Inhoud

PIM-HDBT Plug-in PC-module

PIM-HDBT

 • Stream eenvoudig en kosteneffectief FHD-content
 • Streamen over lange afstanden met HDBaseT-ontvanger
 • Kristalheldere beelden
 • Slechts een enkele LAN-kabel nodig

Sorry! Dit product is niet langer beschikbaar.

FunctiesAfdrukken

Stream via een enkele LAN-kabel

Stream via een enkele LAN-kabel
Samsung heeft twee elementen gecombineerd: Plug-in-Module (PIM), een slanke extensie zonder bekabeling die de functionaliteit van het display uitbreidt, en HDBaseT (HDBT) verbindingstechnologie waarmee video-, audio-, afstandsbediening- en Ethernet-signalen kunnen worden overgebracht via dezelfde geïntegreerde LAN-kabel. Verbind eenvoudig de LAN-kabel met de PIM op het achterpaneel van uw Samsung SMART Signage display - dat is alles. Dankzij Samsung PIM-HDBT beschikt u over een totaalverbinding tussen een FHD-videobron en een elders geplaatst display. De oplossing werkt als ontvanger en is compatibel met andere verkrijgbare HDBT-TX-zenders.

Stream probleemloos en goedkoop over lange afstanden

Stream probleemloos en goedkoop over lange afstanden
Door gebruik te maken van Samsung PIM-HDBT kan een IT-manager FHD multimedia-content tegelijkertijd naar SMART Signage oplossingen in verschillende vergaderruimtes en op verschillende verdiepingen streamen. Op een luchthaven kunnen monteurs eenvoudig een kabel (in plaats van dikke kabelbundels) leggen naar de incheckbalies om realtime vluchtinformatie op verschillende displays te tonen. In beide gevallen verloopt installatie snel en handig. Normale werkzaamheden kunnen ondertussen probleemloos doorgaan. Samsung PIM-HDBT maakt het mogelijk om FHD-media in realtime te streamen over afstanden tot 100 meter, dankzij all-in-one integratie van mediasignalen via een enkele LAN-kabel door een compacte PIM. Dit betekent dat PIM-HDBT de installatie vereenvoudigt door een eind te maken aan de noodzaak van extra kabels, repeaters en versterkers. De oplossing biedt een aantrekkelijke displayomgeving tegen lagere kosten.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Energie

 • Energiegebruik (ingeschakeld)

  10kW

Afmetingen

 • Afmetingen (BxHxD)

  200 x 175,6 x 34,4 mm
 • Afmetingen verpakking (BxHxD, mm)

  430 x 250 x 55 mm

MEER SPECS TONEN

ONDERSTEUNING

 • Quick Guide
  • Quick Guide
   3.11 MB, pdf, KOREAN, ENGLISH, ARABIC, CHINESE, CHINESE, FRENCH, GERMAN, HUNGARIAN, INDONESIAN, ITALIAN, JAPANESE, KAZAKH, POLISH, PORTUGUESE, RUSSIAN, SPANISH, SWEDISH, TURKISH
   2014.06.30
 • Overige handleidingen (2)
  • CE DoC
   0.11 MB, pdf, ENGLISH
   2014.05.08
  • User Manual
   1.3 MB, pdf, ENGLISH
   2014.03.19
 • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

  Adobe Acrobat Reader downloaden
 • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

  Djvu Viewer downloaden
 • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

  Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

vergelijkbare producten

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

Bepaalde Samsung Smart TV-functies zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar zonder uitdrukkelijke toestemming voor het verzamelen en gebruik van persoonlijke gegevens.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten