Inhoud
VERGELIJKEN

FHD Hospitality Display 32"
(HA590-serie) HG32EA590LS

HG32EA590LS

 • Meer kijkgenot met de stijlvolle Hospitality Displays van Samsung
 • Geef uw gasten een onvergetelijke multi-entertainmentervaring
 • Eenvoudiger beheer van displays en content met LYNK REACH 3.0

Sorry! Dit product is niet langer beschikbaar.

FHD Hospitality Display 32" (HA590-serie) HG32EA590LS

Neem contact met ons op

FunctiesAfdrukken

Doe uw patiënten een plezier en beheer schermen en content met LYNK REACH™

Doe uw patiënten een plezier en beheer schermen en content met LYNK REACH™
Beeldschermen uit de HA-serie beschikken over Samsungs geavanceerde LYNK™ REACH oplossing. Dit helpt de operationele efficientie van uw ziekenhuis te verhogen terwijl de TCO juist lager wordt. Door Samsung LYNK™ REACH en REACH Server te implementeren maakt u gebruik van bestaande coaxbekabeling, zonder dat afzonderlijke settopboxen of een extra IP-infrastructuur nodig zijn. Dankzij de simpele, intuïtieve bediening van LYNK™ REACH beschikt u over geavanceerde beheermogelijkheden. Hiermee programmeert u vanuit één centrale locatie gemakkelijk content voor honderden schermen.

Biedt uw gasten interactiviteit met de IP-gebaseerde LYNK™ SINC oplossing

Biedt uw gasten interactiviteit met de IP-gebaseerde LYNK™ SINC oplossing
Gun uw gasten ultieme hotelservice, eersteklas content en populaire applicaties voor een superieure ervaring met Samsung LYNK™ SINC en Samsung Smart Hub. Samsung Smart Hub is een bibliotheek vol widgets waaruit gasten eenvoudig applicaties kunnen kiezen om ongestoord te genieten van entertainmentpakketten en kwaliteitscontent in HD. Uw gasten kunnen via internetapplicaties interactief gebruikmaken van het grote TV-scherm in hun kamer, zoals ze dat gewend zijn van hun smartphones, tablets, PC's en andere apparaten. LYNK™ SINC maakt het beheer eenvoudig met een aanpasbare, meertalige bedieningsinterface en verschillende sjablonen. Selecteer een interface die bij uw hospitalitymerk of -locatie past en bewerk of creëer eenvoudig menu's, afbeeldingen, tekst en videoclips voor uw gasten.

Roterende bevestiging met optionele tussenstanden

Roterende bevestiging met optionele tussenstanden
Onze Hospitality Displays kunnen zowel naar links als naar rechts draaien, met optionele tussenstanden van 20, 60 en 90 graden. Zo hebben uw gasten uitstekend zicht op de TV, waar ze zich ook bevinden in de kamer.

Verlaag uw kosten dankzij eenvoudige installatie en blijvende energiebesparing

Verlaag uw kosten dankzij eenvoudige installatie en blijvende energiebesparing
Samsung Hospitality Displays maken gebruik van de energiezuinige en onderhoudsarme LED-technologie, die vriendelijker is voor het milieu én voor uw budget, vergeleken met conventionele schermen met CCFL-achtergrondverlichting. De schermen stoten minder kooldioxide (CO2) uit en bevatten minder kwik, halogeen en lood voor efficiënter en milieuvriendelijker recyclen.

Bied hoogwaardige beeldkwaliteit met geavanceerde TV-technologie

Bied hoogwaardige beeldkwaliteit met geavanceerde TV-technologie
De displays uit de HA570 / HA590-series bevatten de volgende technologieën van Samsung om uw gasten de hoogst mogelijke beeldkwaliteit te bieden:
• Digital Noise Filter gaat digitale beeldruis tegen. Het filter maakt gebruik van patroonherkenning om signaal en ruis te scheiden.
• HyperReal Engine analyseert het beeld en verbetert de definitie voor levensechte beelden. Zorg dat uw gasten volledig opgaan in een heldere, diepe kijkervaring.
• Wide Color Enhancer Plus verhoogt de beeldkwaliteit aanzienlijk en brengt het gehele RGB-spectrum tot leven op het TV-scherm. Voortaan kunnen uw gasten genieten van buitengewoon briljante en toch natuurlijke beelden, zoals ze bedoeld zijn.
Connect Share

Connect Share

Films, muziek, foto's en andere media-content komen op het scherm tot leven wanneer u een USB-station rechtstreeks op de TV aansluit.
System Integrator (SI) compatibel

System Integrator (SI) compatibel

Samsung Hospitality Displays zijn standaard compatibel met diverse System Integrator protocollen. Deze SI-compatibiliteit bespaart hotelmanagers tijd en moeite bij het instellen van verschillende protocollen tussen SI afkomstige settopboxen en schermen.
Uw logo en welkomstboodschap op het scherm

Uw logo en welkomstboodschap op het scherm

Maak een onuitwisbare indruk op uw gasten en verbeter de naamsbekendheid van uw hotel door gasten met gepersonaliseerde boodschappen te verwelkomen. Hotels kunnen hun logo en welkomstboodschap op het scherm tonen wanneer de gast de TV inschakelt. De duur hiervan kan worden ingesteld tussen de 3 en 7 seconden.
Kanalen bewerken

Kanalen bewerken

Hotelmanagers kunnen het kanaalaanbod eenvoudig aanpassen en indelen, zowel analoog als digitaal, zonder voor verschillende TV-systemen de kanalenlijsten te hoeven bewerken. Kanalen kunnen in een andere volgorde worden gezet en de namen van de kanalen kunnen worden aangepast aan de voorkeur van het hotel.
Mijn kanalen (My Channel)

Mijn kanalen (My Channel)

Maak het voor uw gasten gemakkelijk om de gewenste kanalen te vinden zonder dat ze handmatig door een groot aantal mogelijkheden hoeven te bladeren. Met de snelzoekfunctie van My Channel kunnen uw gasten eenvoudig de kanalen vinden die bij hun smaak passen. Via My Channel is zoeken per land en per genre mogelijk.
Multicode-afstandsbediening

Multicode-afstandsbediening

Laat uw gasten meer van TV genieten door te zorgen dat afstandsbedieningen elkaar niet in de weg zitten, bijvoorbeeld in het fitness center van het hotel waar verschillende TV's vlak bij elkaar zijn geplaatst. De multicode-afstandsbediening kan in dezelfde ruimte tot 10 TV's afzonderlijk bedienen.
Remote Jack Pack compatibel

Remote Jack Pack compatibel

Zorg dat uw gasten hun eigen apparaten op het grote scherm kunnen aansluiten met het Remote Jack Pack en de Samsung Hospitality TV compatibiliteit. Deze contactdoos detecteert op welke aansluiting een extern apparaat wordt aangesloten en converteert het signaal automatisch naar het beste bronsignaal; het ingangssignaal wordt aan de TV doorgegeven via de High-Definition Multimedia Interface® uitgangen.
SmoovieTV® compatibel

SmoovieTV® compatibel

Maak van uw Hospitality TV-toestellen een bron van extra inkomsten, bijvoorbeeld via SmoovieTV. De Samsung Hospitality TV is compatibel met SmoovieTV; een prepaid TV-oplossing die wordt ondersteund door de applicatie waarmee de kanalenlijst wordt samengesteld. Op deze manier kan uw gast kiezen tussen gratis kanalen en te betalen kanalen.
Koptelefoon ID compatibel

Koptelefoon ID compatibel

Gun uw gasten de luxe om ook in bed het TV-geluid te kunnen volgen zonder lastige verlengkabels. De standaard Headphone ID functie detecteert koptelefoons die in een extra aansluiting naast het bed worden ingeplugd. Zo kunnen uw gasten naar de TV kijken en luisteren zonder kamergenoten te storen.
Variabele luidsprekeruitgang

Variabele luidsprekeruitgang

Geef uw gasten meer bewegingsvrijheid in de hotelkamer door het geluid van de TV via externe luidsprekeruitgangen naar verschillende gedeelten van de kamer door te laten klinken. Gasten kunnen zo het TV-geluid overal volgen waar luidsprekers zijn geïnstalleerd, zelfs in de badkamer of toiletruimte.
Sound Bar compatibel

Sound Bar compatibel

Sluit een Samsung Hospitality TV aan op een Soundbar om uw gasten optimaal te laten genieten van het geluid. Door hiervoor een High-Definition Multimedia Interface® kabel te gebruiken, worden de instellingen automatisch aangepast en is installeren een fluitje van een cent. Uw gast heeft met een afstandsbediening zowel de volledige controle over de TV als de Soundbar.
USB Cloning

USB Cloning

Installeer een reeks TV's zonder steeds weer dezelfde instellingsprocedures te herhalen. Hotelmanagers hoeven de instellingen van de TV's niet afzonderlijk aan te passen dankzij USB Cloning. Ze kunnen de instellingen van een TV eenvoudig naar een USB-opslagapparaat kopiëren en deze vervolgens naar andere TV's klonen.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Display

 • Backlight

  LED
 • Schermafmeting

  32"
 • HD/FHD

  FHD
 • Resolutie

  1920 x 1080
 • Picture Engine

  HyperReal Engine
 • Static Contrast Ratio

  5000:1
 • Reactiesnelheid (ms)

  8.5ms
 • Kijkhoek (H/V, graden)

  176/176
 • Hoogste Luminantie Ratio

  73%
 • Wide Color Enhancer Plus

  Wide Color Enhancer Plus
 • Film Mode

  Yes
 • Helderheid

  350cd/m2

Audio

 • Dolby

  Dolby Digital Plus / Dolby Pulse
 • Sound Output (RMS)

  10W x 2
 • Speaker Type

  Down Firing + Full Range
 • Variable Speaker Out

  4W Mono

MEER SPECS TONEN

ONDERSTEUNING

 • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

  Adobe Acrobat Reader downloaden
 • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

  Djvu Viewer downloaden
 • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

  Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

Bepaalde Samsung Smart TV-functies zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar zonder uitdrukkelijke toestemming voor het verzamelen en gebruik van persoonlijke gegevens.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten