Uw resultaten (10)

Wilt u meer weten?

Vraag informatie op over zakelijke producten, oplossingen en diensten van Samsung. Wij nemen spoedig contact met u op.

E-mail onsb2bitd.be@samsung.comBel ons02/256.91.75

EEN VERZOEK INSTUREN

Datasheet

Samsung NC191 and NC241 Cloud Displays

De NC191 en NC241 zijn de nieuwste generatie Cloud Dislpays. Deze Zero Clients verhogen de veiligheid omdat alle data op een gecentraliseerde server worden opgeslagen en maakt het eenvoudig om de data te beheren. Daarnaast zijn de NC191 en NC241 meestal lager in aanschafprijs en gebruiken minder energie dan conventionele PC’s.

pdf downloaden
Datasheet

Samsung Thin Client TX-WN

Samsung Thin Client box TX-WN biedt een beheersbare kosten-effectieve weg naar het creëren van high-performance, gebruiksvriendelijke VDI oplossing. Het IT-personeel kan op afstand toepassingen beheren, back-ups maken en beveiligen. Deze mogelijkheid vermindert de noodzaak om individuele werkstations die een scala aan besturingssystemen en software te hebben en te beheren. Om toegang tot de virtuele desktop te krijgen, hoeft de gebruiker slechts een bestaande monitor aan te sluiten op de compacte Thin Client TX-WN box.

pdf downloaden
Solution Brief

Samsung MagicRMS 2.0

Beheer meer dan 1 000 Cloud-apparaten met de Samsung MagicRMS 2.0-oplossing. Een groeiend aantal bedrijven en scholen zien de aanschaf van een virtuele desktop infrastructuur (VDI) als een manier om het beheer en de ondersteunende kosten te verlagen. Samsung MagicRMS 2.0 remote management software oplossing helpt IT-professionals met het onderhoud, de monitoring en het algemene beheer van VDI displays en toestellen. De oplossing is ingebouwd in de Thin Client-technologie van Samsung TX, TB, TS en TC-series.

pdf downloaden
Datasheet

Samsung TC191W en TC241W Cloud Displays

De Samsung TC191W en TC241W Cloud Displays zijn voordeliger in de aanschaf, support, en stroomverbruik in vergelijking met conventionele PC’s daarnaast ondersteunen ze VDI. TC191W en TC241W Cloud Displays zijn All-in-One Thin Client Displays welke de gebruiker in staat stelt om toegang te hebben tot een netwerk-server. Deze geoptimaliseerde apparaten hebben een AMD chipset, SSD en RAM voor volledige PC-achtige functionaliteiten.

pdf downloaden
Meer weergeven (5)

Bepaalde Samsung Smart TV-functies zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar zonder uitdrukkelijke toestemming voor het verzamelen en gebruik van persoonlijke gegevens.
  • Award 1.
  • Award 2.
  • Award 3.
  • Award 4.
  • Award 5.
  • Award 6.
Visitor Identification | SAMSUNG