/

6260ND Kleuren Multifunctional

CLX-6260ND

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

Wilt u meer weten?

Vraag informatie op over zakelijke producten, oplossingen en diensten van Samsung. Wij nemen spoedig contact met u op.

E-mail onsb2bitd.be@samsung.com

EEN VERZOEK INSTUREN

6260ND Kleuren Multifunctional

Features

 • Multifunctionele kleurenlaserprinter voor A4-afdrukken van Samsung

Productconfiguratie

Productconfiguratie
Multifunctioneel: 3 in 1

Multifunctioneel: 3 in 1

Met zijn veelzijdigheid van 3 functies in één maakt de Samsung-printer CLX-6260ND uw werkstroom eenvoudiger en zorgt hij ervoor dat de afdruktaken in uw kantoor zo efficiënt mogelijk verlopen. Omdat hij kan afdrukken, kopiëren en scannen is de CLX-6260ND flexibel en kunt u werken met minder belemmeringen. Een groot aanbod aan vernieuwende functies zoals Kopie identiteitskaart, Meerdere kopies op één blad en Scannen naar e-mail zorgen ervoor dat uw personeel over de nodige functies beschikt om productief te werken in deze moderne bedrijfswereld.
Geniet van kwaliteitsafdrukken

Geniet van kwaliteitsafdrukken

De ReCP-technologie (Rendering Engine for Clean Page) van Samsung en een effectieve output van maximaal 9 600 x 600 dpi verbeteren de algemene kwaliteit en levendigheid van uw kleurenafdrukken en zorgt dat elke afdruk er perfect uitziet. De focus van zowel afbeeldingen als tekst wordt automatisch scherper gemaakt, terwijl gevulde objecten worden overlapt, om witte ruimtes weg te werken.
Gepolymeriseerde toner

Gepolymeriseerde toner

Onze nieuw ontwikkelde gepolymeriseerde toner produceert kleinere en uniformere partikels dan conventionele toner. Uw afdrukken bevatten duidelijker lijnen en levendiger kleuren. Bovendien krult het papier minder vaak. Daarnaast is het wasgehalte hoger, wat de glans van de afbeelding ten goede komt en waardoor uw document duurzamer is, omdat de afbeelding minder snel vervaagt.
Meer kracht, een hogere productiviteit

Meer kracht, een hogere productiviteit

Op sommige dagen lijkt het wel alsof de afdrukopdrachten blijven komen. Met de dubbele CPU van 533 MHz van de CLX-6260ND en het standaardgeheugen van 512 mB (uitbreidbaar tot 1 GB) weet u zeker dat deze printer alle afdrukbehoeften van uw werkgroep kan verwerken.
Snelle en flexibele papierverwerking

Snelle en flexibele papierverwerking

Als u op zwaarder papier wilt afdrukken of kopiëren, kan dat. Deze machine kan gemakkelijk papier aan met een gewicht tot 220 g/m², zowel via de multifunctionele lade van 50 vellen als via de standaardcassette van 25 vellen. Bovendien kunt u met de optionele tweede cassette van 520 vellen uw totale papierinvoercapaciteit opvoeren naar 820 vellen. Op die manier kunt u ook tot drie verschillende mediatypes gebruiken zonder dat u tijd verspilt met het vervangen van papier. U kunt uw productiviteit nog verder verhogen met de documentaanvoer van 50 vellen, die zowel enkelzijdige als dubbelzijdige documenten automatisch kan verwerken.
Professioneel afdrukken in kleuren is makkelijker gemaakt voor u

Professioneel afdrukken in kleuren is makkelijker gemaakt voor u

Met de CLX-6260ND kunt u de werkstroom van heel uw werkgroep verhogen met allerlei gebruikersvriendelijke functies en slimme software waarmee u tijd bespaart. Zo kunt u slimmer en sneller werken. * Eenvoudig bedieningspaneel Met het lcd-scherm met 4 regels van de CLX-6260ND en de kompasnavigatie met 5 toetsen kunt u de status van het apparaat bekijken, het menu doorbladeren en alle tijd- en geldbesparende functies gemakkelijk gebruiken.
Professioneel afdrukken in kleuren is makkelijker gemaakt voor u

Professioneel afdrukken in kleuren is makkelijker gemaakt voor u

Met de CLX-6260ND kunt u de werkstroom van heel uw werkgroep verhogen met allerlei gebruikersvriendelijke functies en slimme software waarmee u tijd bespaart. Zo kunt u slimmer en sneller werken. * Handig afdrukken via USB Met de Direct USB-sleuf aan de voorzijde van de machine, net onder het bedieningspaneel, kunt u rechtstreeks vanaf de machine afdrukken van, of scannen naar, een USB-sleutel, zonder dat u een computer nodig hebt.
Professioneel afdrukken in kleuren is makkelijker gemaakt voor u

Professioneel afdrukken in kleuren is makkelijker gemaakt voor u

Met de CLX-6260ND kunt u de werkstroom van heel uw werkgroep verhogen met allerlei gebruikersvriendelijke functies en slimme software waarmee u tijd bespaart. Zo kunt u slimmer en sneller werken. * Veilig en vertrouwelijk afdrukken Als u gevoelige gegevens via uw printer moet afdrukken, mag u gerust zijn. U kunt er nu voor zorgen dat persoonlijke afdruktaken persoonlijk blijven. Voer gewoon een wachtwoord in en u kunt een afdrukopdracht ophalen wanneer u dat wenst, uit de buurt van nieuwsgierige blikken. En met het geïntegreerde cijfertoetsenbord is het makkelijker dan ooit.
Lage kosten, lage impact op de wereld

Lage kosten, lage impact op de wereld

Bespaar gemakkelijk toner, papier en energie. Dat is goed voor het milieu én voor de winst van uw bedrijf. Zuinig zijn en levendige kleurendocumenten afdrukken gaat hand in hand met de CLX-6260ND * Extra hoog rendement betekent extra lage kosten Geniet van professionele kleurenafdrukken terwijl u de volledige controle behoudt over uw totale eigendomskosten. Met onze speciaal ontwikkelde cartridges met een hoger rendement verstrijkt meer tijd tussen vervangingen en kost iedere afdruk minder. (Rendement zwarte tonercartridge: 6 000 standaardpagina's, rendement tonercartridges geel / magenta / cyaan: 3 500 standaardpagina's) * Doe de kosten dalen met dubbelzijdig afdrukken Met de geïntegreerde functie voor dubbelzijdig afdrukken is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om papier te besparen. Dat komt omdat het papier automatisch wordt omgedraaid, zodat u op beide zijden kunt afdrukken. Zo kunt u wel 50% besparen op uw papierverbruik. * Bespaar geld op een milieuvriendelijke manier Elk bedrijf weet dat het nodig is om kosten te drukken waar het kan. Met de ECO-knop en de slimme eco driver-functies is dat nog nooit zo gemakkelijk geweest. Druk meer af op elke pagina met de functies Meerdere kopies op één blad en Dubbelzijdig afdrukken, sla blanco pagina's over of druk af in grijstinten in plaats van in kleuren. Met de resultatensimulator kunt u zien hoeveel CO2, energie en papier u hebt bespaard.
Lage kosten, lage impact op de wereld

Lage kosten, lage impact op de wereld

Bespaar gemakkelijk toner, papier en energie. Dat is goed voor het milieu én voor de winst van uw bedrijf. Zuinig zijn en levendige kleurendocumenten afdrukken gaat hand in hand met de CLX-6260ND. * Laag energieverbruik Ondanks zijn indrukwekkende lijst met eigenschappen en functies verbruikt de CLX-6260ND minder energie dan de meeste van zijn concurrenten. Zijn innovatieve gepolymeriseerde toner heeft een lagere fuseertemperatuur nodig en de Instant Fusing-technologie bespaart op opwarmtijd vóór de eerste afdruk. En dankzij onze nieuwe dubbele CPU is dit een van de groenste apparaten die vandaag beschikbaar zijn.
Eenvoudige softwareondersteuning

Eenvoudige softwareondersteuning

De printer bevat ook softwareondersteuning om u te helpen om de ultieme kwaliteitsafdrukken af te leveren met minder moeite dan ooit tevoren.
Behaal het juiste resultaat vóór het afdrukken

Behaal het juiste resultaat vóór het afdrukken

Met de Samsung Easy Colour Manager kunt u de kleurbalans, verzadiging, helderheid of het contrast van elke afbeelding vóór het afdrukken aanpassen. Dat is ideaal om de precieze kleuren van uw bedrijfslogo elke keer opnieuw perfect af te drukken.
Afdrukbeheer bezorgt u nu minder stress

Afdrukbeheer bezorgt u nu minder stress

Voor een maximale bediening kunt u met Easy Printer Manager al uw apparaten vanuit één plaats beheren. Controleer de status van apparaat en toner, bestel nieuwe toner, wijzig de instellingen van het apparaat of stel waarschuwingen in, zelfs via e-mail.
Maak het leven eenvoudiger met de Easy Document Creator

Maak het leven eenvoudiger met de Easy Document Creator

Deze handige toepassing helpt gebruikers om documenten in meerdere indelingen (ook .epub) te scannen, te compileren en op te slaan. Die documenten kunnen vervolgens worden gedeeld via sociaalnetwerksites of via fax. Dat is ideaal als u een verslag van een belangrijke vergadering wilt delen.
Klaar voor netwerk

Klaar voor netwerk

De laserprinter Samsung CLX-6260ND wordt geleverd met een handig ingebouwd netwerk voor een betere connectiviteit. Zo kan elke pc op uw netwerk gebruikmaken van de printer en hoeft u geen andere printers te kopen.
Eenvoudige vervanging van toner

Eenvoudige vervanging van toner

Toner vervangen is nu nog makkelijker met de uitschuifbare lade die van bovenaf wordt geladen. En met de alles-in-één-tonercartridges bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmeting van CLX-6260ND/XEN

 • Functies
  Standaard

  Afdrukken / kopiëren / scannen

  Optioneel

  One-touch Eco Mode / Direct USB / Mobile Print

 • Processor

  Dubbele CPU (Primair: 533 MHz / Secundair: 150 MHz)

 • Bedieningspaneel

  LCD-scherm met 4 regels

 • Geheugen
  Standaard

  512 MB

  Maximum

  1 GB

 • Interface
  Standaard

  High-Speed USB 2.0 / USB Host / Ethernet 10 / 100 / 1 000 Base-TX

  Optioneel

  IEEE 1284B Parallelconnector

 • Stroomverbruik

  450 W (gemiddeld) / 16 W (stand-by) / 1 W (sluimermodus) / 1,55 kWH (TEC)

 • Geluidsniveau (dBA)

  Minder dan 52 dBA (printen) / minder dan 54 dBA (kopiëren) / minder dan 32 dBA (stand-by)

 • Afmetingen (BxHxD

  420 x 452,5 x 476,8 mm (16,54" x 17,81" x 18,77")

 • Gewicht

  24,8 kg

 • Max. Monthly Duty Cycle

  60 000 beelden

 • Snelheid
  Snelheid (Mono)

  Tot 24 ppm bij A4-formaat (25 ppm bij Letter-formaat)

  Snelheid (kleur)

  Tot 24 ppm bij A4-formaat (25 ppm bij Letter-formaat)

 • Tijd tot eerste print
  Tijd tot eerste print (Mono)

  Minder dan 17 seconden (uit actiefstand)

  Eerste pagina na (Kleur)

  Minder dan 17 seconden (uit actiefstand)

 • Resolutie

  Tot 9 600 x 600 dpi Effectieve output (600 x 600 x 4 bit)

 • Emulatie

  PCL5Ce / PCL6C / PS3 / PDF V1.7 / SPL-C (Samsung Printer Language Color)

 • Dubbelzijdig kopiëren

  Ingebouwd

 • Besturingssysteem

  Windows 2003 / Windows 2008 / Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 2003 Server / Windows 2008 Server / Windows 2008 Server R2 / Mac OS X 10.4 - 10.7 Allerlei Linux, UNIX

 • Direct Print Support

  PDF V1.7

 • Afdrukfuncties

  Automatisch dubbelzijdig afdrukken / Direct Print / Beveiligd afdrukken

 • Snelheid
  Snelheid (Mono)

  Max. 9 cpm in A4

  Snelheid (kleur)

  Max. 9 cpm in A4

 • Eerst kopie na
  Eerst kopie na (Mono)

  Minder dan 17 sec.

  First Copy Out Time (Kleur)

  Minder dan 17 sec.

 • Resolutie

  Optisch: Max. 600 x 600 dpi / Geavanceerd: Tot 1 200 x 1 200 dpi effectieve output

 • Bereik vergroten / verkleinen

  25 - 400% (ADF / glasplaat)

 • Multikopie

  1 - 999 pagina's

 • Duplexkopie

  Handmatig

 • Copy Features

  Kopie identiteitskaart / Meerdere kopies op één blad / Boekkopie / Watermerkkopie / Gesorteerde kopie

 • Snelheid
  Snelheid (Mono)

  Lijntekeningen / Hartone: Ong. 20 ipm (@ 300 dpi) / Grijs: Ong. 10 ipm (@ 300 dpi)

  Snelheid (kleur)

  Ong. 10 ipm (@ 300 dpi)

 • Compatibiliteit

  Twain Standard / WIA Standard

 • Methode

  Kleuren-CIS

 • Resolutie (Optisch)

  Max. 1 200 x 1 200 dpi

 • Resolutie (geavanceerd)

  Max. 4 800 x 4 800 dpi

 • Scanbestemmingen

  USB / e-mail / SMB / FTP / PC / WSD

 • Invoercapaciteit
  Cassette

  Standaardcassette voor 250 vellen

  Multifunctionele lade

  Multifunctionele lade 50 vellen

  Opties

  Tweede cassetteaanvoer 520 vellen

  Maximum

  820 vellen

 • Mediatypes
  Cassette

  Normaal papier / Dun papier / Dik papier / Karton / Dikker papier / Geperforeerd / Transparant / Voorbedrukt / Briefhoofd / Gerecycleerd / Archiefpapier / Briefpapier / Etiket / Enveloppen / Katoen / Gekleurd / Glanzend

  Multifunctionele lade

  Normaal papier / Dun papier / Dik papier / Karton / Dikker papier / Geperforeerd / Transparant / Voorbedrukt / Briefhoofd / Gerecycleerd / Archiefpapier / Briefpapier / Etiket / Enveloppen / Katoen / Gekleurd / Glanzend

  Opties

  Normaal papier / Dun papier/ Karton / Geperforeerd / Voorbedrukt / Briefhoofd / Gerecycleerd / Archiefpapier / Briefpapier / Etiket / Katoen / Gekleurd / Glanzend

 • Mediaformaat
  Cassette

  A4 / Letter / Legal / Oficio / Folio / JIS B5 / ISO B5 / Executive / A5 / Statement / A6 / Fiche / Postkaart / Envelop Monarch / Envelop No-10 / Envelop DL / Envelop C5 / Envelop C6 / Envelop No 9 / Aangepast [76 x 127 mm (3" x 5") - 216 x 356 mm (8,5" x 14")]

  Multifunctionele lade

  A4 / Letter / Legal / Oficio / Folio / JIS B5 / ISO B5 / Executive / A5 / Statement / A6 / Fiche / Postkaart / Envelop Monarch / Envelop No-10 / Envelop DL / Envelop C5 / Envelop C6 / Envelop No 9 / Aangepast [76 x 127 mm (3" x 5") - 216 x 356 mm (8,5" x 14")]

  Opties

  A4 / Letter / Legal / Oficio / Folio / JIS B5 / ISO B5 / Executive / A5 / Statement / Aangepast [98 x 210 mm (3,86" x 8,3") - 216 x 356 mm (8,5" x 14")]

 • Mediagewichten
  Cassette

  Ondersteund gewicht: 60 tot 220 g/m² Dun papier: 60 - 70 g/m² / Normaal papier: 70 - 90 g/m² / Dik papier: 91 - 105 g/m² / Briefpapier: 105 - 120 g/m² / Karton: 121 - 163 g/m² / Dikker papier: 164 - 220 g/m²

  Multifunctionele lade

  Ondersteund gewicht: 60 tot 220 g/m² Dun papier: 60 - 70 g/m² / Normaal papier: 70 - 90 g/m² / Dik papier: 91 - 105 g/m² / Briefpapier: 105 - 120 g/m² / Karton: 121 - 163 g/m² / Dikker papier: 164 - 220 g/m²

  Opties

  Ondersteund gewicht: 60 tot 163 g/m² Dun papier: 60 - 70 g/m² / Normaal papier: 70 - 90 g/m² / Dik papier: 90 - 105 g/m² / Briefpapier: 105 - 120 g/m² / Karton: 121 - 163 g/m²

 • Uitvoercapaciteit

  150 vellen met de bedrukte kant naar beneden

 • adf
  Type

  ADF

  Documentcapaciteit

  50 vellen

  Documentformaten

  142 x 148 mm - 216 x 356 mm

 • Toner
  Zwart

  Standaardrendement tonercartridge: 2 000 standaardpagina's (wordt geleverd met starttonercartridge van 2 000 pagina's) / Hoog rendement tonercartridge: 6 000 standaardpagina's *Vermeld cartridgerendement conform ISO / IEC 19798

  Color (C/M/Y)

  Standaardrendement tonercartridge: 1 500 standaardpagina's (wordt geleverd met starttonercartridge van 1 500 pagina's) / Hoog rendement tonercartridge: 3 500 standaardpagina's *Vermeld cartridgerendement conform ISO / IEC 19798

 • Transportriem

  Ong. 100 000 pagina's

 • Container voor toner afval

  Ongeveer 14 000 pagina's (zwart) / 3 500 pagina's (kleur)

 • Optie

  Cassette voor 520 vellen / IEEE 1284B Parallelconnector / 1 GB geheugen

 • Apparaatbeheer

  Ja

 • Outputbeheer

  Ja

 • Mobiel

  Ja

Informatiebronnen

Kleurenprinter voor elke onderneming
Brochure

Kleurenprinter voor elke onderneming

Met de Samsung CLX-6260ND kunt u snel in kleuren afdrukken dankzij de technologie voor onmiddellijke fixering van de inkt. De hoge afdrukprestaties zijn gebaseerd op de unieke functies waarmee deze Samsung-printer een van de beste in zijn klasse is.

pdf downloaden

Support

User Manual

0.01MB, htm, GERMAN

2014.09.15

Overige handleidingen (10)

Software (15)

 • Easy Document Creator

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 24.33 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.06.35

  2014.07.29

 • Easy Printer Manager

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 43.28 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.05.51.00

  2014.07.29

 • Scan OCR program

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 35.03 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.01.10

  2014.07.29

 • PC fax Utility

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 10.22 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.10.28

  2014.07.29

 • Easy Color Manager

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 16.18 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V4.00.06

  2014.07.11

 • Easy Printer Manager

  Mac OS 10.5 ~ 10.9, 48.25 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.01.73.03

  2014.07.08

 • Easy Wireless Setup

  Mac OS 10.5 ~ 10.9, 7 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.4.0

  2014.07.08

 • PC fax Utility

  Mac OS 10.5 ~ 10.9, 6.37 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.01.41

  2014.07.08

Stuurprogramma (18)

 • Print Driver,(Post Script)

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 30.33 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V2.01.00.21

  2014.09.17

 • Scan Driver

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 23.12 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V3.21.65.09

  2014.09.17

 • Print Driver

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 32.67 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V3.12.29.07.25

  2014.09.17

 • Print Driver,(Add Printer)

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 54.61 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V3.12.29.07.25

  2014.09.17

 • Print Driver

  Mac OS 10.5 ~ 10.9, 7.84 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V5.00.04

  2014.09.17

 • Scan Driver

  Mac OS 10.5 ~ 10.9, 49.46 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V2.31.46

  2014.09.17

 • Universal Print Driver

  Win Vista/2008/2012/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 17.61 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : 2.50.05.00:10

  2014.08.11

 • Universal Print Driver

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 21.2 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : 2.50.05.00:10

  2014.08.11

Milieu (1)

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.Adobe Acrobat Reader downloadenstartenOm DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren. Djvu Viewer downloadenDjvu Viewer downloadenstarten

Heeft u een vraag of heeft u productondersteuning nodig? Ga naar ons supportgedeeltestarten

Oplossingen

Samsung Easy Color Manager
Device Management

Samsung Easy Color Manager

De Samsung Easy Color Manager is een gratis afdruksoftware waarmee professionele gebruikers de kleurenbalans,...

Meer informatie
Smart-School Mobile Print Solution
Onderwijs

Smart-School Mobile Print Solution

Naarmate de technologie evolueert, veranderen ook de les- en leeromgeving snel. Nieuwe, innovatieve...

Meer informatie
Easy Printer Manager
Device Management

Easy Printer Manager

De Samsung Easy Printer Manager is een essentieel programma voor elke bedrijfstoepassing. De eenvoudige...

Meer informatie
Easy Document Creator
Document Creation & Distributie

Easy Document Creator

De Easy Document Creator biedt een reeks gebruikersvriendelijke functies die de productiviteit en creativiteit...

Meer informatie
 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING