Inhoud
VERGELIJKEN

A3 Zwart/ Wit Multifunction 8240NA

SCX-8240NA

 • Hoge prestatiekracht en laag energieverbruik
 • Eenvoudig draadloos afdrukken
 • Scherpe kwaliteitsafdrukken
 • Duurzaam met de ECO-functies

FunctiesAfdrukken

Vereenvoudigde besparingen met één druk op de knop

Vereenvoudigde besparingen met één druk op de knop
Bedrijven kunnen hun werkkosten gemakkelijker verlagen als ze Eco Mode gebruiken, een functie voor energiebesparing waarmee bedrijven minder papier en minder energie verbruiken. Door gewoon op de Eco-knop op de MFP te drukken, kunnen gebruikers meer afdrukken op elke pagina, met opties voor 2 of 4 pagina's op één vel en dubbelzijdig afdrukken.
Bovendien kunnen gebruikers de optie selecteren om blanco pagina's automatisch over te slaan, waarddor ze toner besparen, en dus ook
kosten van verbruiksmaterialen. Uit een interne Samsungtest is gebleken dan MFP's van Samsung met Eco Mode beter presteerden dan MFP's zonder Eco Mode: met Easy Eco Driver kunnen gebruikers een voorbeeld van een document bekijken voor ze het afdrukken, waardoor minder onnodige afdrukken worden gemaakt. Als de gebruikers het voorbeeld van het document bekijken, kunnen ze de grootte ervan aanpassen door tekst en afbeeldingen te verwijderen. De gebruik kan ook de lay-out aanpassen (bijvoorbeeld van 1 pagina per vel tot 2 pagina's per vel) zonder de originele documentlay-out te veranderen.

Allerlei media mogelijk, ook banners

Allerlei media mogelijk, ook banners
De MultiXpress 8240NA MFP kan heel wat verschillende soorten mediatypes aan. Geen enkele andere MFP in deze klasse kan meer papiergewichten aan dan deze MFP's, die tot A3-formaat kunnen bedrukken. In de multifunctionele lade kunnen enveloppen van verschillende breedtes, karton en andere speciale media worden geladen.

Bereik meer met dubbel zoveel kracht

Bereik meer met dubbel zoveel kracht
Met de MultiXpress 8240NA wordt uw kantoor productiever omdat u sneller kunt afdrukken en scannen, dankzij een volledig geïntegreerde Samsung 1 GHz dual-core-processor. Grote afdruk- en kopieeropdrachten zijn gemakkelijker om uit te voeren, en het scanvolume is groter. De dual core-processor voert afdruktaken sneller uit dan een conventionele processor, zodat uw werknemers zich kunnen concentreren op hun kerntaken.

Geniet van kwaliteitsafdrukken

Geniet van kwaliteitsafdrukken
De ReCP (Rendering Engine for Clean Page)-technologie van Samsung verbetert de algemene kwaliteit en levendigheid van uw zwart-witafdrukken en zorgt dat elke afdruk er perfect uitziet. De focus van zowel afbeeldingen als tekst wordt automatisch scherper gemaakt, terwijl gevulde objecten worden overlapt, om witte ruimtes weg te werken.

Mobiel afdrukken*

Mobiel afdrukken*
Mobiele medewerkers kunnen bestanden draadloos afdrukken, scannen en doorsturen via een mobiel toestel van Samsung. Ze kunnen productiever zijn, omdat ze kunnen afdrukken zonder een printerstuurprogramma te installeren, en toch robuuste afdrukfuncties kunnen gebruiken.

*Opmerking: hiervoor is een draadloos toegangspunt vereist.

Grootste LCD-bedieningsscherm in deze printerklasse

Grootste LCD-bedieningsscherm in deze printerklasse
Het kleuren-LCD-bedieningsscherm op de MultiXpress 8240NA MFP is 8,9 inch groot en is een van de grootste in deze MFP-klasse. Het bedieningsscherm kan worden gekanteld, zodat u gemakkelijk de huidige opdrachtstatus kunt bekijken, stappen kunt volgen tijdens een bewerking en menu's kunt instellen. Daarnaast helpen de LED-lampjes, zoals de indicator die aangeeft dat het papier bijna op is of de indicator die aangeeft dat de machine klaar is voor gebruik, de gebruiker om sneller de status van het apparaat te zien.

Voorkom dat documenten vager worden, met gepolymeriseerde toner

Voorkom dat documenten vager worden, met gepolymeriseerde toner
De gepolymeriseerde toner van Samsung produceert kleinere en uniformere partikels dan conventionele toners. De lijnen van de afdrukken zijn scherper en de kleuren zijn intenser, en de pagina's krullen minder vaak. Dankzij de inhoud met veel was wordt de glans en de duurzaamheid van de afbeelding verbeterd, waardoor het document minder snel vervaagt.

Laag energieverbruik

Laag energieverbruik
Dankzij de gecombineerde platen en chips van het All-in-One Board is het aantal complexe onderdelen kleiner, waardoor minder defecten optreden. Het All-in-One Board helpt u om minder energie te verbruiken in uw bedrijf, omdat het minder energie nodig heeft. Tijdens een interne test werd vastgesteld dat het All-in-One Board hielp om het typische energieverbruik met wel 50,1 procent te verlagen.
De Samsung Instant Fusing System (IFS)-technologie helpt ook om de afdruk- en kopieersnelheid te verhogen. Bovendien doet IFS het energieverbruik dalen en worden de werkingskosten ook op andere manieren verlaagd. De combinatie van het All-in-One Board, IFS en de gepolymeriseerde toner helpt bedrijven om kun kosten te drukken.

Minder onbeschikbaarheid als gevolg van onderhoud

Minder onbeschikbaarheid als gevolg van onderhoud
Omdat minder tijd nodig is voor onderhoud en installatie, kan uw bedrijf zijn deadlines makkelijker halen binnen het vooropgestelde budget. De methode om toner te vervangen van de MultiXpress 8240NA-printers is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Daarnaast kunnen de gebruikers papierstoringen zelf verhelpen zonder een onderhoudstechnieker te bellen. Er zijn ook minder stappen nodig om intensief gebruikte verbruiksmaterialen te vervangen, zoals fuser, rollen en beeldoverdrachtonderdelen. Minder onderhoudsstappen betekent dat het apparaat vaker beschikbaar is wanneer de gebruikers het nodig hebben.

XOA (Open Architecture Platform)

XOA (Open Architecture Platform)
Geniet van de vrijheid die ontstaat als u uw multifunctioneel product aansluit op uw bedrijfseigen toepassingen via het unieke Open Architecture Platform (XOA). XOA is gebaseerd op open standaarden en zorgt dat leveranciers van afdruksystemen geïntegreerde toepassingen kunnen bouwen waarmee de mogelijkheden van het apparaat worden uitgebreid, wat de bedrijfsprocessen ten goede komt.

Uitgebreide mogelijkheden voor papierverwerking en afwerking

De leden van de werkgroep kunnen allerlei documenten afwerken met de optionele functies van de finisher voor 1 250 en 3 250 vellen (perforeren en boekje maken), nieten en vouwen. De gebruiker kan kiezen uit de optionele dubbele cassetteaanvoer (optional dual-cassette feeder (DCF)) en de hogecapaciteitsaanvoer (high-capacity feeder (HCF)).

Ondersteuning door Smart Samsung-systemen

Ondersteuning door Smart Samsung-systemen
Samsung biedt tal van systemen aan, zoals Apparaatbeheer, Documentoplossingen, Beveiligingsoplossingen en Mobiele oplossingen, als antwoord op de vereisten van moderne kantoren.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

SCX-8240NA

Kenmerken

 • Functies

  Standaard
  Afdrukken / Kopiëren / Scannen / Netwerk / Dubbelzijdig
  Optioneel
  Fax
 • Processor

  1 GHz (Dual Core)
 • Bedieningspaneel

  Kleuren-LCD, aanraakscherm, 8,9", 1 024 x 600 (WSVGA)
 • Geheugen

  Standaard
  1 GB
 • Hard Disk Drive

  320 GB HDD Standaard (Document Box-ruimte): 154 GB
 • Interface

  Standaard
  High Speed USB 2.0 Device / Host / Ethernet 10 / 100 / 1 000 BASE TX
  Optioneel
  Interface extern apparaat
 • Warm-up time

  From Power On
  39 seconden
  From Sleep
  16 seconden
 • Vermogensvereiste

  AC 220 - 240 V / 50 / 60 Hz
 • Stroomverbruik

  Max 1,1 kW (gereed: <100 W / laag stroomverbruik: <20 W / sluimerstand: <1,5 W) / TEC: 1,994 kwh
 • Geluidsniveau (dBA)

  Kopiëren: 55 dBA, afdrukken: 52 dBA, gereed: 37 dBA, sluimerstand: 27 dBA
 • Afmetingen (BxHxD)

  677,5 x 763 x 853,6 mm / 26,7" x 30" x 33,6" (DADF inbegrepen)
 • Gewicht

  92,5 kg / 204 lbs (met inbegrip DADF / reservoir tonerafval)
 • Maximale taakcyclus, maandelijks

  150 000 pagina's
 • Netwerkbeveiliging

  SSL / TLS / IP sec / SNMPv3 / IPv6 / Protocol- en poortbeheer / IP / MAC-filtering
 • Certificering

  CCC (ISO15408) / IEEE P2600-2008 / Naleving van WHQL-regels

Afdrukken

 • Snelheid

  Snelheid (Mono)
  Max. 40 ppm in A4 / Letter
 • Tijd tot eerste print

  Eerste pagina na (Mono)
  8 seconden
 • Resolutie

  Standaard 600 x 600 x 2 bit, max. 600 x 600 x 4 bit
 • Emulatie

  PCL5Ce, PCL6C, PostScript Level3, PDF 1.7
 • Dubbelzijdig kopiëren

  Ingebouwd
 • Besturingssysteem

  Windows XP (32 / 64 bit) / 2003 (32 / 64 bit) / Vista (32 / 64 bit) / 2008 / Win7 / 2008 R2 (alleen 64) / Mac OS 10.5 - 10.6 / RedHat Enterprise Linux WS 4, 5 (32 / 64 bit) / Fedora Core 2 - 10 (32 / 64 bit) / SuSE Linux 9.1 (32 bit) / OpenSuSE 9.2, 9.3, 10.0, 10.1, 10.2 10.3, 11.0 11.1 (32 / 64 bit) / Mandrake 10.0, 10.1 (32 / 64 bit) / Mandriva 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 (32 / 64 bit) / Ubuntu 6.06, 6.10, 7.04, 7.10, 8.04 8.10 (32 / 64 bit) / SuSE Linux Enterprise Desktop 9, 10 (32 / 64 bit) / Debian 3.1, 4.0, 5.0 (32 / 64 bit)
 • Netwerkprotocollen

  IP-Management (DHCP, DHCPv6, BOOTP, AutoIP, SetIP, Static), Discovery Protocol (SLP, UPnP, Bonjour, DNS, WINS) / Afdrukprotocol (TCP / IP (9100), TCP / IP (9100) v6 / LPR / LPR6 / IPP, WSD) / Managementprotocol (SNMPv1.2, SNMPv1.2 (IPv6) / SNMP3 / SNMPv3 (IPv6) / HTTP / HTTPs / LDAP / LDAPs / SMTP) / Scanprotocol (SMTP / SMTPs / FTP / SMB / Twain for Network / WebDav) / Beveiligingsprotocol (SMB / Kerberos / LDAP / IPSec)
 • Fonts

  PCL
  Schaalbaar 93 / OCR-A / OCR-B
  Postscript3
  Schaalbaar 136
 • Direct Print Support

  Jpeg, TIFF, PDF, Samsung PRN
 • Afdrukfuncties

  Beveiligd afdrukken, Opgeslagen bestand afdrukken, Boekje afdrukken, Meerdere pagina's per blad, Afdrukken van omslag / invoegblad, Tonerbesparing, Blanco pagina overslaan enz.

MEER SPECS TONEN

ONDERSTEUNING

 • Administrator Guide
  • Administrator Guide
   0.01MB, htm, DUTCH
   2015.01.22
 • Overige handleidingen (15)
  • Administrator Guide
   0.01MB, htm, GERMAN
   2015.01.22
  • Administrator Guide
   0.01MB, htm, ENGLISH
   2015.01.22
  • Administrator Guide
   0.01MB, htm, FRENCH
   2015.01.22
  • User Manual
   0.01MB, htm, GERMAN
   2015.01.22
  • User Manual
   0.01MB, htm, FRENCH
   2015.01.22
  • User Manual
   0.01MB, htm, ENGLISH
   2015.01.22
  • User Manual
   0.01MB, htm, DUTCH
   2015.01.22
  • Open Source Announcement
   0.66 MB, pdf, ENGLISH
   2014.07.24
  • Wireless Install Guide
   1.52 MB, pdf, ENGLISH
   2014.03.04
  • User Manual
   40.78 MB, pdf, GERMAN
   2013.05.30
  • User Manual
   41.78 MB, pdf, ENGLISH
   2013.05.30
  • User Manual
   38.8 MB, pdf, FRENCH
   2013.05.30
  • User Manual
   39.37 MB, pdf, DUTCH
   2013.05.30
  • DoC(Declaration of Conformity)
   0.01MB, pdf, ENGLISH
   2013.03.12
  • Installation Guide
   8.45 MB, pdf, ENGLISH
   2012.09.27
 • Software (10)
  • Easy Document Creator
   Win 2000/XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8(32/64bit), 18.02 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2015.03.10
   Versie : V1.06.50
  • Easy Printer Manager
   Win 2000/XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8(32/64bit), 39.76 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2015.03.10
   Versie : V1.05.75.00
  • PC fax Utility
   Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 10.11 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2015.03.10
   Versie : V1.11.20
  • PC fax Utility
   Mac OS 10.5 ~ 10.10, 6.42 MB, zip, MULTI LANGUAGE
   2015.02.11
   Versie : V1.01.45
  • Scan OCR program
   Win 2000/XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 28.6 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2015.02.11
   Versie : V1.01.12
  • Set IP
   Mac OS 10.4 ~ 10.10, 0.22 MB, zip, MULTI LANGUAGE
   2014.11.06
   Versie : V1.00.10
  • Set IP
   Win 2000/XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 1.41 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2013.12.13
   Versie : V1.05.08.3:14
  • SyncThru 6,SNMP Agent
   Win 2000/XP/2003/ Vista/2008/Win 7(32,64bit), 27.07 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2013.06.10
   Versie : V6.0.0.286
  • SyncThru 6,Job account plug-in
   Win 2000/XP/2003/ Vista/2008/Win 7(32,64bit), 4.97 MB, par, MULTI LANGUAGE
   2013.06.10
   Versie : V1.0.1.1.1305031623
  • SyncThru 6
   Win 2000/XP/2003/ Vista/2008/Win 7(32,64bit), 208.73 MB, zip, MULTI LANGUAGE
   2013.06.10
   Versie : V6.0.319
 • Stuurprogramma (20)
  • Printing & Scan Driver
   Linux, 14.58 MB, gz, MULTI LANGUAGE
   2015.03.11
   Versie : V1.00.35
  • Universal Print Driver,XPS
   Win Vista/2008/2012/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 17.79 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2015.02.06
   Versie : V2.50.06.00:02
  • Universal Print Driver
   Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 21.34 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2015.02.06
   Versie : V2.50.06.00:03
  • Universal Print Driver,PCL6
   Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 14.41 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2015.02.06
   Versie : V2.50.06.00:02
  • Universal Print Driver PS
   Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 13.79 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2015.02.06
   Versie : V2.50.06.00:03
  • Print Driver
   Mac OS 10.4, 11.78 MB, zip, MULTI LANGUAGE
   2015.01.16
   Versie : V2.07.00
  • Scan Driver
   Mac OS 10.4, 49.02 MB, zip, MULTI LANGUAGE
   2015.01.16
   Versie : V2.31.49
  • Scan Driver
   Mac OS 10.5 ~ 10.10, 49.99 MB, zip, MULTI LANGUAGE
   2015.01.14
   Versie : V2.31.54
  • Print Driver
   Mac OS 10.5 ~ 10.10, 9.98 MB, zip, MULTI LANGUAGE
   2015.01.14
   Versie : V2.08.00
  • Print Driver,PCL6
   Win 2000/XP/2003/Vista/2008/2012/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 30.64 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2014.11.25
   Versie : V3.12.29.07.34
  • Print Driver,(Add Printer)
   Win 2000/XP/2003/Vista/2008/2012/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 51.21 MB, zip, MULTI LANGUAGE
   2014.11.25
   Versie : V3.12.29.07.34
  • Print Driver,(Post Script)
   Win 2000/XP/2003/Vista/2008/2012/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 29.92 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2014.11.25
   Versie : V2.00.99.33
  • Scan Driver
   Win 2000/XP/2003/Vista/2008/2012/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 22.6 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2014.11.25
   Versie : V3.31.19.06
  • Print Driver
   HP-UX 11.0,11i v1,11i v2,11i v3 (PA-RISC, Itanium), 57.5 MB, gz, MULTI LANGUAGE
   2014.07.31
   Versie : V3.00.02:52
  • Print Driver
   IBM AIX 5.1,5.2,5.3,5.4,6.1,7.1 (PowerPC), 25.88 MB, gz, MULTI LANGUAGE
   2014.07.31
   Versie : V3.00.02:52
  • Print Driver
   Sun Solaris 9,10,11 (x86, SPARC), 47.56 MB, gz, MULTI LANGUAGE
   2014.07.31
   Versie : V3.00.02:52
  • Print Driver
   Win 2000/XP/2003/Vista/2008/2012/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 30.67 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2014.05.20
   Versie : V3.12.29.07:33
  • Print Driver,XPS
   Windows 8 (32bit,64bit), 16.71 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2014.02.25
   Versie : V3.03.11.00:09
  • Universal Scan Driver
   Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 22.49 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2013.10.24
   Versie : V1.02.19
  • Print Driver,XPS
   Win Vista/2008/Win 7(32,64bit), 37.49 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2013.07.16
   Versie : V3.02.50.00:25
 • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

  Adobe Acrobat Reader downloaden
 • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

  Djvu Viewer downloaden
 • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

  Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

accessoires

aanverwante oplossingen

aanverwante inzichten

Brochure
Multifunctionele zwart-witprinter voor afdrukken tot A3-formaat voor elk bedrijf
Met de nieuwe Samsung MultiXpress 8230NA en 8240NA kunnen werkgroepen met een hoge productiviteit rekenen op een optimale snelheid voor afdrukken, kopiëren, scannen en faxen, zonder in te boeten aan kwaliteit. De Samsung Rendering Engine for Clean Page (ReCP)-technologie zorgt voor afdrukken van een professioneel niveau. Dankzij de gepolymeriseerde toner is de afwerking levendig en glanzend, met kleinere en meer uniforme partikels.
Whitepaper
Samsung MobilePrint
Samsung MobilePrint is een handige toepassing voor afdrukken en scannen voor Android- en iOS-toestellen, waarmee u rechtstreeks kunt afdrukken op MFP's of printers van Samsung in een netwerk of met Wi-Fi via een draadloze verbinding. U kunt er onder andere foto's, PDF-standen en webpagina's mee afdrukken, en documenten in JPG-, PNG- of PDF-indeling naar de mobiele toestellen scannen.

DELEN

google in p

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten