Inhoud
VERGELIJKEN

A4 Zwart/ Wit Laser Printer 5010ND

ML-5010ND

SamsungWorld


De productieve en veelzijdige Samsung ML-5010ND monochrome laserprinter combineert hoge prestaties met vernuft. Dat maakt deze printer ideaal als werkgroepprinter. Functies zoals de Anti Jam Technology om eventuele papierstoringen te voorkomen, de Gigabit-netwerk interface en de 600 MHz dual-core-processor zorgen voor een snelle afhandeling van uw printopdrachten. De gebruiksvriendelijke functies, zoals het bedieningspaneel en de bediening met één toets (Eco-sneltoets), de Easy Print Manager en de Secure Printing-functie, zijn ideaal voor elke werkgroep. De printer is geschikt voor zware papiersoorten (in- en uitvoer van alle papiertypes). De ML-5010ND kan de meest uiteenlopende printopdrachten aan in werkgroepen tot 15 personen.
 • Compacte afmetingen en hoge prestaties
 • Eco-knop
 • Verhoogde papiercapaciteit
 • Toner met hoog rendement

FunctiesAfdrukken

Productconfiguratie

Productconfiguratie

Werk uw opdrachten vlotter af dankzij de ondersteuning van zwaardere media

Werk uw opdrachten vlotter af dankzij de ondersteuning van zwaardere media
Van de dagelijkse documenten tot belangrijke presentaties, u moet uw afdrukopdrachten altijd op de gepaste manier afwerken. Als u niet alleen met kwaliteitsresultaten indruk wilt maken, maar ook met de professionele manier waarop u de opdracht uitvoert, moet uw printer zware media aankunnen. Wanneer u de hoofdlade (ondersteunt 163 g/m²) en de Multi-purpose lade (ondersteunt 220 g/m²) combineert, kan uw printer zelfs de zwaarste opdrachten aan. Van speciaal papier en dik karton tot enveloppen en kaarten zonder behoefte aan een eigen speciale toevoerlade... u drukt moeiteloos af, op een kostenefficiënte manier. Een fluitje van een cent!

*gram per vierkante meter.

Werk beter dankzij de Fast Speed afdrukprestaties

Werk beter dankzij de Fast Speed afdrukprestaties
Met Samsung Fast Printing drukt dit model documenten af in een groot aantal afmetingen en lay-outs aan hoge snelheden dankzij de superieure CPU met dubbele parallelle processortechnologie. Deze werkt anderhalve keer sneller dan vorige versies met enkele CPU, en met een een tijd tot eerste afdruk van amper 7 seconden, doet hij beter dan de concurrentie. Deze betrouwbare en hard werkende printer zal zeker bijdragen tot de productiviteit van uw onderneming, welke ook de werkstroombehoeften zijn. Dankzij het uitbreidbare geheugen, geniet u ook van een grotere flexibiliteit als u grotere documenten moet verwerken.

Maak tijd vrij dankzij betrouwbaar afdrukken

Maak tijd vrij dankzij betrouwbaar afdrukken
Schrap tijdrovende en stresserende printerstoringen uit uw werkdag dankzij de technologie tegen papierstoringen van Samsung. Een speciale papierscheidingsrol zorgt voor een unieke achterwaartse schuifbeweging tijdens het vastnemen van het papier. Daardoor stijgt uw productiviteit en daalt uw werkfrustratie. Veel voorkomende problemen die stress veroorzaken, zoals verkeerd aangevoerd papier en aanvoer van meerdere vellen tegelijk uit de cassettelade, behoren tot het verleden. Een indrukwekkende maandelijkse cyclus is een van de duidelijke en meetbare voordelen van de technologie tegen papierstoringen, en draagt bij tot een efficiëntere en betrouwbaarder werkstroom. Met de technologie tegen papierstoringen van Samsung kunt u eindelijk moeiteloos, efficiënt en betrouwbaar werken.

Bepaal zelf wat er met uw kantoordocumenten gebeurt dankzij Beveiligd afdrukken

Bepaal zelf wat er met uw kantoordocumenten gebeurt dankzij Beveiligd afdrukken
Belangrijke documenten kunnen gemakkelijk in verkeerde handen vallen, vooral wanneer werkprinters door veel gebruikers worden gedeeld. Met Beveiligd afdrukken kunt u uw documenten nu beschermen tegen onbevoegd gebruik, aan de hand van een pincode waarmee wordt voorkomen dat uw documenten worden afgedrukt vooraleer de pincode is ingevoerd. Wanneer u de opdracht naar de printer hebt verzonden, gaat u gewoon naar de printer, bladert u door de gebruikersinterface tot u uw eigen bestand ziet staan en geeft u vervolgens toestemming om af te drukken door de pincode in te voeren. Dit is een eenvoudige en doeltreffende manier om de verdeling van belangrijke documenten onder controle te houden, en om onnodig afdrukken te beperken.

Haal meer uit elke pagina met dubbelzijdig afdrukken

Haal meer uit elke pagina met dubbelzijdig afdrukken
Dubbelzijdig afdrukken is een essentiële functie die de afdrukwerkstroom van uw bedrijf versnelt en kostenefficiënter maakt. Het flexibele aantal opties van de ML-5510ND stelt u in staat traditioneel dubbelzijdig af te drukken, en zelfs nog creatiever uit de hoek te komen, zoals bij het afdrukken in dubbelzijdig boekformaat. Dit bespaart u tijd, kosten en afval, en zorgt voor kostenefficiënter afdrukken terwijl de impact op het milieu afneemt. Bovendien kunt u dankzij de intuïtieve gebruikersinterface eenvoudig kiezen voor dubbelzijdig afdrukken.

Werk professioneel met een volledig assortiment aan opties

Werk professioneel met een volledig assortiment aan opties
De Samsung ML-5010ND is veel meer dan gewoon een printer. Met een uitgebreid aantal functies voor het afdrukken van hoge volumes, zoals de optie van een finisher en een Postbus met vier vakken, zorgt u ervoor dat uw werk van een consistent professioneel niveau is. De printer heeft een hoge toevoercapaciteit van 2 700 vellen en drukt af met een snelheid van maximaal 48 pagina's per minuut. In combinatie met de vier bijkomende toevoerladen en één High Capacity Feeder (HCF) voor bijkomende ondersteuning, kunt u grote afdruktaken zonder onderbreking uitvoeren. Vertrouw op onze printoplossingen voor probleemloos professioneel afdrukken van hoge volumes in uw organisatie.

Lage kosten per pagina

Lage kosten per pagina
De ML-5010ND printer levert professionele resultaten en drukt op een indrukwekkende kostenbesparende manier af. De afzonderlijke gepolymeriseerde toner en drum zijn economisch in het gebruik en verbruiken minder elektriciteit. Een dunne, uniforme tonerlaag betekent dat er minder toner wordt verspild, en de lagere temperaturen die nodig zijn zorgen voor een elektriciteitsbesparing en minder overheadkosten. Maak een intelligente, kostenbesparende keuze voor de afdrukbehoeften van uw bedrijf dankzij de ML-5010ND.

Milieuvriendelijk zijn is nu nog eenvoudiger

Milieuvriendelijk zijn is nu nog eenvoudiger
U kunt uw milieudoelstellingen veel gemakkelijker behalen met de nieuwe eco-modus van Samsung, die ook een resultatensimulator omvat, zodat u kunt controleren hoe goed u presteert. De eco-modus bevat een eco-knop die als standaardinstelling werkt wanneer u hem activeert. Daarmee daalt uw papierverbruik met dubbelzijdig afdrukken, afdrukken van 2 pagina's op 1 vel en een instelling voor tonerbesparing. Dankzij de resultatensimulator kunt u uw inspanningen voor het milieu echt waarderen. De simulatie toont het niveau van de koolstofuitstoot en het elektriciteits- en papierverbruik. De eco-modus is een gemakkelijke en doeltreffende manier om het verbruik van uw printer beter in de gaten te houden, wat beter is voor u en voor de planeet!

Werk efficiënter met gebruiksvriendelijke printers

Werk efficiënter met gebruiksvriendelijke printers
Behaal moeiteloos prachtige afdrukresultaten met één druk op de knop. Het eenvoudige bedieningspaneel omvat een nieuwe kompasdraaiknop en een LCD-scherm met twee regels, zodat u uw afdrukopdrachten op een eenvoudige manier volgens uw eigen specificaties kunt instellen. Met de handige nieuwe eco-knop, die op het voorpaneel zit en die als standaardinstelling werkt als u hem activeert met één druk op de knop, kunt u nu twee pagina's in één document combineren. Zo kunt u de kosten drukken door papier en toner te besparen, en wordt uw impact op het milieu kleiner. Ook met het bedieningspaneel wordt uw werkstroom eenvoudiger, en omdat u minder knoppen en onnodige opties hebt waarover u zich zorgen moet maken, kunt u moeiteloos werkelijk verbluffende resultaten verwezenlijken.

Een eersteklas printer die weinig lawaai produceert

Een eersteklas printer die weinig lawaai produceert
De nieuwe ML-5010ND printer van Samsung zet hoge prestaties neer en maakt toch weinig lawaai. Het geluidsvolume in rust bedraagt 30dBA, en het piekniveau bedraagt slechts 54dBA, zodat het lawaai in uw kantoor beperkt blijft. Zo kunt u zich beter concentreren op uw taken. Naast deze comfortabele functie sluit deze printer ook geen compromissen op het vlak van prestaties, en doet het duurzaam beter dan andere toonaangevende printers. Voortaan kunt u genieten van afdrukken op hoog niveau in een rustigere omgeving.
Afdrukken van streepjescodes

Afdrukken van streepjescodes

Houd uw activiteiten in de gaten met de streepjescodeoplossingen van Samsung. Van voorraadniveaus en productbewegingen tot ledenkaarten en archiveringssystemen verhoogt u de productiviteit en beperkt u dure fouten.
CounThru™ 2.5 Pro / Enterprise

CounThru™ 2.5 Pro / Enterprise

Bespaar organisatietijd met onze superieure CounThru™ 2.5 Pro / Enterprise interface. Deze functie zorgt ervoor dat zakelijke gebruikers niet langer hun bureau dienen te verlaten. U ontvangt statusrapporten, waarschuwingen voor een laag tonerniveau, systeemfoutmeldingen en zelfs overzichten van gebruik en klantenfacturatie.
SyncThru™ Admin 6

SyncThru™ Admin 6

De gebruikersvriendelijke interface van SyncThru™ Admin 6 stelt bedrijven in staat alle digitale netwerkprinters gemakkelijk vanaf een centrale locatie te installeren, beheren en controleren, zodat u kostbare tijd voor uw organisatie wint. Dankzij onze gemakkelijk af te lezen rapporten kunnen zakelijke gebruikers gegevens meer gedetailleerd analyseren.
SyncThru™ Web Service

SyncThru™ Web Service

Onze innovatieve SyncThru™ Web Service bespaart u de tijd en de moeite van het installeren en beheren van extra software. U kunt er de printerinstellingen mee aanpassen, firmware bijwerken en de status van uw printer snel en gemakkelijk mee controleren.
Easy Print Manager

Easy Print Manager

Druk vlot af met de Easy Print Manager van Samsung. Elk detail, van tonerniveaus en opdrachtregistratie tot apparaatinstellingen en online bestelling, wordt in één gebruikersvriendelijk programma behandeld.
Universal Print Driver

Universal Print Driver

Bespaar tijd en geld met Universal Print Driver van Samsung. Eén printerstuurprogramma beheert al uw Samsung-printers, waardoor onnodige installaties worden geëlimineerd en uw afdrukactiviteiten worden geïntegreerd.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

ML-5010ND Mono Laser Printer

Overzicht

 • Functies

  Lage kosten per pagina (2-delig tonercartridgesysteem)

Afdrukken

 • Snelheid (Mono)

  Tot 48 ppm bij A4-formaat (50 ppm bij Letter-formaat)
 • Resolutie

  Optisch: 600 x 600 Uitgebreid: tot 1200 x 1200 dpi effectieve output
 • Eerste pagina na (Mono)

  Slechts 7 seconde
 • Emulatie

  PCL5e, PCL6, KS/KSSM, KS5895, IBM ProPrinter, EPSON, PostScript3, PDF Direct V1.7, XPS v1.0
 • Dubbelzijdig

  Geïntegreerd

MEER SPECS TONEN

ONDERSTEUNING

 • User Manual
  • User Manual
   0.01MB, htm, DUTCH
   2016.01.05
 • Overige handleidingen (11)
  • DoC(Declaration of Conformity)
   0.01MB, pdf, ENGLISH
   2016.04.21
  • User Manual
   0.01MB, htm, GERMAN
   2016.01.05
  • User Manual
   0.01MB, htm, ENGLISH
   2016.01.05
  • User Manual
   0.01MB, htm, FRENCH
   2016.01.05
  • Open Source Announcement
   0.32 MB, pdf, ENGLISH
   2014.07.24
  • Wireless Install Guide
   1.52 MB, pdf, ENGLISH
   2014.03.04
  • User Manual
   38.62 MB, pdf, ENGLISH
   2013.12.27
  • Open Source License
   0.11 MB, txt, ENGLISH
   2012.01.12
  • User Manual
   38.24 MB, pdf, GERMAN
   2012.01.12
  • User Manual
   35.96 MB, pdf, FRENCH
   2012.01.12
  • User Manual
   35.59 MB, pdf, DUTCH
   2012.01.12
 • Software (7)
  • Fleet Admin Pro,SNMP Agent
   Win Server 2008/Win Server 2012/Win7 Pro/Win8 Pro (32bit, 64bit), 4.71 MB, zip, MULTI LANGUAGE
   2017.03.14
   Versie : V1.11.001
  • Fleet Admin Pro
   Win Server 2008/Win Server 2012/Win7 Pro/Win8 Pro (32bit, 64bit), 273.81 MB, zip, MULTI LANGUAGE
   2016.07.05
   Versie : V1.00.050
  • Set IP
   Win 2000/XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32bit,64bit), 1.41 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2016.04.11
   Versie : V1.05.08.3.14
  • Easy Printer Manager
   Win 2000/XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32bit,64bit), 39.78 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2016.04.11
   Versie : V1.05.81.00
  • Direct printing utility
   Win 2000/XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32bit,64bit), 1.61 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2016.04.11
   Versie : V1.02.06:03
  • SyncThru 6(Patch)
   Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32,64bit), 4.68 MB, zip, ENGLISH
   2015.06.23
   Versie : V1.0
  • Set IP
   Mac OS 10.5 ~ 10.10, 0.22 MB, zip, MULTI LANGUAGE
   2014.11.10
   Versie : V1.00.10
 • Stuurprogramma (13)
  • Universal Print Driver 3
   Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32,64bit), 25.4 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2017.05.30
   Versie : V3.00.13.00:03
  • Universal Print Driver 3 PS
   Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32,64bit), 22.88 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2017.05.30
   Versie : V3.00.13.00:03
  • Print Driver,PCL6
   Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32,64bit), 38.36 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2016.04.11
   Versie : V3.13.12.02:31
  • Print Driver,(Post Script)
   Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32,64bit), 36.57 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2016.04.11
   Versie : V2.01.12:31
  • Print Driver
   Linux, 14.66 MB, gz, MULTI LANGUAGE
   2015.10.28
   Versie : V1.00.36_00.91
  • Print Driver(Installation Guide)
   OS OS Description : Mac OS 10.10, 0.68 MB, pdf, ENGLISH
   2015.09.25
   Versie : 1.0
  • Print Driver
   Mac OS 10.5 ~ 10.10, 9.28 MB, zip, MULTI LANGUAGE
   2015.09.21
   Versie : V5.04
  • Smart Panel
   Mac OS 10.5 ~ 10.10, 5.21 MB, zip, MULTI LANGUAGE
   2015.09.21
   Versie : V2.05.04
  • Print Driver,(Add Printer)
   Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32,64bit), 42.01 MB, zip, MULTI LANGUAGE
   2015.09.21
   Versie : V3.13.12.02:31
  • Print Driver
   HP-UX 11.0,11i v1,11i v2,11i v3 (PA-RISC, Itanium), 57.5 MB, gz, MULTI LANGUAGE
   2014.07.31
   Versie : V3.00.02:52
  • Print Driver
   IBM AIX 5.1,5.2,5.3,5.4,6.1,7.1 (PowerPC), 25.88 MB, gz, MULTI LANGUAGE
   2014.07.31
   Versie : V3.00.02:52
  • Print Driver
   Sun Solaris 9,10,11 (x86, SPARC), 47.56 MB, gz, MULTI LANGUAGE
   2014.07.31
   Versie : V3.00.02:52
  • Print Driver
   Mac OS 10.3 ~ 10.7, 7.61 MB, zip, MULTI LANGUAGE
   2012.09.05
   Versie : 1.13
 • Milieu (1)
  • Eco Design Information
   0.6 MB, pdf, ENGLISH
   2012.02.22
 • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

  Adobe Acrobat Reader downloaden
 • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

  Djvu Viewer downloaden
 • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

  Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

accessoires

aanverwante inzichten

Whitepaper
Rendering Engine for Clean Pages (ReCP) van Samsung
Samsung’s Rendering Engine for Clean Pages (ReCP)-technologie zorgt voor afbeeldingen van hoge kwaliteit wanneer bedrijven documenten scannen, kopiëren en afdrukken. ReCP past de afbeeldingen aan zodat hun randen scherp en hun kleuren levendig zijn. Daarnaast wordt ook de tekst scherper gemaakt, om de leesbaarheid te vergroten.
Brochure
Aanpasbaar voor elke onderneming
De Samsung CLP-680DW levert kleurenafdrukken van een fantastische kwaliteit af en zorgt voor consistente resultaten met een adembenemende snelheid. Deze aanpasbare optie is geschikt voor de behoeften van elke onderneming dankzij de uitstekende kwaliteit en de efficiënte werking.
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten