Inhoud
VERGELIJKEN

HD Hospitality Display 32"
(HB460-serie) HG32EB460GW

HG32EB460GW

 • Maak uw hotel veel aantrekkelijker met slanke, efficiënte tv's
  Breid gewoon uw dienstverlening uit met een eenvoudige oplossing voor gegevensbeheer
  Bespaar kosten met een eenvoudige installatie en doorlopend efficiënter energieverbruik
  Bescherm uw gegevens met geavanceerde DRM-technologie

Sorry! Dit product is niet langer beschikbaar.

HD Hospitality Display 32" (HB460-serie) HG32EB460GW

Neem contact met ons op

FunctiesAfdrukken

Breid gewoon uw dienstverlening uit met een eenvoudige oplossing voor gegevensbeheer

De beeldschermen van de HB460 Series zijn voorzien van de efficiënte LYNK™ REACH-oplossing. Met behulp van een eenvoudig te bedienen, intuïtieve UI en bewerkfuncties, kunt u vanaf één centrale locatie de informatie op honderden televisieschermen tegelijkertijd programmeren. Breng aanpassingen aan vanaf uw normale pc's met LYNK™ REACH en REACH Server door gebruik te maken van de bestaande coaxinterface voor meer efficiëntie en kostenbesparing. U kunt tevens marketingmateriaal maken en aanpassen, zoals hotelinformatie, promotieaanbiedingen en weersverwachtingen, die moeiteloos op een ticker verschijnen.

Maak uw hotel veel aantrekkelijker met slanke, efficiënte tv's

Voor hotelgasten met verschillende budgeten zijn hotels op zoek naar televisies die voor uitstekend beeld- en geluidskwaliteit zorgen en een groot aantal zenders en aansluitmogelijkheden hebben waarbij de operationele kosten laag blijven. De beeldschermen van de HB460 Series voldoen niet alleen aan deze verwachtingen, maar tilt de hotelkamerbeleving op een hoger niveau. De beeldschermen zorgen voor een geweldige kijkervaring met een eigentijdse vormgeving, smalle randen en Samsung LED-technologie van wereldklasse.

Bespaar kosten met een eenvoudige installatie en doorlopend efficiënter energieverbruik

De installatie van de beeldschermen van de HB460 Series is eenvoudig. De LYNK™ REACH-oplossing en REACH Server werken via de bestaande coaxkabel, zodat er geen internetinfrastructuur aangelegd hoeft te worden en geen settopboxen (STB's) aangeschaft hoeven te worden. De Samsung HB460 Series maakt gebruik van energie-efficiënte LED-technologie, waardoor ook de kosten verminderen omdat minder stroom wordt verbruikt en onderhoud nodig is in vergelijking met beeldschermen die nog voorzien zijn van de conventionele koude kathode lamp. De beeldschermen stoten minder kooldioxide (CO2) uit en bevatten minder kwik, halogeen of lood om het recyclen nog efficiënter en milieuvriendelijker te maken.

Bescherm uw gegevens met geavanceerde DRM-technologie

Verbeter de beveiliging met LYNK™ Digital Rights Management (DRM) technologie, een op software gebaseerde en kosteneffectief alternatief voor op hardware gebaseerde systemen voor het beveiligen van gegevens.
Omdat deze oplossing volledig op software gebaseerd is, is de Samsung LYNK™ DRM geschikt voor veel verschillende soorten beeldschermen met tv-ontvangst. Bovendien is deze oplossing eenvoudiger te implementeren en te beheren zonder upgrades of aanpassingen aan apparatuur, waardoor er minder fouten optreden en daardoor kostenefficiënter is. Bovendien zijn de beeldschermen van de HB890 Series compatibel met Pro: Idiom®, een op apparatuur gebaseerde beveiligingsoplossing. De combinatieoplossing biedt flexibele mogelijkheden voor uitgebreide beveiliging van de gegevens.*

* Opmerking: de combinatie van Pro:Idiom en op software gebaseerde LYNK™ SINC wordt alleen in Noord-Amerika aangeboden.

Ziekenhuislogo en welkomstberichten

Begroet patiënten en breng uw ziekenhuis meer onder de aandacht met een uniek logo en zelf op te stellen berichten. Het logo en de begroeting worden op het beeldscherm weergegeven voor een instelbare tijdsduur van 3 tot 7 seconden wanneer patiënten de tv aanzetten.

Afstandsbediening met multicodering

Voor toepassing in een fitnessruimte van een hotel of in andere locaties met meerdere tv's in de nabijheid kunnen hotelgasten ongestoord tv-kijken zonder storende interferenties door signalen van andere afstandsbedieningen. De afstandsbediening met multicodering kan tot wel 10 tv's in dezelfde ruimte afzonderlijk bedienen.

Zenders instellen

Hotelmanagers kunnen op eenvoudige wijze analoge en digitale zenders rangschikken en beheren zonder de lijst met zenders voor elk ander tv-systeem te hoeven aanpassen en instellen. Zenders kunnen met zenderindeling opnieuw worden gerangschikt en van naam worden veranderd naar voorkeur van het hotel.

My Channel (Mijn zender)

In plaats van honderden tv-zenders te moeten doorlopen, kunnen hotelgasten veel sneller genieten van hun favoriete tv-programma's. Met de snelle zoekfunctie van My Channel kunnen hotelgasten de zenders vinden die op basis van landen en genres beter bij hun smaak passen.

ConnectShare™

Voor gasten die muziek willen beluisteren, naar een film willen kijken of van foto's willen genieten, maken een USB-aansluiting en de Samsung ConnectShare™-applicatie het aansluiten van externe apparatuur wel heel gemakkelijk. Hotelgasten kunnen eenvoudig een USB-schijf, camera of ander USB-apparaat op het beeldscherm aansluiten en met de afstandsbediening zelf bepalen wanneer ze er klaar voor zijn om er naar te kijken.

USB-kopie

Stel met gemak meerdere tv's in zonder herhaaldelijk hinderlijke installatieprocedures te hoeven doorlopen. Hotelmanagers kunnen na het instellen van een tv de instellingen gewoon op een USB-schijf zetten en ze daarna op andere tv's toepassen.
TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Audio

 • Dolby

  Dolby Digital Plus / Dolby Pulse
 • SRS / DNSe+

  SRS TheaterSound
 • dts 2.0+Digital Out

  DTS 2.0 + Digital Out
 • Type luidspreker

  Down Firing + Volledig bereik
 • Sound Output

  5 W x 2

Scherm

 • Backlight

  LED
 • Schermgrootte

  32
 • HD/FHD

  HD
 • Resolutie

  1 366 x 768

MEER SPECS TONEN

ONDERSTEUNING

 • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

  Adobe Acrobat Reader downloaden
 • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

  Djvu Viewer downloaden
 • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

  Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

Bepaalde Samsung Smart TV-functies zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar zonder uitdrukkelijke toestemming voor het verzamelen en gebruik van persoonlijke gegevens.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten