/

SCX-8240NA Multifunctionele laser printer

SCX-8240NA

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

Wilt u meer weten?

Vraag informatie op over zakelijke producten, oplossingen en diensten van Samsung. Wij nemen spoedig contact met u op.

E-mail onsb2bitd.be@samsung.com

EEN VERZOEK INSTUREN

SCX-8240NA Multifunctionele laser printer

Features

 • MultiXpress 8240NA

Ondersteuning door Smart Samsung-systemen

Ondersteuning door Smart Samsung-systemen
Samsung biedt tal van systemen aan, zoals Apparaatbeheer, Documentoplossingen, Beveiligingsoplossingen en Mobiele oplossingen, als antwoord op de vereisten van moderne kantoren.

Allerlei media mogelijk, ook banners

Allerlei media mogelijk, ook banners
De MultiXpress 8240NA MFP kan heel wat verschillende soorten mediatypes aan. Geen enkele andere MFP in deze klasse kan meer papiergewichten aan dan deze MFP's, die tot A3-formaat kunnen bedrukken. In de multifunctionele lade kunnen enveloppen van verschillende breedtes, karton en andere speciale media worden geladen.
Bereik meer met dubbel zoveel kracht

Bereik meer met dubbel zoveel kracht

Met de MultiXpress 8240NA wordt uw kantoor productiever omdat u sneller kunt afdrukken en scannen, dankzij een volledig geïntegreerde Samsung 1 GHz dual-core-processor. Grote afdruk- en kopieeropdrachten zijn gemakkelijker om uit te voeren, en het scanvolume is groter. De dual core-processor voert afdruktaken sneller uit dan een conventionele processor, zodat uw werknemers zich kunnen concentreren op hun kerntaken.
Geniet van kwaliteitsafdrukken

Geniet van kwaliteitsafdrukken

De ReCP (Rendering Engine for Clean Page)-technologie van Samsung verbetert de algemene kwaliteit en levendigheid van uw zwart-witafdrukken en zorgt dat elke afdruk er perfect uitziet. De focus van zowel afbeeldingen als tekst wordt automatisch scherper gemaakt, terwijl gevulde objecten worden overlapt, om witte ruimtes weg te werken.
Voorkom dat documenten vager worden, met gepolymeriseerde toner

Voorkom dat documenten vager worden, met gepolymeriseerde toner

De gepolymeriseerde toner van Samsung produceert kleinere en uniformere partikels dan conventionele toners. De lijnen van de afdrukken zijn scherper en de kleuren zijn intenser, en de pagina's krullen minder vaak. Dankzij de inhoud met veel was wordt de glans en de duurzaamheid van de afbeelding verbeterd, waardoor het document minder snel vervaagt.
Laag energieverbruik

Laag energieverbruik

Dankzij de gecombineerde platen en chips van het All-in-One Board is het aantal complexe onderdelen kleiner, waardoor minder defecten optreden. Het All-in-One Board helpt u om minder energie te verbruiken in uw bedrijf, omdat het minder energie nodig heeft. Tijdens een interne test werd vastgesteld dat het All-in-One Board hielp om het typische energieverbruik met wel 50,1 procent te verlagen. De Samsung Instant Fusing System (IFS)-technologie helpt ook om de afdruk- en kopieersnelheid te verhogen. Bovendien doet IFS het energieverbruik dalen en worden de werkingskosten ook op andere manieren verlaagd. De combinatie van het All-in-One Board, IFS en de gepolymeriseerde toner helpt bedrijven om kun kosten te drukken.
Minder onbeschikbaarheid als gevolg van onderhoud

Minder onbeschikbaarheid als gevolg van onderhoud

Omdat minder tijd nodig is voor onderhoud en installatie, kan uw bedrijf zijn deadlines makkelijker halen binnen het vooropgestelde budget. De methode om toner te vervangen van de MultiXpress 8240NA-printers is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Daarnaast kunnen de gebruikers papierstoringen zelf verhelpen zonder een onderhoudstechnieker te bellen. Er zijn ook minder stappen nodig om intensief gebruikte verbruiksmaterialen te vervangen, zoals fuser, rollen en beeldoverdrachtonderdelen. Minder onderhoudsstappen betekent dat het apparaat vaker beschikbaar is wanneer de gebruikers het nodig hebben.
Vereenvoudigde besparingen met één druk op de knop

Vereenvoudigde besparingen met één druk op de knop

Bedrijven kunnen hun werkkosten gemakkelijker verlagen als ze Eco Mode gebruiken, een functie voor energiebesparing waarmee bedrijven minder papier en minder energie verbruiken. Door gewoon op de Eco-knop op de MFP te drukken, kunnen gebruikers meer afdrukken op elke pagina, met opties voor 2 of 4 pagina's op één vel en dubbelzijdig afdrukken. Bovendien kunnen gebruikers de optie selecteren om blanco pagina's automatisch over te slaan, waarddor ze toner besparen, en dus ook kosten van verbruiksmaterialen. Uit een interne Samsungtest is gebleken dan MFP's van Samsung met Eco Mode beter presteerden dan MFP's zonder Eco Mode: met Easy Eco Driver kunnen gebruikers een voorbeeld van een document bekijken voor ze het afdrukken, waardoor minder onnodige afdrukken worden gemaakt. Als de gebruikers het voorbeeld van het document bekijken, kunnen ze de grootte ervan aanpassen door tekst en afbeeldingen te verwijderen. De gebruik kan ook de lay-out aanpassen (bijvoorbeeld van 1 pagina per vel tot 2 pagina's per vel) zonder de originele documentlay-out te veranderen.
Grootste LCD-bedieningsscherm in deze printerklasse

Grootste LCD-bedieningsscherm in deze printerklasse

Het kleuren-LCD-bedieningsscherm op de MultiXpress 8240NA MFP is 8,9 inch groot en is een van de grootste in deze MFP-klasse. Het bedieningsscherm kan worden gekanteld, zodat u gemakkelijk de huidige opdrachtstatus kunt bekijken, stappen kunt volgen tijdens een bewerking en menu's kunt instellen. Daarnaast helpen de LED-lampjes, zoals de indicator die aangeeft dat het papier bijna op is of de indicator die aangeeft dat de machine klaar is voor gebruik, de gebruiker om sneller de status van het apparaat te zien.
XOA (Open Architecture Platform)

XOA (Open Architecture Platform)

Geniet van de vrijheid die ontstaat als u uw multifunctioneel product aansluit op uw bedrijfseigen toepassingen via het unieke Open Architecture Platform (XOA). XOA is gebaseerd op open standaarden en zorgt dat leveranciers van afdruksystemen geïntegreerde toepassingen kunnen bouwen waarmee de mogelijkheden van het apparaat worden uitgebreid, wat de bedrijfsprocessen ten goede komt.
Mobiel afdrukken*

Mobiel afdrukken*

Mobiele medewerkers kunnen bestanden draadloos afdrukken, scannen en doorsturen via een mobiel toestel van Samsung. Ze kunnen productiever zijn, omdat ze kunnen afdrukken zonder een printerstuurprogramma te installeren, en toch robuuste afdrukfuncties kunnen gebruiken. *Opmerking: hiervoor is een draadloos toegangspunt vereist.

Uitgebreide mogelijkheden voor papierverwerking en afwerking

De leden van de werkgroep kunnen allerlei documenten afwerken met de optionele functies van de finisher voor 1 250 en 3 250 vellen (perforeren en boekje maken), nieten en vouwen. De gebruiker kan kiezen uit de optionele dubbele cassetteaanvoer (optional dual-cassette feeder (DCF)) en de hogecapaciteitsaanvoer (high-capacity feeder (HCF)).

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmeting van SCX-8240NA/SEE

Kenmerken

 • Functies
  Standaard

  Afdrukken / Kopiëren / Scannen / Netwerk / Dubbelzijdig

  Optioneel

  Fax

 • Processor

  1 GHz (Dual Core)

 • Bedieningspaneel

  Kleuren-LCD, aanraakscherm, 8,9", 1 024 x 600 (WSVGA)

 • Geheugen
  Standaard

  1 GB

 • Hard Disk Drive

  320 GB HDD Standaard (Document Box-ruimte): 154 GB

 • Interface
  Standaard

  High Speed USB 2.0 Device / Host / Ethernet 10 / 100 / 1 000 BASE TX

  Optioneel

  Interface extern apparaat

 • Warm-up time
  From Power On

  39 seconden

  From Sleep

  16 seconden

 • Vermogensvereiste

  AC 220 - 240 V / 50 / 60 Hz

 • Stroomverbruik

  Max 1,1 kW (gereed: <100 W / laag stroomverbruik: <20 W / sluimerstand: <1,5 W) / TEC: 1,994 kwh

 • Geluidsniveau (dBA)

  Kopiëren: 55 dBA, afdrukken: 52 dBA, gereed: 37 dBA, sluimerstand: 27 dBA

 • Afmetingen (BxHxD

  677,5 x 763 x 853,6 mm / 26,7" x 30" x 33,6" (DADF inbegrepen)

 • Gewicht

  92,5 kg / 204 lbs (met inbegrip DADF / reservoir tonerafval)

 • Max. Monthly Duty Cycle

  150 000 pagina's

 • Netwerkbeveiliging

  SSL / TLS / IP sec / SNMPv3 / IPv6 / Protocol- en poortbeheer / IP / MAC-filtering

 • Certificering

  CCC (ISO15408) / IEEE P2600-2008 / Naleving van WHQL-regels

Afdrukken

 • Snelheid
  Snelheid (Mono)

  Max. 40 ppm in A4 / Letter

 • Tijd tot eerste print
  Tijd tot eerste print (Mono)

  8 seconden

 • Resolutie

  Standaard 600 x 600 x 2 bit, max. 600 x 600 x 4 bit

 • Emulatie

  PCL5Ce, PCL6C, PostScript Level3, PDF 1.7

 • Dubbelzijdig kopiëren

  Ingebouwd

 • Besturingssysteem

  Windows XP (32 / 64 bit) / 2003 (32 / 64 bit) / Vista (32 / 64 bit) / 2008 / Win7 / 2008 R2 (alleen 64) / Mac OS 10.5 - 10.6 / RedHat Enterprise Linux WS 4, 5 (32 / 64 bit) / Fedora Core 2 - 10 (32 / 64 bit) / SuSE Linux 9.1 (32 bit) / OpenSuSE 9.2, 9.3, 10.0, 10.1, 10.2 10.3, 11.0 11.1 (32 / 64 bit) / Mandrake 10.0, 10.1 (32 / 64 bit) / Mandriva 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 (32 / 64 bit) / Ubuntu 6.06, 6.10, 7.04, 7.10, 8.04 8.10 (32 / 64 bit) / SuSE Linux Enterprise Desktop 9, 10 (32 / 64 bit) / Debian 3.1, 4.0, 5.0 (32 / 64 bit)

 • Netwerkprotocollen

  IP-Management (DHCP, DHCPv6, BOOTP, AutoIP, SetIP, Static), Discovery Protocol (SLP, UPnP, Bonjour, DNS, WINS) / Afdrukprotocol (TCP / IP (9100), TCP / IP (9100) v6 / LPR / LPR6 / IPP, WSD) / Managementprotocol (SNMPv1.2, SNMPv1.2 (IPv6) / SNMP3 / SNMPv3 (IPv6) / HTTP / HTTPs / LDAP / LDAPs / SMTP) / Scanprotocol (SMTP / SMTPs / FTP / SMB / Twain for Network / WebDav) / Beveiligingsprotocol (SMB / Kerberos / LDAP / IPSec)

 • Fonts
  PCL

  Schaalbaar 93 / OCR-A / OCR-B

  Postscript3

  Schaalbaar 136

 • Direct Print Support

  Jpeg, TIFF, PDF, Samsung PRN

 • Afdrukfuncties

  Beveiligd afdrukken, Opgeslagen bestand afdrukken, Boekje afdrukken, Meerdere pagina's per blad, Afdrukken van omslag / invoegblad, Tonerbesparing, Blanco pagina overslaan enz.

MEER SPECS TONENUitvouwen

Kopiëren

 • Snelheid
  Snelheid (Mono)

  Max. 40 cpm in A4 / Letter

 • Eerst kopie na
  Eerst kopie na (Mono)

  5,5 seconden

 • Resolutie

  600 x 600 dpi

 • Bereik vergroten / verkleinen

  25% - 400%

 • Multikopie

  9 999 pagina's

 • Duplexkopie

  Ingebouwd

 • Copy Features

  Kopie identiteitskaart, Kloonkopie, Meerdere kopies op één blad, Posterkopie enz.

Scannen

 • Snelheid
  Snelheid (Mono)

  45 ipm (300 dpi / A4 / Letter)

 • Color Mode

  Zwart-wit / Grijs / Kleur

 • Compatibiliteit

  Network TWAIN

 • Methode

  Kleuren CCDM-MMT

 • Resolutie (Optisch)

  Max. 600 x 600 dpi

 • Resolutie (geavanceerd)

  Max. 4 800 x 4 800 dpi

 • Scanbestemmingen

  E-mail / USB / FTP / SMB / HDD / PC

 • Bestandsformaat

  TIFF / JPEG / PDF / Compact PDF / XPS

 • Communication Protocol

  SMTP / MIME / SMB / FTP

 • Scan Document Size

  Max. 297 mm x 432 mm (max. 11,7"x17")

 • Scan Document Weight

  42-128 gsm

Faxen

 • Compatibiliteit

  ITU-T G3 / Super G3

 • Modemsnelheid

  33,6 Kbps

 • Resolutie

  Max. 600 x 600 dpi (zwart-wit)

 • Compression Method

  MH / MR / MMR / JBIG / JPEG (alleen Tx)

 • Geheugen

  Back-up vaste schijf

 • Auto Dial

  500 snelkiesnummers

 • Faxfunctie

  Snelkiezen / Groeperen / Kiezen / Handsfree kiezen / Automatisch opnieuw kiezen / Bellerherkenning / Beveiligde ontvangst / Doorsturen van faxen enz.

Papierverwerking

 • Invoercapaciteit
  Cassette

  520 vellen (Cassette) x 2

  Multifunctionele lade

  100 vellen

  Opties

  Dubbele cassetteaanvoer voor 520 vellen (1 040 vellen) / Hogecapaciteitsaanvoer (2 000 vellen)

  Maximum

  Maximum: 3 140 vellen

 • Mediatypes
  Cassette

  Normaal / Dik / Zwaar / Dun / Katoen / Gekleurd / Voorbedrukt / Gerecycleerd / Briefpapier / Archiefpapier / Briefhoofd / Karton / Etiket

  Multifunctionele lade

  Normaal / Dik / Zwaar / Extra zwaar 1 / Dun / Katoen / Gekleurd / Voorbedrukt / Gerecycleerd / Briefpapier / Archiefpapier / Briefhoofd / Geperforeerd / Karton / Etiketten / Enveloppen

  Opties

  Dubbele cassettelade: Normaal / Dik / Zwaar / Dun / Katoen / Gekleurd / Voorbedrukt / Gerecycleerd / Briefpapier / Archiefpapier / Briefhoofd / Karton / Etiket / Hogecapaciteitsaanvoer Normaal / Dik / Zwaar / Dun / Katoen / Gekleurd / Voorbedrukt / Gerecycleerd / Briefpapier / Karton

 • Mediaformaat
  Cassette

  Letter / Legal / Oficio / Folio / Statement / Ledger / A3 / A4 / JIS B5 / ISO B5 / Executive / A5 / Aangepast

  Multifunctionele lade

  98 x 148 mm - 305 x 457 mm (3,87 x 5,8" ~ 12 x 18")

  Opties

  Dubbele cassettelade: Letter, Legal, Oficio, Folio, Statement, Ledger, A3, A4, JIS B5, ISO B5, Executive, A5, Aangepast / Hogecapaciteitsaanvoer: A4, Letter

 • Mediagewichten
  Cassette

  60 - 176 gsm (16 - 45 lb)

  Multifunctionele lade

  60 - 176 gsm (16 - 45 lb)

  Opties

  Dubbele cassettelade: 60 - 176 gsm (16 - 45 lb) / Hogecapaciteitsaanvoer: 60 - 176 gsm (16 - 45 lb)

 • Uitvoercapaciteit

  Standaarduitvoerlade 500 vellen / Optionele boekjesfinisher 3 250 vellen

 • adf
  Type

  Type duplexdocumentaanvoer

  Documentcapaciteit

  ADF-capaciteit 100 vellen

  Documentformaten

  Breedte: 128 - 297 mm / Lengte: 140 - 432 mm

  Document Weight

  42 - 128 gsm

Consumptieartikelen

 • Toner
  Zwart

  20 000 pagina's (6% dekking)

 • Beeldverwerkingseenheid / Drum
  Zwart

  100 000 pagina's

 • Container voor toner afval

  300 000 pagina's

Optie

 • Optie

  Cabinet Stand, Standard Finisher, Booklet Finisher, Punch Kit, Bridge Unit, Dual Cassette Feeder, HCF (High Capacity Feeder), Working Table, FDI Kit, Fax Kit, Fax Multiline Kit, Job separator, Cassette Dehumidifying Kit, Scanner Dehumidifying Kit, SmarThru, Workflow, CounThru, Advanced Scan Kit

Oplossingen

 • Apparaatbeheer

  Ja

 • Outputbeheer

  Ja

 • Documentbeheer en -verspreiding

  Ja

 • Beveiliging

  Ja

 • Mobiel

  Ja

Informatiebronnen

Multifunctionele zwart-witprinter voor afdrukken tot A3-formaat voor elk bedrijf
Brochure

Multifunctionele zwart-witprinter voor afdrukken tot A3-formaat voor elk bedrijf

Met de nieuwe Samsung MultiXpress 8230NA en 8240NA kunnen werkgroepen met een hoge productiviteit rekenen op een optimale snelheid voor afdrukken, kopiëren, scannen en faxen, zonder in te boeten aan kwaliteit. De Samsung Rendering Engine for Clean Page (ReCP)-technologie zorgt voor afdrukken van een professioneel niveau. Dankzij de gepolymeriseerde toner is de afwerking levendig en glanzend, met kleinere en meer uniforme partikels.

pdf downloaden
Samsung MobilePrint
Whitepaper

Samsung MobilePrint

Samsung MobilePrint is een handige toepassing voor afdrukken en scannen voor Android- en iOS-toestellen, waarmee u rechtstreeks kunt afdrukken op MFP's of printers van Samsung in een netwerk of met Wi-Fi via een draadloze verbinding. U kunt er onder andere foto's, PDF-standen en webpagina's mee afdrukken, en documenten in JPG-, PNG- of PDF-indeling naar de mobiele toestellen scannen.

pdf downloaden

Support

Open Source Announcement

0.66 MB, pdf, ENGLISH

2014.07.24

Overige handleidingen (15)

Software (6)

 • Set IP

  Mac OS 10.4 ~ 10.10, 0.22 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.00.10

  2014.11.06

 • Scan OCR program

  Win 2000/XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 35.03 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.01.10

  2014.07.29

 • Set IP

  Win 2000/XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 1.41 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.05.08.3:14

  2013.12.13

 • SyncThru 6,SNMP Agent

  Win 2000/XP/2003/ Vista/2008/Win 7(32,64bit), 27.07 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V6.0.0.286

  2013.06.10

 • SyncThru 6,Job account plug-in

  Win 2000/XP/2003/ Vista/2008/Win 7(32,64bit), 4.97 MB, par, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.0.1.1.1305031623

  2013.06.10

 • SyncThru 6

  Win 2000/XP/2003/ Vista/2008/Win 7(32,64bit), 208.73 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V6.0.319

  2013.06.10

Stuurprogramma (17)

 • Print Driver,(Post Script)

  Win 2000/XP/2003/Vista/2008/2012/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 29.92 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V2.00.99.33

  2014.11.13

 • Scan Driver

  Mac OS 10.4 ~ 10.10, 49.02 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V2.31.49

  2014.11.11

 • Print Driver,(Add Printer)

  Win 2000/XP/2003/Vista/2008/2012/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 51.21 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V3.12.29.07.34

  2014.09.22

 • Print Driver

  Mac OS 10.4 ~ 10.9, 11.78 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V2.07.00

  2014.09.22

 • Scan Driver

  Win 2000/XP/2003/Vista/2008/2012/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 22.6 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V3.31.19.06

  2014.09.22

 • Universal Print Driver,XPS

  Win Vista/2008/2012/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 17.61 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : 2.50.05.00:10

  2014.08.12

 • Universal Print Driver

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 21.2 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : 2.50.05.00:10

  2014.08.12

 • Universal Print Driver,PCL6

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 14.27 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : 2.50.05.00:10

  2014.08.12

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.Adobe Acrobat Reader downloadenstartenOm DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren. Djvu Viewer downloadenDjvu Viewer downloadenstarten

Heeft u een vraag of heeft u productondersteuning nodig? Ga naar ons supportgedeeltestarten

Oplossingen

Smart-School Mobile Print Solution
Onderwijs

Smart Learning Suite Mobile Print Solution

Naarmate de technologie evolueert, veranderen ook de les- en leeromgeving snel. Nieuwe, innovatieve...

Meer informatie
Easy Printer Manager
Device Management

Easy Printer Manager

De Samsung Easy Printer Manager is een essentieel programma voor elke bedrijfstoepassing. De eenvoudige...

Meer informatie
Easy Document Creator
Document Creation & Distributie

Easy Document Creator

De Easy Document Creator biedt een reeks gebruikersvriendelijke functies die de productiviteit en creativiteit...

Meer informatie
 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING