8650ND Kleuren Multifunctional

CLX-8650ND

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

Wilt u meer weten?

Vraag informatie op over zakelijke producten, oplossingen en diensten van Samsung. Wij nemen spoedig contact met u op.

E-mail onsb2bitd.be@samsung.com

EEN VERZOEK INSTUREN

8650ND Kleuren Multifunctional

Features

 • Multifunctionele A4-kleurenprinter
  CLX-8650ND

  Levensechte kleuren en een indrukwekkende snelheid

Configuraties en opties

Configuraties en opties
Twee keer zoveel prestatiekracht

Twee keer zoveel prestatiekracht

Als binnen uw bedrijf regelmatig in weinig tijd grote print- of kopieertaken verwerkt moeten worden, dan kunt rekenen op de prestatiekracht van de CLX-8650ND. Met het snelle print- en scanvermogen van de volledig geïntegreerde Samsung 1 GHz dual core-processor stijgt de productiviteit op kantoor aanzienlijk. Grote print- en kopieertaken worden sneller afgewerkt en ook het scannen verloopt vlotter. Elke taak gaat 1,5 keer sneller en u hoeft dus minder te wachten en kunt beter doorwerken.

Slimme Samsung-oplossingen

Slimme Samsung-oplossingen
Samsung heeft tal van apparaatbeheer-, document-, beveiligings- en mobiele oplossingen om te voldoen aan alle behoeften van het moderne kantoor.
Elke klus gaat sneller met de hoge print- en kopieersnelheden

Elke klus gaat sneller met de hoge print- en kopieersnelheden

Ook het scannen gaat sneller. Met een snelheid voor dubbelzijdig scannen van maar liefst 70 inch per minuut is dit multifunctionele apparaat sneller dan al zijn soortgenoten. En u hoeft ook niet eeuwig te wachten op uw prints. Met de indrukwekkende afdruksnelheid van 48 pagina's per minuut is het het snelste print- en kopieerapparaat dat er is.
Door en door betrouwbaar en dus tijdbesparend

Door en door betrouwbaar en dus tijdbesparend

Drukke bedrijven kunnen het zich niet veroorloven tijd te verliezen aan onbetrouwbare producten. Daarom willen wij het stresserende vastlopen van het apparaat vermijden met onze innovatieve technologie om papierstoringen te voorkomen, waarbij een rol wordt gebruikt die voor een unieke achterwaartse frictie zorgt bij het oppakken van het papier. We hebben ook voor een hogere MCBF (Mean copy between failures) van 150 000 gezorgd (1,5 keer meer dan multifunctionals van de concurrent). En met de maandelijkse bedrijfscyclus van 200 000 pagina's bent u verzekerd van een constante en betrouwbare productiviteit.
Prints van hoge kwaliteit

Prints van hoge kwaliteit

Met de unieke ReCP (Rendering Engine for Clean Page)-technologie van Samsung en de effectieve output van 1 200 dpi worden de algehele kwaliteit en levendigheid van uw kleurenafdrukken verbeterd en ziet elke print er perfect uit. Zowel graphics als tekst worden automatisch verscherpt en grote objecten worden overlapt om witte randjes te elimineren.
Polymeertoner

Polymeertoner

Onze nieuw ontwikkelde polymeertoner heeft kleinere en meer uniforme deeltjes dan conventionele toner. Uw afdrukken zullen scherpere lijnen en levendigere kleuren bevatten, terwijl tegelijk omkrullen van het papier wordt voorkomen. Bovendien verbetert de grotere hoeveelheid was de glans van de afdruk en is het resultaat duurzamer aangezien ongewenst vervagen van de afdruk wordt tegengegaan.
Afzonderlijke, uitwisselbare verbruiksartikelen

Afzonderlijke, uitwisselbare verbruiksartikelen

Met de afzonderlijke toner-, OPC- en ontwikkeleenheden kan uw onderneming besparen op de onderhoudskosten. En doordat de OPC-drums (Organic Photo Conductor) gelijk zijn voor alle kleuren, kunnen ze onderling worden uitgewisseld en wordt er bespaard op de voorraadkosten.
Laag stroomverbruik

Laag stroomverbruik

Het ingenieuze all-in-one-moederbord vereist minimale stroom en het totale energieverbruik wordt dus laag gehouden. In vergelijking met conventionele printplaten wordt het totale energieverbruik met maar liefst 32% teruggebracht. Daarnaast zorgt ook de snelhechttechnologie (Instant Fusing System) van Samsung voor sneller printen en kopiëren, minder energieverbruik en lagere energiekosten.
Intuïtieve en slimme gebruikersinterface

Intuïtieve en slimme gebruikersinterface

De C8650 is voorzien van een 7 inch-kleurentouchdisplay met vloeiende veeg- en scrollfunctionaliteit, waarop u alles kunt bedienen en bekijken. Dankzij de intuïtieve, slimme gebruikersinterface kunt u zelfs de meest complexe taken snel en moeiteloos beheren en aansturen. 1. Gebruikersmenu's op maat (tot 40 snelkoppelingspictogrammen) Uw vaak terugkerende taken verlopen nog sneller. 2. Slim zoeken U kunt specifieke functies opzoeken door een trefwoord in te typen. 3. Snel kopiëren U vindt alle kopieerfuncties samen terug.
Besparen op een milieubewuste manier

Besparen op een milieubewuste manier

Elke onderneming bespaart graag waar het maar kan op de kosten. Met de Eco-knop kunt u papier en energie besparen. Met één druk op de knop kunt u meer op elk vel printen, bijvoorbeeld 2 of 4 pagina's op één vel of dubbelzijdig, en kunt u ook besparen door blanco pagina's automatisch over te slaan. Met de Easy Eco Driver kunt u uw documenten in detail bekijken voor u ze afdrukt. Pas de kleurkwaliteit en andere instellingen aan zodat ze voldoen aan uw eisen en budget, of verwijder overbodige tekst, afbeeldingen of andere onderdelen. Beperk onnodige printafdrukken en print efficiënter en zuiniger.
XOA (open architectuurplatform)

XOA (open architectuurplatform)

U kunt uw multifunctionele apparaat afstemmen op uw eigen bedrijfssoftwaretoepassingen via het unieke open architectuurplatform (XOA). XOA is gebaseerd op open standaarden en biedt leveranciers van printoplossingen de mogelijkheid geïntegreerde toepassingen te ontwikkelen die gebruik maken van de mogelijkheden van het apparaat om de bedrijfsprocessen te verbeteren. • Intelligente integratie doorheen tal van netwerkdiensten • Eenvoudige integratie en minimale operationele onderbrekingen tijdens installatie • Een flexibele oplossing voor continue productiviteit • Maximaal uitbreidbaar en aanpasbaar op maat
Eenvoudig mobiel printen

Eenvoudig mobiel printen

U kunt tal van taken snel en probleemloos uitvoeren met uw mobiel zonder dat u hiervoor een printerdriver hoeft te installeren. Met het draadloos printen, scannen en overzetten

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmeting van CLX-8650ND/SEE

 • Functies
  Standaard

  Printen, Kopiëren, Scannen, Faxen (optioneel), Netwerk, Dubbelzijdig

 • Processor

  Chorus4N

 • Bedieningspaneel

  7" kleuren-touchdisplay, 800 x 480 (WVGA)

 • Geheugen
  Standaard

  1 GB

  Maximum

  Max. 1 GB

 • Hard Disk Drive

  320 GB opslag

 • Interface
  Standaard

  Hi-Speed USB 2.0 apparaat / host, Ethernet 10 / 100 / 1 000 Base-TX

 • Warm-up time
  From Power On

  90 sec.

  From Sleep

  45 sec.

 • Vermogensvereiste

  Europa: AC 220 - 240 V, V.S.: AC 110 - 127 V, Korea: AC 220 - 240 V

 • Stroomverbruik

  Stroomverbruik: max. 1,6 kW (actiefstand: < 80 W, slaapstand: <1,5 W)

 • Geluidsniveau (dBA)

  Kopiëren: 59 dBA, printen: 55 dBA, actiefstand: 43 dBA, slaapstand: 30 dBA

 • Afmetingen (BxHxD

  550 x 776 x 523 mm

 • Gewicht

  70,4 kg (met verbruiksartikelen)

 • Max. Monthly Duty Cycle

  200 000 pagina's

 • Recommended Monthly Print Volume

  7 000 vel/maand (60% kleurverhouding)

 • Netwerkbeveiliging

  SSL / TLS, IP sec, SNMPv3, IPv6, Protocol & Port Management, IP / MAC filtering

 • Certificering

  Voldoet aan CCC (ISO 15408), IEEE P2600-2008, WHQL

 • Snelheid
  Snelheid (Mono)

  48 ppm bij A4-formaat / 51 ppm bij Letter-formaat

  Snelheid (kleur)

  48 ppm bij A4-formaat / 51 ppm bij Letter-formaat

 • Tijd tot eerste print
  Tijd tot eerste print (Mono)

  9 seconden (vanuit actiefstand)

  Eerste pagina na (Kleur)

  11 seconden (vanuit actiefstand)

 • Resolutie

  Standaard: 600 x 600 dpi, maximaal: Effectief 1 200 dpi (1 200 x 600 x 2-bits)

 • Emulatie

  PCL5c, PCL6, Postscript 3, PDF 1.7

 • Dubbelzijdig kopiëren

  Geïntegreerd

 • Besturingssysteem

  Windows 8 / 7 / Vista / XP / 2008R2 / 2008 / 2003, Mac OS X 10.4 tot 10.8, Verschillende Linux / Unix-besturingssystemen

 • Netwerkprotocollen

  TCP / IPv4, HTTP, SNMPv1 / v2c / v3, LDAP, SMTP, SSL / TLS, IPSec, DNS, WINS, SLP, Bonjour, SSDP, DDNS, DHCP / BOOTP, IPv6

 • Fonts
  PCL

  93

  Postscript3

  136

 • Direct Print Support

  Jpeg, Tiff, PDF

 • Snelheid
  Snelheid (Mono)

  48 kpm bij A4-formaat / 51 kpm bij Letter-formaat

  Snelheid (kleur)

  48 kpm bij A4-formaat / 51 kpm bij Letter-formaat

 • Eerst kopie na
  Eerst kopie na (Mono)

  9 seconden (vanuit actiefstand)

  First Copy Out Time (Kleur)

  9 seconden (vanuit actiefstand)

 • Resolutie

  Glasplaat: 600 x 600 dpi, Dubbelzijdige automatische documentinvoer: 600 x 300 dpi

 • Bereik vergroten / verkleinen

  25% - 400%

 • Preset Reductions

  25% 50% (70%) A4→A5 (78%) LGL→LTR (81%) B5→A5 (86%) A4→B5

 • Preset Enlargements

  (104%) EXE→LTR (141%) A5→A4 150% 200% 400%

 • Multikopie

  1 tot 9 999 pagina's

 • Duplexkopie

  Geïntegreerd

 • Copy Features

  ID-kaartkopie (enkel via glasplaat), Automatisch passend maken, Boekkopie (enkel via glasplaat), Boekje, Collagekopie,

 • Snelheid
  Snelheid (Mono)

  70 ipm (300 dpi - A4- / Letter-formaat)

  Snelheid (kleur)

  70 ipm (300 dpi - A4- / Letter-formaat)

 • Color Mode

  Zwart-wit / Grijs / Kleur

 • Compatibiliteit

  Netwerk-TWAIN

 • Methode

  CCD

 • Resolutie (Optisch)

  Max. 600 x 600 dpi

 • Resolutie (geavanceerd)

  Tot 4 800 x 4 800 dpi

 • Scanbestemmingen

  E-mail, USB, FTP, SMB, HDD, pc

 • Bestandsformaat

  PDF, TIFF, JPEG, XPS

 • Communication Protocol

  SMTP, MIME (Base 64) SMB, FTP, TWIAN, WIA, WSD

 • Scan Document Size

  Max. Legal-formaat

 • Compatibiliteit

  ITU-T G3, Super G3

 • Modemsnelheid

  33,6 kbps

 • Resolutie

  Tot 600 x 600 dpi (zwart-wit)

 • Compression Method

  MH / MR / MMR / JBIG

 • Geheugen

  HDD-back-up

 • Auto Dial

  Ja

 • Faxfunctie

  Snelkiezen, Groepen kiezen, Kiezen met hoorn op de haak, Automatisch opnieuw kiezen, Nummerweergave, Beveiligde ontvangst, Fax doorsturen enzovoort

 • Invoercapaciteit
  Cassette

  Standaard: 520 vel

  Multifunctionele lade

  100 vel

  Opties

  1560 vel (3 x optionele cassette)

  Maximum

  2180 vel (multifunctionele + 4 lades)

 • Mediatypes
  Cassette

  Normaal, Dun, Bond, Geperforeerd, Voorbedrukt, Gerecycled, Enveloppen (enkel C5), Karton, Briefhoofd, Dik, Katoenpapier, Gekleurd, Archiefpapier

  Multifunctionele lade

  Normaal, Dun, Bond, Geperforeerd, Voorbedrukt, Gerecycled, Enveloppen, Etiketten, Karton, Briefhoofd, Dik, Katoenpapier, Gekleurd, Archiefpapier, Banner

  Opties

  Normaal, Dun, Bond, Geperforeerd, Voorbedrukt, Gerecycled, Enveloppen (enkel C5), Karton, Briefhoofd, Dik, Katoenpapier, Gekleurd, Archiefpapier

 • Mediaformaat
  Cassette

  148 x 210 mm tot 216 x 356 mm

  Multifunctionele lade

  92 x 148 mm tot 216 x 356 mm, Banner 216 x 1 200 mm

  Opties

  148 x 210 mm tot 216 x 356 mm

 • Mediagewichten
  Cassette

  60 tot 163 g/m², Dun: 60 tot 74 g/m², Gekleurd: 75 tot 90 g/m², Voorbedrukt: 75 tot 90 g/m², Katoenpapier: 75 tot 90 g/m², Normaal: 75 tot 90 g/m², Dik: 91 tot 105 g/m², Gerecycled: 75 tot 90 g/m², Enveloppen: 75 tot 90 g/m², Dun glanzend: 106 tot 130 g/m², Dik glanzend: 131 tot 163 g/m², Dun karton: 106 tot 163 g/m², Bond: 105 tot 120 g/m², Archiefpapier: 75 tot 90 g/m², Zwaar: 106 tot 163 g/m², Briefhoofd: 75 tot 90 g/m², Geperforeerd: 75 tot 90 g/m²

  Multifunctionele lade

  60 tot 220 g/m², Dun: 60 tot 74 g/m², Gekleurd: 75 tot 90 g/m², Voorbedrukt: 75 tot 90 g/m², Katoenpapier: 75 tot 90 g/m², Normaal: 75 tot 90 g/m², Dik: 91 tot 105 g/m², Gerecycled: 75 tot 90 g/m², Enveloppen: 75 tot 90 g/m², Dun glanzend: 106 tot 130 g/m², Dik glanzend: 131 tot 220 g/m², Dun karton: 106 tot 163 g/m², Bond: 105 tot 120 g/m², Archiefpapier: 75 tot 90 g/m², Etiketten: 120 tot 150 g/m², Zwaar: 106 tot 163 g/m², Extra zwaar: 164 tot 220 g/m², Briefhoofd: 75 tot 90 g/m², Geperforeerd: 75 tot 90 g/m²

  Opties

  60 tot 163 g/m², Dun: 60 tot 74 g/m², Gekleurd: 75 tot 90 g/m², Voorbedrukt: 75 tot 90 g/m², Katoenpapier: 75 tot 90 g/m², Normaal: 75 tot 90 g/m², Dik: 91 tot 105 g/m², Gerecycled: 75 tot 90 g/m², Enveloppen: 75 tot 90 g/m², Dun glanzend: 106 tot 130 g/m², Dik glanzend: 131 tot 163 g/m², Dun karton: 106 tot 163 g/m², Bond: 105 tot 120 g/m², Archiefpapier: 75 tot 90 g/m², Zwaar: 106 tot 163 g/m², Briefhoofd: 75 tot 90 g/m², Geperforeerd: 75 tot 90 g/m²

 • Uitvoercapaciteit

  500 vel van 80 g/m², lade

 • adf
  Documentcapaciteit

  100 vel

  Documentformaten

  Breedte: 145 tot 216 mm, Lengte: 145 tot 356 mm

  Document Weight

  60 tot 105 g/m²

 • Toner
  Zwart

  20 000 pagina's (5% dekking)

  Color (C/M/Y)

  20 000 pagina's (5% dekking)

 • Beeldverwerkingseenheid / Drum
  Zwart

  40 000 pagina's (5% dekking)

  Kleur

  40 000 pagina's (5% dekking)

 • Transportriem

  FRU

 • Container voor toner afval

  20 000 pagina's (5% dekking)

 • ETC

  FRU

 • Optie

  Losse invoercassette, Hogecapaciteitsinvoer, Finisher met 2 vakken, Nietpatroon, Faxkit, Foreign Device Interface-kit, Kaartleeshouder

MEER SPECS TONENUitvouwen

 • Apparaatbeheer

  SWAS 5

 • Outputbeheer

  CounThru 2.5

 • Documentbeheer en -verspreiding

  SmarThru Workflow 3

 • Beveiliging

  SecuThru Lite 1

 • Mobiel

  MobilePrint-app

Informatiebronnen

Aanpasbaar voor elke onderneming
Brochure

Aanpasbaar voor elke onderneming

De Samsung CLP-680DW levert kleurenafdrukken van een fantastische kwaliteit af en zorgt voor consistente resultaten met een adembenemende snelheid. Deze aanpasbare optie is geschikt voor de behoeften van elke onderneming dankzij de uitstekende kwaliteit en de efficiënte werking.

pdf downloaden
Rendering Engine for Clean Pages (ReCP) van Samsung
Whitepaper

Rendering Engine for Clean Pages (ReCP) van Samsung

Samsung’s Rendering Engine for Clean Pages (ReCP)-technologie zorgt voor afbeeldingen van hoge kwaliteit wanneer bedrijven documenten scannen, kopiëren en afdrukken. ReCP past de afbeeldingen aan zodat hun randen scherp en hun kleuren levendig zijn. Daarnaast wordt ook de tekst scherper gemaakt, om de leesbaarheid te vergroten.

pdf downloaden

Support

Open Source Announcement

0.74 MB, pdf, ENGLISH

2014.07.24

Overige handleidingen (10)

Software (10)

 • Easy Document Creator

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 24.33 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.06.35

  2014.07.29

 • Easy Printer Manager

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 43.28 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.05.51.00

  2014.07.29

 • Scan OCR program

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 35.03 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.01.10

  2014.07.29

 • PC fax Utility

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 10.22 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.10.28

  2014.07.29

 • Easy Printer Manager

  Mac OS 10.5 ~ 10.9, 48.25 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.01.73.03

  2014.07.08

 • PC fax Utility

  Mac OS 10.5 ~ 10.9, 6.37 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.01.41

  2014.07.08

 • SyncThru 6

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 208.73 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : V6.0.2.319

  2014.03.03

 • Set IP

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 1.41 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.05.08.3:14

  2014.02.11

Stuurprogramma (20)

 • Universal Print Driver,XPS

  Win Vista/2008/2012/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 17.61 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : 2.50.05.00:10

  2014.08.11

 • Universal Print Driver

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 21.2 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : 2.50.05.00:10

  2014.08.11

 • Universal Print Driver,PCL6

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 14.27 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : 2.50.05.00:10

  2014.08.11

 • Universal Print Driver PS

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 13.63 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : 2.50.05.00:10

  2014.08.11

 • Print Driver

  HP-UX 11.0,11i v1,11i v2,11i v3 (PA-RISC, Itanium), 57.5 MB, gz, MULTI LANGUAGE

  Versie : V3.00.02:52

  2014.07.31

 • Print Driver

  IBM AIX 5.1,5.2,5.3,5.4,6.1,7.1 (PowerPC), 25.88 MB, gz, MULTI LANGUAGE

  Versie : V3.00.02:52

  2014.07.31

 • Print Driver

  Sun Solaris 9,10,11 (x86, SPARC), 47.56 MB, gz, MULTI LANGUAGE

  Versie : V3.00.02:52

  2014.07.31

 • Printing & Scan Driver

  Linux, 15.44 MB, gz, MULTI LANGUAGE

  Versie : V1.00.27.04

  2014.07.09

Milieu (1)

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.Adobe Acrobat Reader downloadenstartenOm DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren. Djvu Viewer downloadenDjvu Viewer downloadenstarten

Heeft u een vraag of heeft u productondersteuning nodig? Ga naar ons supportgedeeltestarten

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING