/

6260FR Kleuren Multifunctional

CLX-6260FR

 

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

Wilt u meer weten?

Vraag informatie op over zakelijke producten, oplossingen en diensten van Samsung. Wij nemen spoedig contact met u op.

E-mail onsb2bitd.be@samsung.com

EEN VERZOEK INSTUREN

6260FR Kleuren Multifunctional

Features

 • Samsung Multifunctionele kleurenlaserprinter Levensechte kleuren en een indrukwekkende snelheid

Productoverzicht

Productoverzicht
Veelzijdige 4-in-1-printer

Veelzijdige 4-in-1-printer

De veelzijdige 4-in-1-printer CLX-6260FR van Samsung stroomlijnt uw werkzaamheden en zorgt ervoor dat de printtaken op kantoor zo efficiënt mogelijk verlopen. De CLX-6260FR kan printen, kopiëren, scannen en faxen en dankzij deze vele mogelijkheden loopt u nog zelden vast. Met de vele innovatieve functies zoals ID-kopie, Collagekopie, Scannen-naar-e-mail en het handige faxen via de pc beschikken uw medewerkers over alles wat nodig is voor een goedlopend, modern kantoor.
Prints van hoge kwaliteit

Prints van hoge kwaliteit

Met de unieke ReCP (Rendering Engine for Clean Page)-technologie van Samsung en de effectieve output van 9 600 x 600 dpi worden de algehele kwaliteit en levendigheid van uw kleurenafdrukken verbeterd en ziet elke print er perfect uit. Zowel graphics als tekst worden automatisch verscherpt en grote objecten worden overlapt om witte randjes te elimineren.
Polymeertoner

Polymeertoner

Onze nieuw ontwikkelde polymeertoner heeft kleinere en meer uniforme deeltjes dan conventionele toner. Uw afdrukken zullen scherpere lijnen en levendigere kleuren bevatten, terwijl tegelijk omkrullen van het papier wordt voorkomen. Bovendien verbetert de grotere hoeveelheid was de glans van de afdruk en is het resultaat duurzamer aangezien ongewenst vervagen van de afdruk wordt tegengegaan.
Meer prestatiekracht en een hogere productiviteit

Meer prestatiekracht en een hogere productiviteit

Op sommige dagen lijkt er geen einde te komen aan de vele printtaken. Met de 533 MHz Dual CPU en het standaardgeheugen van 512 MB (uitbreidbaar tot 1 GB) van de CLX-6260FR weet u zeker dat uw printer de workload van uw hele werkgroep aankan.
Snelle en flexibele papierverwerking

Snelle en flexibele papierverwerking

Als u wilt printen of kopiëren op zwaardere papiersoorten, dan kan dat. Papiergewichten tot 220 g/m² worden moeiteloos ingevoerd via de multifunctionele lade voor 50 vel alsook via de standaardcassette voor 250 vel. En met een optionele tweede cassette voor 520 vel kunt u de totale papierinvoercapaciteit uitbreiden tot 820 vel. En kunt u ook nog eens drie verschillende mediatypes gebruiken zonder dat u tussendoor tijd kwijt bent aan het verwisselen van het papier. En wilt u de productiviteit nog verder opvoeren, dan is er de documenttoevoer voor 50 pagina's die zowel enkelzijdige als dubbelzijdige originelen automatisch invoert.
Professioneel kleurprinten op een eenvoudige manier

Professioneel kleurprinten op een eenvoudige manier

Met de vele gebruiksvriendelijke functies en de slimme tijdbesparende ondersteunende software van de CLX-6260FR kunt u slimmer en sneller werken en de workflow van de hele werkgroep verbeteren. * Eenvoudig bedieningspaneel Via het overzichtelijke 4 inch-kleurentouchscreen kunt u gemakkelijker dan ooit de status van uw printtaken controleren en op een comfortabele manier de vele tijd- en geldbesparende functies bedienen.
Professioneel kleurprinten op een eenvoudige manier

Professioneel kleurprinten op een eenvoudige manier

Met de vele gebruiksvriendelijke functies en de slimme tijdbesparende ondersteunende software van de CLX-6260FR kunt u slimmer en sneller werken en de workflow van de hele werkgroep verbeteren. * Printen via USB Dankzij de USB Direct-aansluiting aan de voorkant van het apparaat vlak onder het bedieningspaneel, kunt u op het apparaat zelf printen vanaf of scannen naar een USB-stick zonder dat u hiervoor een computer nodig heeft.
Professioneel kleurprinten op een eenvoudige manier

Professioneel kleurprinten op een eenvoudige manier

Met de vele gebruiksvriendelijke functies en de slimme tijdbesparende ondersteunende software van de CLX-6260FR kunt u slimmer en sneller werken en de workflow van de hele werkgroep verbeteren. * Veilig printen van vertrouwelijke documenten Als u gevoelige informatie moet afdrukken op uw printer, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Uw privéprints blijven privé. U geeft een wachtwoord op en u activeert de printtaken wanneer het u uitkomt, zonder nieuwsgierige blikken in de buurt. En met het geïntegreerde numerieke toetsenblok doet u dit in een handomdraai.
Lagere kosten, minder belasting voor het milieu

Lagere kosten, minder belasting voor het milieu

U bespaart met gemak toner, papier en energie en dit is goed voor het milieu en voor uw bedrijfswinst. Zuinig en toch in levendige kleuren printen wordt mogelijk met de CLX-6260FR. * Extrahoog rendement en dus extralage kosten U kunt professionele kleurenprints maken en toch uw totale eigendomskosten binnen de perken houden. Onze speciaal ontwikkelde hoogrendementscartridges hoeven minder vaak te worden vervangen en houden de kosten per print lager. (Rendement zwarte tonercartridges: 6 000 standaardpagina's, rendement gele / magenta / cyaan tonercartridges: 3 500 standaardpagina's) * Bespaar op de kosten met dubbelzijdige prints De geïntegreerde functie voor dubbelzijdig afdrukken is een supereenvoudige manier om papier te besparen. Het papier wordt namelijk automatisch omgekeerd zodat u op beide kanten kunt printen. Zo kunt u tot maar liefst 50% besparen op uw papierverbruik. * Geld besparen op een milieubewuste manier Elke onderneming bespaart graag waar het maar kan op de kosten. Met de Eco-knop en de functies van de slimme Eco Driver wordt dit makkelijker dan ooit. U kunt meer op één vel printen met de Collagekopiefunctie en het dubbelzijdig afdrukken, blanco pagina's overslaan of in grijstinten printen in plaats van in kleur. En met de Result Simulator kunt u zelfs zien hoeveel CO2, energie en papier u heeft bespaard.
Lagere kosten, minder belasting voor het milieu

Lagere kosten, minder belasting voor het milieu

U bespaart met gemak toner, papier en energie en dit is goed voor het milieu en voor uw bedrijfswinst. Zuinig en toch in levendige kleuren printen wordt mogelijk met de CLX-6260FR. * Laag energieverbruik Ondanks de indrukwekkende lijst aan functies verbruikt de CLX-6260FR toch minder energie dan de meeste van zijn concurrenten. Voor de innovatieve polymeertoner volstaat een lagere hechtingstemperatuur, met de snelhechttechnologie is de opwarmtijd tot de eerste print korter en onze nieuwe Dual CPU maakt deze printer tot een van de milieuvriendelijkste die er momenteel op de markt zijn.
Handige softwareondersteuning

Handige softwareondersteuning

Deze printer is ook voorzien van ondersteunende software, waarmee u makkelijker dan ooit afdrukken maakt van de allerbeste kwaliteit. * Easy Eco Driver Met behulp van de Easy Eco Driver kunt u digitale documenten in verschillende indelingen samenstellen en deze moeiteloos delen met anderen, zelfs via sociale netwerken.
Het gewenste resultaat nog voor u afdrukt

Het gewenste resultaat nog voor u afdrukt

Met de Samsung Easy Colour Manager kunt u van elke afbeelding alvorens af te drukken de kleurbalans, de verzadiging, de helderheid of het contrast instellen. Ideaal om elke keer weer de exacte kleuren van uw bedrijfslogo te verkrijgen.
Printerbeheer zonder stress

Printerbeheer zonder stress

Met de Easy Printer Manager kunt u al uw apparaten vanaf één locatie optimaal beheren. U kunt de status van het apparaat en de toner controleren, toner bijbestellen, de apparaatinstellingen wijzigen of zelfs laten waarschuwen via e-mail.
De Easy Document Creator maakt het nog eenvoudiger

De Easy Document Creator maakt het nog eenvoudiger

Met deze handige toepassing kan de gebruiker documenten scannen, samenstellen en opslaan in meerdere bestandsindelingen, inclusief .epub. Deze documenten kunnen vervolgens worden gedeeld via sociale netwerken of per fax. Ideaal als u uw aantekeningen van een belangrijke meeting wilt delen.
Netwerk-ready

Netwerk-ready

De Samsung CLX-6260FR laserprinter is voorzien van een handige ingebouwde netwerkfunctie voor een uitgebreidere connectiviteit. Zo kan elke pc in uw netwerk de printer gebruiken en bespaart u doordat u geen extra printers hoeft aan te schaffen.
Eenvoudig vervangen van de toner

Eenvoudig vervangen van de toner

Het vervangen van de toner wordt makkelijker gemaakt dankzij de schuiflade die van bovenaf wordt geladen. En met de all-in-one-hoogrendementstonercartridges bespaart u niet alleen tijd maar ook geld.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmeting van CLX-6260FR/XEN

 • Functies
  Standaard

  Printen, Kopiëren, Scannen, Faxen

  Optioneel

  One-touch Eco-functie, Direct USB, Mobiel printen

 • Processor

  Dual CPU (primair: 533 MHz / secundair: 150 MHz)

 • Bedieningspaneel

  Lcd met 4 regels

 • Geheugen
  Standaard

  512 MB

  Maximum

  1 GB

 • Interface
  Standaard

  Hi-Speed USB 2.0, USB-host, Ethernet 10 / 100 / 1 000 Base-TX

  Optioneel

  IEEE 1284B Parallelconnector

 • Stroomverbruik

  450 W (gemiddeld) / 16 W (stand-by) / 1 W (slaapstand) / 1,55 kWh (totale energieverbruik)

 • Geluidsniveau (dBA)

  Minder dan 52 dBA (printen), minder dan 54 dBA (kopiëren), minder dan 32 dBA (stand-by)

 • Afmetingen (BxHxD

  469 x 452,5 x 504,3 mm

 • Gewicht

  26,7 kg

 • Max. Monthly Duty Cycle

  60 000 pagina's

 • Snelheid
  Snelheid (Mono)

  Tot 24 ppm bij A4-formaat (25 ppm bij Letter-formaat)

  Snelheid (kleur)

  Tot 24 ppm bij A4-formaat (25 ppm bij Letter-formaat)

 • Tijd tot eerste print
  Tijd tot eerste print (Mono)

  Minder dan 17 sec. (uit actiefstand)

  Eerste pagina na (Kleur)

  Minder dan 17 sec. (uit actiefstand)

 • Resolutie

  Tot 9 600 x 600 dpi effectieve output (600 x 600 x 4-bits)

 • Emulatie

  PCL5Ce / PCL6C / PS3 / PDF V1.7 / SPL-C (Samsung Printer Language Color)

 • Dubbelzijdig kopiëren

  Ingebouwd

 • Besturingssysteem

  Windows 8 / 7 / Vista / XP / 2008R2 / 2008 / 2003, Mac OS X 10.4 tot 10.8, Verschillende Linux / Unix-besturingssystemen

 • Direct Print Support

  PDF v1.7

 • Afdrukfuncties

  Automatisch dubbelzijdig printen, Direct printen, Beveiligd printen

 • Snelheid
  Snelheid (Mono)

  Tot 9 kpm bij A4

  Snelheid (kleur)

  Tot 9 kpm bij A4

 • Eerst kopie na
  Eerst kopie na (Mono)

  Minder dan 17 seconden

  First Copy Out Time (Kleur)

  Minder dan 17 seconden

 • Resolutie

  Optisch: tot 600 x 600 dpi / Geoptimaliseerd: tot 1 200 x 1 200 dpi effectieve output

 • Bereik vergroten / verkleinen

  25 tot 400% (automatische documenttoevoer / glasplaat)

 • Multikopie

  1 tot 999 pagina's

 • Duplexkopie

  Ingebouwd

 • Copy Features

  ID-kopie, Collagekopie, Boekkopie, Watermerkkopie, Kopiëren met sorteren

 • Snelheid
  Snelheid (Mono)

  Rasterafbeelding / Halftoon: circa 24 ipm (bij 300 dpi) / Grijs: circa 10 ipm (bij 300 dpi)

  Snelheid (kleur)

  Circa 10 ipm (bij 300 dpi)

 • Compatibiliteit

  TWAIN-standaard, WIA-standaard

 • Methode

  Kleur CIS

 • Resolutie (Optisch)

  Tot 1 200 x 1 200 dpi

 • Resolutie (geavanceerd)

  Tot 4 800 x 4 800 dpi

 • Scanbestemmingen

  USB / e-mail / SMB / FTP / pc / WSD

 • Compatibiliteit

  ITU-T G3

 • Modemsnelheid

  33,6 kbps

 • Resolutie

  Tot 300 x 300 dpi (zwart-wit), tot 200 x 200 dpi (kleur)

 • Geheugen

  6 MB

 • Auto Dial

  Ja

 • Faxfunctie

  Verzenden naar meerdere bestemmingen, Uitgestelde verzending, Beveiligde ontvangst, Fax doorsturen

 • Invoercapaciteit
  Cassette

  Standaardcassette voor 250 vel

  Multifunctionele lade

  Multifunctionele lade voor 50 vel

  Opties

  Tweede invoercassette voor 520 vel

  Maximum

  820 vel

 • Mediatypes
  Cassette

  Normaal / Dun / Dik / Karton / Extradik / Geperforeerd / Overheads / Voorbedrukt / Briefhoofd / Gerecycled / Archiefpapier / Bond / Etiketten / Enveloppen / Katoenpapier / Gekleurd / Glanzend

  Multifunctionele lade

  Normaal / Dun / Dik / Karton / Extradik / Geperforeerd / Overheads / Voorbedrukt / Briefhoofd / Gerecycled / Archiefpapier / Bond / Etiketten / Enveloppen / Katoenpapier / Gekleurd / Glanzend

  Opties

  Normaal / Dun / Karton / Geperforeerd / Voorbedrukt / Briefhoofd / Gerecycled / Archiefpapier / Bond / Etiketten / Katoenpapier / Gekleurd / Glanzend

 • Mediaformaat
  Cassette

  A4 / Letter / Legal / Oficio / Folio / JIS B5 / ISO B5 / Executive / A5 / Statement / A6 / Index Card Stock / Postcard / Envelope Monarch / Envelope No. 10 / Envelope DL / Envelope C5 / Envelope C6 / Envelope No. 9 / Aangepast (76 x 127 mm tot 216 x 356 mm)

  Multifunctionele lade

  A4 / Letter / Legal / Oficio / Folio / JIS B5 / ISO B5 / Executive / A5 / Statement / A6 / Index Card Stock / Postcard / Envelope Monarch / Envelope No. 10 / Envelope DL / Envelope C5 / Envelope C6 / Envelope No. 9 / Aangepast (76 x 127 mm tot 216 x 356 mm)

  Opties

  A4 / Letter / Legal / Oficio / Folio / JIS B5 / ISO B5 / Executive / A5 / Statement / Aangepast (98 x 210 mm tot 216 x 356 mm)

 • Mediagewichten
  Cassette

  Ondersteunde gewichten: 60 tot 220 g/m² / Dun: 60 tot 70 g/m² / Normaal: 70 tot 90 g/m² / Dik: 91 tot 105 g/m² / Bond: 105 tot 120 g/m² / Karton: 121 tot 163 g/m² / Dikker: 164 tot 220 g/m²

  Multifunctionele lade

  Ondersteunde gewichten: 60 tot 220 g/m² / Dun: 60 tot 70 g/m² / Normaal: 70 tot 90 g/m² / Dik: 91 tot 105 g/m² / Bond: 105 tot 120 g/m² / Karton: 121 tot 163 g/m² / Dikker: 164 tot 220 g/m²

  Opties

  Ondersteunde gewichten: 60 tot 163 g/m² / Dun: 60 tot 70 g/m² / Normaal: 70 tot 90 g/m² / Dik: 90 tot 105 g/m² / Bond: 105 tot 120 g/m² / Karton: 121 tot 163 gm²

 • Uitvoercapaciteit

  150 vel met de bedrukte kant naar beneden

 • adf
  Type

  Automatische documentinvoer met omkeerfunctie

  Documentcapaciteit

  50 vel

  Documentformaten

  142 x 148 mm tot 216 x 356 mm

 • Toner
  Zwart

  Rendement standaardtonercartridge: 2 000 standaardpagina's (wordt geleverd met een starttonercartridge voor 2 000 pagina's) / hoogrendementstonercartridge: 6 000 pagina's *Vermeld cartridgerendement conform ISO / IEC 19798.

  Color (C/M/Y)

  Rendement standaardtonercartridge: 1 500 standaardpagina's (wordt geleverd met een starttonercartridge voor 1 500 pagina's) / hoogrendementstonercartridge: 3 500 pagina's *Vermeld cartridgerendement conform ISO / IEC 19798.

 • Transportriem

  Circa 100 000 pagina's

 • Container voor toner afval

  Circa 14 000 pagina's (zwart-wit), 3 500 pagina's (kleur)

 • Optie

  Cassette voor 520 vel, IEEE 1284B Parallelconnector, 1 GB geheugen

MEER SPECS TONENUitvouwen

 • Apparaatbeheer

  Ja

 • Outputbeheer

  Ja

 • Mobiel

  Ja

Informatiebronnen

Aanpasbaar voor elke onderneming
Brochure

Aanpasbaar voor elke onderneming

De Samsung CLP-680DW levert kleurenafdrukken van een fantastische kwaliteit af en zorgt voor consistente resultaten met een adembenemende snelheid. Deze aanpasbare optie is geschikt voor de behoeften van elke onderneming dankzij de uitstekende kwaliteit en de efficiënte werking.

pdf downloaden
Rendering Engine for Clean Pages (ReCP) van Samsung
Whitepaper

Rendering Engine for Clean Pages (ReCP) van Samsung

Samsung’s Rendering Engine for Clean Pages (ReCP)-technologie zorgt voor afbeeldingen van hoge kwaliteit wanneer bedrijven documenten scannen, kopiëren en afdrukken. ReCP past de afbeeldingen aan zodat hun randen scherp en hun kleuren levendig zijn. Daarnaast wordt ook de tekst scherper gemaakt, om de leesbaarheid te vergroten.

pdf downloaden

Support

User Manual

0.01MB, htm, GERMAN

2014.09.15

Overige handleidingen (20)

Software (15)

 • Easy Document Creator

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 24.33 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.06.35

  2014.07.29

 • Easy Printer Manager

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 43.28 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.05.51.00

  2014.07.29

 • Scan OCR program

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 35.03 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.01.10

  2014.07.29

 • PC fax Utility

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 10.22 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.10.28

  2014.07.29

 • Easy Color Manager

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 16.18 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V4.00.06

  2014.07.11

 • Easy Printer Manager

  Mac OS 10.5 ~ 10.9, 48.25 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.01.73.03

  2014.07.08

 • Easy Wireless Setup

  Mac OS 10.5 ~ 10.9, 7 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.4.0

  2014.07.08

 • PC fax Utility

  Mac OS 10.5 ~ 10.9, 6.37 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.01.41

  2014.07.08

Stuurprogramma (18)

 • Print Driver,(Post Script)

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 30.33 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V2.01.00.21

  2014.09.17

 • Scan Driver

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 23.12 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V3.21.65.09

  2014.09.17

 • Print Driver

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 32.67 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V3.12.29.07.25

  2014.09.17

 • Print Driver,(Add Printer)

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 54.61 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V3.12.29.07.25

  2014.09.17

 • Print Driver

  Mac OS 10.5 ~ 10.9, 7.84 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V5.00.04

  2014.09.17

 • Scan Driver

  Mac OS 10.5 ~ 10.9, 49.46 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V2.31.46

  2014.09.17

 • Universal Print Driver

  Win Vista/2008/2012/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 17.61 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : 2.50.05.00:10

  2014.08.11

 • Universal Print Driver

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 21.2 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : 2.50.05.00:10

  2014.08.11

Milieu (1)

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.Adobe Acrobat Reader downloadenstartenOm DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren. Djvu Viewer downloadenDjvu Viewer downloadenstarten

Heeft u een vraag of heeft u productondersteuning nodig? Ga naar ons supportgedeeltestarten

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING