/

6260FW Kleuren Multifunctional

CLX-6260FW

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

Wilt u meer weten?

Vraag informatie op over zakelijke producten, oplossingen en diensten van Samsung. Wij nemen spoedig contact met u op.

E-mail onsb2bitd.be@samsung.com

EEN VERZOEK INSTUREN

6260FW Kleuren Multifunctional

Features

 • • 4-in-1 functionaliteit
  • Groot aanraakscherm van 4,3"
  • Meer kracht, een hogere productiviteit
  • Gemakkelijk en automatisch dubbelzijdig afdrukken
4-in-1 Multifunction

Multifunctioneel: 4 in 1

Met zijn veelzijdigheid van 4 functies in één maakt de Samsung-printer CLX-6260FW uw werkstroom eenvoudiger en zorgt hij ervoor dat de afdruktaken in uw kantoor zo efficiënt mogelijk verlopen. Omdat hij kan afdrukken, kopiëren, scannen en faxen is de CLX-6260FW flexibel en kunt u werken met minder belemmeringen. Een groot aanbod aan vernieuwende functies zoals Kopie identiteitskaart, Meerdere kopies op één blad, Scannen naar e-mail en de handige functie Faxen via pc zorgen ervoor dat uw personeel over de nodige functies beschikt om te slagen in deze moderne bedrijfswereld.
Make sharp images and text even sharper

Maak duidelijke afbeeldingen en tekst nog scherper

De unieke ReCP (Rendering Engine for Clean Page)-technologie van Samsung verbetert de algemene kwaliteit en levendigheid van uw kleurenafdrukken en zorgt dat elke afdruk er perfect uitziet. De focus van zowel afbeeldingen als tekst wordt automatisch scherper gemaakt, terwijl gevulde objecten worden overlapt, om witte ruimtes weg te werken.
Make colours more vibrant

Maak kleuren levendiger

Onze nieuw ontwikkelde gepolymeriseerde toner produceert kleinere en uniformere partikels dan conventionele toner. Uw afdrukken bevatten duidelijker lijnen en levendiger kleuren. Bovendien krult het papier minder vaak. Daarnaast is het wasgehalte hoger, wat de glans van de afbeelding ten goede komt en waardoor uw document duurzamer is, omdat de afbeelding minder snel vervaagt.
More power, higher productivity

Meer kracht, een hogere productiviteit

Op sommige dagen lijkt het wel alsof de afdrukopdrachten blijven komen. Met de dubbele CPU van 533 MHz van de CLX-6260FW en het standaardgeheugen van 512 MB (uitbreidbaar tot 1 GB) weet u zeker dat deze printer alle afdrukbehoeften van uw werkgroep kan verwerken.
Speedy and flexible paper handling

Snelle en flexibele papierverwerking

Als u op zwaarder papier wilt afdrukken of kopiëren, kan dat. Deze machine kan gemakkelijk papier aan met een gewicht tot 220 g/m², zowel via de multifunctionele lade van 50 vellen als via de standaardcassette van 25 vellen. Bovendien kunt u met de optionele tweede cassette van 520 vellen uw totale papierinvoercapaciteit opvoeren naar 820 vellen. Op die manier kunt u ook tot drie verschillende mediatypes gebruiken zonder dat u tijd verspilt met het vervangen van papier. U kunt uw productiviteit nog verder verhogen met de documentaanvoer van 50 vellen, die zowel enkelzijdige als dubbelzijdige documenten automatisch kan verwerken.
Easy Operating Panel

Eenvoudig bedieningspaneel

Met een gemakkelijk af te lezen 4,3" kleuren aanraakscherm, was het nooit eerder gemakkelijker om de status van uw afdruktaken te controleren – en alle tijd- en geldbesparende functies in alle comfort te benutten.
Convenient USB printing

Handig afdrukken via USB

Met de USB Direct-sleuf aan de voorzijde van de machine, net onder het bedieningspaneel, kunt u rechtstreeks vanaf de machine afdrukken van, of scannen naar, een USB-sleutel, zonder dat u een computer nodig hebt.
Secure, confidential printing

Veilig en vertrouwelijk afdrukken

Als u gevoelige gegevens via uw printer moet afdrukken, mag u gerust zijn. U kunt er nu voor zorgen dat persoonlijke afdruktaken persoonlijk blijven. Voer gewoon een wachtwoord in en u kunt een afdrukopdracht ophalen wanneer u dat wenst, uit de buurt van nieuwsgierige blikken. En met het geïntegreerde cijfertoetsenbord is het makkelijker dan ooit!
Low cost, low impact on the world

Doe de kosten dalen met dubbelzijdig afdrukken en kopiëren

Met de geïntegreerde functie voor dubbelzijdig afdrukken is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om papier te besparen. Dat komt omdat het papier automatisch wordt omgedraaid, zodat u op beide zijden kunt afdrukken. Zo kunt u wel 50% besparen op uw papierverbruik.
Low Power Consumption

Laag energieverbruik

Ondanks zijn indrukwekkende lijst met eigenschappen en functies verbruikt de CLX-6260FW minder energie dan de meeste van zijn concurrenten. Zijn innovatieve gepolymeriseerde toner heeft een lagere fuseertemperatuur nodig en de Instant Fusing-technologie bespaart op opwarmtijd vóór de eerste afdruk. En dankzij onze nieuwe dubbele CPU is dit een van de groenste apparaten die vandaag beschikbaar zijn.
Easy Eco Driver

Easy Eco Driver

Easy Eco Driver helpt u om digitale documenten in meerdere indelingen te compileren en maakt het gemakkelijk om ze met anderen te delen, zelfs via sociale netwerken.
Get the right result before printing

Behaal het juiste resultaat vóór het afdrukken

Met de Samsung Easy Colour Manager kunt u de kleurbalans, verzadiging, helderheid of het contrast van elke afbeelding vóór het afdrukken aanpassen. Dat is ideaal om de precieze kleuren van uw bedrijfslogo elke keer opnieuw perfect af te drukken.
Take the stress out of print management

Afdrukbeheer bezorgt u nu minder stress

Voor een maximale bediening kunt u met Easy Printer Manager al uw apparaten vanuit één plaats beheren. Controleer de status van apparaat en toner, bestel nieuwe toner, wijzig de instellingen van het apparaat of stel waarschuwingen in, zelfs via e-mail.
Make life simple with Easy Document Creator

Maak het leven eenvoudiger met de Easy Document Creator

Deze handige toepassing helpt gebruikers om documenten in meerdere indelingen (ook .epub) te scannen, te compileren en op te slaan. Die documenten kunnen vervolgens worden gedeeld via sociaalnetwerksites of via fax. Dat is ideaal als u een verslag van een belangrijke vergadering wilt delen.
Mobile Printing

Mobiel afdrukken

Met de Samsung Mobile Print App kunt u documenten, afbeeldingen, foto's en presentaties direct afdrukken vanaf uw Android, iOS of Windows Phone 7 mobiele apparaten gemakkelijk afdrukken.
Easy toner replacement

Eenvoudige vervanging van toner

Toners vervangen is nu nog gemakkelijker met de uitschuifbare lade die van bovenaf wordt geladen. En met de alles-in-één-tonercartridges met hoog rendement bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmeting van CLX-6260FW/XEN

Kenmerken

 • Functies
  Standaard
  Afdrukken / kopiëren / scannen / faxen
  Optioneel
  Aanraak-LCD 4,3 inch / One-touch Eco Mode / Direct USB / Mobile Print
 • Processor
  Dubbele CPU (Primair: 533 MHz / Secundair: 150 MHz)
 • Bedieningspaneel
  LCD-aanraakscherm 4,3"
 • Geheugen
  Standaard
  512 MB
  Maximum
  1 GB
 • Hard Disk Drive
  SD-kaart 4 GB
 • Interface
  Standaard
  High-Speed USB 2.0 / USB Host / Ethernet 10 / 1 000 Base-TX / IEEE 802.11b/g/n draadloos netwerk
  Optioneel
  IEEE 1284B Parallelconnector
 • Stroomverbruik
  450 W (gemiddeld) / 18 W (stand-by) / 2,4 W (sluimermodus) / 1,55 kWH (TEC)
 • Geluidsniveau (dBA)
  Minder dan 52 dBA (printen) / minder dan 54 dBA (kopiëren) / minder dan 32 dBA (stand-by)
 • Afmetingen (BxHxD
  469 x 452,5 x 504,3 mm (18,46" x 17,81" x 19,85")
 • Gewicht
  26,7 kg
 • Max. Monthly Duty Cycle
  60 000 beelden

Afdrukken

 • Snelheid
  Snelheid (Mono)
  Tot 24 ppm bij A4-formaat (25 ppm bij Letter-formaat)
  Snelheid (kleur)
  Tot 24 ppm bij A4-formaat (25 ppm bij Letter-formaat)
 • Tijd tot eerste print
  Tijd tot eerste print (Mono)
  Minder dan 17 seconden (uit actiefstand)
  Eerste pagina na (Kleur)
  Minder dan 17 seconden (uit actiefstand)
 • Resolutie
  Tot 9 600 x 600 dpi Effectieve output (600 x 600 x 4 bit)
 • Emulatie
  PCL5Ce / PCL6C / PS3 / PDF V1.7 / SPL-C (Samsung Printer Language Color)
 • Dubbelzijdig kopiëren
  Ingebouwd
 • Besturingssysteem
  Windows 2003 / Windows 2008 / Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 2003 Server / Windows 2008 Server / Windows 2008 Server R2 / Mac OS X 10.4-10.7 Allerlei Linux, UNIX
 • Direct Print Support
  PDF V1.7
 • Afdrukfuncties
  Automatisch dubbelzijdig afdrukken / Direct Print / Beveiligd afdrukken

MEER SPECS TONENUitvouwen

Kopiëren

 • Snelheid
  Snelheid (Mono)
  Max. 9 cpm in A4
  Snelheid (kleur)
  Max. 9 cpm in A4
 • Eerst kopie na
  Eerst kopie na (Mono)
  Minder dan 17 sec.
  First Copy Out Time (Kleur)
  Minder dan 17 sec.
 • Resolutie
  Optisch: Max. 600 x 600 dpi / Geavanceerd: Tot 1 200 x 1 200 dpi effectieve output
 • Bereik vergroten / verkleinen
  25 - 400% (ADF / glasplaat)
 • Multikopie
  1 - 999 pagina's
 • Duplexkopie
  Ingebouwd
 • Copy Features
  Kopie identiteitskaart / Meerdere kopies op één blad / Boekkopie / Watermerkkopie / Gesorteerde kopie

Scannen

 • Snelheid
  Snelheid (Mono)
  Lijntekeningen/Hartone: Ong. 24 ipm (@ 300 dpi) / Grijs: Ong. 10 ipm (@ 300 dpi)
  Snelheid (kleur)
  Ong. 10 ipm (@ 300 dpi)
 • Compatibiliteit
  Twain Standard / WIA Standard
 • Methode
  Kleuren-CIS
 • Resolutie (Optisch)
  Max. 1 200 x 1 200 dpi
 • Resolutie (geavanceerd)
  Max. 4 800 x 4 800 dpi
 • Scanbestemmingen
  USB / e-mail / SMB / FTP / PC / WSD

Faxen

 • Compatibiliteit
  ITU-T G3
 • Modemsnelheid
  33,6 Kbps
 • Resolutie
  Tot 300 x 300 dpi (z/w) / tot 200 x 200 dpi (kleur)
 • Geheugen
  6 MB
 • Auto Dial
  Ja
 • Faxfunctie
  Verzenden naar meerdere bestemmingen / Uitgestelde verzending / Beveiligd ontvangen / Fax doorsturen

Papierverwerking

 • Invoercapaciteit
  Cassette
  Standaardcassette voor 250 vellen
  Multifunctionele lade
  Multifunctionele lade 50 vellen
  Opties
  Tweede cassetteaanvoer 520 vellen
  Maximum
  820 vellen
 • Mediatypes
  Cassette
  Normaal papier / Dun papier / Dik papier / Karton / Dikker papier / Geperforeerd / Transparant / Voorbedrukt / Briefhoofd / Gerecycleerd / Archiefpapier / Briefpapier / Etiket / Enveloppen / Katoen / Gekleurd / Glanzend
  Multifunctionele lade
  Normaal papier / Dun papier / Dik papier / Karton / Dikker papier / Geperforeerd / Transparant / Voorbedrukt / Briefhoofd / Gerecycleerd / Archiefpapier / Briefpapier / Etiket / Enveloppen / Katoen / Gekleurd / Glanzend
  Opties
  Normaal papier / Dun papier/ Karton / Geperforeerd / Voorbedrukt / Briefhoofd / Gerecycleerd / Archiefpapier / Briefpapier / Etiket / Katoen / Gekleurd / Glanzend
 • Mediaformaat
  Cassette
  A4 / Letter / Legal / Oficio / Folio / JIS B5 / ISO B5 / Executive / A5 / Statement / A6 / Fiche / Postkaart / Envelop Monarch / Envelop No-10 / Envelop DL / Envelop C5 / Envelop C6 / Envelop No 9 / Aangepast [76 x 127mm (3" x 5") - 216 x 356mm (8,5" x 14")]
  Multifunctionele lade
  A4 / Letter / Legal / Oficio / Folio / JIS B5 / ISO B5 / Executive / A5 / Statement / A6 / Fiche / Postkaart / Envelop Monarch / Envelop No-10 / Envelop DL / Envelop C5 / Envelop C6 / Envelop No 9 / Aangepast [76 x 127mm (3,0" x 5,0") - 216 x 356mm (8,5" x 14")]
  Opties
  A4 / Letter / Legal / Oficio / Folio / JIS B5 / ISO B5 / Executive / A5 / Statement / Aangepast [98 x 210 mm (3,86" x 8,3") - 216 x 356 mm (8,5" x 14")]
 • Mediagewichten
  Cassette
  Ondersteund gewicht: 60 tot 220 g/m² Dun papier: 60 - 70 g/m² / Normaal papier: 70 - 90 g/m² / Dik papier: 91 - 105 g/m² / Briefpapier: 105 - 120 g/m² / Karton: 121 - 163 g/m² / Dikker papier: 164 - 220 g/m²
  Multifunctionele lade
  Ondersteund gewicht: 60 tot 220 g/m² Dun papier: 60 - 70 g/m² / Normaal papier: 70 - 90 g/m² / Dik papier: 91 - 105 g/m² / Briefpapier: 105 - 120 g/m² / Karton: 121 - 163 g/m² / Dikker papier: 164 - 220 g/m²
  Opties
  Ondersteund gewicht: 60 tot 163 g/m² Dun papier: 60 - 70 g/m² / Normaal papier: 70 - 90 g/m² / Dik papier: 90 - 105 g/m² / Briefpapier: 105 - 120 g/m² / Karton: 121 - 163 g/m²
 • Uitvoercapaciteit
  150 vellen met de bedrukte kant naar beneden
 • adf
  Type
  DADF (RADF)
  Documentcapaciteit
  50 vellen
  Documentformaten
  142 x 148 mm - 216 x 356 mm

Consumptieartikelen

 • Toner
  Zwart
  Standaardrendement tonercartridge: 2 000 standaardpagina's (wordt geleverd met starttonercartridge van 2 000 pagina's) / Hoog rendement tonercartridge: 6 000 standaardpagina's * Vermeld cartridgerendement conform ISO / IEC 19798
  Color (C/M/Y)
  Standaardrendement tonercartridge: 1 500 standaardpagina's (wordt geleverd met starttonercartridge van 1 500 pagina's) / Hoog rendement tonercartridge: 3 500 standaardpagina's * Vermeld cartridgerendement conform ISO / IEC 19798
 • Transportriem
  Ong. 100 000 pagina's
 • Container voor toner afval
  Ongeveer 14 000 pagina's (zwart) / 3 500 pagina's (kleur)

Optie

 • Optie
  Cassette voor 520 vellen / IEEE 1284B Parallelconnector / 1 GB geheugen

Oplossingen

 • Apparaatbeheer
  Ja
 • Outputbeheer
  Ja
 • Mobiel
  Ja

Informatiebronnen

Aanpasbaar voor elke onderneming
Brochure

Aanpasbaar voor elke onderneming

De Samsung CLP-680DW levert kleurenafdrukken van een fantastische kwaliteit af en zorgt voor consistente resultaten met een adembenemende snelheid. Deze aanpasbare optie is geschikt voor de behoeften van elke onderneming dankzij de uitstekende kwaliteit en de efficiënte werking.

pdf downloaden
Rendering Engine for Clean Pages (ReCP) van Samsung
Whitepaper

Rendering Engine for Clean Pages (ReCP) van Samsung

Samsung’s Rendering Engine for Clean Pages (ReCP)-technologie zorgt voor afbeeldingen van hoge kwaliteit wanneer bedrijven documenten scannen, kopiëren en afdrukken. ReCP past de afbeeldingen aan zodat hun randen scherp en hun kleuren levendig zijn. Daarnaast wordt ook de tekst scherper gemaakt, om de leesbaarheid te vergroten.

pdf downloaden

Support

User Manual

0.01MB, htm, GERMAN

2014.09.15

Overige handleidingen (20)

Software (15)

 • Easy Document Creator

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 24.33 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  2014.07.29

 • Easy Printer Manager

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 43.28 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  2014.07.29

 • Scan OCR program

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 35.03 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  2014.07.29

 • PC fax Utility

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 10.22 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  2014.07.29

 • Easy Color Manager

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 16.18 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  2014.07.11

 • Easy Printer Manager

  Mac OS 10.5 ~ 10.9, 48.25 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  2014.07.08

 • Easy Wireless Setup

  Mac OS 10.5 ~ 10.9, 7 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  2014.07.08

 • PC fax Utility

  Mac OS 10.5 ~ 10.9, 6.37 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  2014.07.08

Stuurprogramma (18)

 • Universal Print Driver

  Win Vista/2008/2012/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 17.61 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  2014.08.11

 • Universal Print Driver

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 21.2 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  2014.08.11

 • Universal Print Driver,PCL6

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 14.27 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  2014.08.11

 • Universal Print Driver PS,XPS

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 13.63 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  2014.08.11

 • Print Driver

  HP-UX 11.0,11i v1,11i v2,11i v3 (PA-RISC, Itanium), 57.5 MB, gz, MULTI LANGUAGE

  2014.07.31

 • Print Driver

  IBM AIX 5.1,5.2,5.3,5.4,6.1,7.1 (PowerPC), 25.88 MB, gz, MULTI LANGUAGE

  2014.07.31

 • Print Driver

  Sun Solaris 9,10,11 (x86, SPARC), 47.56 MB, gz, MULTI LANGUAGE

  2014.07.31

 • Print Driver

  Mac OS 10.5 ~ 10.9, 7.84 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  2014.07.28

Milieu (1)

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.Adobe Acrobat Reader downloadenstartenOm DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren. Djvu Viewer downloadenDjvu Viewer downloadenstarten

Heeft u een vraag of heeft u productondersteuning nodig? Ga naar ons supportgedeeltestarten

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING