Inhoud
VERGELIJKEN

FHD Large Format Display
46" UPE46C

PE46C

 • Draag de juiste boodschap over op een zeer efficiënte, beheersbare en kostenbesparende manier met de eersteklas reclameschermen van de Samsung PE-serie. Trek met uw boodschap meteen de aandacht van uw doelgroep om uw bedrijfsresultaten te doen stijgen.

Sorry! Dit product is niet langer beschikbaar.

FHD Large Format Display 46" UPE46C

Neem contact met ons op

FunctiesAfdrukken

Een geïntegreerde oplossing voor het bieden van een geheel nieuwe ervaring op het gebied van digitale reclame

Een geïntegreerde oplossing voor het bieden van een geheel nieuwe ervaring op het gebied van digitale reclame
Het Samsung Smart Signage Platform (SSSP) bevindt zich in de schermen van Samsung en zorgen voor de kracht van een dual-core cpu en een combinatie van mediaspeler en geïntegreerde weergaveoplossingen, MagicInfo™ eersteklas S-speler. De oplossing zorgt ervoor dat er geen extra pc-modules meer nodig zijn en reduceert daarmee mogelijke problemen bij installatie en onderhoud. Met behulp van de bijgeleverde MagicInfo™ Premium S player kunnen bedrijven hun reclameboodschappen moeiteloos maken, plannen en vertonen. Meerdere soorten beeldmateriaal kunnen gelijktijdig en doorlopend worden weergegeven, dankzij de krachtige dual-core cpu, de grote opslagcapaciteit van 8 GB en een zeer snelle videoprocessor, geïntegreerd op één chip. Bespaar meer door minder te betalen voor een scherm dat geïntegreerd is met een mediaspeler en een voortreffelijke beheersoplossing.

Maken, vertonen en beheren. Alles in eenvoudige en moeiteloze stappen

Maken, vertonen en beheren. Alles in eenvoudige en moeiteloze stappen
De ingebouwde oplossing, Samsung MagicInfo™ Premium S-speler, is gemaakt voor het eenvoudig maken, gebruiken en laten zien van beeldmateriaal en zelfs voor beheerwerkzaamheden van de schermen.
● Eenvoudig maken van beeldmateriaal:
Creëer op eenvoudige wijze multimediamateriaal en interactief materiaal met vooraf ontwikkelde sjablonen, en stel onweerstaanbare boodschappen samen via de drag & drop-methode en de intuïtieve gebruikersinterface.
● Eenvoudig en efficiënt gebruiken van materiaal:
Speel vanaf een centrale pc gelijktijdig beeldmateriaal af op meerdere schermen, rechtstreeks vanaf het interne geheugen of een USB-schijf na het eenvoudig aansluiten en afspelen daarvan.
● Eenvoudige schermbediening:
Monitor en plan moeiteloos en vanaf een centrale locatie verschillende soorten beeldmateriaal op meerdere schermen.
Deze functies van de ingebouwde Samsung MagicInfo™ Premium S-speler brengen geen extra kosten met zich mee.
Met de MagicInfo™ Premium S-speler zijn het monitoren van de schermstatus en het bedienen van de schermen nog nooit zo eenvoudig geweest.

Eenvoudige installatie en efficiënt ruimtegebruik

Eenvoudige installatie en efficiënt ruimtegebruik
Verbeter de presentatie van uw bedrijf met de dunne, lichtgewicht vormgeving van de Samsung PE Series. Met deze aantrekkelijke LFD is installatie kinderspel en wordt veel ruimte bespaard, waardoor meer ruimte overblijft voor andere doelstellingen. Het beeldmateriaal kan tot hoogtes van wel 15 m worden geleverd, dankzij de DisplayPort-voorziening. Daarnaast wordt bediening op afstand gegarandeerd door het gebruik van RJ45-poort, zelfs wanneer eindgebruikers aansluitingen voor RJ45 en RS-232 combineren.

Slank en licht in gewicht voor flexibele installatie

Slank en licht in gewicht voor flexibele installatie
De PE-serie heeft een extreem slanke diepte die 73 procent minder is ten opzichte van traditionele producten, waardoor de beeldschermen er in het algemeen verfijnd uitzien. Door de lichtgewicht vormgeving blijft er meer ruimte over voor andere dingen en verloopt de installatie eenvoudiger en efficiënter. De smalle omlijsting zorgt ervoor dat de aandacht nog meer op het beeldscherm wordt gevestigd en biedt meer ruimte om informatie weer te geven. De smalle omlijsting is bovendien bijna niet meer zichtbaar als meerdere schermen voor een nog indrukwekkender geheel gezamenlijk als videowand worden gebruikt.

Aanpasbaar en economisch bedrijfsscherm

Aanpasbaar en economisch bedrijfsscherm
Deze duurzame schermen bieden lage eigendomskosten en zijn gemaakt voor constante, energiezuinige werking met minder verbruik van stroom en afgifte van warmte. De LFD's van de PE-serie beschikken over een innovatieve achtergrondverlichting, waarmee meer stroom wordt bespaard dan traditionele toestellen en de operationele kosten lager zijn. Deze LED-technologie vermindert tevens de gevolgen voor het milieu door het weglaten van schadelijke stoffen, zoals kwik, halogeen en lood, net als de nevelvrije, geïnjecteerde vormgietsels die gebruikt worden voor het produceren van de beeldschermen.

24/7 prestaties met hogere kwaliteit

24/7 prestaties met hogere kwaliteit
Een groot aantal bedrijven kan zich beter profileren door met de PE-serie hun reclameboodschappen en beeldmateriaal te presenteren, waardoor hun kernboodschap en hun identiteit nog beter en eenduidig worden uitgedragen. De smalle omlijsting en de nieuwste LED-technologie zorgen voor helderheid, met nog meer licht van 700 nit. Het kijken wordt nog verder veraangenaamd door een anti-schittering-, anti-glanspaneel. De PE-serie staat voor uiterst duurzame schermen die gemaakt zijn voor 24/7 ononderbroken werking in zeer veel omgevingen die tot de verbeelding spreken.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

46" General display PE46C

Panel

 • Diagonal Size

  46"
 • Type

  60 Hz LED BLU
 • Resolutie

  1 920 x 1 080 x (16:9)
 • Pixel pitch (mm)

  0,17675 (hor.) x 0,53025 (vert.)
 • Actieve weergave/zone

  1 018,08 (hor.) x 572,67 (vert.)
 • Helderheid

  700 nit
 • Contrastverhouding (dynamisch)

  4 000:1
 • Kijkhoek (Horizontaal/Verticaal)

  178:178
 • Responstijd (G-tot-G)

  8 ms
 • Schermkleur

  16,7 miljoen
 • Color Gamut

  70%

Connectiviteit

 • Ingang

  RGB
  D-Sub, DVI-D, DisplayPort (1.2)
  Video
  Component (CVBS Common), HDMI
  Audio
  Stereo-ministekker
 • Uitvoer

  RGB
  DP1.2 (Loop-out)
  Audio
  Stereo-ministekker

MEER SPECS TONEN

ONDERSTEUNING

 • User Manual
  • User Manual
   16.91 MB, pdf, DUTCH
   2013.04.15
 • Overige handleidingen (4)
  • Quick Guide
   2.43 MB, pdf, KOREAN, ENGLISH, ARABIC, CHINESE, CHINESE, FRENCH, GERMAN, HUNGARIAN, INDONESIAN, ITALIAN, JAPANESE, KAZAKH, POLISH, PORTUGUESE, RUSSIAN, SPANISH, SWEDISH, TURKISH
   2014.11.17
  • User Manual
   16.93 MB, pdf, GERMAN
   2013.04.15
  • User Manual
   15.6 MB, pdf, ENGLISH
   2013.04.15
  • User Manual
   14.82 MB, pdf, FRENCH
   2013.04.15
 • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

  Adobe Acrobat Reader downloaden
 • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

  Djvu Viewer downloaden
 • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

  Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

Bepaalde Samsung Smart TV-functies zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar zonder uitdrukkelijke toestemming voor het verzamelen en gebruik van persoonlijke gegevens.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten