Inhoud
VERGELIJKEN

UHD Hospitality Display 40"
(HD690-series) HG40ED690UB

HG40ED690UB

Sorry! Dit product is niet langer beschikbaar.

UHD Hospitality Display 40" (HD690-series) HG40ED690UB

Neem contact met ons op

FunctiesAfdrukken

Ultra-High Definition displays met volledige functionaliteit en topdesign

Ultra-High Definition displays met volledige functionaliteit en topdesign
Samsungs HD690U Series SMART Hospitality Displays bieden een UHD-kijkbeleving die niet alleen het verblijf van uw gasten veraangenaamt met een gedetailleerde, levensechte beeldkwaliteit, maar ook bijdraagt aan het uitstekende imago van uw hotelmerk. Het zwart metallic design met afgekante omlijsting draagt bij aan de luxe inrichting van de kamer terwijl de gast helemaal opgaat in een unieke visuele ervaring.
De reeks handige, ingebouwde beheerfuncties en de klantgerichte functionaliteit zorgen voor een uitzonderlijke TV-beleving. De displays uit de HD690U-serie zijn onlangs bijgewerkt en bevatten nu nog meer toegevoegde waarde, zoals de geüpgrade IP-gebaseerde LYNK SINC en een handige Bluetooth muziekspeler. Deze displays combineren top-entertainment met ultieme efficiëntie.

TV's en content in de gastenkamers handig beheren via een IP-gebaseerde oplossing

TV's en content in de gastenkamers handig beheren via een IP-gebaseerde oplossing
De geüpgrade LYNK SINC oplossing maakt het gemakkelijk om de check-in/check-outstatus en netwerkstatus van elke kamer te bekijken en zelfs een welkombericht aan te maken dat op het scherm staat zodra de gast incheckt. Hotelpersoneel kan een TV of groep TV's kiezen, en op afstand in- en uitschakeltijden programmeren. Bevoegde medewerkers kunnen zelfs op afstand nieuwe firmware installeren of het systeem herstarten.
Een nieuwe functie van LYNK SINC, IPTV Standalone Solution, is zonder SINC-content verkrijgbaar via een gratis licentie. Met deze functie kan hotelpersoneel content beheren door de IPTV-kanalenlijst te bewerken, op een USB-station te zetten en vandaar naar afzonderlijke TV's te kopiëren. Op die manier kunnen managers hun gasten op een efficiënte manier IP-TV bieden zonder de SINC server te hoeven aanschaffen, wat voorheen nodig was voor IP Channel Mapping.

Maak de interactieve entertainmentbeleving van uw gasten nog leuker dankzij allerlei ingebouwde apps

Maak de interactieve entertainmentbeleving van uw gasten nog leuker dankzij allerlei ingebouwde apps
Hospitality-ondernemingen kunnen hun gasten met LYNK SINC 3.0 op de displays in de kamers hetzelfde interactieve entertainment aanbieden dat ze kennen van hun eigen apparaten. De gastbeleving wordt verbeterd met diensten en informatie op basis van de interesses van de gast. De toegang hiervan loopt via aanpasbare widgets. Verder kunnen hotels up-to-date vluchtinformatie* verstrekken, zodat gasten hun uitchecktijdstip kunnen afstemmen op het vertrek van hun vliegtuig. De gast kan in real-time worden geïnformeerd via gepersonaliseerde berichten.
Samsung Smart Hub vormt een gateway naar een serie webgebaseerde apps waarmee gasten via het IP-netwerk van het hotel snel toegang kunnen krijgen tot sociale netwerksites (SNS) en andere content op basis van hun eigen wensen. Via Smart Hub kunnen de gasten verder gebruik maken van internet-applicaties op dezelfde manier als op hun eigen apparaten, voor een plezierig "home-away-from-home" gevoel.
* De functie vluchtinformatie is optioneel verkrijgbaar

H-browser met krachtige ondersteuning door Samsung voor interactieve oplossingen op maat

H-browser met krachtige ondersteuning door Samsung voor interactieve oplossingen op maat
H-browser levert het superieure entertainment en de aangepaste contentbeheerdiensten die de moderne hotelgast verwacht, samen met interactieve webdiensten. Met H-browser hoeven hotels geen extra hardware aan te schaffen, installeren en onderhouden, zoals video-on-demand set-top-boxen (VoD STBs). Als IP-gebaseerd open platform stelt H-browser systeemintegrators (SI's) in staat om volledig aanpasbare webbrowseroplossingen aan te bieden met gratis interactieve topdiensten en functies en betaalde VoD-content. Omdat H-browser is gebaseerd op internetprogrammeertalen zoals HTML5 en Java Script®, kunnen SI's gemakkelijk robuuste, aangepaste hotel-oplossingen ontwikkelen en snel uitrollen. De ontwikkeling van oplossingen wordt mogelijk gemaakt door Samsungs technische support, geavanceerde display-hardware en samenwerking met 15 vooraanstaande SI's.

LYNK REACH 3.1 voor eenvoudiger display- en contentbeheer binnen bestaande infrastructuur

LYNK REACH 3.1 voor eenvoudiger display- en contentbeheer binnen bestaande infrastructuur
Maak met LYNK REACH 3.1 gemakkelijk contentbeheer mogelijk binnen een bestaande coax-infrastructuur - zeker wanneer kostenefficiëntie voor u als hotelier een prioriteit is. LYNK REACH is een oplossing voor contentbeheer die hospitality-organisaties helpt om content uit te rollen naar TV's in de hotelkamers en deze te beheren. Met deze oplossing creëert u gemakkelijk een uiterst aanpasbare bedieningsinterface waarmee de gasten allerlei informatie kunnen krijgen over de omgeving en kunnen kiezen uit een ruim entertainment-aanbod. LYNK REACH is onlangs geüpgraded naar versie 3.1 en heeft er mogelijkheden bij gekregen waar zowel de gasten als de hotelier plezier van zullen hebben.

Gun uw gasten een verbeterde, gebruikersvriendelijke bedieningsinterface

Gun uw gasten een verbeterde, gebruikersvriendelijke bedieningsinterface
Lever uw gasten een rijkere ervaring op hun kamer dankzij LYNK REACH 3.1 met verbeterd Home UI design. Met zijn simpele, gemakkelijke en intuïtieve bediening verbetert LYNK REACH de bruikbaarheid doordat hotelmanagers de status van iedere kamer, recente uitrollen en activiteiten via Project Creator kunnen bijhouden. Verder kunnen hotelmanagers allerlei templates inzetten met een ruim palet aan UI-designs, afhankelijk van de concepten van het hotel of de individuele kamer.

Doe uw gasten (en uzelf) een plezier met het aanpasbare, kostenefficiënte startmenu

Doe uw gasten (en uzelf) een plezier met het aanpasbare, kostenefficiënte startmenu
Lever uw gasten een ruime keuze aan content met een verbeterd startmenu zonder extra investeringen in software of netwerkinfrastructuur. Nieuwe, verbeterde functionaliteit stelt hotels in staat om gasten te verwelkomen met een korte video inclusief hotel-logo, waarna de gasten live TV kunnen kijken. Zo kunnen hotels hun merk sterker maken zonder aanvullende software aan te schaffen. In de gebruikersmodus kunnen gasten probleemloos allerlei gegevens oproepen, zoals tijd, datum en hotelinformatie, en gebruik maken van verschillende tv-functies. Het aanpasbare startmenu werkt kostenverlagend voor hotels met onvoldoende budget voor extra software, en een startmenu maken gaat eenvoudig met een hospitality-TV met ingebouwde software.

Verbreed de entertainmentmogelijkheden voor uw gasten met handige draadloze connectiviteit

Verbreed de entertainmentmogelijkheden voor uw gasten met handige draadloze connectiviteit
Displays uit de HD690-serie transformeren de gastenervaring door elke kamer te voorzien van een entertainment-hub met geavanceerde mogelijkheden waarop verschillende apparaten kunnen worden aangesloten.

Via Smart View TV-to-mobile interactiviteit kunnen gasten TV-kanalen bekijken op een breed scala aan mobiele apparaten, inclusief Live Channel Mirroring voor alle kanalen op Samsung GALAXY® apparaten en alleen de gratis kanalen op een iPhone®. Mobile-to-TV interactiviteit stuurt content via een intuïtieve interface vanaf een mobiel apparaat naar de TV; hierbij geldt als enige beperking dat de content beschikbaar moet zijn op het mobiele apparaat.

Via Screen Mirroring kunnen gasten het scherm van een mobiel apparaat delen met de TV, inclusief configuratie via het scherm zodat de TV exact hetzelfde laat zien als het mobiele apparaat, zonder beperkingen voor de content.
Digital Living Network Alliance stelt gasten in staat om via een draadloze verbinding persoonlijke content op de TV in hun kamer weer te geven, zoals films, muziek en foto's.

Bescherm content met geavanceerde DRM-technologie

Bescherm content met geavanceerde DRM-technologie
Zet Samsungs LYNK DRM technologie in als veilig en kosteneffectief alternatief voor traditionele, op hardware gebaseerde contentbeveiligingsystemen. Met deze oplossing is het mogelijk om versleutelde live-TV en on-demand content (VoD) beveiligd door te geven en weer te geven op de TV's in het hotel. Omdat LYNK DRM technologie een software-oplossing is, heeft u minder extra apparatuur nodig en kunnen Conditional Access System (CAS) problemen sneller worden verholpen. Om de betrouwbaarheid van het systeem te helpen waarborgen, heeft dit ook betrekking op head-end apparatuur voor kabelbedrijven.
Bluetooth Music Player

Bluetooth Music Player

Laat uw gasten via Bluetooth Music Player gemakkelijk verbinding maken met de TV in hun kamer in plaats van de luidspreker(s) van hun mobiele apparaat. Met deze functie kunnen gasten via de TV genieten van muziek en andere audio zonder dat het hotel kostbare audio-dockingstations hoeft te kopen die gemakkelijk kapot kunnen gegaan en gestolen kunnen worden. Het nieuwe mobiele Bluetooth Deck maakt een einde aan de kans op diefstal die tot nu toe een probleem was met andere spelers.
System Integrator (SI) compatibel

System Integrator (SI) compatibel

Samsung Hospitality Displays zijn standaard compatibel met diverse System Integrator protocollen. Deze SI-compatibiliteit bespaart hotelmanagers tijd en moeite bij het instellen van verschillende protocollen tussen SI afkomstige settopboxen en schermen.
Koptelefoon ID compatibel

Koptelefoon ID compatibel

Gun uw gasten de luxe om ook in bed het TV-geluid te kunnen volgen zonder lastige verlengkabels. De standaard Headphone ID functie detecteert koptelefoons die in een extra aansluiting naast het bed worden ingeplugd. Zo kunnen uw gasten naar de TV kijken en luisteren zonder kamergenoten te storen.
Variabele luidsprekeruitgang

Variabele luidsprekeruitgang

Geef uw gasten meer bewegingsvrijheid in de hotelkamer door het geluid van de TV via externe luidsprekeruitgangen naar verschillende gedeelten van de kamer door te laten klinken. Gasten kunnen zo het TV-geluid overal volgen waar luidsprekers zijn geïnstalleerd, zelfs in de badkamer of toiletruimte.
Sound Bar compatibel

Sound Bar compatibel

Sluit een Samsung Hospitality TV aan op een Soundbar om uw gasten optimaal te laten genieten van het geluid. Door hiervoor een High-Definition Multimedia Interface® kabel te gebruiken, worden de instellingen automatisch aangepast en is installeren een fluitje van een cent. Uw gast heeft met een afstandsbediening zowel de volledige controle over de TV als de Soundbar.
Multicode-afstandsbediening

Multicode-afstandsbediening

Laat uw gasten meer van TV genieten door te zorgen dat afstandsbedieningen elkaar niet in de weg zitten, bijvoorbeeld in het fitness center van het hotel waar verschillende TV's vlak bij elkaar zijn geplaatst. De multicode-afstandsbediening kan in dezelfde ruimte tot 10 TV's afzonderlijk bedienen.
Mijn kanalen

Mijn kanalen

Maak het voor uw gasten gemakkelijk om de gewenste kanalen te vinden zonder dat ze handmatig door een groot aantal mogelijkheden hoeven te bladeren. Met de snelzoekfunctie van My Channel kunnen uw gasten eenvoudig de kanalen vinden die bij hun smaak passen. Via My Channel is zoeken per land en per genre mogelijk.
Software Clock

Software Clock

Zorg dat uw gasten op ieder moment de juiste tijd kunnen zien op de TV. De gast kan met de afstandsbediening een klok aanzetten op de TV in de kamer. Dit gaat eenvoudig via de ‘Info’ toets van de afstandsbediening, zelfs als de TV uit staat.
Connect Share

Connect Share

Gasten kunnen in hun hotelkamer comfortabel genieten van al hun eigen content. Met ConnectShare™ Movie sluit de gast simpelweg zijn eigen USB-stick of harde schijf met USB aan op de TV. De films, foto's en muziek op het station kunnen onmiddellijk worden bekeken. De content komt op het scherm tot leven in uitstekende beeldkwaliteit.
Sportmodus

Sportmodus

Sportliefhebbers die in uw hotel te gast zijn, hoeven niets te missen van hun favoriete wedstrijden. Ze krijgen ieder gescoord (doel) punt mee in een superieure beeld- en geluidskwaliteit, gewoon in hun hotelkamer. In de Sportmodus kunnen de gasten via een snelkoppeling beeld en geluid verbeteren. Hiermee krijgt het geluid meer een stadioneffect en verschijnt het speelveld in levendigere kleuren. Met deze functie krijgen gasten in hun kamer een entertainment-ervaring waar ze volledig in opgaan - compleet met uitgelichte belangrijke gedeeltes en juichende toeschouwers.

Beschikbaarheid van de Sportmodus kan per regio / land verschillen.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Display

 • Schermafmeting

  40"
 • Resolutie

  3 840 x 2 160
 • Ultra Clear Panel

  Ja
 • Scherm kromming

  N/A

Video

 • Picture Engine

  UHD Up-Scaling
 • Clear Motion Rate

  200 Hz
 • Dynamische Contrast Ratio

  Mega Contrast
 • Micro Dimming

  UHD Dimming
 • Wide Color Enhancer (Plus)

  Ja
 • Auto Depth Enhancer

  N/A
 • Contrast Enhancer

  N/A
 • Auto Motion Plus

  Ja
 • Film Mode

  Ja
 • Natural Mode Support

  Ja

MEER SPECS TONEN

ONDERSTEUNING

 • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

  Adobe Acrobat Reader downloaden
 • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

  Djvu Viewer downloaden
 • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

  Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

Bepaalde Samsung Smart TV-functies zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar zonder uitdrukkelijke toestemming voor het verzamelen en gebruik van persoonlijke gegevens.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten