Inhoud
VERGELIJKEN

HD Hospitality Display 40"
(HC460-serie) HG40EC460KW

HG40EC460KW

 • Meer kijkgenot met de stijlvolle Hospitality Displays van Samsung
 • Overtref verwachtingen met geavanceerde Hospitality Displays
 • Eenvoudiger beheer van displays en content met LYNK REACH 3.0

Sorry! Dit product is niet langer beschikbaar.

HD Hospitality Display 40" (HC460-serie) HG40EC460KW

Neem contact met ons op

FunctiesAfdrukken

Sfeerverhogende, geavanceerde en betaalbare Hospitality Displays

Sfeerverhogende, geavanceerde en betaalbare Hospitality Displays
Succesvolle hoteliers weten als geen ander dat gasten een entertainmentervaring in hun hotelkamer verwachten die niet onderdoet voor de mogelijkheden thuis. Ook moeten hoteleigenaars en -managers de kosten in de hand houden wanneer er in nieuwe displays wordt geïnvesteerd. Samsungs HC470-serie hoogpresterende displays bieden een groot aantal mogelijkheden om hoteliers voor een redelijke prijs van de gewenste functionaliteiten te voorzien. Het moderne, gestroomlijnde design draagt bij aan de prettige sfeer in de kamers en de hoogwaardige kijkbeleving wordt onder meer bevorderd door een overzichtelijk hoofdmenu dat beschikbaar is voor de gasten. Verder bieden deze betaalbare displays een kosteneffectieve beheeroplossing door de bestaande infrastructuur in te passen, voor een resultaat dat zowel de gasten als de hotelier zal bevallen.

Eenvoudiger beheer van displays en content met LYNK REACH 3.0

Eenvoudiger beheer van displays en content met LYNK REACH 3.0
Stroomlijn het beheer van content en displays in de kamers en houd tegelijkertijd de kosten onder controle met Samsungs LYNK REACH oplossing en REACH Server. De bestaande infrastructuur wordt hierbij ingepast. U kunt vanaf één locatie alle TV's op afstand beheren en aansturen en zo uw efficiëntie en productiviteit verhogen zonder dat u in elke kamer een grote settopbox (STB) hoeft te plaatsen. Bovendien kunt u de displays indelen in verschillende groepen die ieder over eigen content beschikken, wat ideaal is om informatie specifiek te richten op een bepaald type gast, zoals groepen toeristen of deelnemers aan een conventie.

Met geavanceerde content op maat maakt u het uw gasten nóg gemakkelijker

Met geavanceerde content op maat maakt u het uw gasten nóg gemakkelijker
Verhoog heel gemakkelijk uw serviceniveau en genereer extra inkomsten met contentbeheer via LYNK REACH. Samsung LYNK REACH 3.0 biedt hotelmanagers een volledig aanpasbare gebruikersinterface om uiterst flexibel het unieke informatiesysteem vorm te kunnen geven. Via bewerkbare sjablonen bepaalt u zelf grootte, kleur, lettertype, plaatsing etc. van teksten en afbeeldingen, zodat de informatie optimaal overkomt en past bij het imago van uw hotel. Bovendien kunt u extra omzet genereren door uw gasten in de hotelkamers marketingboodschappen te tonen. Zo kunt u bijvoorbeeld langs de onderkant van het scherm reclameaanbiedingen voorbij laten komen (ticker). U kunt ook extra inkomsten genereren door met Live Channel een reclamekanaal op te zetten voor in de foyer van het hotel of in het restaurant. Dit doet u met behulp van het eenvoudige nieuwe sjabloon voor reclameboodschappen; zowel met tekst als afbeeldingen. Hotelgasten krijgen met LYNK REACH 3.0 ook aanvullende informatie van externe contentproviders te zien zoals weerberichten en vluchtinformatie van geselecteerde vliegvelden.

Uw hotelgasten warm verwelkomen via het gepersonaliseerde hoofdmenu

Uw hotelgasten warm verwelkomen via het gepersonaliseerde hoofdmenu
Maak het uw gasten gemakkelijker en ondersteun tegelijk uw hotelmerk met het Hospitality hoofdmenu, zelfs in een omgeving zonder netwerkverbinding. Verwelkom gasten met een begroeting, hotelinformatie, datum en tijd op een vereenvoudigd hoofdscherm terwijl er op de achtergrond een live kanaal draait. Bied uw gasten meer comfort door vanaf het hoofdscherm eenvoudig toegang te geven tot veel gebruikte hotelfuncties, zoals wekkeroproepen, My Channel en slaaptimers. Begroeting, hotelinformatie en eenvoudige toegang tot functies kunnen worden aangepast in de fabrieksmodus. Bovendien kan de aangepaste content via een USB-stick heel gemakkelijk op de displays in de andere kamers worden geïnstalleerd. Uiterst efficiënt!

Bescherm content met geavanceerde DRM-technologie

Bescherm content met geavanceerde DRM-technologie
Verbeter de beveiliging met LYNK™ Digital Rights Management (DRM), een kosteneffectief software-alternatief voor op hardware gebaseerde contentbeveiligingsystemen. Als puur op software gebaseerde oplossing is Samsung LYNK™ DRM uitstekend aan te passen voor allerlei head-ends. Daarnaast is het eenvoudiger te implementeren en beheren, zonder hardware-upgrades of wijzigingen in foutenmanagement, en dus ook vanuit kostenoogpunt een efficiëntere oplossing.
Multicode-afstandsbediening

Multicode-afstandsbediening

Laat uw gasten meer van TV genieten door te zorgen dat afstandsbedieningen elkaar niet in de weg zitten, bijvoorbeeld in het fitness center van het hotel waar verschillende TV's vlak bij elkaar zijn geplaatst. De multicode-afstandsbediening kan in dezelfde ruimte tot 10 TV's afzonderlijk bedienen.
Uw logo en welkomstboodschap op het scherm

Uw logo en welkomstboodschap op het scherm

Maak een onuitwisbare indruk op uw gasten en verbeter de naamsbekendheid van uw hotel door gasten met gepersonaliseerde boodschappen te verwelkomen. Hotels kunnen hun logo en welkomstboodschap op het scherm tonen wanneer de gast de TV inschakelt. De duur hiervan kan worden ingesteld tussen de 3 en 7 seconden.
SmoovieTV® compatibel

SmoovieTV® compatibel

Maak van uw Hospitality TV-toestellen een bron van extra inkomsten, bijvoorbeeld via SmoovieTV. De Samsung Hospitality TV is compatibel met SmoovieTV; een prepaid TV-oplossing die wordt ondersteund door de applicatie waarmee de kanalenlijst wordt samengesteld. Op deze manier kan uw gast kiezen tussen gratis kanalen en te betalen kanalen.
Kanalen bewerken

Kanalen bewerken

Hotelmanagers kunnen het kanaalaanbod eenvoudig aanpassen en indelen, zowel analoog als digitaal, zonder voor verschillende TV-systemen de kanalenlijsten te hoeven bewerken. Kanalen kunnen in een andere volgorde worden gezet en de namen van de kanalen kunnen worden aangepast aan de voorkeur van het hotel.
Mijn kanalen (My Channel)

Mijn kanalen (My Channel)

Maak het voor uw gasten gemakkelijk om de gewenste kanalen te vinden zonder dat ze handmatig door een groot aantal mogelijkheden hoeven te bladeren. Met de snelzoekfunctie van My Channel kunnen uw gasten eenvoudig de kanalen vinden die bij hun smaak passen. Via My Channel is zoeken per land en per genre mogelijk.
USB Cloning

USB Cloning

Installeer een reeks TV's zonder steeds weer dezelfde instellingsprocedures te herhalen. Hotelmanagers hoeven de instellingen van de TV's niet afzonderlijk aan te passen dankzij USB Cloning. Ze kunnen de instellingen van een TV eenvoudig naar een USB-opslagapparaat kopiëren en deze vervolgens naar andere TV's klonen.
Connect Share

Connect Share

Films, muziek, foto's en andere media-content komen op het scherm tot leven wanneer u een USB-station rechtstreeks op de TV aansluit.
Beveiligingsmodus

Beveiligingsmodus

De displays uit de HC470-serie bieden uniek en krachtig contentbeheer met de beveiligingsmodus. Via deze functie kunt u belangrijke functies van de displays op eenvoudige wijze ontoegankelijk maken om wijzigingen aan de instellingen te voorkomen. Daarnaast kunt u content blokkeren die niet aan de eisen voldoet en ongewenste teletextinfo (TTX) onderdrukken, zodat u de volledige controle over de content op de displays in de gastenverblijven houdt. Dit geldt ook voor materiaal dat binnenkomt via HDMI® of USB. Deze functie is ook bijzonder nuttig om displays in een omgeving met strikte beveiliging te beheren.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Display

 • Backlight

  LED
 • Schermafmeting

  40"
 • HD/FHD

  HD
 • Resolutie

  1 366 x 768
 • Picture Engine

  HyperReal Engine
 • Static Contrast Ratio

  5 000:1
 • Reactiesnelheid (ms)

  8ms
 • Kijkhoek (H/V, graden)

  178° / 178°
 • Helderheid (normaal)

  250 cd/m²
 • Hoogste Luminantie Ratio

  97%
 • Wide Color Enhancer Plus

  Ja
 • Film Mode

  Ja

Audio

 • Dolby

  Dolby Digital Plus / Dolby Pulse
 • DTS Studio Sound / DNSe+

  DTS Studio Sound
 • DTS Premium Sound / DTS Premium Sound 5.1

  DTS Premium Sound 5.1
 • Auto Volume Leveler

  Ja
 • Sound Output (RMS)

  10 W x 2
 • Speaker Type

  Down Firing + Full Range

MEER SPECS TONEN

ONDERSTEUNING

 • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

  Adobe Acrobat Reader downloaden
 • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

  Djvu Viewer downloaden
 • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

  Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

Bepaalde Samsung Smart TV-functies zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar zonder uitdrukkelijke toestemming voor het verzamelen en gebruik van persoonlijke gegevens.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten