Inhoud
VERGELIJKEN

HD Hospitality Display 32"
(HD670-series) HG32ED670AK

HG32ED670AK

Sorry! Dit product is niet langer beschikbaar.

HD Hospitality Display 32" (HD670-series) HG32ED670AK

Neem contact met ons op

FunctiesAfdrukken

Slanke, aantrekkelijke Hospitality Displays om uw Hospitality-omgeving gemakkelijk te upgraden

Slanke, aantrekkelijke Hospitality Displays om uw Hospitality-omgeving gemakkelijk te upgraden
De slanke, goed uitgeruste SMART Hospitality Displays uit de HD670-serie van Samsung vormen een uitstekende oplossing om de gastenervaring op een hoger niveau te brengen voor plezierig TV-kijken op maat in de gastenkamers. Met een slank en stijlvol profiel en Samsungs verbeterde contentbeheeroplossing LYNK™ REACH 3.1, die gebruik maakt van een bestaande coax-infrastructuur, houdt u de totale kosten (TCO) onder controle en versterkt u uw imago en naamsbekendheid. Uw gast krijgt eenvoudig toegang tot belangrijke hotel-informatie en menu's. LYNK™ REACH heeft een verbeterde, aanpasbare bediening die specifiek ontworpen is voor de hospitality-branche. De oplossing maakt kosteneffectief beheer op afstand mogelijk van TV's en uiteenlopende content in hotelkamers om het de gast helemaal naar de zin te maken.

LYNK REACH 3.1 voor eenvoudiger display- en contentbeheer binnen bestaande infrastructuur

LYNK REACH 3.1 voor eenvoudiger display- en contentbeheer binnen bestaande infrastructuur
Maak met LYNK REACH 3.1 gemakkelijk contentbeheer mogelijk binnen een bestaande coax-infrastructuur - zeker wanneer kostenefficiëntie voor u als hotelier een prioriteit is. LYNK REACH is een oplossing voor contentbeheer die hospitality-organisaties helpt om content uit te rollen naar TV's in de hotelkamers en deze te beheren. Met deze oplossing creëert u gemakkelijk een uiterst aanpasbare bedieningsinterface waarmee de gasten allerlei informatie kunnen krijgen over de omgeving en kunnen kiezen uit een ruim entertainment-aanbod. LYNK REACH is onlangs geüpgraded naar versie 3.1 en heeft er mogelijkheden bij gekregen waar zowel de gasten als de hotelier plezier van zullen hebben.

Gun uw gasten een verbeterde, gebruikersvriendelijke bedieningsinterface

Gun uw gasten een verbeterde, gebruikersvriendelijke bedieningsinterface
Lever uw gasten een rijkere ervaring op hun kamer dankzij LYNK REACH 3.1 met verbeterd Home UI design. Met zijn simpele, gemakkelijke en intuïtieve bediening verbetert LYNK REACH de bruikbaarheid doordat hotelmanagers de status van iedere kamer, recente uitrollen en activiteiten via Project Creator kunnen bijhouden. Verder kunnen hotelmanagers allerlei templates inzetten met een ruim palet aan UI-designs, afhankelijk van de concepten van het hotel of de individuele kamer.

Handig beheer van gastenkamers en verhoogde omzet dankzij betaalde TV-kanalen

Handig beheer van gastenkamers en verhoogde omzet dankzij betaalde TV-kanalen
Beheer uw gastenkamers efficiënter met het informatie-overzicht, dat beschikbaar is voor hotelmanagers na inloggen op de REACH 3.1 server. Managers krijgen hiermee volledig inzicht in de algemene status van de kamer, inclusief recente activiteiten, bezetting, groepsconfiguratie en de status van de bank met TV-kanalen.
Een krachtige functie van LYNK REACH 3.1 is de kanaalbewerker, waarmee managers de kanalenlijst kunnen wijzigen en kanalen kunnen toevoegen en verwijderen. Het is zelfs mogelijk de omzet te verhogen via de kanalenbank. Dankzij de kanalenbank kunt u betaal-TV aanbieden en dus extra omzet genereren door betaalde kanalen toe te voegen aan de kanaalgroepen die naar de verschillende klantengroepen gaan.

Gun uw gasten allerlei content met aangepast, kostenefficiënt Home Menu

Gun uw gasten allerlei content met aangepast, kostenefficiënt Home Menu
Lever uw gasten een ruime keuze aan content met een verbeterd Home Menu waarvoor geen netwerkinfrastructuur nodig is en die een kosteneffectieve oplossing vormt. Nieuwe, verbeterde functionaliteit stelt hotels in staat om niet alleen live TV door te geven, wat eerst de enige mogelijkheid was, maar ook logo's te tonen en video's en foto's weer te geven. Nieuwe, verbeterde functies kunnen gemakkelijk worden toegevoegd zonder dat hiervoor een netwerk nodig is door alles te klonen via een USB-station. Gasten kunnen probleemloos allerlei gegevens oproepen, zoals tijd, datum en hotelinformatie, en de TV-functies bedienen die beschikbaar zijn in de gebruikersmodus. Het aanpasbare Home Menu werkt kostenverlagend voor hotels met consumenten-TV's die anders zouden moeten overstappen op Hospitality TV's met ingebouwde oplossing.

Bescherm content met geavanceerde DRM-technologie

Bescherm content met geavanceerde DRM-technologie
Zet Samsungs LYNK DRM technologie in als veilig en kosteneffectief alternatief voor traditionele, op hardware gebaseerde contentbeveiligingsystemen. Met deze oplossing is het mogelijk om versleutelde live-TV en on-demand content (VoD) beveiligd door te geven en weer te geven op de TV's in het hotel. Omdat LYNK DRM technologie een software-oplossing is, heeft u minder extra apparatuur nodig en kunnen Conditional Access System (CAS) problemen sneller worden verholpen. Om de betrouwbaarheid van het systeem te helpen waarborgen, heeft dit ook betrekking op head-end apparatuur voor kabelbedrijven.
Koptelefoon ID compatibel

Koptelefoon ID compatibel

Gun uw gasten de luxe om ook in bed het TV-geluid te kunnen volgen zonder lastige verlengkabels. De standaard Headphone ID functie detecteert koptelefoons die in een extra aansluiting naast het bed worden ingeplugd. Zo kunnen uw gasten naar de TV kijken en luisteren zonder kamergenoten te storen.
System Integrator (SI) compatibel

System Integrator (SI) compatibel

Samsung Hospitality Displays zijn standaard compatibel met diverse System Integrator protocollen. Deze SI-compatibiliteit bespaart hotelmanagers tijd en moeite bij het instellen van verschillende protocollen tussen SI afkomstige settopboxen en schermen.
Bevestigingssysteem Hospitality Displays

Bevestigingssysteem Hospitality Displays

Gebruik de juiste montagekit zodat uw patiënten vanuit de hele kamer goed zicht hebben op de TV. De veelzijdige wandmontagekit ondersteunt rotatie onder hoeken van 20º, 60º en 90º en houdt de TV stevig op zijn plaats.
Variabele luidsprekeruitgang

Variabele luidsprekeruitgang

Geef uw gasten meer bewegingsvrijheid in de hotelkamer door het geluid van de TV via externe luidsprekeruitgangen naar verschillende gedeelten van de kamer door te laten klinken. Gasten kunnen zo het TV-geluid overal volgen waar luidsprekers zijn geïnstalleerd, zelfs in de badkamer of toiletruimte.
Sound Bar compatibel

Sound Bar compatibel

Sluit een Samsung Hospitality TV aan op een Soundbar om uw gasten optimaal te laten genieten van het geluid. Door hiervoor een High-Definition Multimedia Interface® kabel te gebruiken, worden de instellingen automatisch aangepast en is installeren een fluitje van een cent. Uw gast heeft met een afstandsbediening zowel de volledige controle over de TV als de Soundbar.
Multicode-afstandsbediening

Multicode-afstandsbediening

Laat uw gasten meer van TV genieten door te zorgen dat afstandsbedieningen elkaar niet in de weg zitten, bijvoorbeeld in het fitness center van het hotel waar verschillende TV's vlak bij elkaar zijn geplaatst. De multicode-afstandsbediening kan in dezelfde ruimte tot 10 TV's afzonderlijk bedienen.
Externe klok

Externe klok

Maak het uw gasten nog gemakkelijker met een externe klok, een accessoire waarop ze in een oogopslag kunnen zien hoe laat het is. Deze klok heeft een 12 / 24-uurs instelling, in 7 stappen regelbare verlichting, (5 stappen voor de normale weergave en 2 voor de standby-weergave) en een simpele RJ12-aansluiting aan de achterkant. Met dit accessoire verhoogt u eenvoudig het comfort van de gast. Het klok-accessoire is verkrijgbaar in verpakkingen van 20 stuks.
De beschikbaarheid van de externe klok kan per land verschillen.
Beveiligingsmodus

Beveiligingsmodus

De displays uit de HD470-serie bieden uniek en krachtig contentbeheer met de beveiligingsmodus. Via deze functie kunt u belangrijke functies van de displays op eenvoudige wijze ontoegankelijk maken om wijzigingen aan de instellingen te voorkomen. Daarnaast kunt u content blokkeren die niet aan de eisen voldoet en ongewenste teletextinfo (TTX) onderdrukken, zodat u de volledige controle over de content op de displays in de gastenverblijven houdt. Dit geldt ook voor materiaal dat binnenkomt via HDMI® of USB. Deze functie is ook bijzonder nuttig om displays in een omgeving met strikte beveiliging te beheren.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Display

 • Schermafmeting

  32"
 • Resolutie

  1,366 x 768
 • Ultra Clear Panel

  N/A
 • Scherm kromming

  N/A

Video

 • Picture Engine

  HyperReal
 • Clear Motion Rate

  100Hz
 • Dynamische Contrast Ratio

  Mega Contrast
 • Micro Dimming

  N/A
 • Wide Color Enhancer (Plus)

  Yes
 • Auto Depth Enhancer

  N/A
 • Contrast Enhancer

  N/A
 • Auto Motion Plus

  N/A
 • Film Mode

  Yes
 • Natural Mode Support

  N/A

MEER SPECS TONEN

ONDERSTEUNING

 • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

  Adobe Acrobat Reader downloaden
 • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

  Djvu Viewer downloaden
 • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

  Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

Bepaalde Samsung Smart TV-functies zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar zonder uitdrukkelijke toestemming voor het verzamelen en gebruik van persoonlijke gegevens.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten