Inhoud
VERGELIJKEN

HD Hospitality Display 28"
(HD690-series) HG28ED690AB

HG28ED690AB

Sorry! Dit product is niet langer beschikbaar.

HD Hospitality Display 28" (HD690-series) HG28ED690AB

Neem contact met ons op

FunctiesAfdrukken

Overzicht

Overzicht
Samsung HD690 Series SMART Hospitality Displays zijn ontworpen voor het moderne hotel dat prioriteit geeft aan topfunctionaliteit en operationele efficiëntie. Ze leveren een superieure TV-ervaring met een reeks handige, ingebouwde beheerfuncties en functionaliteiten die prettig zijn voor gasten. IT-managers kunnen via de bestaande IP-infrastructuur van het hotel de TV in iedere kamer met één simpele stap aansturen dankzij de IP-gebaseerde LYNK SINC 3.0 oplossing. Deze functionaliteit maakt het voor hotelmedewerkers mogelijk om wijzigingen aan te brengen zonder dat hiervoor elke kamer bezocht moet worden. Dit leidt tot een behoorlijke verlaging van de onderhoudskosten en maakt de aanschaf van een extra set-top-box overbodig. De displays uit de HD690-serie zijn onlangs bijgewerkt en bevatten nu nog meer toegevoegde waarde, zoals de geüpgrade IP-gebaseerde LYNK SINC en een handige Bluetooth muziekspeler. Deze displays combineren top-entertainment met ultieme efficiëntie.

TV's en content in de gastenkamers handig beheren via een IP-gebaseerde oplossing

TV's en content in de gastenkamers handig beheren via een IP-gebaseerde oplossing
De geüpgrade LYNK SINC oplossing maakt het gemakkelijk om de check-in/check-outstatus en netwerkstatus van elke kamer te bekijken en zelfs een welkombericht aan te maken dat op het scherm staat zodra de gast incheckt. Hotelpersoneel kan een TV of groep TV's kiezen, en op afstand in- en uitschakeltijden programmeren. Bevoegde medewerkers kunnen zelfs op afstand nieuwe firmware installeren of het systeem herstarten.
Een nieuwe functie van LYNK SINC, IPTV Standalone Solution, is zonder SINC-content verkrijgbaar via een gratis licentie. Met deze functie kan hotelpersoneel content beheren door de IPTV-kanalenlijst te bewerken, op een USB-station te zetten en vandaar naar afzonderlijke TV's te kopiëren. Op die manier kunnen managers hun gasten op een efficiënte manier IP-TV bieden zonder de SINC server te hoeven aanschaffen, wat voorheen nodig was voor IP Channel Mapping.

Maak de interactieve entertainmentbeleving van uw gasten nog leuker dankzij allerlei ingebouwde apps

Maak de interactieve entertainmentbeleving van uw gasten nog leuker dankzij allerlei ingebouwde apps
Hospitality-ondernemingen kunnen hun gasten met LYNK SINC 3.0 op de displays in de kamers hetzelfde interactieve entertainment aanbieden dat ze kennen van hun eigen apparaten. De gastbeleving wordt verbeterd met diensten en informatie op basis van de interesses van de gast. De toegang hiervan loopt via aanpasbare widgets. Verder kunnen hotels up-to-date vluchtinformatie* verstrekken, zodat gasten hun uitchecktijdstip kunnen afstemmen op het vertrek van hun vliegtuig. De gast kan in real-time worden geïnformeerd via gepersonaliseerde berichten.
Samsung Smart Hub vormt een gateway naar een serie webgebaseerde apps waarmee gasten via het IP-netwerk van het hotel snel toegang kunnen krijgen tot sociale netwerksites (SNS) en andere content op basis van hun eigen wensen. Via Smart Hub kunnen de gasten verder gebruik maken van internet-applicaties op dezelfde manier als op hun eigen apparaten, voor een plezierig ""home-away-from-home"" gevoel.
* De functie vluchtinformatie is optioneel verkrijgbaar

H-browser met krachtige ondersteuning door Samsung voor interactieve oplossingen op maat

H-browser met krachtige ondersteuning door Samsung voor interactieve oplossingen op maat
H-browser levert het superieure entertainment en de aangepaste contentbeheerdiensten die de moderne hotelgast verwacht, samen met interactieve webdiensten. Met H-browser hoeven hotels geen extra hardware aan te schaffen, installeren en onderhouden, zoals video-on-demand set-top-boxen (VoD STBs). Als IP-gebaseerd open platform stelt H-browser systeemintegrators (SI's) in staat om volledig aanpasbare webbrowseroplossingen aan te bieden met gratis interactieve topdiensten en functies en betaalde VoD-content. Omdat H-browser is gebaseerd op internetprogrammeertalen zoals HTML5 en Java Script®, kunnen SI's gemakkelijk robuuste, aangepaste hotel-oplossingen ontwikkelen en snel uitrollen. De ontwikkeling van oplossingen wordt mogelijk gemaakt door Samsungs technische support, geavanceerde display-hardware en samenwerking met 15 vooraanstaande SI's.

Bied een uitgebreid contentprogramma aan met een kosteneffectieve, aanpasbare oplossing

Bied een uitgebreid contentprogramma aan met een kosteneffectieve, aanpasbare oplossing
Lever uw gasten een ruime keuze aan content met een verbeterd Home Menu waarvoor geen netwerkinfrastructuur nodig is en dat een kosteneffectieve oplossing vormt. Nieuwe, verbeterde functionaliteit stelt hotels in staat om niet alleen live TV door te geven, wat eerst de enige mogelijkheid was, maar ook logo's te tonen en video's en foto's weer te geven. Nieuwe, verbeterde functies kunnen gemakkelijk worden toegevoegd zonder dat hiervoor een netwerk nodig is, door alles te klonen via een USB-station. Gasten kunnen probleemloos allerlei gegevens oproepen, zoals tijd, datum en hotelinformatie, en de TV-functies bedienen die beschikbaar zijn in de gebruikersmodus. Het aanpasbare Home Menu werkt kostenverlagend voor hotels met consumenten-TV's die anders zouden moeten overstappen op Hospitality TV's met ingebouwde oplossing.

Verbreed de entertainmentmogelijkheden voor uw gasten met handige draadloze connectiviteit

Verbreed de entertainmentmogelijkheden voor uw gasten met handige draadloze connectiviteit
Displays uit de HD690-serie transformeren de gastenervaring door elke kamer te voorzien van een entertainment-hub met geavanceerde mogelijkheden waarop verschillende apparaten kunnen worden aangesloten.

Via Smart View TV-to-mobile interactiviteit kunnen gasten TV-kanalen bekijken op een breed scala aan mobiele apparaten, inclusief Live Channel Mirroring voor alle kanalen op Samsung GALAXY® apparaten en alleen de gratis kanalen op een iPhone®. Mobile-to-TV interactiviteit stuurt content via een intuïtieve interface vanaf een mobiel apparaat naar de TV; hierbij geldt als enige beperking dat de content beschikbaar moet zijn op het mobiele apparaat.

Via Screen Mirroring kunnen gasten het scherm van een mobiel apparaat delen met de TV, inclusief configuratie via het scherm zodat de TV exact hetzelfde laat zien als het mobiele apparaat, zonder beperkingen voor de content.

AllShare® technologie werkt volgens de DLNA-standaard van Digital Living Network Alliance en stelt gasten in staat om via een draadloze verbinding persoonlijke content op de TV in hun kamer weer te geven, zoals films, muziek en foto's.

Bescherm content met geavanceerde DRM-technologie

Bescherm content met geavanceerde DRM-technologie
Zet Samsungs LYNK DRM technologie in als veilig en kosteneffectief alternatief voor traditionele, op hardware gebaseerde contentbeveiligingsystemen. Met deze oplossing is het mogelijk om versleutelde live-TV en on-demand content (VoD) beveiligd door te geven en weer te geven op de TV's in het hotel. Omdat LYNK DRM technologie een software-oplossing is, heeft u minder extra apparatuur nodig en kunnen Conditional Access System (CAS) problemen sneller worden verholpen. Om de betrouwbaarheid van het systeem te helpen waarborgen, heeft dit ook betrekking op head-end apparatuur voor kabelbedrijven.
Koptelefoon ID compatibel

Koptelefoon ID compatibel

Gun uw gasten de luxe om ook in bed het TV-geluid te kunnen volgen zonder lastige verlengkabels. De standaard Headphone ID functie detecteert koptelefoons die in een extra aansluiting naast het bed worden ingeplugd. Zo kunnen uw gasten naar de TV kijken en luisteren zonder kamergenoten te storen.
Bluetooth Music Player

Bluetooth Music Player

Laat uw gasten via Bluetooth Music Player gemakkelijk verbinding maken met de TV in hun kamer in plaats van de luidspreker(s) van hun mobiele apparaat. Met deze functie kunnen gasten via de TV genieten van muziek en andere audio zonder dat het hotel kostbare audio-dockingstations hoeft te kopen die gemakkelijk kapot kunnen gegaan en gestolen kunnen worden. Het nieuwe mobiele Bluetooth Deck maakt een einde aan de kans op diefstal die tot nu toe een probleem was met andere spelers.
Bevestigingssysteem Hospitality Displays

Bevestigingssysteem Hospitality Displays

Gebruik de juiste montagekit zodat uw patiënten vanuit de hele kamer goed zicht hebben op de TV. De veelzijdige wandmontagekit ondersteunt rotatie onder hoeken van 20º, 60º en 90º en houdt de TV stevig op zijn plaats.
System Integrator (SI) compatibel

System Integrator (SI) compatibel

Samsung Hospitality Displays zijn standaard compatibel met diverse System Integrator protocollen. Deze SI-compatibiliteit bespaart hotelmanagers tijd en moeite bij het instellen van verschillende protocollen tussen SI afkomstige settopboxen en schermen.
Variabele luidsprekeruitgang

Variabele luidsprekeruitgang

Geef uw gasten meer bewegingsvrijheid in de hotelkamer door het geluid van de TV via externe luidsprekeruitgangen naar verschillende gedeelten van de kamer door te laten klinken. Gasten kunnen zo het TV-geluid overal volgen waar luidsprekers zijn geïnstalleerd, zelfs in de badkamer of toiletruimte.
Sound Bar compatibel

Sound Bar compatibel

Sluit een Samsung Hospitality TV aan op een Soundbar om uw gasten optimaal te laten genieten van het geluid. Door hiervoor een High-Definition Multimedia Interface® kabel te gebruiken, worden de instellingen automatisch aangepast en is installeren een fluitje van een cent. Uw gast heeft met een afstandsbediening zowel de volledige controle over de TV als de Soundbar.
Multicode-afstandsbediening

Multicode-afstandsbediening

Laat uw gasten meer van TV genieten door te zorgen dat afstandsbedieningen elkaar niet in de weg zitten, bijvoorbeeld in het fitness center van het hotel waar verschillende TV's vlak bij elkaar zijn geplaatst. De multicode-afstandsbediening kan in dezelfde ruimte tot 10 TV's afzonderlijk bedienen.
Externe klok

Externe klok

Maak het uw gasten nog gemakkelijker met een externe klok, een accessoire waarop ze in een oogopslag kunnen zien hoe laat het is. Deze klok heeft een 12/24-uurs instelling, in 7 stappen regelbare verlichting, (5 stappen voor de normale weergave en 2 voor de standby-weergave) en een simpele RJ12-aansluiting aan de achterkant. Met dit accessoire verhoogt u eenvoudig het comfort van de gast. Het klok-accessoire is verkrijgbaar in verpakkingen van 20 stuks.
De beschikbaarheid van de externe klok kan per land verschillen.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Display

 • Schermafmeting

  28"
 • Resolutie

  1,366 x 768
 • Ultra Clear Panel

  N/A
 • Scherm kromming

  N/A

Video

 • Picture Engine

  HyperReal
 • Clear Motion Rate

  100Hz
 • Dynamische Contrast Ratio

  Mega Contrast
 • Micro Dimming

  N/A
 • Wide Color Enhancer (Plus)

  Yes
 • Auto Depth Enhancer

  N/A
 • Contrast Enhancer

  N/A
 • Auto Motion Plus

  N/A
 • Film Mode

  Yes
 • Natural Mode Support

  Yes

MEER SPECS TONEN

ONDERSTEUNING

 • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

  Adobe Acrobat Reader downloaden
 • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

  Djvu Viewer downloaden
 • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

  Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

Bepaalde Samsung Smart TV-functies zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar zonder uitdrukkelijke toestemming voor het verzamelen en gebruik van persoonlijke gegevens.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten