Inhoud
VERGELIJKEN

WXGA General Display
10" DB10E-P

DB10E-POE

WXGA General Display 10" DB10E-P

Neem contact met ons op

FunctiesAfdrukken

Een klein maar krachtig contentdisplay voor uw onderneming

Een klein maar krachtig contentdisplay voor uw onderneming
Samsung Small Signage voldoet aan alle eisen van uw bedrijf voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. U kunt erop vertrouwen dat onze kleine displays 16 uur per dag, 7 dagen per week probleemloos werken, ondersteund door een garantie van twee jaar*.
Verder draagt Samsungs Small Signage bij aan de connectiviteit die uw bedrijf nodig heeft dankzij het snelle en handige contentbeheer. Het DBE-PoE (Power-over-Ethernet) display heeft een geïntegreerde netwerk- en stroomaansluiting zodat er geen rommelige losse componenten te zien zijn. Ook heeft de DBE-PoE ingebouwde poorten voor HDMI en SD-kaarten om verschillende gebruikersapparaten te kunnen aansluiten en content te kunnen uploaden. Dankzij de betrouwbaarheid en het gemak van Samsungs Small Signage met PoE-oplossing is uw onderneming niet langer aangewezen op consument-georiënteerde tablets die storingen kunnen vertonen wanneer ze langdurig worden gebruikt, of een ingewikkelde installatie vereisen met verschillende kabels voor stroom en signaal.
*Garantieperiode en -voorwaarden kunnen per land verschillen.

Displays met handige PoE-connectiviteit voor ruimtebewuste ondernemingen

Convenient, PoE-Backed Display Connectivity for Space-Conscious Businesses
Doordat Samsungs Small Signage is voorzien van allerlei geïntegreerde technologieën, kunt u interactieve, informatieve content bieden zonder dat hiervoor aanvullende apparaten of extra software nodig zijn. Voor de ruimtebewuste onderneming biedt het DBE-PoE display een minimalistische aansluitmethode die het gebruik van meerdere apparaten nog aantrekkelijker maakt. In plaats van twee afzonderlijke kabels voor voeding en netwerk heeft een PoE-display maar één kabel nodig. Deze transporteert tegelijkertijd een snel netwerksignaal en 30 W aan energie. De eliminatie van kabels en adapters zorgt voor een keurige installatie, zeker wanneer op dezelfde locatie meerdere displays worden geïnstalleerd. Op deze manier minimaliseert de DBE-PoE visuele afleiding en versterkt hij de visuele aantrekkingskracht van uw zakelijke omgeving en uw Digital Signage op de klant.

Beheer handig en gemakkelijk elk type content met een geavanceerd contentbeheerplatform

Beheer handig en gemakkelijk elk type content met een geavanceerd contentbeheerplatform
Lever rijke content dankzij de ingebouwde mediaspeler van de DBE-serie en het vereenvoudigd beheer via het Samsung SMART Signage Platform (SSSP). De bruikbaarheid van het display kan nog verder worden vergroot door het geheugen van 4 GB naar 8 GB uit te breiden. Dankzij de geïntegreerde all-in-one derde generatie van SSSP is een afzonderlijke PC of mediaspeler niet meer nodig om een gestroomlijnde digital signage in de lucht te houden en de totaalkosten (TCO) te verlagen.

Met de nieuwe MagicInfo S3 contentbeheeroplossing, ingebouwd in de derde generatie SSSP, kunt u nog gemakkelijker content creëren, uitrollen en beheren dankzij de geavanceerde UI en UX. MagicInfo S3 vergroot de mogelijkheden van de derde generatie SSSP, een open platform dat compatibel is met een groot aantal third-party softwareoplossingen voor flexibele, gebruiksvriendelijke combinatie met andere applicaties.

Beheer uw digital signage met een eenvoudige Home UI

Easily manage digital signage with a simplified Home UI
Verhoog efficiëntie en productiviteit met de nieuw ontworpen Home Menu bediening, waarbij vaak gebruikte functies worden weergegeven in een nieuw matrixdesign met grote knoppen. Vereenvoudig het gebruik met een serie aanpasbare menuconfiguraties voor snelle toegang tot vaak gebruikte menu's. Genereer content gemakkelijker en handiger dan ooit met de nieuw ontworpen templates van Home Menu voor verschillende verticale markten zoals supermarkten, snelservice-restaurants, stations en lobby's. Gebruik deze professionele template-layouts voor horizontale of verticale displays om content te maken. Verder kunt u Home Menu uitbreiden met een optionele Touch Overlay.

Een betaalbare contentbeheeroplossing voor de kleinere onderneming

A Cost-Efficient Content Management Solution Designed for your Small Business
Hoewel eigenaars van middelgrote en kleine bedrijven of een small office/home office (SOHO) wellicht geen behoefte hebben aan verschillende displays met gegevens die vaak - of zelfs in real-time - veranderen, stellen ze beslist het gemak en de efficiëntie van effectief contentbeheer op prijs. Als alternatief voor MagicInfo DataLink is de Data Module oplossing van Samsung specifiek ontworpen voor gebruikers in MKB en SOHO. Een MagicInfo server en DataLink-licentie zijn niet nodig, want de ingebouwde Data Module maakt verbinding met uw bestaande gegevensopslag. Informatie wordt vervolgens automatisch gedeeld vanaf de gegevensopslag en staat zo ter beschikking van de MagicInfo Author tool. Dankzij Samsungs Data Module-voorbereide Small Signage kunnen MKB- en SOHO-eigenaars tijdgevoelige, informatieve content effectiever delen, met lagere totale kosten (TCO).
*Dataserver moet MS-SQL zijn.

Beheer real-time, multi-display content dankzij compatibiliteit met dataservers

Manage Real-Time, Multi-Display Content Through Data Server Compatibility
Voor retail-, corporate- en transportomgevingen, waar meer displays zijn geïnstalleerd die op afstand moeten worden beheerd, zoals snelservicerestaurants, supermarkten, vergaderruimtes en luchthaventerminals, kunnen de tijd en moeite die nodig zijn om snel wijzigende gegevens in real-time te updaten een behoorlijke belasting vormen voor het personeel, en kunnen andere werkzaamheden in het gedrang komen. Als servergebaseerde contentbeheeroplossing is het MagicInfo DataLink programma* van Samsungs Small Signage ideaal voor zulke veeleisende gebruiksscenario's.
Dankzij de MagicInfo DataLink oplossing kunnen contentbeheerders gemakkelijk en onmiddellijk de informatie updaten op een reeks displays, op basis van frequent veranderende gegevens zoals wisselkoersen of klanten die op hun beurt wachten, want de DataLink Server en MagicInfo Author tool delen automatisch informatie vanaf een door de gebruiker gekozen administratieve server. Zo kunt u content oproepen, bijwerken en uitzenden, en tegelijk klantbewustzijn en klanttevredenheid verbeteren. Dit gaat ook nog eens gemakkelijker en het kost minder tijd en moeite.
* De MagicInfo DataLink vereist een afzonderlijke licentievergoeding. De prijzen kunnen aan wijzigingen onderhevig zijn.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Display

 • Beelddiagonaal

  10.1"
 • Type paneel

  60Hz E-LED BLU
 • Resolutie

  1280 x 800
 • Pixelgrootte (HxV, mm)

  0.1695(H) x 0.1695 (V)mm (TYP.)
 • Afmetingen actief display (HxV, mm)

  217.0 (H) x 135.6 (V)
 • Helderheid (normaal)

  450nit
 • Contrastverhouding

  900:1
 • Kijkhoek (H/V, graden)

  178:178
 • Reactiesnelheid (ms)

  30ms
 • Kleuren

  16.7M
 • Kleurbereik

  50%
 • H-scanfrequentie (kHz)

  30~81kHz
 • Max. pixelfrequentie (MHz)

  148.5MHz
 • V-scanfrequentie (Hz)

  48~75 Hz
 • Dynamische Contrast Ratio

  50,000:1

Connectiviteit

 • Audio Out

  1
 • Video In

  HDMI1

MEER SPECS TONEN

ONDERSTEUNING

 • User Manual
  • User Manual
   5 MB, pdf, DUTCH
   2017.07.11
 • Overige handleidingen (6)
  • User Manual
   5.19 MB, pdf, ENGLISH
   2017.07.11
  • User Manual
   5.04 MB, pdf, FRENCH
   2017.07.11
  • User Manual
   5.05 MB, pdf, GERMAN
   2017.07.11
  • User Manual
   5.11 MB, pdf, ENGLISH
   2017.07.11
  • User Manual
   5.04 MB, pdf, FRENCH
   2017.07.11
  • Quick Guide
   0.01MB, pdf, ENGLISH, FRENCH, GERMAN, HUNGARIAN, ITALIAN, POLISH, PORTUGUESE(European), SPANISH, SWEDISH, TURKISH
   2015.08.17
 • Software (4)
  • Install Guide(MagicInfo Express 2 Setup for Windows)
   All Windows, 418.22 MB, exe, KOREAN, ENGLISH, ARABIC, BULGARIAN, CHINESE, CHINESE, CROATIAN, CZECH, DANISH, DUTCH, DUTCH(BEL), ESTONIAN, PERSIAN, FINNISH, FRENCH, FRENCH(FRANCE), GERMAN, GREEK, HEBREW, HUNGARIAN, INDONESIAN, ITALIAN, LATVIAN, LITHUANIAN, NORWEGIAN, POLISH, PORTUGUESE, ROMANIAN, RUSSIAN, SERBIAN, SLOVAK, SLOVENIAN, SPANISH, SWEDISH, THAI, TURKISH, UKRAINIAN, VIETNAMESE
   2017.11.16
   Versie : 2.6 1010.9
  • Install Guide(MagicInfo Express 2 Setup for MAC)
   MAC OS, 436.39 MB, dmg, KOREAN, ENGLISH, ARABIC, BULGARIAN, CHINESE, CHINESE, CROATIAN, CZECH, DANISH, DUTCH, DUTCH(BEL), ESTONIAN, PERSIAN, FINNISH, FRENCH, FRENCH(FRANCE), GERMAN, GREEK, HEBREW, HUNGARIAN, INDONESIAN, ITALIAN, LATVIAN, LITHUANIAN, NORWEGIAN, POLISH, PORTUGUESE, ROMANIAN, RUSSIAN, SERBIAN, SLOVAK, SLOVENIAN, SPANISH, SWEDISH, THAI, TURKISH, UKRAINIAN, VIETNAMESE
   2017.11.16
   Versie : 2.6 1010.9
  • Install Guide(MagicInfo Express 2 User Manual)
   All Windows / Mac OS, 22.89 MB, pdf, ENGLISH, ARABIC, BULGARIAN, CROATIAN, CZECH, DANISH, DUTCH, ESTONIAN, PERSIAN, FINNISH, GREEK, HEBREW, HUNGARIAN, INDONESIAN, LATVIAN, LITHUANIAN, NORWEGIAN, ROMANIAN, SERBIAN, SLOVAK, SLOVENIAN, UKRAINIAN, VIETNAMESE
   2016.09.09
   Versie : 2.6_1.2
  • Install Guide(MagicInfo Express 2 User Manual)
   All Windows / Mac OS, 22.58 MB, pdf, FRENCH
   2016.09.09
   Versie : 2.6_1.2
 • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

  Adobe Acrobat Reader downloaden
 • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

  Djvu Viewer downloaden
 • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

  Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

Bepaalde Samsung Smart TV-functies zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar zonder uitdrukkelijke toestemming voor het verzamelen en gebruik van persoonlijke gegevens.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten