6545NX Zwart/Wit Multifunctional

SCX-6545NX

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recyclemore.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

Wilt u meer weten?

Vraag informatie op over zakelijke producten, oplossingen en diensten van Samsung. Wij nemen spoedig contact met u op.

E-mail ons b2bitd.be@samsung.com

EEN VERZOEK INSTUREN

6545NX Zwart/Wit Multifunctional

Features

 • Snel afdrukken, Snel kopiëren, Betrouwbaar afdrukken, Breed aanraakscherm

Vergeet handmatig, word automatisch

Vergeet handmatig, word automatisch
Met een comfortabel breed 7” color LCD-aanraakscherm, kunt u precies en in één oogopslag de status van uw afdruktaak controleren . De MultiXpress 6545N biedt direct op het scherm de mogelijkheid om problemen in één keer op te lossen. Dankzij de intuïtieve en instelbare gebruikersinterface hoeft u niet te veel stilstanden te verwachten. Of onderhoud.

Leg contact met uw collega's

Leg contact met uw collega's
Sluit iedereen in uw kantoor aan op één netwerk, zodat alles vlot verloopt. Ze delen een gemeenschappelijke printer en u bespaart tijd omdat u niet langer meerdere machines moet onderhouden. En met de Ethernet-interface behaalt u nog betere resultaten door aan te sluiten op het netwerk. Verbeter uw communicatievaardigheden met de laserprinter SCX-6545N en houd uw communicatielijnen open.

Druk af zoals u het wenst

Druk af zoals u het wenst
De SCX-6545N zit boordevol unieke kopieerfuncties, waardoor u creatiever en productiever kunt worden. U kunt uw origineel verdelen in verschillende pagina's om een poster te maken, u kunt tijd en materiaal besparen door 2 of 4 pagina's te kopiëren op één vel, u kunt meerdere kopies van een afbeelding op één vel afdrukken door kloonkopiëren en u kunt dubbelzijdige visitekaartjes afdrukken.

Enorme maandelijkse bedrijfscyclus maakt het u makkelijk

Enorme maandelijkse bedrijfscyclus maakt het u makkelijk
De SCX-6545N werd zo ontworpen, dat hij minder afhankelijk is van onderhoud dan de doorsneeprinter. Met deze printer kunt u zich concentreren op uw werk, want hij doet ondertussen zijn eigen werk: al uw documenten elke keer zonder problemen afleveren, dankzij zijn ongeëvenaarde maandelijkse bedrijfscyclus. Hij kan op een netwerk worden aangesloten en door meerdere gebruikers worden gedeeld, waardoor uw personeel de flexibiliteit heeft om vanaf verschillende bureaus af te drukken.

Tot slot, een gebruiksvriendelijke printer

Tot slot, een gebruiksvriendelijke printer
Printerupgrades en routinematige vervangen van voorraden, mogen niet meer van uw dag in beslag nemen, dan uw huidig werk. Daarom heeft de SCX-6555NX een handig design dat door iedereen op kantoor gemakkelijk kan worden gebruikt. De SCX-6555NX helpt u bij het orde op zaken stellen in uw bedrijf, van het vervangen van tonercartridges tot de installatie van optionele upgrades, zoals inschuiffaxmodules.

Papier laden beu?

Papier laden beu?
U kunt gerust multitasken terwijl uw documenten worden afgedrukt: de SCX-6545N werkt zelfs uw grootste afdruktaken zelfstandig af, zonder dat u papier moet bijvullen. U kunt de standaard cassette met een capaciteit van 620 vellen upgraden met optionele cassettes voor 520 of zelfs 2100 vellen, zodat uw papiercapaciteit nog groter wordt. Dat is ideaal als u grote hoeveelheden ineens moet afdrukken. Soms is groter echt wel beter.
Welkom in uw efficiënte kantoor.

Welkom in uw efficiënte kantoor.

De SCX-6545N is de sportwagen onder de printers, en accelereert van nul tot 43 kleurenpagina's in A4-formaat in slechts 60 seconds, één van de snelsten ter wereld van dit type. En met een scansnelheid van 20 afbeeldingen per minuut is het een totale bedrijfsoplossing. Dat de SCX-6545N knalprestaties in uw kantoor kan brengen staat buiten kijf.

Eenvoudig scannen van overal

Eenvoudig scannen van overal
Vertel de SCX-6555NX naar waar het gescande document moet gaan en laat de rest over aan het apparaat. U hoeft geen tijd meer te besteden aan het converteren van gescande documenten voor verschillende doeleinden. De SCX-6555NX weet precies hoe hij uw documenten moet behandelen voor FTP, SMB, fax, e-mail of afdrukken. U scant gewoon in en vervolgens zal dit multifunctionele werkpaard verbinding maken en uw documenten verdelen.
Papierstoringen

Papierstoringen

Laat uw productiviteit niet stilstaan. De SCX-6545N is uitgerust met drie afzonderlijke rollen - een pick-up rol, een aandrijfrol en een papierscheidingsrol - die samenwerken om slechts één vel papier tegelijk te pakken zodat er minder vaak problemen voorkomen zoals fout ingevoerd of vastgelopen papier.
SyncThru™ Web Service

SyncThru™ Web Service

Bent u het beu om software te installeren om uw printer te kunnen beheren? Nu kunt u printerinstellingen aanpassen, firmware upgraden en de status van uw printer gemakkelijk controleren met alleen een webbrowser en de innovatieve SyncThru™ Web Service.
SmarThru™ Workflow 2

SmarThru™ Workflow 2

Laat uw communicatie aan de printer over. Met de tijdbesparende functie SmarThru™ Workflow 2 kunt u papieren en elektronische documenten rechtstreeks naar verschillende bestemmingen verzenden, zoals e-mailpostvakken, netwerkmappen en faxapparaten.
SmarThru™ Office

SmarThru™ Office

Behoud het overzicht met SmarThru™ Office. Deze tijdbesparende oplossing legt documenten op een efficiënte manier vast en slaat ze op in mappen. De documenten worden ook geïndexeerd en ingebonden, zodat ze naar andere bestemmingen kunnen worden verzonden, of naar toepassingen om bewerkt te worden.
SyncThru™ Admin 5

SyncThru™ Admin 5

Wie zegt dat je het niet allemaal kunt doen? Met SyncThru™ Admin 5 kunt u alle digitale afdrukapparaten in uw netwerk op een gemakkelijke manier installeren, beheren en opvolgen via een toegankelijke interface. U kunt ook gegevens gedetailleerder analyseren met gemakkelijk te lezen rapporten.
Vaste schijf 80 GB

Vaste schijf 80 GB

Met de vaste schijf van 80 GB kunt u opdrachten opvolgen en beheren, netwerkcongestie verminderen en het behoud van afdruktaken optimaliseren voor vertrouwelijk en uitgesteld afdrukken.
CounThru™ 2 Pro / Enterprise

CounThru™ 2 Pro / Enterprise

Controleer de printerstatus zonder uw stoel te verlaten. U ontvangt waarschuwingen voor een laag tonerniveau, systeemfoutmeldingen en zelfs overzichten van gebruik en klantenfacturatie met de CounThru™ 2 Pro / Enterprise-interface die Samsung zelf heeft ontwikkeld.
MobilePrint

MobilePrint

Haal meer uit uw mobiele apparaten met de MobilePrint-functie van Samsung, waarmee u onderweg meer kunt doen dankzij draadloos afdrukken, scannen en bestanden overdragen.
Uitbreidbaar geheugen

Uitbreidbaar geheugen

Dankzij het ingebouwde geheugen van de SCX-6545N kunt u uw werklast aan zonder zweten. Geniet van de snelle verwerking met de ingebouwde RAM van 256 MB als standaard, of upgrade naar 512 MB om zelfs de grootste opdrachten met gemak te verwerken.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmeting van SCX-6545NX/SEE

Kenmerken

 • Functies
  Standaard
  Afdrukken, Kopiëren, Scannen in kleuren, Faxen (optioneel), Netwerk
 • Processor
  500 MHz (Orion2)
 • Bedieningspaneel
  7" WVGA (800 x 480) Aanraakscherm: kleuren-LCD
 • Geheugen
  Standaard
  256 MB
  Maximum
  512 MB
 • Hard Disk Drive
  80 GB
 • Interface
  Standaard
  Hi-Speed USB 2.0, Ethernet 10 / 100 / 1 000 base TX, USB-host (Scannen naar USB, USB print)
 • Geluidsniveau (dBA)
  Minder dan 55 dBA (printen), minder dan 57 dBA (kopiëren), minder dan 37 dBA (stand-by)
 • Afmetingen (BxHxD
  633 x 506 x 641 mm
 • Gewicht
  48,2 kg met verbruiksartikelen
 • Max. Monthly Duty Cycle
  Tot 200 000 pagina's

Afdrukken

 • Snelheid
  Snelheid (Mono)
  Enkelzijdig: Tot 43 ppm bij A4-formaat (45 ppm bij Letter-formaat), Dubbelzijdig: Tot 38 ipm bij A4-formaat (40 ipm bij Letter-formaat)
 • Tijd tot eerste print
  Tijd tot eerste print (Mono)
  Minder dan 8 seconden (uit actiefstand)
 • Resolutie
  Tot 1 200 x 1 200 dpi effectieve output
 • Emulatie
  PCL5e, PCL6, PostScript 3, PDF v1.4, TIFF / JPG
 • Dubbelzijdig kopiëren
  Standaard
 • Besturingssysteem
  Windows 2000 / XP / Server 2003 / Vista / Server 2008 / Windows 7 / Server 2008 R2, Mac OS 10.3 ~ 10.6, Allerlei Linux OS, Citrix, SAP

MEER SPECS TONENUitvouwen

Kopiëren

 • Snelheid
  Snelheid (Mono)
  Tot 43 cpm bij A4-formaat (45 cpm bij Letter-formaat)
 • Eerst kopie na
  Eerst kopie na (Mono)
  Minder dan 5 seconden
 • Resolutie
  Max. 600 x 600 dpi
 • Bereik vergroten / verkleinen
  25 ~ 400% (glasplaat), 25 ~ 200% (ADF)
 • Multikopie
  1 ~ 999
 • Duplexkopie
  Ingebouwd
 • Copy Features
  Kopie identiteitskaart, Kloonkopie, Watermerkkopie, Formulieroverlaykopie, Automatisch bijgesneden kopie, Meerdere kopies op één blad, Posterkopie, Boekje

Scannen

 • Compatibiliteit
  TWAIN standard, WIA standard
 • Methode
  Kleurenflatbedscanner of DADF
 • Resolutie (Optisch)
  Max. 600 x 600 dpi
 • Resolutie (geavanceerd)
  Max. 4 800 x 4 800 dpi
 • Scanbestemmingen
  HDD, E-mail, SMB, FTP, Client, USB-flashdrive

Faxen

 • Compatibiliteit
  ITU-T G3
 • Modemsnelheid
  33,6 Kbps
 • Resolutie
  Zwart-wit: Max. 300 x 300 dpi, Kleur: Max. 200 x 200 dpi
 • Geheugen
  HDD-opslag
 • Auto Dial
  Snelkiesnummers: 200 nummers
 • Faxfunctie
  Handsfree kiezen, Automatisch opnieuw kiezen, Postbus, Automatische reductie, Meervoudig verzenden, Uitgesteld verzenden, Faxen doorsturen (via HDD, e-mail of fax)

Papierverwerking

 • Invoercapaciteit
  Cassette
  Standaardcassette voor 500 vellen
  Multifunctionele lade
  Multifunctionele lade voor 100 vellen
  Opties
  Optiecassette voor 500 vellen / Hogecapaciteitsaanvoer voor 2 100 vellen
  Maximum
  3 100 vellen
 • Mediatypes
  Cassette
  Normaal / Dun / Enveloppen / Etiketten / Karton / Briefpapier / Archiefpapier / Geperforeerd / Voorbedrukt / Gerecycleerd / Transparant / Briefhoofd / Dik / Gekleurd
  Multifunctionele lade
  Normaal papier / Dun papier / Briefpapier / Geperforeerd / Voorbedrukt / Gerecycleerd / Enveloppen / Transparant / Etiket / Karton / Briefhoofd / Dik / Gekleurd / Archief
  Opties
  Normaal papier / Dun papier / Briefpapier / Geperforeerd / Voorbedrukt / Gerecycleerd / Enveloppen / Transparant / Etiket / Karton / Briefhoofd / Dik / Gekleurd / Archief
 • Mediaformaat
  Cassette
  98 mm x 148 mm - 215,9 mm x 355,6 mm
  Multifunctionele lade
  76,2 mm x 127 mm - 215,9 mm x 355,6 mm
  Opties
  Letter / Legal / Oficio / Folio / A4 / JIS B5 / ISO B5 / Executive / A5 / Statement / A6 / PostCard 4 x 6 / Envelop B5 / Envelop Monarch / Envelop COM-10 / Envelop DL / Envelop C5 / Envelop C6 / Aangepast
 • Mediagewichten
  Cassette
  Normaal papier: 60 ~ 90 g/m2 (16 ~ 24 lb) Dun papier: 60 g/m2 (16 lb) Briefpapier: 105 - 120 g/m2 (28 ~ 32 lb) Geperforeerd papier: 60 - 90g/m2 (19 ~ 24 lb) Voorbedrukt: 60 - 90 g/m2 (16 ~ 24 lb) Gerecycleerd: 90 - 108 g/m2 (20 ~ 24 lb) Envelop: 75 - 90g/m2 Transparant: 138 ~ 146
  Multifunctionele lade
  60 tot 220g/m2
  Opties
  Normaal papier: 60~90g/m2 (16 ~ 24 lb) Dun papier: 60g/m2 (16 lb) Briefpapier: 105 - 120g/m2 (28 ~ 32 lb) Geperforeerd papier: 60 - 90g/m2 (19 ~ 24 lb) Voorbedrukt: 60 - 90g/m2 (16 ~ 24 lb) Gerecycleerd: 90 - 108g/m2 (20 ~ 24 lb) Envelop: 75 - 90g/m2 Transparant: 138~146
 • Uitvoercapaciteit
  Tot 500 vellen bedrukte zijde naar beneden
 • adf
  Documentcapaciteit
  DADF 100 vellen
  Documentformaten
  Breedte: 145 - 216 mm (5,7" ~ 8,5"), Lengte: 145 - 356 mm (5,7" ~ 14") voor scannen van één pagina, 145 - 400 mm (5,7" ~ 15,7") voor scannen van meerdere pagina's

Consumptieartikelen

 • Toner
  Zwart
  Gemiddeld cartridgerendement 25 000 standaardpagina's. * Vermeld cartridgerendement conform ISO / IEC 19798 (wordt geleverd met starttoner van 25 000 pagina's en drum voor 80 000 pagina's)
 • Beeldverwerkingseenheid / Drum
  Zwart
  80 000 pagina's

Optie

 • Optie
  Geheugen 256 MB: ML-MEM160 / Optionele cassetteaanvoer (x3): SCX-6555A / Hogecapaciteitsaanvoer: SCX-HCF100 / Faxkit: SCX-FAX210 / Finisher: SCX-FIN11S / Nietcartridge: SCX-STP000 / Standaard korte type: SCX-DSK10S / Standaard hoge type: SCX-DSK10T / FDI-kit: SCX-KIT20F / 2-bin Finisher: SCX-FIN20S / 4-bin Postbus: SCX-MBT40S

Oplossingen

 • Apparaatbeheer
  Ja
 • Outputbeheer
  Ja
 • Documentbeheer en -verspreiding
  Ja
 • Beveiliging
  Ja
 • Mobiel
  Ja

Informatiebronnen

Gecentraliseerde afdrukoplossing
Brochure

Gecentraliseerde afdrukoplossing

Deze multifunctionele apparaten beschikken over een hele reeks geavanceerde mogelijkheden en handige functies waarmee ze consistente resultaten kunnen afleveren op uw werkplek. Zo weet u zeker dat u uw doelstellingen haalt, terwijl de werkingskosten worden gedrukt.

pdf downloaden

Support

Open Source Announcement

0.61 MB, pdf, ENGLISH

2014.07.24

Overige handleidingen (11)

Software (14)

 • PC fax Utility

  Win 2000/XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 10.22 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  2014.07.29

 • Easy Printer Manager

  Win 2000/XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 43.28 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  2014.07.29

 • Scan OCR program

  Win 2000/XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 35.03 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  2014.07.29

 • Easy Document Creator

  Win 2000/XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 24.33 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  2014.07.29

 • Set IP

  Mac OS 10.5 ~ 10.9, 0.22 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  2014.07.18

 • PC fax Utility

  Mac OS 10.5 ~ 10.9, 6.37 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  2014.07.07

 • Easy Printer Manager

  Mac OS 10.5 ~ 10.9, 48.25 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  2014.07.07

 • Direct printing utility

  Win 2000/XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32bit,64bit), 1.94 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  2014.06.23

Stuurprogramma (14)

 • Universal Print Driver

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 21.2 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  2014.08.12

 • Universal Print Driver,PCL6

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 14.27 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  2014.08.12

 • Universal Print Driver PS

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 13.63 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  2014.08.12

 • Printing & Scan Driver

  Linux, 15.44 MB, gz, MULTI LANGUAGE

  2014.07.09

 • Scan Driver

  Mac OS 10.9, 35.54 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  2013.11.11

 • Universal Scan Driver

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 22.49 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  2013.10.24

 • Smart Panel

  Win 2000/XP/2003/Vista/2008/2012/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 23.54 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  2012.10.22

 • Print Driver,(Post Script)

  Win 2000/XP/2003/Vista/2008/2012/Win 7/Win 8/Win 8.1(32,64bit), 16.21 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  2012.10.22

Milieu (1)

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.Adobe Acrobat Reader downloadenstartenOm DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren. Djvu Viewer downloadenDjvu Viewer downloadenstarten

Heeft u een vraag of heeft u productondersteuning nodig? Ga naar ons supportgedeeltestarten

Oplossingen

Smart-School Mobile Print Solution
Onderwijs

Smart-School Mobile Print Solution

Naarmate de technologie evolueert, veranderen ook de les- en leeromgeving snel. Nieuwe, innovatieve...

Meer informatie
Easy Printer Manager
Device Management

Easy Printer Manager

De Samsung Easy Printer Manager is een essentieel programma voor elke bedrijfstoepassing. De eenvoudige...

Meer informatie
 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING