/

CLP-415N Kleuren Laser Printer

CLP-415N

Bekijk hier direct de Samsung kleuren laser printer CLP-415N . De beste keus voor het afdrukken van levendige kleuren.

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

Wilt u meer weten?

Vraag informatie op over zakelijke producten, oplossingen en diensten van Samsung. Wij nemen spoedig contact met u op.

E-mail onsb2bitd.be@samsung.com

EEN VERZOEK INSTUREN

CLP-415N Kleuren Laser Printer

Features

 • Voor uw dagelijks leven en uw bedrijf

Productconfiguratie

Productconfiguratie

Geniet van kwaliteitsafdrukken

De ReCP (Rendering Engine for Clean Page)-technologie van Samsung verbetert de algemene kwaliteit en levendigheid van uw zwart-witafdrukken en zorgt dat elke afdruk er perfect uitziet. De focus van zowel afbeeldingen als tekst wordt automatisch scherper gemaakt, terwijl gevulde objecten worden overlapt, om witte ruimtes weg te werken.
Gepolymeriseerde toner

Gepolymeriseerde toner

Onze nieuw ontwikkelde gepolymeriseerde toner produceert kleinere en uniformere partikels dan conventionele toner. Uw afdrukken bevatten duidelijker lijnen en levendiger details. Bovendien krult het papier minder vaak. Daarnaast is het wasgehalte hoger, wat de glans van de afbeelding ten goede komt en waardoor uw document duurzamer is, omdat de afbeelding minder snel vervaagt.
Een hoger niveau aan printerprestaties

Een hoger niveau aan printerprestaties

De productiviteit van uw onderneming versnellen begint met uw printer. Met een output van 18 / 18 pagina's per minuut en een tijd tot eerste afdruk van amper 16 seconden laat de CLP-415N u niet in de steek. * Meer kracht, een betere productiviteit Met de kracht van twee kernen kan het apparaat uw werkbestanden simultaan en dus veel sneller verwerken. Dankzij het geheugen van 256 MB worden zelfs de grootste documenten sneller gespoold en hoeft u niet lang op uw afdrukken te wachten. Wat dat voor u betekent, is eenvoudig: de CLP-415N is perfect als u veel moet afdrukken met een korte deadline.
Een eenvoudiger gebruikerservaring voor u

Een eenvoudiger gebruikerservaring voor u

Uw tijd is te kostbaar om uren bij de printer te staan wachten. Van bediening tot softwaretools ter ondersteuning, u hebt de volledige controle met deze gebruikersvriendelijke printer voor kleine werkgroepen. * Eenvoudig bedieningspaneel Met het lcd-scherm met twee regels van de CLP-415N en de kompasnavigatie met 4 toetsen kunt u de status van het apparaat bekijken, het menu doorbladeren en elke unieke functie gemakkelijk gebruiken.
Eenvoudige softwareondersteuning

Eenvoudige softwareondersteuning

De printer bevat ook softwareondersteuning om u te helpen om de ultieme kwaliteitsafdrukken af te leveren met minder moeite dan ooit tevoren. * Easy Eco Driver Easy Eco Driver helpt u om digitale documenten in meerdere indelingen te compileren en maakt het gemakkelijk om ze met anderen te delen, zelfs via sociale netwerken.
Eenvoudig kleurenbeheer

Eenvoudig kleurenbeheer

Met de Samsung Easy Colour Manager kunt u de kleurbalans, verzadiging, helderheid of het contrast van elke afbeelding vóór het afdrukken aanpassen. Dat is ideaal om de precieze kleuren van uw bedrijfslogo elke keer opnieuw perfect af te drukken.
Bediening op afstand

Bediening op afstand

Voor een maximale bediening kunt u met Easy Printer Manager al uw apparaten vanuit één plaats beheren. Controleer de status van het apparaat en de toner, wijzig apparaatinstellingen en stel alarmen in.
Uw betrouwbare zakenpartner

Uw betrouwbare zakenpartner

Dankzij de recentste technologie en kwaliteitsonderdelen is de CLP-415N uiterst betrouwbaar, zelfs tijdens de moeilijkste afdruktaken. * Rol tegen papierstoringen We hebben een betrouwbare schuifrol tegen papierstoringen ontwikkeld om het risico op verkeerd ingevoerd papier en vastgelopen papier te beperken. Meer nog, hiermee kunt u zwaarder papier, zelfs kaarten, tot 220 g/m², verwerken vanuit de standaardcassettelade. * Betrouwbaar, ook onder druk U weet hoe belangrijk het is dat uw printer zijn beloftes nakomt, vooral tijdens opdrachten onder hoge druk. Daarom betekent de bedrijfscyclus van 50 000 pagina's dat hij tijdelijke piekperiodes in uw afdruktaken makkelijk aankan.
Kostenefficiënt afdrukken voor elke opdracht

Kostenefficiënt afdrukken voor elke opdracht

Houd uw afdrukkosten onder controle tijdens de gehele werkingstijd van de printer. Met de lage kosten per pagina houdt u uw lopende kosten laag gedurende uw hele carrière. * Hoog rendement, lage kosten Om dat de cartridges een hoger rendement hebben, hoeft u ze niet zo vaak te vervangen, waardoor u tijd spaart. Bovendien betekenen de lagere tonerkosten dat elke pagina ook minder kost. U zult merken dat de totale eigendomskosten verrassend lager zijn. * Minder kracht, minder betalen U kan nog meer besparen door minder stroom te verbruiken. Met onze innovatieve gepolymeriseerde toner moet de fuseertemperatuur minder hoog zijn en verbruikt u dus minder energie. En ook de dubbele CPU heeft minder energie nodig. Met zijn typische energieverbruik van amper 1,2 kWh (zoals gemeten door Energy Star) is de CLP-415N zelfs een van de topmodellen in zijn klasse. * Milieuvriendelijk afdrukken Met één druk op de ECO-knop kunt u alle slimme milieuvriendelijke functies gebruiken die individueel kunnen worden ingesteld via het printerstuurprogramma. Druk meerdere pagina's af op één vel, sla blanco pagina's over of druk af in grijstinten in plaats van in kleur. Dat zij allemaal mogelijkheden om onmiddellijk papier, toner, energie en geld te besparen.
Eenvoudige vervanging van toner

Eenvoudige vervanging van toner

De dagen van de lastige, vieze en tijdrovende vervangingen van tonercartridges zijn eindelijk voorbij. Het wordt allemaal veel makkelijker met een lade waarin u de toner duwt. Meer nog, dankzij de cartridges met hoger rendement moet u minder vaak toner vervangen.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmeting van CLP-415N/SEE

 • Functies
  Standaard

  Afdrukken

  Optioneel

  One-touch Eco mode, Mobile Print

 • Processor

  Dubbele CPU (Primair: 533 MHz / Secundair: 150 MHz)

 • Bedieningspaneel

  LCD-scherm met 2 regels

 • Geheugen
  Standaard

  256 MB

  Maximum

  512 MB

 • Interface
  Standaard

  Hi-Speed USB 2.0 / 10 / 100 / 1 000 Base Tx

 • Stroomverbruik

  380 W (afdrukken) / 50 W (stand-by) / 1 W (energiebesparing) / 1,26 kWH (TEC)

 • Geluidsniveau (dBA)

  Minder dan 50 dBA (printen) / Minder dan 32 dBA (stand-by)

 • Afmetingen (BxHxD

  420 x 426 x 264 mm (16,5" x 16,8" x 10,4")

 • Gewicht

  16,62 kg

 • Max. Monthly Duty Cycle

  Max. 40 000 beelden

 • Snelheid
  Snelheid (Mono)

  Tot 18 ppm bij A4-formaat (19 ppm bij Letter-formaat)

  Snelheid (kleur)

  Tot 18 ppm bij A4-formaat (19 ppm bij Letter-formaat)

 • Tijd tot eerste print
  Tijd tot eerste print (Mono)

  Minder dan 16 seconde (uit actiefstand)

  Eerste pagina na (Kleur)

  Minder dan 16 seconde (uit actiefstand)

 • Resolutie

  Tot 9 600 x 600 dpi effectieve output (600 x 600 x 4 bit)

 • Emulatie

  SPL (Samsung Printer Language), PCL5Ce, PCL6C, PS3, PDF V1.7

 • Dubbelzijdig kopiëren

  Handmatig

 • Besturingssysteem

  Window XP (32 / 64 bit) / 2003 Server (32 / 64 bit) / Vista (32 / 64 bit) / 2008 Server (32 / 64 bit) / 7 (32 / 64 bit) / 2008 Server R2Mac OS X 10.4 - 10.7 / Compatibel met allerlei versies van Linux, Unix OS

 • Invoercapaciteit
  Cassette

  250 vellen

  Multifunctionele lade

  1 vellen

 • Mediatypes
  Cassette

  Normaal / Dun / Dik / Karton / Geperforeerd / Transparant / Voorbedrukt / Briefhoofd / Gerecycleerd / Archiefpapier / Briefpapier / Etiket / Enveloppen / Katoen / Gekleurd / Glanzend / Dikker papier

  Multifunctionele lade

  Normaal papier / Dun papier / Dik papier / Karton / Dikker papier / Geperforeerd / Transparant / Voorbedrukt / Briefhoofd / Gerecycleerd / Archiefpapier / Briefpapier / Etiket / Enveloppen / Katoen / Gekleurd / Glanzend

 • Mediaformaat
  Cassette

  A4 / A5 / A6 / Letter / Legal / Oficio / Folio / JIS B5 / ISO B5 / Executive / Statement / Fiche / Postkaart / Envelop (Monarch, No-10, DL, C5, C6, No 9) Aangepast [98 x 127 mm (3,86" x 5") ~ 216 x 356 mm (8,5" x 14")]

  Multifunctionele lade

  A4 / Letter / Legal / Oficio / Folio / JIS B5 / ISO B5 / Executive / A5 / Statement / A6 / Fiche / Postkaart / Envelop Monarch / Envelop No-10 / Envelop DL / Envelop C5 / Envelop C6 / Envelop No 9 / Aangepast [76 x 127 mm (3" x 5") ~ 216 x 356 mm (8,5" x 14")]

 • Mediagewichten
  Cassette

  60 tot 220 g/m²

  Multifunctionele lade

  60 tot 220 g/m²

 • Uitvoercapaciteit

  100 vel met de bedrukte kant naar beneden

 • Toner
  Zwart

  Gemiddeld cartridgerendement van 2 500 standaardpagina's* (wordt geleverd met een starttonercartridge voor 1 000 pagina's) *Vermeld cartridgerendement conform ISO / IEC 19798

  Color (C/M/Y)

  Gemiddeld cartridgerendement van 1 800 standaardpagina's* (wordt geleverd met een starttonercartridge voor 700 pagina's) *Vermeld cartridgerendement conform ISO / IEC 19798

 • Transportriem

  Tot 100 000 pagina's

 • Container voor toner afval

  Ongeveer 14 000 beelden (z/w), 3 500 beelden (kleur)

 • Optie

  Geheugen: 512 MB

Informatiebronnen

Moeiteloos en snel
Brochure

Moeiteloos en snel

Deze Samsung-printer produceert kwaliteitskleurendocumenten met allerlei slimme functies zoals eenvoudig kleurenbeheer, slimme software-ondersteuning en een gemakkelijk bedieningspaneel.

pdf downloaden

Support

User Manual

0.01MB, htm, GERMAN

2014.09.15

Overige handleidingen (11)

Software (12)

 • Set IP

  Mac OS 10.5 ~ 10.10, 0.22 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.00.10

  2014.10.21

 • Easy Wireless Setup

  Mac OS 10.5 ~ 10.10, 7.14 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.4.8

  2014.10.21

 • Easy Printer Manager

  Mac OS 10.5 ~ 10.10, 53.47 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.01.76

  2014.10.21

 • Easy Printer Manager

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 43.28 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.05.51.00

  2014.07.29

 • Easy Color Manager

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 16.18 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V4.00.06

  2014.07.11

 • Easy Wireless Setup

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 4.13 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V3.70.18.0

  2014.06.23 tooltipbox

  Pop-upvenster met knopinfo afsluiten
  Samsung Easy Wireless Setup will help you configure the wireless network settings of your printer.
 • SyncThru 6

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7(32/64bit), 208.73 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V6.0.2.319

  2014.03.04

 • Set IP

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 1.41 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.05.08.3:14

  2013.12.13

Stuurprogramma (15)

 • Universal Print Driver,XPS

  Win Vista/2008/2012/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 17.61 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : 2.50.05.00:10

  2014.08.11

 • Universal Print Driver

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 21.2 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : 2.50.05.00:10

  2014.08.11

 • Universal Print Driver,PCL6

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 14.27 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : 2.50.05.00:10

  2014.08.11

 • Universal Print Driver PS

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 13.63 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : 2.50.05.00:10

  2014.08.11

 • Print Driver

  Linux, 15.44 MB, gz, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.00.27.04

  2014.07.10

 • Print Driver

  Mac OS 10.5 ~ 10.9, 7.69 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V5.00.04

  2014.04.28

 • Print Driver

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 32.56 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V3.12.29.07.25

  2014.04.28

 • Print Driver,(Post Script)

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 30.19 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V2.01.00:19

  2014.04.28

Firmware (1)

 • Firmware File

  All OS, 71.03 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V4.xx.01.55

  2014.04.24

Milieu (1)

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.Adobe Acrobat Reader downloadenstartenOm DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren. Djvu Viewer downloadenDjvu Viewer downloadenstarten

Heeft u een vraag of heeft u productondersteuning nodig? Ga naar ons supportgedeeltestarten

Oplossingen

Smart-School Mobile Print Solution
Onderwijs

Smart Learning Suite Mobile Print Solution

Naarmate de technologie evolueert, veranderen ook de les- en leeromgeving snel. Nieuwe, innovatieve...

Meer informatie
Easy Printer Manager
Device Management

Easy Printer Manager

De Samsung Easy Printer Manager is een essentieel programma voor elke bedrijfstoepassing. De eenvoudige...

Meer informatie
 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING