De SAMSUNG SCX-6555N levert topprestaties met een maandelijks volume van 250 000 pagina’s, een papiercapaciteit van 3 240 vel en een open design voor efficiënte workflow-oplossingen. De SCX-6555N is productief en heeft een 7-inch kleuren touch screen control panel, een 80 GB harde schijf en een vooruitstrevende kleurenscan-capaciteit. Met de SCX-6555N laser multifunctional printer, it’s not hard to image.

Snel kopiëren


De MultiXpress6555N produceert 53 pagina’s per minuut in zwart-wit en levert bijna alle kopieerfuncties van een A3 multifunctionele printer.

Snel printen


Efficient werken met het printen van 53 ppm (simplex) en 50 ppm (duplex). De verschillende standaard printerkenmerken helpen u om documenten gemakkelijker en efficiënter to printen.

Papierverwerking

Bewaar tot en met 3 240 vellen papier in een keer, simpelweg met een extra papierlade. Hierdoor hoeft u minder vaak papier bij te vullen.

Toner en energie verbruik


Met te geïntegreerde ‘Toner Save Mode’ in de Printer driver, kunnen gebruikers tot en met 25% besparen op tonerkosten. Dit is ideaal wanneer u proefdocumenten en rapporten wilt printen, zonder dat de kwaliteit erop achter uit gaat.

Wide Touch Screen / UI Design


SAMSUNG’s exclusieve 800 x 480 kleuren LCD touch widescreen en driedimensionale UI design is innovatief en gemakkelijk in gebruik - geen handleiding of training is meer nodig!

Gebruiksvriendelijk design


Het modulair design maakt het gemakkelijk om de toners te verwisselen of accessoires, zoals extra geheugen, te integreren.

Paper Jam

Als papier vast komt te zitten geeft de printer op het display aan waar het probleem is, zodat u dit makkelijk kunt oplossen.

Snelle fax (optioneel)

De optionele faxkit heeft een speed-dial-functie tot en met 200 nummers, groupdial tot en met 100 groepen (t/m 200 locaties per groep), duplex versturen en ontvangen, fax-email en nog veel meer waardevolle functies. De duplex-functie zorgt ervoor dat de fax dubbelzijdig geprint kan worden, zodat u bespaart op uw printkosten!

TCO (Total Cost of Ownership)


In vergelijking met de TCO van algemene A3 kopieermachines, is de SAMSUNG MultiXpress 6555N een van de meest kostenbesparende in zijn soort met een gemiddelde van 10 000 prints per maand.