 200 dpi (Halve snelheid)

 • Emulatie

  PCL5c, PCL6, Postscript 3, PDF 1.7+, XPS

 • Dubbelzijdig kopiëren

  Ingebouwd

 • Besturingssysteem

  Windows 2003 / Vista / 2008 / 7, Mac OS X10.5 tot 10.6, Linux

 • Netwerkprotocollen

  IP Management (DHCP, DHCPv6, BOOTP, AutoIP, SetIP, Static) / Discovery Protocol (SLP, UPnP, Bonjour, DNS, WINS) / Printing Protocol (TCP / IP (9100), TCP / IP (9100) v6 , LPR, LPR6 , IPP, WSD) / Management Protocol (SNMPv1.2, SNMPv1.2 (IPv6), SNMP3, SNMPv3 (IPv6), HTTP, HTTPs, LDAP, SMTP) / Scan Protocol (SMTP, FTP, SMB, Twain for Network) / Security Protocol (SMB, Kerberos, LDAP, IPsec)

 • Direct Print Support

  Jpeg, Tiff, PDF, Samsung PRN

MEER SPECS TONENUitvouwen

Kopiëren

 • Snelheid
  Snelheid (Mono)

  20 cpm voor A4 / Letter

  Snelheid (kleur)

  20 cpm voor A4 / Letter

 • Eerst kopie na
  Eerst kopie na (Mono)

  7,9 seconden

  First Copy Out Time (Kleur)

  9,6 seconden

 • Resolutie

  600 x 600 dpi

 • Bereik vergroten / verkleinen

  25% - 400%

 • Multikopie

  9 999 pagina's

 • Copy Features

  Kopie identiteitskaart, Kloonkopie, Meerdere kopies op één blad, Posterkopie

Scannen

 • Snelheid
  Snelheid (Mono)

  45 ipm (300 dpi / A4 / Letter)

  Snelheid (kleur)

  45 ipm (300 dpi / A4 / Letter)

 • Color Mode

  Zwart-wit / Grijs / Kleur

 • Compatibiliteit

  Network TWAIN

 • Resolutie (geavanceerd)

  Max. 4 800 x 4 800 dpi

 • Scanbestemmingen

  E-mail, USB, FTP, SMB, HDD, PC

Faxen

 • Compatibiliteit

  ITU-T G3, Super G3

 • Modemsnelheid

  33,6 Kbps

 • Resolutie

  Max. 600 x 600 dpi (zwart-wit)

 • Compression Method

  MH / MR / MMR / JBIG

 • Geheugen

  Back-up vaste schijf

 • Auto Dial

  Ja

 • Faxfunctie

  Snelkiezen, Groeperen, Kiezen, Handsfree kiezen, Automatisch opnieuw kiezen, Bellerherkenning, Beveiligde ontvangst, Doorsturen van faxen enz.

Papierverwerking

 • Invoercapaciteit
  Cassette

  Standaardcassette 520 vellen x 2

  Multifunctionele lade

  Multifunctionele lade 100 vellen

  Opties

  Optionele cassette 520 vellen x 2

  Maximum

  2 180 vellen (standaard 1 140 vellen + optioneel 1 040 vellen in DCF)

 • Mediatypes
  Cassette

  Normaal papier / Dun papier / Briefpapier / Geperforeerd / Voorbedrukt / Gerecycleerd / Etiket / Karton / Briefpapier / Dik / Katoen / Gekleurd / Archief / Glanzend

  Multifunctionele lade

  Printerstandaard / Normaal papier / Dik papier / Dun papier / Briefpapier / Gekleurd papier / Karton / Etiketten / Enveloppen / Voorbedrukt / Briefhoofd / Gerecycleerd papier / Katoen / Archief / Glanzend

  Opties

  Normaal papier / Dun papier / Briefpapier / Geperforeerd / Voorbedrukt / Gerecycleerd / Etiket / Karton / Briefpapier / Dik / Katoen / Gekleurd / Archief / Glanzend

 • Mediaformaat
  Cassette

  Cassette 1: 148 x 210 mm tot 297 x 354 mm / Cassette 2: 148 x 210 mm tot 297 x 432 mm

  Multifunctionele lade

  98 x 148 mm tot 297 x 432 mm

  Opties

  148 x 210 mm tot 297 x 432 mm

 • Mediagewichten
  Cassette

  Normaal papier: 71 ~ 90 g/m² (21 ~ 24 lb), (Duplex: 20 ~ 24 lb) / Dik papier: 91 ~ 105 g/m² (25 ~ 28 lb), (Duplex: 25 ~ 28 lb) / Zwaar papier 1: 106 ~ 120 g/m² / Zwaar papier 2: 121 ~ 175 g/m² / Extra zwaar papier 1: 176 - 216 g/m² / Dun papier: 60 ~ 70 g/m² (16 ~ 19 lb) / Briefpapier: 105 ~ 120 g/m² (28 ~ 32 lb) / Geperforeerd papier: 71 ~ 90 g/m² (19 ~ 24 lb) / Voorbedrukt: 71 ~ 90 g/m² (19 ~ 24 lb) / Gerecycleerd: 60 ~ 90 g/m² (16 ~ 24 lb) / Karton: 105 ~ 163 g/m² (28 ~ 43 lb) / Briefhoofd: 71 ~ 90 g/m² (19 ~ 24 lb) / Katoen: 75 ~ 90 g/m² (20 ~ 24 lb) / Etiket: 120 ~ 150 g/m² (32 ~ 40 lb)

  Multifunctionele lade

  60 tot 176 g/m² (enkelzijdig, dubbelzijdig)

  Opties

  Normaal papier: 71 ~ 90 g/m² (21 ~ 24 lb), (Duplex: 20 ~ 24 lb) / Dik papier: 91 ~ 105 g/m² (25 ~ 28 lb), (Duplex: 25 ~ 28 lb) / Zwaar papier 1: 106 ~ 120 g/m² / Zwaar papier 2: 121 ~ 175 g/m² / Extra zwaar papier 1: 176 - 216 g/m² / Dun papier: 60 ~ 70 g/m² (16 ~ 19 lb) / Briefpapier: 105 ~ 120 g/m² (28 ~ 32 lb) / Geperforeerd papier: 71 ~ 90 g/m² (19 ~ 24 lb) / Voorbedrukt: 71 ~ 90 g/m² (19 ~ 24 lb) / Gerecycleerd: 60 ~ 90 g/m² (16 ~ 24 lb) / Karton: 105 ~ 163 g/m² (28 ~ 43 lb) / Briefhoofd: 71 ~ 90 g/m² (19 ~ 24 lb) / Katoen: 75 ~ 90 g/m² (20 ~ 24 lb) / Etiket: 120 ~ 150 g/m² (32 ~ 40 lb)

 • Uitvoercapaciteit

  Standaard: 500 vellen (middelste uitvoerlade), optionele binnenste finisher: 350 vellen (bovenste lade 50 vellen / Afwerklade 300 vellen / Nieten / Offset)

 • adf
  Type

  DADF

  Documentcapaciteit

  100 vellen

  Documentformaten

  A3, A4 LEF, A4 SEF, A5 LEF, A5 SEF, B4, B5 LEF, B5 SEF

  Document Weight

  60 ~ 175 g/m²

Consumptieartikelen

 • Toner
  Zwart

  20 000 pagina's (5% dekking)

  Color (C/M/Y)

  15 000 pagina's (5% dekking)

 • Beeldverwerkingseenheid / Drum
  Zwart

  50 000 pagina's (5% dekking)

 • Container voor toner afval

  50 000 pagina's (5% dekking)

Optie

 • Optie

  Cabinet Stand, Dual Cassette Feeder, Job Separator, Inner Finisher, Fax Kit, FDI Kit, Working Table, SmarThru Workflow, CounThru

Oplossingen

 • Apparaatbeheer

  Ja

 • Outputbeheer

  Ja

 • Documentbeheer en -verspreiding

  Ja

 • Beveiliging

  Ja

 • Mobiel

  Ja

Informatiebronnen

Klein, compact en krachtig
Brochure

Klein, compact en krachtig

Deze Samsung MultiXpress-printer is intuïtief en heeft een kleine gebruikersinterface. Met zijn ergonomische design wordt elke centimeter van uw vloerruimte benut, zonder rommel te veroorzaken. Hij is ook eenvoudig in gebruik.

pdf downloaden
Samsung MobilePrint
Whitepaper

Samsung MobilePrint

Samsung MobilePrint is een handige toepassing voor afdrukken en scannen voor Android- en iOS-toestellen, waarmee u rechtstreeks kunt afdrukken op MFP's of printers van Samsung in een netwerk of met Wi-Fi via een draadloze verbinding. U kunt er onder andere foto's, PDF-standen en webpagina's mee afdrukken, en documenten in JPG-, PNG- of PDF-indeling naar de mobiele toestellen scannen.

pdf downloaden

Support

Open Source Announcement

0.74 MB, pdf, ENGLISH

2014.07.24

Overige handleidingen (13)

Software (14)

 • Set IP

  Mac OS 10.5 ~ 10.10, 0.22 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.00.10

  2014.10.21

 • PC fax Utility

  Mac OS 10.5 ~ 10.10, 6.41 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.01.43

  2014.10.21

 • Easy Wireless Setup

  Mac OS 10.5 ~ 10.10, 7.14 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.4.8

  2014.10.21

 • Easy Printer Manager

  Mac OS 10.5 ~ 10.10, 53.47 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.01.76

  2014.10.21

 • Easy Document Creator

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 24.33 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.06.350

  2014.07.29

 • Easy Printer Manager

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 43.28 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.05.51.00

  2014.07.29

 • Scan OCR program

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 35.03 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.01.10

  2014.07.29

 • PC fax Utility

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 10.22 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.10.28

  2014.07.29

Stuurprogramma (17)

 • Scan Driver

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 22.6 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V3.31.19.13

  2014.09.30

 • Scan Driver

  Mac OS 10.4 ~ 10.9, 49.03 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V2.31.51

  2014.09.30

 • Print Driver,(Post Script)

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 30.12 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V2.00.99.50

  2014.09.30

 • Print Driver

  Mac OS 10.4 ~ 10.9, 6.63 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.24.00

  2014.09.30

 • Print Driver,PCL6

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 30.6 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V3.12.29.07.51

  2014.09.30

 • Print Driver,(Add Printer)

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 51.4 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V3.12.29.07.51

  2014.09.30

 • Universal Print Driver,XPS

  Win Vista/2008/2012/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 17.61 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : 2.50.05.00:10

  2014.08.11

 • Universal Print Driver

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 21.2 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : 2.50.05.00:10

  2014.08.11

Milieu (1)

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.Adobe Acrobat Reader downloadenstartenOm DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren. Djvu Viewer downloadenDjvu Viewer downloadenstarten

Heeft u een vraag of heeft u productondersteuning nodig? Ga naar ons supportgedeeltestarten

Oplossingen

Smart-School Mobile Print Solution
Onderwijs

Smart Learning Suite Mobile Print Solution

Naarmate de technologie evolueert, veranderen ook de les- en leeromgeving snel. Nieuwe, innovatieve...

Meer informatie
Easy Printer Manager
Device Management

Easy Printer Manager

De Samsung Easy Printer Manager is een essentieel programma voor elke bedrijfstoepassing. De eenvoudige...

Meer informatie
Easy Document Creator
Document Creation & Distributie

Easy Document Creator

De Easy Document Creator biedt een reeks gebruikersvriendelijke functies die de productiviteit en creativiteit...

Meer informatie
 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING