Inhoud
VERGELIJKEN

HD Hospitality Display 32"
(HC670-serie) HG32EC675AB

HG32EC675AB

 • Hoogpresterende Hospitality Displays met een geraffineerd design
 • Verrijk de gastbeleving met een krachtige contentbeheeroplossing
 • Eenvoudiger beheer van displays en content met LYNK REACH 3.0

Sorry! Dit product is niet langer beschikbaar.

HD Hospitality Display 32" (HC670-serie) HG32EC675AB

Neem contact met ons op

FunctiesAfdrukken

Zorg dat uw gasten zich nóg meer thuis voelen dankzij hoogpresterende displays in de kamers

Zorg dat uw gasten zich nóg meer thuis voelen dankzij hoogpresterende displays in de kamers
Moderne reizigers worden omringd door de allernieuwste technologiën, en verwachten in de hotelomgeving ook een technologieniveau dat niet onderdoet voor de mogelijkheden thuis. Hotels moeten zich daarom tijdig aanpassen aan de snel veranderende situatie om aan de hoge verwachtingen van de gasten te kunnen voldoen. De displays uit de HC670-serie staan garant voor een plezierig verblijf dankzij de hoogwaardige kijkbeleving en de geavanceerde mogelijkheden. Het design van de displays kenmerkt zich door een gestroomlijnd profiel met een smalle rand. Verfijning die bijdraagt aan het kamerinterieur én het kijkplezier.

Eenvoudiger beheer van displays en content met LYNK REACH 3.0

Eenvoudiger beheer van displays en content met LYNK REACH 3.0
Stroomlijn het beheer van content en displays in de kamers en houd tegelijkertijd de kosten onder controle met Samsungs LYNK REACH oplossing en REACH Server. De bestaande infrastructuur wordt hierbij ingepast. U kunt vanaf één locatie alle TV's op afstand beheren en aansturen en zo uw efficiëntie en productiviteit verhogen zonder dat u in elke kamer een grote settopbox (STB) hoeft te plaatsen. Bovendien kunt u de displays indelen in verschillende groepen die ieder over eigen content beschikken, wat ideaal is om informatie specifiek te richten op een bepaald type gast, zoals groepen toeristen of deelnemers aan een conventie.

Met geavanceerde content op maat maakt u het uw gasten nóg gemakkelijker

Met geavanceerde content op maat maakt u het uw gasten nóg gemakkelijker
Verhoog heel gemakkelijk uw serviceniveau en genereer extra inkomsten met contentbeheer via LYNK REACH. Samsung LYNK REACH 3.0 biedt hotelmanagers een volledig aanpasbare gebruikersinterface om uiterst flexibel het unieke informatiesysteem vorm te kunnen geven. Via bewerkbare sjablonen bepaalt u zelf grootte, kleur, lettertype, plaatsing etc. van teksten en afbeeldingen, zodat de informatie optimaal overkomt en past bij het imago van uw hotel. Bovendien kunt u extra omzet genereren door uw gasten in de hotelkamers marketingboodschappen te tonen. Zo kunt u bijvoorbeeld langs de onderkant van het scherm reclameaanbiedingen voorbij laten komen (ticker). U kunt ook extra inkomsten genereren door met Live Channel een reclamekanaal op te zetten voor in de foyer van het hotel of in het restaurant. Dit doet u met behulp van het eenvoudige nieuwe sjabloon voor reclameboodschappen; zowel met tekst als afbeeldingen. Hotelgasten krijgen met LYNK REACH 3.0 ook aanvullende informatie van externe contentproviders te zien zoals weerberichten en vluchtinformatie van geselecteerde vliegvelden.

Uw hotelgasten warm verwelkomen via het gepersonaliseerde hoofdmenu

Uw hotelgasten warm verwelkomen via het gepersonaliseerde hoofdmenu
Maak het uw gasten gemakkelijker en ondersteun tegelijk uw hotelmerk met het Hospitality hoofdmenu, zelfs in een omgeving zonder netwerkverbinding. Verwelkom gasten met een begroeting, hotelinformatie, datum en tijd op een vereenvoudigd hoofdscherm terwijl er op de achtergrond een live kanaal draait. Bied uw gasten meer comfort door vanaf het hoofdscherm eenvoudig toegang te geven tot veel gebruikte hotelfuncties, zoals wekkeroproepen, My Channel en slaaptimers. Begroeting, hotelinformatie en eenvoudige toegang tot functies kunnen worden aangepast in de fabrieksmodus. Bovendien kan de aangepaste content via een USB-stick heel gemakkelijk op de displays in de andere kamers worden geïnstalleerd. Uiterst efficiënt!

Bescherm content met geavanceerde DRM-technologie

Bescherm content met geavanceerde DRM-technologie
Verbeter de beveiliging met LYNK™ Digital Rights Management (DRM), een kosteneffectief software-alternatief voor op hardware gebaseerde contentbeveiligingsystemen.

Als puur op software gebaseerde oplossing is Samsung LYNK™ DRM uitstekend aan te passen voor allerlei head-ends. Daarnaast is het eenvoudiger te implementeren en beheren, zonder hardware-upgrades of wijzigingen in foutenmanagement, en dus ook vanuit kostenoogpunt een efficiëntere oplossing.
System Integrator (SI) compatibel

System Integrator (SI) compatibel

Samsung Hospitality Displays zijn standaard compatibel met diverse System Integrator protocollen. Deze SI-compatibiliteit bespaart hotelmanagers tijd en moeite bij het instellen van verschillende protocollen tussen SI afkomstige settopboxen en schermen.
Bevestigingssysteem Hospitality Displays

Bevestigingssysteem Hospitality Displays

Gebruik de juiste montagekit zodat uw patiënten vanuit de hele kamer goed zicht hebben op de TV. De veelzijdige wandmontagekit ondersteunt rotatie onder hoeken van 20º, 60º en 90º en houdt de TV stevig op zijn plaats.
Sound Bar compatibel

Sound Bar compatibel

Sluit een Samsung Hospitality TV aan op een Soundbar om uw gasten optimaal te laten genieten van het geluid. Door hiervoor een High-Definition Multimedia Interface® kabel te gebruiken, worden de instellingen automatisch aangepast en is installeren een fluitje van een cent. Uw gast heeft met een afstandsbediening zowel de volledige controle over de TV als de Soundbar.
Multicode-afstandsbediening

Multicode-afstandsbediening

Laat uw gasten meer van TV genieten door te zorgen dat afstandsbedieningen elkaar niet in de weg zitten, bijvoorbeeld in het fitness center van het hotel waar verschillende TV's vlak bij elkaar zijn geplaatst. De multicode-afstandsbediening kan in dezelfde ruimte tot 10 TV's afzonderlijk bedienen.
Uw logo en welkomstboodschap op het scherm

Uw logo en welkomstboodschap op het scherm

Maak een onuitwisbare indruk op uw gasten en verbeter de naamsbekendheid van uw hotel door gasten met gepersonaliseerde boodschappen te verwelkomen. Hotels kunnen hun logo en welkomstboodschap op het scherm tonen wanneer de gast de TV inschakelt. De duur hiervan kan worden ingesteld tussen de 3 en 7 seconden.
SmoovieTV® compatibel

SmoovieTV® compatibel

Maak van uw Hospitality TV-toestellen een bron van extra inkomsten, bijvoorbeeld via SmoovieTV. De Samsung Hospitality TV is compatibel met SmoovieTV; een prepaid TV-oplossing die wordt ondersteund door de applicatie waarmee de kanalenlijst wordt samengesteld. Op deze manier kan uw gast kiezen tussen gratis kanalen en te betalen kanalen.
Kanalen bewerken

Kanalen bewerken

Hotelmanagers kunnen het kanaalaanbod eenvoudig aanpassen en indelen, zowel analoog als digitaal, zonder voor verschillende TV-systemen de kanalenlijsten te hoeven bewerken. Kanalen kunnen in een andere volgorde worden gezet en de namen van de kanalen kunnen worden aangepast aan de voorkeur van het hotel.
Mijn kanalen (My Channel)

Mijn kanalen (My Channel)

Maak het voor uw gasten gemakkelijk om de gewenste kanalen te vinden zonder dat ze handmatig door een groot aantal mogelijkheden hoeven te bladeren. Met de snelzoekfunctie van My Channel kunnen uw gasten eenvoudig de kanalen vinden die bij hun smaak passen. Via My Channel is zoeken per land en per genre mogelijk.
USB Cloning

USB Cloning

Installeer een reeks TV's zonder steeds weer dezelfde instellingsprocedures te herhalen. Hotelmanagers hoeven de instellingen van de TV's niet afzonderlijk aan te passen dankzij USB Cloning. Ze kunnen de instellingen van een TV eenvoudig naar een USB-opslagapparaat kopiëren en deze vervolgens naar andere TV's klonen.
Connect Share

Connect Share

Films, muziek, foto's en andere media-content komen op het scherm tot leven wanneer u een USB-station rechtstreeks op de TV aansluit.
Software Clock

Software Clock

Zorg dat uw gasten op ieder moment de juiste tijd kunnen zien op de TV. Via Software Clock kan de gast via de afstandsbediening een klok aanzetten op de TV in de kamer. Dit gaat eenvoudig via de ‘Info’ toets van de afstandsbediening. Zelfs als de TV uit staat blijft de klok zichtbaar.
Beveiligingsmodus

Beveiligingsmodus

De displays uit de HC670-serie bieden uniek en krachtig contentbeheer met de beveiligingsmodus. Via deze functie kunt u belangrijke functies van de displays op eenvoudige wijze ontoegankelijk maken om wijzigingen aan de instellingen te voorkomen. Daarnaast kunt u content blokkeren die niet aan de eisen voldoet en ongewenste teletextinfo (TTX) onderdrukken, zodat u de volledige controle over de content op de displays in de gastenverblijven houdt. Dit geldt ook voor materiaal dat binnenkomt via HDMI® of USB. Deze functie is ook bijzonder nuttig om displays in een omgeving met strikte beveiliging te beheren.
Klok met 72 uur reservestroom

Klok met 72 uur reservestroom

Geef uw gasten een betrouwbare klok om de tijd in de gaten te kunnen houden. Zelfs wanneer de klok niet van stroom wordt voorzien, blijft deze 72 uur doorwerken. Betrouwbaar en accuraat, zodat uw gasten er volledig op kunnen vertrouwen.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Display

 • Backlight

  LED
 • Schermafmeting

  32"
 • HD/FHD

  HD
 • Resolutie

  1,366 x 768
 • Picture Engine

  HyperReal Engine
 • Static Contrast Ratio

  4000:1
 • Reactiesnelheid (ms)

  6.5ms
 • Kijkhoek (H/V, graden)

  178/178
 • Helderheid (normaal)

  250 cd/m²
 • Hoogste Luminantie Ratio

  76%
 • Wide Color Enhancer Plus

  Yes
 • Auto Motion Plus

  N/A
 • Film Mode

  Yes

Audio

 • Dolby

  Dolby Digital Plus / Dolby Pulse
 • DTS Studio Sound / DNSe+

  DTS Studio Sound
 • DTS Premium Sound / DTS Premium Sound 5.1

  DTS Premium Sound 5.1
 • 3D Sound

  N/A
 • Auto Volume Leveler

  Yes
 • Sound Output (RMS)

  10W x2
 • Speaker Type

  Down Firing + Full Range
 • Woofer

  N/A
 • Variable Speaker Out

  4W (Mono, 8Ω)

MEER SPECS TONEN

ONDERSTEUNING

 • User Manual
  • User Manual
   13.44 MB, pdf, DUTCH
   2016.12.16
 • Overige handleidingen (3)
  • User Manual
   13.47 MB, pdf, GERMAN
   2016.12.16
  • User Manual
   13.4 MB, pdf, ENGLISH
   2016.12.16
  • Quick Guide
   3.98 MB, pdf, ENGLISH, BULGARIAN, CROATIAN, CZECH, DANISH, DUTCH, ESTONIAN, FINNISH, FRENCH, GERMAN, GREEK, HUNGARIAN, ITALIAN, LATVIAN, LITHUANIAN, NORWEGIAN, POLISH, PORTUGUESE, ROMANIAN, SERBIAN, SLOVAK, SLOVENIAN, SPANISH, SWEDISH, TURKISH
   2016.11.24
 • Firmware (2)
  • Upgrade File(USB type)
   All OS, 56.02 MB, exe, MULTI LANGUAGE
   2016.06.07
   Versie : 1025.0
  • Upgrade guide
   All OS, 0.42 MB, pdf, MULTI LANGUAGE
   2015.08.06
   Versie : 1.0
 • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

  Adobe Acrobat Reader downloaden
 • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

  Djvu Viewer downloaden
 • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

  Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

Bepaalde Samsung Smart TV-functies zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar zonder uitdrukkelijke toestemming voor het verzamelen en gebruik van persoonlijke gegevens.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten