Inhoud
VERGELIJKEN

FHD Hospitality Display 40"
(HD673-series) HG40ED673KK

HG40ED673KK

FHD Hospitality Display 40" (HD673-series) HG40ED673KK

Neem contact met ons op

FunctiesAfdrukken

Slanke, aantrekkelijke Hospitality Displays om uw Hospitality-omgeving gemakkelijk te upgraden

Slanke, aantrekkelijke Hospitality Displays om uw Hospitality-omgeving gemakkelijk te upgraden
De slanke, goed uitgeruste SMART Hospitality Displays uit de HD670-serie van Samsung vormen een uitstekende oplossing om de gastenervaring op een hoger niveau te brengen voor plezierig TV-kijken op maat in de gastenkamers. Met een slank en stijlvol profiel en Samsungs verbeterde contentbeheeroplossing LYNK™ REACH 3.1, die gebruik maakt van een bestaande coax-infrastructuur, houdt u de totale kosten (TCO) onder controle en versterkt u uw imago en naamsbekendheid. Uw gast krijgt eenvoudig toegang tot belangrijke hotel-informatie en menu's. LYNK™ REACH heeft een verbeterde, aanpasbare bediening die specifiek ontworpen is voor de hospitality-branche. De oplossing maakt kosteneffectief beheer op afstand mogelijk van TV's en uiteenlopende content in hotelkamers om het de gast helemaal naar de zin te maken.

LYNK REACH 3.1 voor eenvoudiger display- en contentbeheer binnen bestaande infrastructuur

LYNK REACH 3.1 voor eenvoudiger display- en contentbeheer binnen bestaande infrastructuur
Maak met LYNK REACH 3.1 gemakkelijk contentbeheer mogelijk binnen een bestaande coax-infrastructuur - zeker wanneer kostenefficiëntie voor u als hotelier een prioriteit is. LYNK REACH is een oplossing voor contentbeheer die hospitality-organisaties helpt om content uit te rollen naar TV's in de hotelkamers en deze te beheren. Met deze oplossing creëert u gemakkelijk een uiterst aanpasbare bedieningsinterface waarmee de gasten allerlei informatie kunnen krijgen over de omgeving en kunnen kiezen uit een ruim entertainment-aanbod. LYNK REACH is onlangs geüpgraded naar versie 3.1 en heeft er mogelijkheden bij gekregen waar zowel de gasten als de hotelier plezier van zullen hebben.

Gun uw gasten een verbeterde, gebruikersvriendelijke bedieningsinterface

Gun uw gasten een verbeterde, gebruikersvriendelijke bedieningsinterface
Lever uw gasten een rijkere ervaring op hun kamer dankzij LYNK REACH 3.1 met verbeterd Home UI design. Met zijn simpele, gemakkelijke en intuïtieve bediening verbetert LYNK REACH de bruikbaarheid doordat hotelmanagers de status van iedere kamer, recente uitrollen en activiteiten via Project Creator kunnen bijhouden. Verder kunnen hotelmanagers allerlei templates inzetten met een ruim palet aan UI-designs, afhankelijk van de concepten van het hotel of de individuele kamer.

Doe uw gasten (en uzelf) een plezier met het aanpasbare, kostenefficiënte startmenu

Doe uw gasten (en uzelf) een plezier met het aanpasbare, kostenefficiënte startmenu
Lever uw gasten een ruime keuze aan content met een verbeterd startmenu zonder extra investeringen in software of netwerkinfrastructuur. Nieuwe, verbeterde functionaliteit stelt hotels in staat om gasten te verwelkomen met een korte video inclusief hotel-logo, waarna de gasten live TV kunnen kijken. Zo kunnen hotels hun merk sterker maken zonder aanvullende software aan te schaffen. In de gebruikersmodus kunnen gasten probleemloos allerlei gegevens oproepen, zoals tijd, datum en hotelinformatie, en gebruik maken van verschillende tv-functies. Het aanpasbare startmenu werkt kostenverlagend voor hotels met onvoldoende budget voor extra software, en een startmenu maken gaat eenvoudig met een hospitality-TV met ingebouwde software.

Bescherm content met geavanceerde DRM-technologie

Bescherm content met geavanceerde DRM-technologie
Zet Samsungs LYNK DRM technologie in als veilig en kosteneffectief alternatief voor traditionele, op hardware gebaseerde contentbeveiligingsystemen. Met deze oplossing is het mogelijk om versleutelde live-TV en on-demand content (VoD) beveiligd door te geven en weer te geven op de TV's in het hotel. Omdat LYNK DRM technologie een software-oplossing is, heeft u minder extra apparatuur nodig en kunnen Conditional Access System (CAS) problemen sneller worden verholpen. Om de betrouwbaarheid van het systeem te helpen waarborgen, heeft dit ook betrekking op head-end apparatuur voor kabelbedrijven.
System Integrator (SI) compatibel

System Integrator (SI) compatibel

Samsung Hospitality Displays zijn standaard compatibel met diverse System Integrator protocollen. Deze SI-compatibiliteit bespaart hotelmanagers tijd en moeite bij het instellen van verschillende protocollen tussen SI afkomstige settopboxen en schermen.
Koptelefoon ID compatibel

Koptelefoon ID compatibel

Gun uw gasten de luxe om ook in bed het TV-geluid te kunnen volgen zonder lastige verlengkabels. De standaard Headphone ID functie detecteert koptelefoons die in een extra aansluiting naast het bed worden ingeplugd. Zo kunnen uw gasten naar de TV kijken en luisteren zonder kamergenoten te storen.
Beveiligingsmodus

Beveiligingsmodus

De displays uit de HD470-serie bieden uniek en krachtig contentbeheer met beveiligingsmodus. Via deze functie kunt u belangrijke functies van de displays ontoegankelijk maken om wijzigingen aan de instellingen op eenvoudige wijze te voorkomen. Verder kunt u content blokkeren die niet aan de eisen voldoet en ongewenste teletextinfo (TTX) onderdrukken, zodat u de volledige controle houdt over de content op de displays in de gastenverblijven, inclusief materiaal dat binnenkomt via HDMI® of USB. Deze functie is ook bijzonder nuttig om displays onder controle te houden in een omgeving met strikte beveiliging, zoals een gevangenis.
Variabele luidsprekeruitgang

Variabele luidsprekeruitgang

Geef uw gasten meer bewegingsvrijheid in de hotelkamer door het geluid van de TV via externe luidsprekeruitgangen naar verschillende gedeelten van de kamer door te laten klinken. Gasten kunnen zo het TV-geluid overal volgen waar luidsprekers zijn geïnstalleerd, zelfs in de badkamer of toiletruimte.
Sound Bar compatibel

Sound Bar compatibel

Sluit een Samsung Hospitality TV aan op een Soundbar om uw gasten optimaal te laten genieten van het geluid. Door hiervoor een High-Definition Multimedia Interface® kabel te gebruiken, worden de instellingen automatisch aangepast en is installeren een fluitje van een cent. Uw gast heeft met een afstandsbediening zowel de volledige controle over de TV als de Soundbar.
Multicode-afstandsbediening

Multicode-afstandsbediening

Laat uw gasten meer van TV genieten door te zorgen dat afstandsbedieningen elkaar niet in de weg zitten, bijvoorbeeld in het fitness center van het hotel waar verschillende TV's vlak bij elkaar zijn geplaatst. De multicode-afstandsbediening kan in dezelfde ruimte tot 10 TV's afzonderlijk bedienen.
My Channel

Mijn kanalen

Maak het voor uw gasten gemakkelijk om de gewenste kanalen te vinden zonder dat ze handmatig door een groot aantal mogelijkheden hoeven te bladeren. Met de snelzoekfunctie van My Channel kunnen uw gasten eenvoudig de kanalen vinden die bij hun smaak passen. Via My Channel is zoeken per land en per genre mogelijk.
Software Clock

Software Clock

Zorg dat uw gasten op ieder moment de juiste tijd kunnen zien op de TV. De gast kan met de afstandsbediening een klok aanzetten op de TV in de kamer. Dit gaat eenvoudig via de ‘Info’ toets van de afstandsbediening, zelfs als de TV uit staat.
Connect Share

Connect Share

Gasten kunnen in hun hotelkamer comfortabel genieten van al hun eigen content. Met ConnectShare™ Movie sluit de gast simpelweg zijn eigen USB-stick of harde schijf met USB aan op de TV. De films, foto's en muziek op het station kunnen onmiddellijk worden bekeken. De content komt op het scherm tot leven in uitstekende beeldkwaliteit.
Sportmodus

Sportmodus

Sportliefhebbers die in uw hotel te gast zijn, hoeven niets te missen van hun favoriete wedstrijden. Ze krijgen ieder gescoord (doel)punt mee in een superieure beeld- en geluidskwaliteit, gewoon in hun hotelkamer. In de Sportmodus kunnen de gasten via een snelkoppeling beeld en geluid verbeteren. Hiermee krijgt het geluid meer een stadioneffect en verschijnt het speelveld in levendigere kleuren. Met deze functie krijgen gasten in hun kamer een entertainment-ervaring waar ze volledig in opgaan - compleet met uitgelichte belangrijke gedeeltes en juichende toeschouwers.

Beschikbaarheid van de Sportmodus kan per regio / land verschillen.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Display

 • Schermafmeting

  40"
 • Resolutie

  1 920 x 1 080
 • Ultra Clear Panel

  N/A
 • Scherm kromming

  N/A

Video

 • Picture Engine

  HyperReal
 • Clear Motion Rate

  100 Hz
 • Dynamische Contrast Ratio

  Mega Contrast
 • Micro Dimming

  N/A
 • Wide Color Enhancer (Plus)

  Ja
 • Auto Depth Enhancer

  N/A
 • Contrast Enhancer

  N/A
 • Auto Motion Plus

  N/A
 • Film Mode

  Ja
 • Natural Mode Support

  N/A

MEER SPECS TONEN

ONDERSTEUNING

 • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

  Adobe Acrobat Reader downloaden
 • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

  Djvu Viewer downloaden
 • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

  Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

Bepaalde Samsung Smart TV-functies zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar zonder uitdrukkelijke toestemming voor het verzamelen en gebruik van persoonlijke gegevens.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten