Inhoud
VERGELIJKEN

A4 Kleuren Laser Printer 775ND

CLP-775ND

 • 600 MHz Dual CPU-parallelprinttechnologie
 • Secure Printing
 • Geschikt voor zware printtaken
 • Easy Colour Manager

FunctiesAfdrukken

Verminder de werklast met ononderbroken connectiviteit

Reduce Workload With Easy Connectivity
Deze laserprinter sluit iedereen in uw kantoor op één enkel netwerk aan, zodat professionals soepele en efficiënte afdruktaken kunnen uitvoeren. De Ethernetinterface stelt u in staat om de printer aan dit netwerk te koppelen, wat de prestaties verbetert en het tijdverlies vermindert. Met een gemeenschappelijke printer is er geen behoefte aan onderhoud voor de verschillende toestellen, wat u opnieuw tijd en geld bespaart.

Snel afdrukken, vanaf de allereerste pagina

Speedy printing from the very first page
De CLP-775ND verbetert de dagelijkse efficiëntie in uw bedrijf en brengt u een snelle en superieure afdrukoplossing. Onze toonaangevende first-page-out tijd zorgt ervoor dat het eerste gedrukte vel na slechts 8 seconden is gedrukt nadat de actiefstand is geselecteerd. De CLP-775ND drukt niet alleen af aan een verbluffende snelheid van 31 pagina's per minuut, maar biedt ook consistente resultaten met hoge resolutie, zodat u in uw kantoor over een professionele dienst kunt beschikken. Telkens worden er waardevolle tijd en geld bespaard, zonder de kwaliteit in het gevaar te brengen.

Vereenvoudig het afdrukproces

Simplify The Process of Printing
Onze printer is ontwikkeld om efficiënt te communiceren. Het LCD-scherm is twee keer zo groot dan dat van de meeste printers, met kristalheldere karakters die u het aflezen vergemakkelijken. De status van de printer wordt in heldere en beknopte bewoordingen weergegeven, zonder complexe afkortingen of foutcodes.

Papier laden beu?

Fed up with paper feeding?
Dankzij de grote papiercapaciteit kan deze printer verschillende afdruktaken aan zonder onderbreking. De printer is standaard uitgerust met een 600-vel cassette met maximaal twee 500-vel optionele cassettes voor een nog grotere papiercapaciteit, zodat uw bedrijf gemakkelijk en zonder dure vertragingen grote afdruktaken kan uitvoeren.

Werk uw opdrachten vlotter af dankzij de ondersteuning van zwaardere media

Meet work demands easily with heavier media handling
Van de dagelijkse documenten tot belangrijke presentaties, u moet uw afdrukopdrachten altijd op de gepaste manier afwerken. Als u niet alleen met kwaliteitsresultaten indruk wilt maken, maar ook met de professionele manier waarop u de opdracht uitvoert, moet uw printer zware media aankunnen. Wanneer u de hoofdlade (ondersteunt 163 gsm), de optionele lade (ondersteunt 163 gsm*) en de MP-lade (ondersteunt 220 gsm) combineert, kan uw printer zelfs de zwaarste opdrachten aan. Van speciaal papier en dik karton tot enveloppen en kaarten... u drukt moeiteloos af, op een kostenefficiënte manier. Een fluitje van een cent!
* gram per vierkante meter.

Bepaal zelf wat er met uw kantoordocumenten gebeurt dankzij Beveiligd afdrukken

Take control of office documents with Secure Printing
Belangrijke documenten kunnen gemakkelijk in verkeerde handen vallen, vooral wanneer werkprinters door veel gebruikers worden gedeeld. Met Beveiligd afdrukken kunt u uw documenten nu beschermen tegen onbevoegd gebruik, aan de hand van een pincode waarmee wordt voorkomen dat uw documenten worden afgedrukt vooraleer de pincode is ingevoerd. Wanneer u de opdracht naar de printer hebt verzonden, gaat u gewoon naar de printer, bladert u door de gebruikersinterface tot u uw eigen bestand ziet staan en geeft u vervolgens toestemming om af te drukken door de pincode in te voeren. Dit is een eenvoudige en doeltreffende manier om de verdeling van belangrijke documenten onder controle te houden, en om onnodig afdrukken te beperken.

Uw afdrukervaring wordt een pak kleurrijker

Your printing experience just got a lot more colourful
Met een verbluffende kleurennauwkeurigheid en een vlekkeloze reproductie aan eersteklas 9 600 x 600 dpi kwaliteit, levert de CLP-775ND fantastische resultaten voor uw bedrijf, telkens opnieuw. De kleurbalans, helderheid, verzadiging en het contract kunt u gemakkelijk aanpassen door middel van de Easy Colour Manager en de verbeterde CTD-sensor, wat perfecte, professionele afbeeldingen oplevert. Van scherm tot pagina blijft u de totale controle behouden over uw afdruktaken, ongeacht de eisen die de werkstroom van uw bedrijf stelt.

Werk beter dankzij de Fast Speed afdrukprestaties

Work better with Fast Speed printing performance
Dit is een innovatieve printer die specifiek ontworpen is om aan de afdrukbehoeften van moderne bedrijven te voldoen door verschillende complexe taken gelijktijdig en met gemak te beheren. Met ultrasnelle afdruksnelheden kunnen de gebruikers genieten van professionele resultaten, een verhoogde productiviteit en betrouwbare consistentie, ongeacht de uitdagingen die door de werkstroom worden gesteld. De processor met dubbele CPU kan gecombineerd worden met een eenvoudige geheugenuitbreidingskaart en een geoptimaliseerde connectiviteit om uitstekende bedrijfsprestaties te leveren, zodat u meer tijd kunt besteden aan uw werk terwijl dit snelle en flexibele toestel zich met uw afdruktaken bezighoudt.

Haal meer uit uw papier met dubbelzijdig afdrukken

Get more from every page with Duplex printing
Dubbelzijdig afdrukken is een essentiële functie die de werkstroom in uw onderneming sneller en zuiniger maakt. De printer beschikt over een flexibele reeks opties; u kunt gewoon dubbelzijdig afdrukken, maar ook creatieve wegen inslaan door bijvoorbeeld dubbelzijdig afgedrukte boekjes te maken. Zo bespaart u tijd, kosten en afval, en maakt u uw afdrukinfrastructuur rendabeler terwijl het milieu juist minder wordt belast. Ook is het selecteren van de instellingen voor dubbelzijdig printen gemakkelijker geworden dankzij onze intuïtieve gebruikersinterface.

Maak tijd vrij dankzij betrouwbaar afdrukken

Free your day with a reliable printing
Schrap tijdrovende en stresserende printerstoringen uit uw werkdag dankzij de technologie tegen papierstoringen van Samsung. Een speciale papierscheidingsrol zorgt voor een unieke achterwaartse schuifbeweging tijdens het vastnemen van het papier. Daardoor stijgt uw productiviteit en daalt uw werkfrustratie. Veel voorkomende problemen die stress veroorzaken, zoals verkeerd aangevoerd papier en aanvoer van meerdere vellen tegelijk uit de cassettelade, behoren tot het verleden. Een indrukwekkende maandelijkse cyclus is een van de duidelijke en meetbare voordelen van de technologie tegen papierstoringen, en draagt bij tot een efficiëntere en betrouwbaarder werkstroom. Met de technologie tegen papierstoringen van Samsung kunt u eindelijk moeiteloos, efficiënt en betrouwbaar werken.
Navigation Ring Key

Navigatie met toetsenring

U weet altijd hoe uw afdruktaak ervoor staat dankzij de navigatie met feedback via LED-patronen. De printer houdt u met 11 verschillende indicators op de hoogte van de status van uw afdrukwerk, inclusief foutmeldingen en waarschuwingen.
Easy Colour Manager

Easy Colour Manager

Wat u ziet is wat u krijgt met Easy Colour Manager. Hiermee regelt u kleurbalans, helderheid, contrast en verzadiging van ieder beeld dat u op uw monitor heeft staan, wat vooral heel handig is wanneer u rekening wilt houden met de eisen van bepaalde merken.
SyncThruTM Web Service

SyncThru™ Web Service

Samsung SyncThru Web Service biedt remote beheer van uw printers via een standaard webinterface. U kunt van achter uw bureau statusinformatie opvragen, instellingen aanpassen en waarschuwingen ontvangen.
SyncThru™ Admin 6

SyncThru™ Admin 6

Met SyncThru™ Admin 5 kunt u via een gebruiksvriendelijke interface alle digitale printers of MFP’s in uw netwerk installeren, beheren en managen. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid gegevens in nog meer detail te analyseren aan de hand van overzichtelijke rapporten.
CounThru™ 3 Pro/Enterprise

CounThru™ 3 Pro / Enterprise

U kunt de printerstatus opvragen zonder van uw stoel te komen, u wordt op afstand gewaarschuwd als de toner op raakt, ziet foutmeldingen als dat nodig is en krijgt zelfs gebruikscijfers en samenvattingen van door te belasten gebruik, alles via de speciale CounThruTM 3 Pro / Enterprise interface van Samsung.
Expandable Memory

Uitbreidbaar geheugen

Het ingebouwde geheugen van de printer zorgt dat hij al uw afdrukwerk moeiteloos aankan. Alles wordt plezierig snel verwerkt met standaard 384 MB ingebouwd RAM, of u breidt het geheugen uit tot 896 MB om ook de allergrootste afdruktaken met gemak af te ronden.

Barcode Printing

Printen van barcodes

Samsung Barcode Solutions: van voorraden en producttransport tot lidmaatschapskaarten en archiveringssystemen, voor al uw toepassingen heeft de Samsung printer barcode standaard aan boord, het enige dat u hoeft te doen is een activeringssleutel aan te schaffen.
Mobile Printing

MobilePrint

Ook vanaf uw mobiele apparatuur kunt u direct printopdrachten versturen naar deze printer met de Samsung MobilePrint-functie. Dankzij de optionele draadlooze connectivity is het overzetten van bestanden naar de printer overal en altijd mogelijk.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

CLP-775ND Kleuren Laser Printer

Afdrukken

 • Resolutie

  Tot 9 600 x 600 dpi effectieve output (600 x 600 x 4-bits)
 • Emulatie

  PostScript3 / PCL5e / PCL6 / PDF 1.7

Consumptieartikelen

 • Transportriem

  50 000 pagina's

MEER SPECS TONEN

ONDERSTEUNING

 • User Manual
  • User Manual
   0.01MB, htm, DUTCH
   2016.01.04
 • Overige handleidingen (9)
  • DoC(Declaration of Conformity)
   0.01MB, pdf, ENGLISH
   2016.04.21
  • User Manual
   0.01MB, htm, GERMAN
   2016.01.04
  • User Manual
   0.01MB, htm, FRENCH
   2016.01.04
  • User Manual
   0.01MB, htm, ENGLISH
   2016.01.04
  • User Manual
   19.77 MB, pdf, GERMAN
   2011.06.07
  • User Manual
   19.82 MB, pdf, FRENCH
   2011.06.07
  • User Manual
   18.17 MB, pdf, ENGLISH
   2011.06.07
  • User Manual
   19.79 MB, pdf, DUTCH
   2011.06.07
  • Quick Guide
   2.84 MB, zip, ENGLISH
   2011.03.30
 • Software (10)
  • Fleet Admin Pro,SNMP Agent
   Win Server 2008/Win Server 2012/Win7 Pro/Win8 Pro (32bit, 64bit), 4.71 MB, zip, MULTI LANGUAGE
   2017.03.14
   Versie : V1.11.001
  • Fleet Admin Pro
   Win Server 2008/Win Server 2012/Win7 Pro/Win8 Pro (32bit, 64bit), 273.81 MB, zip, MULTI LANGUAGE
   2016.07.05
   Versie : V1.00.050
  • Direct printing utility
   Win 2000/XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32bit,64bit), 1.92 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2016.04.11
   Versie : V1.02.15.14
  • Set IP
   Win 2000/XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32bit,64bit), 1.41 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2016.04.11
   Versie : V1.05.08.3.14
  • Easy Printer Manager
   Win 2000/XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32bit,64bit), 39.78 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2016.04.11
   Versie : V1.05.81.00
  • Easy Wireless Setup
   Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32,64bit), 4.14 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2016.04.11
   Versie : V3.70.18.0
  • Easy Color Manager
   Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32bit,64bit), 12.23 MB, zip, MULTI LANGUAGE
   2015.06.25
   Versie : V4.00.13
  • SyncThru 6(Patch)
   Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32,64bit), 4.68 MB, zip, ENGLISH
   2015.06.23
   Versie : V1.0
  • Set IP
   Mac OS 10.5 ~ 10.9, 0.22 MB, zip, MULTI LANGUAGE
   2014.07.18
   Versie : V1.00.09
  • Easy Color Manager
   Mac OS 10.5 ~ 10.9, 13.9 MB, zip, MULTI LANGUAGE
   2014.07.07
   Versie : V1.04.16
 • Stuurprogramma (17)
  • Universal Print Driver 3
   Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32,64bit), 25.4 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2017.05.30
   Versie : V3.00.13.00:03
  • Universal Print Driver 3 PS
   Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32,64bit), 22.88 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2017.05.30
   Versie : V3.00.13.00:03
  • Print Driver,(Add Printer)
   Win 2000/XP/2003/Vista/2008/2012/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32,64bit) , 59.95 MB, zip, MULTI LANGUAGE
   2016.04.11
   Versie : V3.13.12.00.26
  • Print Driver
   Win 2000/XP/2003/Vista/2008/2012/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32,64bit) , 38.54 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2016.04.08
   Versie : V3.13.12.00:26
  • Print Driver,Mono(Mono)
   Win 2000/XP/2003/Vista/2008/2012/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32,64bit) , 38.23 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2016.04.08
   Versie : V3.13.12.00:26
  • Print Driver,(Post Script)
   Win 2000/XP/2003/Vista/2008/2012/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32,64bit) , 28.29 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2016.04.08
   Versie : V2.01.09.26
  • Print Driver
   Linux, 14.66 MB, gz, MULTI LANGUAGE
   2015.10.28
   Versie : V1.00.36_00.91
  • Print Driver(Installation Guide)
   OS OS Description : Mac OS 10.10, 0.68 MB, pdf, ENGLISH
   2015.09.25
   Versie : 1.0
  • Print Driver
   Mac OS 10.4 ~ 10.10, 9.43 MB, zip, MULTI LANGUAGE
   2015.09.21
   Versie : V5.06
  • Smart Panel
   Mac OS 10.4 ~ 10.10, 5.22 MB, zip, MULTI LANGUAGE
   2015.09.21
   Versie : V2.05.04
  • Print Driver
   HP-UX 11.0,11i v1,11i v2,11i v3 (PA-RISC, Itanium), 57.5 MB, gz, MULTI LANGUAGE
   2014.07.31
   Versie : V3.00.02:52
  • Print Driver
   IBM AIX 5.1,5.2,5.3,5.4,6.1,7.1 (PowerPC), 25.88 MB, gz, MULTI LANGUAGE
   2014.07.31
   Versie : V3.00.02:52
  • Print Driver
   Sun Solaris 9,10,11 (x86, SPARC), 47.56 MB, gz, MULTI LANGUAGE
   2014.07.31
   Versie : V3.00.02:52
  • Print Driver
   Mac OS 10.4 ~ 10.7, 8.08 MB, zip, MULTI LANGUAGE
   2012.06.20
   Versie : 1.11
  • Print Driver
   HP-UX 11x / Itanium, 5.81 MB, gz, MULTI LANGUAGE
   2011.09.02
   Versie : V1.00.84
  • Print Driver
   IBM AIX 5.x / Power, 2.54 MB, gz, MULTI LANGUAGE
   2011.09.02
   Versie : V1.00.84
  • Print Driver
   Sun Solaris 9,10 (x86, SPARC), 3.93 MB, gz, MULTI LANGUAGE
   2011.09.02
   Versie : V1.00.84
 • Firmware (1)
  • Firmware File
   All OS, 18.79 MB, zip, MULTI LANGUAGE
   2016.08.26
   Versie : V2.xx.01.53
 • Milieu (1)
  • Eco Design Information
   0.58 MB, pdf, ENGLISH
   2012.02.22
 • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

  Adobe Acrobat Reader downloaden
 • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

  Djvu Viewer downloaden
 • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

  Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten