Inhoud
VERGELIJKEN

UHD Large Format Display
105" QM105D

QM105D

UHD Large Format Display 105" QM105D

Neem contact met ons op

FunctiesAfdrukken

Toon content in levendige kleuren met ultrarealistische details

Toon content in levendige kleuren met ultrarealistische details
105” SMART Signage uit de QMD-series beschikt op hetzelfde scherm over ruim vier keer zoveel pixels als de FHD-resolutie, voor een exacte detailweergave en superscherpe tekst dankzij de resolutie van 5 120 x 2 160 en hoge pixeldichtheid. Verder is de beeldkwaliteit werkelijk briljant, uw content komt levendig en dynamisch over en ook bestaande FHD-content wordt efficiënt weergegeven in UHD-kwaliteit. Dit komt door Samsungs state-of-the-art UHD Dimming voor beeldverbetering en de UHD-upscalingtechnologie waarmee content met een lagere resolutie beter kan worden weergegeven op schermen met UHD-resolutie. Bovendien ondersteunt de QMD105D DisplayPort® (DP) 1.2, waarmee UHD-video kan worden gestreamd met een vernieuwingsfrequentie van 60 Hz voor soepele weergave zonder schokken of stotteren.

Unieke kijkervaring op een groot en overweldigend scherm met 21:9 schermverhouding

Unieke kijkervaring op een groot en overweldigend scherm met 21:9 schermverhouding
De QM105D SMART Signage heeft een groot scherm voor extra flexibiliteit bij het weergeven van uiteenlopende beeldverhoudingen, bijvoorbeeld een 16:9 venster en een randvenster van 5:9 om de gewenste informatie effectiever te kunnen doorgeven. Het scherm van de QM105D is onlangs vergroot tot 105 inch met de opvallende 21:9 beeldverhouding voor een kijkervaring die gangbare 16:9 schermen overtreft. Net als de opvallende grootte, is de cinematografische 21:9 beeldverhouding bedoeld om publiek te trekken en vast te houden. Het unieke grote formaat roept als vanzelf een “wow-effect” op - of je nu in een kantoor bent of in een luxe detailhandel. Daarnaast verbetert het zowel de naamsbekendheid als de omgeving van het toestel.

Verbeter de efficiency en zet de content van vier FHD-schermen op één UHD-display

Verbeter de efficiency en zet de content van vier FHD-schermen op één UHD-display
Dankzij de 5K-resolutie van 5120 x 2160 bent u met QM105D SMART Signage in staat meer informatie door te geven met minder toestellen. Door gelijktijdig content met verschillende beeldverhoudingen op hetzelfde UHD-scherm te zetten, kan een breder scala aan content worden getoond. U kunt tegelijkertijd content weergeven die afkomstig is van maximaal vier afzonderlijke bronapparaten, zonder dat de content eerst via een afzonderlijke PC moet worden samengevoegd. Zo wordt contentbeheer kinderspel zonder extra componenten van andere leveranciers.
Er kunnen tot 22 Picture-in-Picture (PIP) en Picture-by-Picture (PBP) scenario's worden samengesteld voor een dynamischer, efficiënter gebruik van de display, bijvoorbeeld door met het ene apparaat een conferentie-video op het scherm te zetten terwijl een ander apparaat referentiedocumenten op een ander deel van het scherm projecteert. Retailers kunnen een grote productafbeelding voorzien van een lijst met specificaties op hetzelfde scherm. Het gebruik van één scherm met meer ingangen zoals drie Display Ports, drie HDMI-poorten, DVI-poorten en een D-subpoort voor extra veelzijdigheid maakt installeren veel efficiënter.

Verbreed het toepassingsgebied met flexibele configuraties en 16/7 gebruik

Verbreed het toepassingsgebied met flexibele configuraties en 16/7 gebruik
De QM105D SMART Signage voldoet aan alle eisen van de traditionele commerciële omgeving met 16/7 betrouwbaarheid en flexibele functionaliteit voor meer kijkmogelijkheden. Zo beschikken de displays over een rotatiemodus zodat u ze zowel horizontaal als verticaal kunt plaatsen, precies zoals dat u het beste uitkomt. De impact en de vele mogelijkheden van digital signage blijven volledig in stand. Het gestroomlijnde, moderne design van de displays past in vrijwel iedere bedrijfsomgeving en draagt bij aan de ambiance. In verband met zijn bijzondere afmetingen wordt de QM105D SMART Signage gebundeld met een speciale wandbevestiging waarmee het scherm zowel horizontaal als verticaal kan worden geplaatst.

Geef de display een opgeruimde omgeving met de afneembare SBB van Samsung

Geef de display een opgeruimde omgeving met de afneembare SBB van Samsung
Aangezien UHD relatief nieuw is, wordt streamen van UHD-materiaal nog door weinig mediaspelers ondersteund. De kleine SBB kan op de achterkant van de QM105D SMART Signage worden geplaatst, zodat installatie eenvoudig gaat en rommelige bekabeling en een afzonderlijke mediaspeler overbodig zijn. Deze krachtige SBB omvat een ingebouwde 4e generatie Haswell Intel® Core™ i5 CPU met 4 GB DDR3-geheugen en de box wordt geleverd met Samsung MagicInfo® software voor gemakkelijk contentbeheer.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Display

 • Diagonal Size

  105"
 • Type paneel

  120 Hz Slim Direct LED BLU
 • Resolutie

  5 120 x 2 160 (21:9)
 • Pixelgrootte (HxV, mm)

  0,1595 x 0,4875 (mm)
 • Afmetingen actief display (HxV, mm)

  2 449,92 (H) x 1 033,56 (V)
 • Helderheid (normaal)

  500 nit
 • Contrastverhouding

  4 000:1 (Typ.)
 • Kijkhoek (H/V, graden)

  178° / 178°
 • Reactiesnelheid (ms)

  8 (Typ.)
 • Display Color

  16,7 M (True Display), 1,07 B (Ditherd 10 bit)
 • Color Gamut

  72%
 • H-Scanning Frequency

  30 ~ 81 kHz
 • Maximum Pixel Frequency

  148,5 MHz
 • V-Scanning Frequency

  48 ~ 75 Hz
 • Dynamische Contrast Ratio

  50 000:1

Connectiviteit

 • RGB In

  D-Sub, DVI-D, Display Port 1.2 (2), Display Port 1.1 (1)
 • Video In

  HDMI (3)
 • Audio In

  Stereo mini Jack
 • Audio Out

  Stereo mini Jack

MEER SPECS TONEN

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

Bepaalde Samsung Smart TV-functies zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar zonder uitdrukkelijke toestemming voor het verzamelen en gebruik van persoonlijke gegevens.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten