/

8640ND Kleuren Multifunctional

CLX-8640ND

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

Wilt u meer weten?

Vraag informatie op over zakelijke producten, oplossingen en diensten van Samsung. Wij nemen spoedig contact met u op.

E-mail onsb2bitd.be@samsung.com

EEN VERZOEK INSTUREN

8640ND Kleuren Multifunctional

Features

 • Voor elke onderneming

Configuraties en opties

Configurations & Options
Twice the power delivers more performance

Twee keer zoveel prestatiekracht

Als binnen uw bedrijf regelmatig in weinig tijd grote print- of kopieertaken verwerkt moeten worden, dan kunt rekenen op de prestatiekracht van de CLX-8640ND. Met het snelle print- en scanvermogen van de volledig geïntegreerde Samsung 1 GHz dual core-processor stijgt de productiviteit op kantoor aanzienlijk. Grote print- en kopieertaken worden sneller afgewerkt en ook het scannen verloopt vlotter. Elke taak gaat 1,5 keer sneller en u hoeft dus minder te wachten en kunt beter doorwerken.

Slimme Samsung-oplossingen

Smart Samsung solution support
Samsung heeft tal van apparaatbeheer-, document-, beveiligings- en mobiele oplossingen om te voldoen aan alle behoeften van het moderne kantoor.
Cut job times with fast scanning and printing

Elke klus gaat sneller met de hoge print- en kopieersnelheden

Ook het scannen gaat sneller. Met een snelheid voor dubbelzijdig scannen van maar liefst 70 images per minuut is dit multifunctionele apparaat sneller dan al zijn soortgenoten. En u hoeft ook niet eeuwig te wachten op uw prints. Met de indrukwekkende afdruksnelheid van 38 pagina's per minuut is het het snelste print- en kopieerapparaat dat er is.
Save time with reliability that won’t let you down

Door en door betrouwbaar en dus tijdbesparend

Drukke bedrijven kunnen het zich niet veroorloven tijd te verliezen aan onbetrouwbare producten. Daarom willen wij het stresserende vastlopen van het apparaat vermijden met onze innovatieve technologie om papierstoringen te voorkomen, waarbij een rol wordt gebruikt die voor een unieke achterwaartse frictie zorgt bij het oppakken van het papier. We hebben ook voor een hogere MCBF (Mean copy between failures) van 150 000 gezorgd (1,5 keer meer dan multifunctionals van de concurrent). En met de maandelijkse bedrijfscyclus van 200 000 pagina's bent u verzekerd van een constante en betrouwbare productiviteit.
Enjoy quality printouts

Prints van hoge kwaliteit

Met de unieke ReCP (Rendering Engine for Clean Page)-technologie van Samsung en de effectieve output van 1 200 dpi worden de algehele kwaliteit en levendigheid van uw kleurenafdrukken verbeterd en ziet elke print er perfect uit. Zowel graphics als tekst worden automatisch verscherpt en grote objecten worden overlapt om witte randjes te elimineren.
Polymerized toner

Polymeertoner

Onze nieuw ontwikkelde polymeertoner heeft kleinere en meer uniforme deeltjes dan conventionele toner. Uw afdrukken zullen scherpere lijnen en levendigere kleuren bevatten, terwijl tegelijk omkrullen van het papier wordt voorkomen. Bovendien verbetert de grotere hoeveelheid was de glans van de afdruk en is het resultaat duurzamer aangezien ongewenst vervagen van de afdruk wordt tegengegaan.
Separated, interchangeable consumables

Afzonderlijke, uitwisselbare verbruiksartikelen

Met de afzonderlijke toner-, OPC- en ontwikkeleenheden kan uw onderneming besparen op de onderhoudskosten. En doordat de OPC-drums (Organic Photo Conductor) gelijk zijn voor alle kleuren, kunnen ze onderling worden uitgewisseld en wordt er bespaard op de voorraadkosten.
Low power consumption

Laag stroomverbruik

Het ingenieuze all-in-one-moederbord vereist minimale stroom en het totale energieverbruik wordt dus laag gehouden. In vergelijking met conventionele printplaten wordt het totale energieverbruik met maar liefst 42% teruggebracht. Daarnaast zorgt ook de snelhechttechnologie (Instant Fusing System) van Samsung voor sneller printen en kopiëren, minder energieverbruik en lagere energiekosten.
Intuitive, Smart UI

Intuïtieve en slimme gebruikersinterface

De C8640 is voorzien van een 7 inch-kleurentouchdisplay met vloeiende veeg- en scrollfunctionaliteit, waarop u alles kunt bedienen en bekijken. Dankzij de intuïtieve, slimme gebruikersinterface kunt u zelfs de meest complexe taken snel en moeiteloos beheren en aansturen. 1. Gebruikersmenu's op maat (tot 40 snelkoppelingspictogrammen) Uw vaak terugkerende taken verlopen nog sneller. 2. Slim zoeken U kunt specifieke functies opzoeken door een trefwoord in te typen. 3. Snel kopiëren U vindt alle kopieerfuncties samen terug.
Control costs the Eco way

Besparen op een milieubewuste manier

Elke onderneming bespaart graag waar het maar kan op de kosten. Met de Eco-knop kunt u papier en energie besparen. Met één druk op de knop kunt u meer op elk vel printen, bijvoorbeeld 2 of 4 pagina's op één vel of dubbelzijdig, en kunt u ook besparen door blanco pagina's automatisch over te slaan. Met de Easy Eco Driver kunt u uw documenten in detail bekijken voor u ze afdrukt. Pas de kleurkwaliteit en andere instellingen aan zodat ze voldoen aan uw eisen en budget, of verwijder overbodige tekst, afbeeldingen of andere onderdelen. Beperk onnodige printafdrukken en print efficiënter en zuiniger.
XOA (Open Architecture Platform)

XOA (open architectuurplatform)

U kunt uw multifunctionele apparaat afstemmen op uw eigen bedrijfssoftwaretoepassingen via het unieke open architectuurplatform (XOA). XOA is gebaseerd op open standaarden en biedt leveranciers van printoplossingen de mogelijkheid geïntegreerde toepassingen te ontwikkelen die gebruik maken van de mogelijkheden van het apparaat om de bedrijfsprocessen te verbeteren. • Intelligente integratie doorheen tal van netwerkdiensten • Eenvoudige integratie en minimale operationele onderbrekingen tijdens installatie • Een flexibele oplossing voor continue productiviteit • Maximaal uitbreidbaar en aanpasbaar op maat
Easy Mobile Print

Eenvoudig mobiel printen

U kunt tal van taken snel en probleemloos uitvoeren met uw mobiel zonder dat u hiervoor een printerdriver hoeft te installeren. Met het draadloos printen, scannen en overzetten van bestanden met behulp van toonaangevende applicatiefuncties voor mobiel printen, krijgt u onderweg meer gedaan.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmeting van CLX-8640ND/SEE

Kenmerken

 • Functies
  Standaard
  Printen, Kopiëren, Scannen, Faxen (optioneel), Netwerk, Dubbelzijdig
 • Processor
  Chorus4N
 • Bedieningspaneel
  7" kleuren-touchdisplay, 800 x 480 (WVGA)
 • Geheugen
  Standaard
  1 GB
  Maximum
  Max. 1 GB
 • Hard Disk Drive
  320 GB opslag
 • Interface
  Standaard
  Hi-Speed USB 2.0 apparaat/host, Ethernet 10 / 100 / 1 000 Base-TX
 • Warm-up time
  From Power On
  90 sec.
  From Sleep
  45 sec.
 • Vermogensvereiste
  Europa: AC 220 - 240 V, V.S.: AC 110 - 127 V, Korea: AC 220 - 240 V
 • Stroomverbruik
  Stroomverbruik: max. 1,6 kW (actiefstand: <80 W, slaapstand: <1,5 W)
 • Geluidsniveau (dBA)
  Kopiëren: 59 dBA, printen: 55 dBA, actiefstand: 43 dBA, slaapstand: 30 dBA
 • Afmetingen (BxHxD
  550 x 776 x 523 mm
 • Gewicht
  70,4 kg (met verbruiksartikelen)
 • Max. Monthly Duty Cycle
  200 000 pagina's
 • Recommended Monthly Print Volume
  7 000 vel/maand (60% kleurverhouding)
 • Netwerkbeveiliging
  SSL / TLS, IP sec, SNMPv3, IPv6, Protocol & Port Management, IP / MAC filtering
 • Certificering
  Voldoet aan CCC (ISO 15408), IEEE P2600 - 2008, WHQL

Afdrukken

 • Snelheid
  Snelheid (Mono)
  38 ppm bij A4-formaat / 40 ppm bij Letter-formaat
  Snelheid (kleur)
  38 ppm bij A4-formaat / 40 ppm bij Letter-formaat
 • Tijd tot eerste print
  Tijd tot eerste print (Mono)
  9 seconden (vanuit actiefstand)
  Eerste pagina na (Kleur)
  11 seconden (vanuit actiefstand)
 • Resolutie
  Standaard: 600 x 600 dpi, maximaal: Effectief 1 200 dpi (1 200 x 600 x 2-bits)
 • Emulatie
  PCL5c, PCL6, Postscript 3, PDF 1.7
 • Dubbelzijdig kopiëren
  Geïntegreerd
 • Besturingssysteem
  Windows 8 / 7 / Vista / XP / 2008R2 / 2008 / 2003, Mac OS X 10.4 tot 10.8, Verschillende Linux/Unix-besturingssystemen
 • Netwerkprotocollen
  TCP / IPv4, HTTP, SNMPv1 / v2c / v3, LDAP, SMTP, SSL / TLS, IPSec, DNS, WINS, SLP, Bonjour, SSDP, DDNS, DHCP / BOOTP, IPv6
 • Fonts
  PCL
  93
  Postscript3
  136
 • Direct Print Support
  Jpeg, Tiff, PDF

MEER SPECS TONENUitvouwen

Kopiëren

 • Snelheid
  Snelheid (Mono)
  38 kpm bij A4-formaat / 40 kpm bij Letter-formaat
  Snelheid (kleur)
  38 kpm bij A4-formaat / 40 kpm bij Letter-formaat
 • Eerst kopie na
  Eerst kopie na (Mono)
  9 seconden (vanuit actiefstand)
  First Copy Out Time (Kleur)
  9 seconden (vanuit actiefstand)
 • Resolutie
  Glasplaat: 600 x 600 dpi, Dubbelzijdige automatische documentinvoer: 600 x 300 dpi
 • Bereik vergroten / verkleinen
  25% - 400%
 • Preset Reductions
  25% 50% (70%) A4→A5 (78%) LGL→LTR (81%) B5→A5 (86%) A4→B5
 • Preset Enlargements
  (104%) EXE→LTR (141%) A5→A4 150% 200% 400%
 • Multikopie
  1 tot 9 999 pagina's
 • Duplexkopie
  Geïntegreerd
 • Copy Features
  ID-kaartkopie (enkel via glasplaat), Automatisch passend maken, Boekkopie (enkel via glasplaat), Boekje, Collagekopie,

Scannen

 • Snelheid
  Snelheid (Mono)
  70 ipm (300 dpi - A4- / Letter-formaat)
  Snelheid (kleur)
  70 ipm (300 dpi - A4- / Letter-formaat)
 • Color Mode
  Zwart-wit / Grijs / Kleur
 • Compatibiliteit
  Netwerk-TWAIN
 • Methode
  CCD
 • Resolutie (Optisch)
  Max. 600 x 600 dpi
 • Resolutie (geavanceerd)
  Tot 4 800 x 4 800 dpi
 • Scanbestemmingen
  E-mail, USB, FTP, SMB, HDD, pc
 • Bestandsformaat
  PDF, TIFF, JPEG, XPS
 • Communication Protocol
  SMTP, MIME (Base 64) SMB, FTP, TWIAN, WIA, WSD
 • Scan Document Size
  Max. Legal-formaat

Faxen

 • Compatibiliteit
  ITU-T G3, Super G3
 • Modemsnelheid
  33,6 kbps
 • Resolutie
  Tot 600 x 600 dpi (zwart-wit)
 • Compression Method
  MH / MR / MMR / JBIG
 • Geheugen
  HDD-back-up
 • Auto Dial
  Ja
 • Faxfunctie
  Snelkiezen, Groepen kiezen, Kiezen met hoorn op de haak, Automatisch opnieuw kiezen, Nummerweergave, Beveiligde ontvangst, Fax doorsturen enzovoort

Papierverwerking

 • Invoercapaciteit
  Cassette
  Standaard: 520 vel
  Multifunctionele lade
  100 vel
  Opties
  1 560 vel (3 x optionele cassette)
  Maximum
  2 180 vel (multifunctionele + 4 lades)
 • Mediatypes
  Cassette
  Normaal, Dun, Bond, Geperforeerd, Voorbedrukt, Gerecycled, Enveloppen (enkel C5), Karton, Briefhoofd, Dik, Katoenpapier, Gekleurd, Archiefpapier
  Multifunctionele lade
  Normaal, Dun, Bond, Geperforeerd, Voorbedrukt, Gerecycled, Enveloppen, Etiketten, Karton, Briefhoofd, Dik, Katoenpapier, Gekleurd, Archiefpapier, Banner
  Opties
  Normaal, Dun, Bond, Geperforeerd, Voorbedrukt, Gerecycled, Enveloppen (enkel C5), Karton, Briefhoofd, Dik, Katoenpapier, Gekleurd, Archiefpapier
 • Mediaformaat
  Cassette
  148 x 210 mm tot 216 x 356 mm
  Multifunctionele lade
  92 x 148 mm tot 216 x 356 mm, Banner 216 x 1 200 mm
  Opties
  148 x 210 mm tot 216 x 356 mm
 • Mediagewichten
  Cassette
  60 tot 163 g/m², Dun: 60 tot 74 g/m², Gekleurd: 75 tot 90 g/m², Voorbedrukt: 75 tot 90 g/m², Katoenpapier: 75 tot 90 g/m², Normaal: 75 tot 90 g/m², Dik: 91 tot 105 g/m², Gerecycled: 75 tot 90 g/m², Enveloppen: 75 tot 90 g/m², Dun glanzend: 106 tot 130 g/m², Dik glanzend: 131 tot 163 g/m², Dun karton: 106 tot 163 g/m², Bond: 105 tot 120 g/m², Archiefpapier: 75 tot 90 g/m², Zwaar: 106 tot 163 g/m², Briefhoofd: 75 tot 90 g/m², Geperforeerd: 75 tot 90 g/m²
  Multifunctionele lade
  60 tot 220 g/m², Dun: 60 tot 74 g/m², Gekleurd: 75 tot 90 g/m², Voorbedrukt: 75 tot 90 g/m², Katoenpapier: 75 tot 90 g/m², Normaal: 75 tot 90 g/m², Dik: 91 tot 105 g/m², Gerecycled: 75 tot 90 g/m², Enveloppen: 75 tot 90 g/m², Dun glanzend: 106 tot 130 g/m², Dik glanzend: 131 tot 220 g/m², Dun karton: 106 tot 163 g/m², Bond: 105 tot 120 g/m², Archiefpapier: 75 tot 90 g/m², Etiketten: 120 tot 150 g/m², Zwaar: 106 tot 163 g/m², Extra zwaar: 164 tot 220 g/m², Briefhoofd: 75 tot 90 g/m², Geperforeerd: 75 tot 90 g/m²
  Opties
  60 tot 163 g/m², Dun: 60 tot 74 g/m², Gekleurd: 75 tot 90 g/m², Voorbedrukt: 75 tot 90 g/m², Katoenpapier: 75 tot 90 g/m², Normaal: 75 tot 90 g/m², Dik: 91 tot 105 g/m², Gerecycled: 75 tot 90 g/m², Enveloppen: 75 tot 90 g/m², Dun glanzend: 106 tot 130 g/m², Dik glanzend: 131 tot 163 g/m², Dun karton: 106 tot 163 g/m², Bond: 105 tot 120 g/m², Archiefpapier: 75 tot 90 g/m², Zwaar: 106 tot 163 g/m², Briefhoofd: 75 tot 90 g/m², Geperforeerd: 75 tot 90 g/m²
 • Uitvoercapaciteit
  500 vel van 80 g/m², lade
 • adf
  Type
  Dubbelzijdige automatische documentinvoer
  Documentcapaciteit
  100 vel
  Documentformaten
  Breedte: 145 tot 216 mm, Lengte: 145 tot 356 mm
  Document Weight
  60 tot 105 g/m²

Consumptieartikelen

 • Toner
  Zwart
  20 000 pagina's (5% dekking)
  Color (C/M/Y)
  20 000 pagina's (5% dekking)
 • Beeldverwerkingseenheid / Drum
  Zwart
  40 000 pagina's (5% dekking)
  Kleur
  40 000 pagina's (5% dekking)
 • Transportriem
  FRU
 • Container voor toner afval
  20 000 pagina's (5% dekking)
 • ETC
  FRU

Optie

 • Optie
  Losse invoercassette, Hogecapaciteitsinvoer, Finisher met 2 vakken, Nietpatroon, Faxkit, Foreign Device Interface-kit, Kaartleeshouder

Oplossingen

 • Apparaatbeheer
  SWAS 5
 • Outputbeheer
  CounThru 2.5
 • Documentbeheer en -verspreiding
  SmarThru Workflow 3
 • Beveiliging
  SecuThru Lite 1
 • Mobiel
  MobilePrint-app

Informatiebronnen

Aanpasbaar voor elke onderneming
Brochure

Aanpasbaar voor elke onderneming

De Samsung CLP-680DW levert kleurenafdrukken van een fantastische kwaliteit af en zorgt voor consistente resultaten met een adembenemende snelheid. Deze aanpasbare optie is geschikt voor de behoeften van elke onderneming dankzij de uitstekende kwaliteit en de efficiënte werking.

pdf downloaden
Rendering Engine for Clean Pages (ReCP) van Samsung
Whitepaper

Rendering Engine for Clean Pages (ReCP) van Samsung

Samsung’s Rendering Engine for Clean Pages (ReCP)-technologie zorgt voor afbeeldingen van hoge kwaliteit wanneer bedrijven documenten scannen, kopiëren en afdrukken. ReCP past de afbeeldingen aan zodat hun randen scherp en hun kleuren levendig zijn. Daarnaast wordt ook de tekst scherper gemaakt, om de leesbaarheid te vergroten.

pdf downloaden

Support

Open Source Announcement

0.74 MB, pdf, ENGLISH

2014.07.24

Overige handleidingen (10)

Software (10)

 • Easy Document Creator

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 24.33 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  2014.07.29

 • Easy Printer Manager

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 43.28 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  2014.07.29

 • Scan OCR program

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 35.03 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  2014.07.29

 • PC fax Utility

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 10.22 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  2014.07.29

 • Easy Printer Manager

  Mac OS 10.5 ~ 10.9, 48.25 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  2014.07.08

 • PC fax Utility

  Mac OS 10.5 ~ 10.9, 6.37 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  2014.07.08

 • SyncThru 6

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 208.73 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  2014.03.03

 • Set IP

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 1.41 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  2014.02.11

Stuurprogramma (20)

 • Universal Print Driver,XPS

  Win Vista/2008/2012/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 17.61 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  2014.08.11

 • Universal Print Driver

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 21.2 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  2014.08.11

 • Universal Print Driver,PCL6

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 14.27 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  2014.08.11

 • Universal Print Driver PS

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 13.63 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  2014.08.11

 • Print Driver

  HP-UX 11.0,11i v1,11i v2,11i v3 (PA-RISC, Itanium), 57.5 MB, gz, MULTI LANGUAGE

  2014.07.31

 • Print Driver

  IBM AIX 5.1,5.2,5.3,5.4,6.1,7.1 (PowerPC), 25.88 MB, gz, MULTI LANGUAGE

  2014.07.31

 • Print Driver

  Sun Solaris 9,10,11 (x86, SPARC), 47.56 MB, gz, MULTI LANGUAGE

  2014.07.31

 • Printing & Scan Driver

  Linux, 15.44 MB, gz, MULTI LANGUAGE

  2014.07.09

Milieu (1)

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.Adobe Acrobat Reader downloadenstartenOm DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren. Djvu Viewer downloadenDjvu Viewer downloadenstarten

Heeft u een vraag of heeft u productondersteuning nodig? Ga naar ons supportgedeeltestarten

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING