Inhoud
VERGELIJKEN

FHD Hospitality Display 55"
(HC690-serie) HG55EC690EB

HG55EC690EB

 • A sophisticated design and robust functionality provide an upgraded guest experience
 • Een verfijnd design voor een verbeterde gastbeleving
 • Eenvoudiger beheer van displays en content met LYNK REACH 3.0

Sorry! Dit product is niet langer beschikbaar.

FHD Hospitality Display 55" (HC690-serie) HG55EC690EB

Neem contact met ons op

FunctiesAfdrukken

Enhance the ambiance of premium hotel rooms with a sophisticated design

Enhance the ambiance of premium hotel rooms with a sophisticated design
Expertly designed for upscale hotels, Samsung HC690 Series displays are integrated high-performing TVs that include many premium hospitality features and an easy-to-use interface. The displays contribute to a luxurious guest room atmosphere and offer superior viewing with their sleek, streamlined profiles and narrow, distraction-free bezel design thanks to Samsung’s advanced LED technology. With this very narrow bezel, which helps the display blend into the background, your guests can focus more on the projected messages, not on the device. Stylish Samsung HC690 Series displays will enhance the ambiance of your guest rooms and your hotel image.

Bied uw gasten rijkere informatie aan met de Samsung LYNK SINC 3.0 oplossing

Bied uw gasten rijkere informatie aan met de Samsung LYNK SINC 3.0 oplossing
Lever en beheer eenvoudig TV-content voor de gastenkamers met de nieuwe Samsung LYNK SINC 3.0 oplossing. Met deze innovatieve oplossing beheert u alles en voorziet u uw gasten van interactiviteit zonder dat hiervoor onhandige settopboxen (STB's) nodig zijn of dat u afhankelijk bent van SI's. Met deze oplossing kan het hotelmanagement de status van de TV's in de kamers bewaken, een IP-netwerk controleren en kijken of gasten zijn in- of uitgecheckt. Daarnaast kunnen hotelmanagers TV's op afstand aansturen om de voeding- en firmware-updates eenvoudig te regelen. Met LYNK SINC 3.0 kunnen hotels unieke kanalenlijsten creëren en de nummering van de beschikbare kanalen aan specifieke behoeften aanpassen. In combinatie met de Property Management System (PMS) server biedt LYNK SINC volledig onafhankelijke, kosteneffectieve controle over content- en displaybeheer.

Meer kijkgenot en gepersonaliseerde informatie met contentbeheer op maat

Meer kijkgenot en gepersonaliseerde informatie met contentbeheer op maat
LYNK SINC 3.0 biedt een superieure combinatie van nieuwe mogelijkheden om de kijkervaring van de gast beter, handiger en leuker te maken. Het beheer is zeer eenvoudig doordat de nieuwe aanpasbare gebruikersinterface over een roostersjabloon beschikt. Hiermee kunt u gepersonaliseerde informatie invoeren en weergeven. Deze content kan bijvoorbeeld unieke hoofdschermen omvatten die het merkbewustzijn verbeteren en indruk maken op de gasten. Managers kunnen eenvoudig bepaalde gasten indelen in groepen waarvan de kanalencombinaties en geprogrammeerde content vergelijkbaar zijn. Dit is ideaal om informatie specifiek op een bepaalde groep gasten te richten, zoals deelnemers aan een conventie of groepen toeristen.
Afhankelijk van de inhoud kunnen berichten in realtime aan een bepaalde gast worden gestuurd, of aan een groep gasten. Om de gastervaring nog rijker te maken, zorgt LYNK SINC 3.0 dat de TV’s naast hoteldiensten en toeristische informatie ook aanvullende informatie van externe contentproviders weergeven zoals weerberichten en vluchtinformatie van geselecteerde vliegvelden. Verder kunnen de gasten dankzij apps en TV-functies van Samsung gebruikmaken van vertrouwde apps via de SINC oplossing en krijgen ze gemakkelijk toegang tot populaire sociale netwerken.

Uw hotelgasten warm verwelkomen via het gepersonaliseerde hoofdmenu

Uw hotelgasten warm verwelkomen via het gepersonaliseerde hoofdmenu
Maak het uw gasten gemakkelijker en ondersteun tegelijk uw hotelmerk met het Hospitality hoofdmenu, zelfs in een omgeving zonder netwerkverbinding. Verwelkom gasten met een begroeting, hotelinformatie, datum en tijd op een vereenvoudigd hoofdscherm terwijl er op de achtergrond een live kanaal draait. Bied uw gasten meer comfort door vanaf het hoofdscherm eenvoudig toegang te geven tot veel gebruikte hotelfuncties, zoals wekkeroproepen, My Channel en slaaptimers. Begroeting, hotelinformatie en eenvoudige toegang tot functies kunnen worden aangepast in de fabrieksmodus. Bovendien kan de aangepaste content via een USB-stick heel gemakkelijk op de displays in de andere kamers worden geïnstalleerd. Uiterst efficiënt!

Meer entertainmentmogelijkheden met de handige draadloze connectiviteit

Meer entertainmentmogelijkheden met de handige draadloze connectiviteit
Displays uit de HC690-serie transformeren de gastenervaring door elke kamer te voorzien van een entertainment-hub waarop verschillende apparaten kunnen worden aangesloten. De hub heeft de volgende mogelijkheden:

Smart View 2.0.
Hiermee kunnen gasten op een groot aantal mobiele apparaten naar TV-kanalen kijken. Gasten kunnen ook met een mobiel toestel content zoals foto's, video's en muziek uploaden naar een intuïtieve interface op de TV, waarmee de content eenvoudig kan worden geselecteerd en bekeken.
*Soft AP.
Een software accesspoint (AP) of hotspot opzetten waarop gasten met maximaal vier apparaten draadloos kunnen inloggen. Gasten kunnen de signaalsterkte en kanalen naar behoefte aanpassen.
*AllShare® technologie.
Hiermee kunnen gasten persoonlijk materiaal weergeven via een draadloze verbinding met de TV in hun kamer. Deze content kan films, foto's en muziek omvatten.
*Screen Mirroring.
Hiermee kunnen gasten het scherm van een mobiel apparaat delen via de TV zonder dat hiervoor een AP nodig is. De TV geeft exact en zonder contentbeperkingen weer wat op het mobiele apparaat te zien is.

Bescherm content met geavanceerde DRM-technologie

Bescherm content met geavanceerde DRM-technologie
Verbeter de beveiliging met LYNK™ Digital Rights Management (DRM), een kosteneffectief software-alternatief voor op hardware gebaseerde contentbeveiligingsystemen.
Als puur op software gebaseerde oplossing is Samsung LYNK™ DRM uitstekend aan te passen voor allerlei head-ends. Daarnaast is het eenvoudiger te implementeren en beheren, zonder hardware-upgrades of wijzigingen in foutenmanagement, en dus ook vanuit kostenoogpunt een efficiëntere oplossing.
System Integrator (SI) compatibel

System Integrator (SI) compatibel

Samsung Hospitality Displays zijn standaard compatibel met diverse System Integrator protocollen. Deze SI-compatibiliteit bespaart hotelmanagers tijd en moeite bij het instellen van verschillende protocollen tussen SI afkomstige settopboxen en schermen.
Koptelefoon ID compatibel

Koptelefoon ID compatibel

Gun uw gasten de luxe om ook in bed het TV-geluid te kunnen volgen zonder lastige verlengkabels. De standaard Headphone ID functie detecteert koptelefoons die in een extra aansluiting naast het bed worden ingeplugd. Zo kunnen uw gasten naar de TV kijken en luisteren zonder kamergenoten te storen.
Bevestigingssysteem Hospitality Displays

Bevestigingssysteem Hospitality Displays

Gebruik de juiste montagekit zodat uw patiënten vanuit de hele kamer goed zicht hebben op de TV. De veelzijdige wandmontagekit ondersteunt rotatie onder hoeken van 20º, 60º en 90º en houdt de TV stevig op zijn plaats.
Variabele luidsprekeruitgang

Variabele luidsprekeruitgang

Geef uw gasten meer bewegingsvrijheid in de hotelkamer door het geluid van de TV via externe luidsprekeruitgangen naar verschillende gedeelten van de kamer door te laten klinken. Gasten kunnen zo het TV-geluid overal volgen waar luidsprekers zijn geïnstalleerd, zelfs in de badkamer of toiletruimte.
Sound Bar compatibel

Sound Bar compatibel

Sluit een Samsung Hospitality TV aan op een Soundbar om uw gasten optimaal te laten genieten van het geluid. Door hiervoor een High-Definition Multimedia Interface® kabel te gebruiken, worden de instellingen automatisch aangepast en is installeren een fluitje van een cent. Uw gast heeft met een afstandsbediening zowel de volledige controle over de TV als de Soundbar.
Multicode-afstandsbediening

Multicode-afstandsbediening

Laat uw gasten meer van TV genieten door te zorgen dat afstandsbedieningen elkaar niet in de weg zitten, bijvoorbeeld in het fitness center van het hotel waar verschillende TV's vlak bij elkaar zijn geplaatst. De multicode-afstandsbediening kan in dezelfde ruimte tot 10 TV's afzonderlijk bedienen.
Uw logo en welkomstboodschap op het scherm

Uw logo en welkomstboodschap op het scherm

Maak een onuitwisbare indruk op uw gasten en verbeter de naamsbekendheid van uw hotel door gasten met gepersonaliseerde boodschappen te verwelkomen. Hotels kunnen hun logo en welkomstboodschap op het scherm tonen wanneer de gast de TV inschakelt. De duur hiervan kan worden ingesteld tussen de 3 en 7 seconden.
SmoovieTV® compatibel

SmoovieTV® compatibel

Maak van uw Hospitality TV-toestellen een bron van extra inkomsten, bijvoorbeeld via SmoovieTV. De Samsung Hospitality TV is compatibel met SmoovieTV; een prepaid TV-oplossing die wordt ondersteund door de applicatie waarmee de kanalenlijst wordt samengesteld. Op deze manier kan uw gast kiezen tussen gratis kanalen en te betalen kanalen.
Kanalen bewerken

Kanalen bewerken

Hotelmanagers kunnen het kanaalaanbod eenvoudig aanpassen en indelen, zowel analoog als digitaal, zonder voor verschillende TV-systemen de kanalenlijsten te hoeven bewerken. Kanalen kunnen in een andere volgorde worden gezet en de namen van de kanalen kunnen worden aangepast aan de voorkeur van het hotel.
Mijn kanalen (My Channel)

Mijn kanalen (My Channel)

Maak het voor uw gasten gemakkelijk om de gewenste kanalen te vinden zonder dat ze handmatig door een groot aantal mogelijkheden hoeven te bladeren. Met de snelzoekfunctie van My Channel kunnen uw gasten eenvoudig de kanalen vinden die bij hun smaak passen. Via My Channel is zoeken per land en per genre mogelijk.
USB Cloning

USB Cloning

Installeer een reeks TV's zonder steeds weer dezelfde instellingsprocedures te herhalen. Hotelmanagers hoeven de instellingen van de TV's niet afzonderlijk aan te passen dankzij USB Cloning. Ze kunnen de instellingen van een TV eenvoudig naar een USB-opslagapparaat kopiëren en deze vervolgens naar andere TV's klonen.
Connect Share

Connect Share

Films, muziek, foto's en andere media-content komen op het scherm tot leven wanneer u een USB-station rechtstreeks op de TV aansluit.
Software Clock

Software Clock

Zorg dat uw gasten op ieder moment de juiste tijd kunnen zien op de TV. Via Software Clock kan de gast via de afstandsbediening een klok aanzetten op de TV in de kamer. Dit gaat eenvoudig via de ‘Info’ toets van de afstandsbediening. Zelfs als de TV uit staat blijft de klok zichtbaar.
Klok met 72 uur reservestroom

Klok met 72 uur reservestroom

Geef uw gasten een betrouwbare klok om de tijd in de gaten te kunnen houden. Zelfs wanneer de klok niet van stroom wordt voorzien, blijft deze 72 uur doorwerken. Betrouwbaar en accuraat, zodat uw gasten er volledig op kunnen vertrouwen.
Beveiligingsmodus

Beveiligingsmodus

De displays uit de HC690-serie bieden uniek en krachtig contentbeheer met de beveiligingsmodus. Via deze functie kunt u belangrijke functies van de displays op eenvoudige wijze ontoegankelijk maken om wijzigingen aan de instellingen te voorkomen. Daarnaast kunt u content blokkeren die niet aan de eisen voldoet en ongewenste teletextinfo (TTX) onderdrukken, zodat u de volledige controle over de content op de displays in de gastenverblijven houdt. Dit geldt ook voor materiaal dat binnenkomt via HDMI® of USB. Deze functie is ook bijzonder nuttig om displays in een omgeving met strikte beveiliging te beheren.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Display

 • Backlight

  LED
 • Schermafmeting

  55
 • HD/FHD

  FHD
 • Resolutie

  1,920 x 1,080
 • Picture Engine

  HyperReal Engine
 • Static Contrast Ratio

  5000:1
 • Reactiesnelheid (ms)

  6ms
 • Kijkhoek (H/V, graden)

  178/178
 • Wide Color Enhancer Plus

  Yes
 • Auto Motion Plus

  100Hz
 • Film Mode

  Yes
 • Helderheid

  350 cd/m²

Audio

 • Dolby

  Dolby MS10
 • DTS Studio Sound / DNSe+

  DTS Studio Sound
 • DTS Premium Sound / DTS Premium Sound 5.1

  DTS Premium Sound 5.1
 • 3D Sound

  N/A
 • Auto Volume Leveler

  Yes
 • Sound Output (RMS)

  10W X 2
 • Speaker Type

  Down Firing + Full Range
 • Woofer

  N/A
 • Variable Speaker Out

  4W (Mono, 8Ω)

MEER SPECS TONEN

ONDERSTEUNING

 • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

  Adobe Acrobat Reader downloaden
 • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

  Djvu Viewer downloaden
 • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

  Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

Bepaalde Samsung Smart TV-functies zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar zonder uitdrukkelijke toestemming voor het verzamelen en gebruik van persoonlijke gegevens.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten