Inhoud
VERGELIJKEN

TX-WN Thin Client Cloud Box

TX-WN

 • Creëer eenvoudig gebruiksvriendelijke VDI-oplossingen
 • Handige en kosteneffectieve aanpak van lastige VDI aspecten
 • Productiviteitsverhogend

Sorry! Dit product is niet langer beschikbaar.

FunctiesAfdrukken

Creëer virtuele desktops via vereenvoudigde cloud-toegang

Create Virtual Desktops Using Simplified Cloud Access
Nu ondernemingen, scholen en andere organisaties hun gegevens steeds vaker naar de cloud verplaatsen, zijn managers op zoek naar manieren om de voordelen van cloud computing zo goed mogelijk te benutten. Het vervangen van logge individuele PC's door virtuele desktops biedt veel voordelen op het gebied van kosten en beheer, zoals gecentraliseerd applicatiebeheer en een lagere behoefte aan IT-ondersteuning. Uit tests van Samsung blijkt dat ook de energiekosten aanzienlijk lager uitvallen. Daar staat tegenover dat het creëren van een Virtuele Desktop Infrastructuur (VDI) ook zijn lastige kanten kent.

De TX-WN van Samsung helpt voorzien in een beheersbaar, kosteneffectief traject van werkbare, gebruikersvriendelijke VDI-oplossingen. IT-mensen kunnen op afstand ondersteuning bieden en applicaties, backups en beveiliging beheren. Er kan op kostbare middelen bespaard worden doordat individuele werkstations, met allerlei besturingssystemen en software aan boord, minder vaak fysiek bezocht hoeven worden.

Om gebruik te kunnen maken van de eigen virtuele desktop hebben de gebruikers niet meer nodig dan een bestaande monitor en een compacte TX-WN. Er is minder apparatuur nodig waardoor lompe computers en luidsprekers van de bureaus verdwijnen, zodat die er een stuk netter uit gaat zien. Medewerkers kunnen gebruik maken van hun software, instellingen en gegevens die op een server staan. Ze kunnen zich concentreren op hun werk en verliezen geen tijd aan het bijwerken van software en backuppen van gegevens.

Reduceer kosten en beheertijd met een efficiëntere VDI-oplossing

Reduce Costs and Management Time with a More Efficient VDI Solution
TX-WN geeft gebruikers toegang tot hun applicaties, instellingen en gegevens door middel van virtuele desktops die op de servers van de organisatie staan. Door TX-WN te combineren met bestaande monitors ontstaat een VDI-oplossing met een gereduceerde initiële investering en lagere totaalkosten (TCO).

Dankzij de AMD Ontario 1,0 GHz Dual CPU functioneert de TX-WN als een geoptimaliseerde PC en is de behoefte aan aanschaf van afzonderlijke besturingssystemen en applicaties beperkt. Bijwerken van software kost minder tijd doordat de upgrades op een centrale lokatie worden uitgevoerd.

Implementatie van VDI reduceert aanzienlijk de behoefte aan ondersteuning voor onderhoud van hardware en software, zodat IT-professionals meer tijd krijgen om zich op strategische doelen te concentreren. Virtuele desktops zorgen er verder voor dat de gebruikers minder tijd kwijt zijn aan het oplossen van technische problemen.

Veiliger gegevensopslag en backups volgens schema

Decrease Threats with More Secure Data
Door gevoelige gegevens van afzonderlijke PC's naar gecentraliseerde servers te verplaatsen, wordt de kans op ongeautoriseerde toegang gereduceerd. Dit verkleint ook de kans dat virussen of malware zich van de ene gebruiker naar de andere verspreiden.
Wanneer gebruik wordt gemaakt van VDI-technologie is het voor IT-personeel makkelijker om zich aan de ‘standard best practices’ te houden en aan de geldende regelgeving
voor gegevensopslag te voldoen. VDI-oplossingen maken het ook makkelijker om regelmatig backups te maken, beveiligingspatches te installeren, potentiële problemen te signaleren en disaster recovery sneller te maken, alles vanaf één centrale locatie.

Veelzijdig apparaat met een compact design

Clear Desktop Clutter with a More Compact and Versatile Device
De TX-WN heeft een strak, slank ontwerp en neemt veel minder plaats in dan de gemiddelde desktop-PC. Het horizontale model is bijvoorbeeld 150,0 mm breed, 38,3 mm hoog en 126,4 mm diep. Verder is er ook een verticaal model met standaard beschikbaar. Een TX-WN-set weegt maar 0,425 kg.
Naast ruimtewinst heeft de TX-WN ook een lager stroomverbruik dan de meeste PC's, zodat de elektriciteitskosten lager uitvallen. De veelzijdige zero client TX-WN heeft bovendien ingebouwde stereoluidsprekers en verschillende aansluitingen, inclusief 6 USB-poorten, om allerlei randapparatuur te kunnen aansluiten.

MagicRMS 2.0

MagicRMS 2.0
De MagicRMS 2.0 software van Samsung maakt beheer op afstand mogelijk van Samsung Thin Client producten, inclusief het TX-WN platform. De applicatie is gebaseerd op het Microsoft® .NET Framework, beschikt over een Microsoft Windows® gebruikersinterface (UI) en ondersteunt het Microsoft SQL Server® database platform. MagicRMS 2.0 draagt bij aan vereenvoudiging van het apparaatbeheer met apparaatcontrole en helpt bedrijfsverliezen tegen te gaan door middel van snelle foutdetectie.
Met MagicRMS 2.0 kan IT-personeel firmware updaten, bestanden verzenden, detailgegevens van een apparaat inzien en asset-informatie verzamelen vanuit een centraal gelokaliseerd console. Andere informatie die kan worden verzameld omvat import- en exportprofielen, status van rapporten en events, en software- en hardware-versies.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

TX-WN

Netwerk

 • Processor

  AMD Ontario 1 GHz Dual
 • Besturingssysteem

  WES7
 • GPU

  AMD Radeon HD6290
 • Opslag

  SSD 16 GB
 • Geheugen

  DDR3 2 GB
 • USB

  3 x 2 ea, 2 x 4 ea
 • Ethernet

  Gigabit Ethernet

Scherm

 • Resolutie

  1 920 x 1 200

MEER SPECS TONEN

ONDERSTEUNING

 • User Manual
  • User Manual
   3.51 MB, pdf, DUTCH
   2013.02.02
 • Overige handleidingen (4)
  • Quick Guide
   3.5 MB, pdf, KOREAN, ENGLISH, ARABIC, CHINESE, CHINESE, FRENCH, GERMAN, HUNGARIAN, INDONESIAN, ITALIAN, JAPANESE, KAZAKH, POLISH, PORTUGUESE, RUSSIAN, SPANISH, SWEDISH, TURKISH
   2014.11.21
  • User Manual
   3.51 MB, pdf, GERMAN
   2013.02.02
  • User Manual
   3.54 MB, pdf, ENGLISH
   2013.02.02
  • User Manual
   3.53 MB, pdf, FRENCH
   2013.02.02
 • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

  Adobe Acrobat Reader downloaden
 • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

  Djvu Viewer downloaden
 • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

  Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

Bepaalde Samsung Smart TV-functies zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar zonder uitdrukkelijke toestemming voor het verzamelen en gebruik van persoonlijke gegevens.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten